Sari la conținut

blonda matură (milf 40 de ani )


Postări Recomandate

  • Oras:Bârlogul Lupului
  • Oras:Bârlogul Lupului

Care să fie noul trend în materie de relaxare? BineÎnţeles că tot sexul. Dornic de a trosni din toate încheieturile o matură, mi-am adus aminte de vechea "descoperire" si am procedat la  a o contacta pe blonda în cauză.E mai dificil de prins la tel., o tot arde că are programări , că nu ştiu ce ( asa e cand ajungi sus in copac, incepe sa ţi se vedă curul şi nu mai respecţi pe toată lumea), dar finalmente am reusit o programare pe la miezul zilei. Aşadar  purcedem la notele catalogului cum se cuvine :

                        

LocaŢie 8 : undeva pe bulevardul Transilvaniei, decentă si regulamentară pentru astfel de activităţi. 

Aspect 8: o doamnă pe la 45 de ani, genul ăla de "doamna dirigintă". Parca a mai pus ceva kile in plus din 2016 pana in prezent. Dar, chiar şi aşa, e numai bună de cordit!

O.N 10 : este singurul  serviciu la care excelează şi pentru care se cuvine a o vizita. O alintă precum o acadea şi simte momentul când trebuie să mărească ritmul. NU prea am disponibilitate de literatură erotică, aşa că vă las pe voi să "sexperimentaŢi ". 

N.P 7 : Nu se prea implică, e adevărat că accepta cam orice îi propui şi geme fain, iar sexul cu ea constituie o activitate relaxantă. Am trosnit'o in mai multe pozitii, urmand a finaliza frenetic  pe la spate in balonas.

Anal ?: Bă, sincer nu stiu, n-am intrebat'o, putin imi pasa. Ca o face neprotejat sau nu, habar n-am.  Ca igiena nu ai ce sa ii reprosezi si de fiecare data cand am vizitat-o s-a comportat exemplar, chiar daca se Întrezăreşte pe moaca ei că o face pentru firfirei. Deh, e inflaţie şi toţi au nevoie  gologani , iar eu ma prind repede Şi mă termin greu.

Halat : 100 ron pentru 30 de min. Cică o oră care include sex total e 200 ron . Eu vrut doar o mică tăvăleală .

Să fiţi iubiţi!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

:) ai raspunsul!

tot in centru bcr ?

 

 

Da. Vizitat, doamna matura spre 50 ani, sociabila, bine ingrijita si ff amabila. Locatie Cetate, str. Ansberg, bl 35. Servicii oral np, normal si anal protejat. Per total nota 9. Tarif 100 lei fin. Sa pompati sanatosi.

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia

Bună doamna mai ales pentru cei care au fantezi cu labii mari. Am vizitat-o și eu a fost ok ca și atitudine curățenie și servicii. O medie a întâlnirii 8 având în vedere vârstă. După părerea mea eu o sa mai revin mai ales ca poți sa pompezi în ea în draci ca îi place maxim. Serviciile au fost protejate în afară de oral. Într-adevăr analul îi place maxim m-am întins în ea pana la coaie nu a comentat nimic a dat contre și mă rugat să i-o trag cât pot de tare.

La normal nu prea se merita o simți ca o scobitoare în cana larga frate pizda rupta. Poate dacă ai dimensiuni de neam prost sa o chinui puțin de și nici așa nu cred

Ciocane tari ca nicovala are ea. Spor la futut

  • Like 1
Link spre comentariu

Tipa matura, 50 ani aproximativ, atitudine ok, servicii oral np 8,5 op 8 si anal pr. 9. Nu comenteaza la pozitii, analul cred ca ii place mult, poti pompa hard in fundul ei. Pizda larga, se vede ca e fututa si rasfututa. Se simte ca a trecut timpul peste ea.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...