Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut confratilor,

 

A trecut ceva timp de la ultima mea aventura si incercat fiind de dorul de ceva strain am rasfoit cu interes AT. si am sesizat un anunt al unei dame noi si necunoscute pe site (fara recenzii) deoarece am cautat si nu apare nimic in legatura cu domnisoara . Anuntul domnisoarei il atasez mai jos .

 

SUNT noua pe site. Bruneta pasionala atragatoare si provocatoare te astept in compania mea pt. a petrece clipe de neuitat. Te voi face sa uiti de toate grijile, iti ofer sex total de cea mai buna calitate, 0765.397.932

Deci sunat fatuca , raspuns imediat , dat toate detaliile pentru serviciile sale adica oral (pro sau ne) ,normal si anal pro. 100 ron ora. Discutie frumoasa cu indicatii clare si terminat cu 'te astept iubi'.

Am plecat spre fatuca in zona Nicolae Grigorescu / Lotrioara ajuns usor in urma indicatiilor primite , putine probleme cu parcarea dar te descurci .

Ajuns la locatie etaj superior intr-un bloc curatel din cartierul de mai sus.

Sunat la usa ,fata deschide ascunsa dupa usa , intru ne vedem , facem cunostinta ,tipa aproape miniona bruneta(nu tiganca ), bine proportionata simpatica dar putin cam timida . Recapitulam detaliile discutate la tel. ,totul ok primesc prosop curat si expediat la dus .

Apropo apartamentul este de doua cam. semidecomandat foarte curat ,frumos decorat ,mimimal dar cochet , baia comunista mica dar curata , gel de dus doua tipuri ambele pe terminate , prosop mare si curat ,fara papuci dar....

Dusat repede si intors in dormitor care este dotat cu pat mare ( scoate unele sunete in timpul actiunii dar nu deranjant) sifonier cu oglinzi etc. , fata dusata inainte de venirea mea ma astepta infasurata in prosop ,care cade usor in dormitor si dezgoleste trupul usor durduliu si bronzat al fetei .

Sani maricei 2/3 potriviti de moi cu sfarcuri frumose si erectile . Fata hotarita pe treba, nu grabita ,trecem la actiune incepe cu un oral bun destul de adinc dar fara deep. fara zone adiacente , dar axat pe obiect se ajuta rar si putin de miini ,cu diferente de ritm dar constiincios executat . Dupa aprox. 15 min. de oral pune prezervativul putin cam stingace si incepem cu ea deasupra unde a intrat destul de greu , destul de strimta cu toate ca se umezise natural.

Nu a vrut sa foloseasca gel sau ulei spunind ' ca vrea sa simta mai bine ' lucru ce s-a si intimplat dupa alte 20 de min. ma roaga sa schimbam caprita unde a simtit din plin si eu am terminat dupa ce am tras serios , nu a comentat se pare ca ii place , geme frumos pare foarte credibil , in pozitia cu ea deasupra isi maseaza sanii si te lasa sa ii zmotocesti cum doresti.

In pauza repetat un dus ambii dar separat , dus binevenit , mentionez ca este destul de cald nu are AC. si dupa prestatie a fost super racorirea .

Discutat diverse , aflat ca este studenta si venita din Galati . Banuiesc ca in bransa este noua datorita timiditatii si stingaciei dar nu a recunoscut si nici nu a comentat pe subiect cind am intrebat-o .

Inceput nr. 2 cu acelasi oral bun dar fara artificii , oral ce a durat mai mult de asta data , nu oboseste repede si nu comenteaza . Oralul l-am vrut pina aproape de limita dupa care pus prezervativul si in misionar unde am dat iarasi hotarit si terminat glorios .

Nici timp nu mai aveam dar nici putere sa incerc analul , o voi face la urmatoarea vizita deoarece am o banuiala in urma unui sondaj cu degetul ca si aici este strimta si buna.

Este corecta cu timpul nu te streseaza si nu te grabeste .

Per total aventura cu domnisoara a fost buna , eu o sa mai revin curind , nu pot sa ma hotarasc ce note sa-i dau , lipsa gfe-ului mai ridicat , a stingaciei si trecerea direct la fapte fara alte discutii (mic preludiu ) ma pun in dilema . La urmatoarea vizita revin cu o recenzie si o sa dau si note , de recomandat ,fiecare citeste si decide.

 

 

Futi nu futi vremea trece ......

post-2-0-78072500-1350971941_thumb.jpg

post-2-0-47223700-1350971943_thumb.jpg

post-2-0-12448100-1350971945_thumb.jpg

post-2-0-66627000-1350971946_thumb.jpg

post-2-0-27438200-1350971948_thumb.jpg

post-2-0-83496800-1350971949_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

va salut stimabili confutaciosi ,

de cateva zile ma tot chinui sa-mi eliberez presiunea din instalatie si m-am pus pe dat telefoane la vreo 2-3 escorte unde sunt "abonat " ,dar m-am izbit invariabil de mesajul "abonatul nu raspunde sau e plecat la mare ...distanta" ,deci si prin urmare dupa indelungi cautari de prospaturi aproape inexistente am vazut recenzia confratelui de mai sus si fiind sub presiune m-am aruncat cu capul"cel mic" inainte ,sunat ,programat ,purces la locatia mentionata mai sus ,am bajbait un pic pe stradutele alea pana am dat de lotrioara apoi am fost rugat sa astept un pic sa plece cel de dinaintea mea , fumat o tigara si avand in vedere ca era ora la care se intoarce lumea de la munci am trezit cateva priviri suspecte ,asteptat 5 min ,am fost sunat si mi s-a dat ok -ul sa urc et ap int etc .....

fata e genul pe care daca o vezi pe strada nu intorci capul dupa ea , am impresia ca la o diferenta de vreo 20 de cm inaltime(eu 1,80 ea 1,60) cantaream cam la fel ,are forme generoase si fundul mare ,dar e tanara si are carnea (inca) tare ,la fata nu te face sa o iei la fuga dar nici sa pici in admiratie ,sani potriviti ca marime ,sensibili si neafectati de gravitatie, fiind "nervos "la culme m-am hotarat sa raman.

apartamentul probabil de 2 camere ,am vaga impresie ca mai era cineva pe acolo si am certitudinea ca nu am vorbit cu ea la telefon ,de fapt nu am prea vorbit cu ea deloc ,am scos cu greu 15 20 de cuvinte de la dansa pe parcursul vizitei ,m-am autoinvitat la baie si am fost gratulat cu un prosop curat dar minuscul gen servet de bucatarie(scuza fiind ca restul sunt la spalat ) ,in baie erau mai multe recipiente cu diverse solutii(printre care si niscai sapun intim ptr donsoare ) dar nici un gel de dus barbatesc ,aaaa si un sapun pe care am vrut sa-l folosesc dar m-am lasat pagubas din cauza unui floc lipit pe dansul ......

Actiunea a inceput brusc cu un oral fara nici un fel de introducere , ajutata de manute si fara sa bage prea mult in gura ,de fapt mai mult pe lateral ca o veverita , fata e clar incepatoare si desi stie ce are de facut nu prea stie cum , dar un mare plus e faptul ca e dispusa sa asculte indicatiile si sa se conformeze ,dupa ce am rugat-o sa se joace un pic si cu alunele si sa nu se mai agate de creanga cu manuta am reusit sa termin la oral mai mult din cauza efectului oglinzilor de pe dulap decat a prestatiei ei la instrument ,daca nu eram nevorbit de o saptamana nu cred ca reusea sa ma termine intr-o ora .La pauza am incercat sa leg o conversatie cu ea si sa fumez o tigara, am esuat lamentabil ,de conversatie nu poate fi vorba probabil din cauza lipsei ei de experienta si a timiditatii?? iar tigara ....,nu avea scrumiera si i-a venit ideea geniala sa deschida geamul si sa traga draperia ,iar de pe blocul de vizavi 3 muncitori care lucrau la "reabilitarea termica " se chiombeau la mine ca la masini straine ,motiv ptr care am renuntat la tigara am inchis geamul cu ciuda (ptr ca nu are AC si eram pe partea cu soare la ora aia ) si m-am apucat de a doua repriza inceputa tot cu oral , am constatat ca nu e tocmai epilata corespunzator dar nu avea nici tufisul generic doar niste fire rebele ici colo ,acum vine partea buna ,tipa fiind incepatoare in domeniu e si stramta ,nu am reusit sa bag mai mult de doua degete (si nu eram primul care trecea pe acolo in ziua aia) s-a simtit ca lumea si s-a mulat pe gigel al mic imediat ce am intrat in pestera ,dupa ce m-am simtit in stare am cerut sa testez si cealalta intrare in pozitia caprei , aici as avea de facut o observatie , datorita fundului mare si tare al tipei e destul de greu de ajuns la destinatie ,eu unul am ajuns cu chiu cu vai dar eram cam o treime in tinta restul captiv intre fesele ei si ma mai si alerga prin pat ,clar incepatoare si fooooarte stramta ,la un moment dat m-am plictisit sa o mai alerg si am blocat-o intr-o pozitie favorabila cu burta pe saltea si fundu-n sus si dai nenicule fara mila ,pana la cotor ,in doua minute de chin (ptr ea ,se zbatea sub mine ca pestele pe uscat )am reusit sa termin si a doua oara .

Concluziile ar fi dupa cum urmeaza : - tipa clar e noua in domeniu si nu prea are experienta ,ceea ce poate fi un minus dar este dupa parerea mea si singurul plus ,pentru ca inca e stramta-n toate gaurile si iti da si senzatia aia de incepatoare ,dar daca e sa o vizitati cel mai bine e cel mai repede cu putinta pana nu i se da kilometrajul peste cap ,eu l-am vazut pe cel dinaintea mea la intrare si pe cel de dupa mine la iesire , deci se lucreaza in ritm alert !!!

- am reusit 2 fin in 30- 35 de minute , am transpirat ca porcul dus la taiere si am avut parte de un prosop cat o bavetica , GFE nu exista , e ca la fabricile cu foc continuu de cum te dezbraci e cu gura pe ea ,locatia mie unul imi este incomoda , pretul pe servicii mi se pare corect ,nu as putea sa spun ca am plecat satisfacut , mai degraba usurat de presiunea din instalatie , nu o sa dau note si nici nu pot sa o recomand decat ca "supapa" in caz de necesitate !!!

  • Like 4
Link spre comentariu

salll...intr-un moment de ''glorie''.avand cv tm liber ,rasfoiesc at si surpriza,cv nou,,,,sex total? 100 h? curiozitatea si ''greutatea'' m-a impins la ''pakat'',sun stabilesc o intanlire,ajuns siii...constat...

- fata era chiar cea din poze,bn construita,sani frumosi,placuti la atingere,pielea fina si bronzata( no gipsy)....

-intrat in camera,m-a invitat la dus(app 2 camere frumos curat,dus la fel curat 2 geluri de dus diferite arome,ac doar in sufragerie),facut dus,revenit in camera..app camera frumos decorata curata cu pat mare de mijloc tocmai bun de ''parjolit''...doua oglinzi mari pe sifonier care (numai gand cum arati kd o futi) te incing mai rau decat atmosfera din camera:)))

- revin..intrat in camera..ea ma ast intrun prosop lung de baie,care in momentul urmator cazut si lasand la vedere trupul frm proportionat,sani impozanti si un fund..pfff,,tot sa dai in el..scimbam cateva cuvinte timp de vreo 10-12 minute apoi trecut la un oral f frumos nep iar dupa aproximativ 10 minute finalizat in gurita ei inghitind tot :))),un oral bun,cu finalizare bomba,nelasand nikio pikatura sa scape..nota cam 8 spre 9..

-dus eu dus ea..revenit in camera de ''tortura''....

-mai shimbam cateva cuv apoi incepe tot cu un orl frumos executat,s ajuta f f putin de manute..incercari de deep,apoi caciulita si trecut la umeri craci :)))..fata e la inceput se smte asta ..stramta in pasa tokmai buna de ''pus capul in lat''...

-schimbat cateva pozitii apoi trecut la un anal profund,f stramta si aiki,s vede ca nu a fost explorata ..fundul il recomad cu placere..si N7U AM ALERGAT DUPA EA PRIN PAT,sta linistita si executa f bine tot ce iti doresti,terminat glorios in fundul stramt ca intr-un lat..

-- note: oral 8-9..;normal 8..anal..9

--ora 100 ron total(2 fin)..

--locatie curata,nicolae grigorescu(metrou)..

--fata cea din poze,curata,frumos proportionata,sani placuti,raport calitate pret f bun

RECOMAND..revin cu mare placere ...tel cel de la inceputul theatre

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator zombi
Reputație: 0

Am fost aseara pe la ea.

 

Locatie un pic peste mana, printre blocuri, dar zona era ok, fara colorati. Apartament vechi, dar curat. Era foarte cald insa.

Aspect fizic: durdulie la corp, sani medii, figura frumoasa.

Oral - 8 - desi face DT, ti-o strange parca prea putin in gura si simti ca dai in gol. nu a comentat insa la durata.

Normal - 6 - in afara de pozitia misionarului, organul intra foarte greu.

Anal - 6 - la fel. doar in pozitia capra a mers.

GFE - 9 - tipa a avut o atitudine foarte buna pe toata durata actiunii, nu a refuzat nici o pozitie si nu m-a presat cu timpul. am putut schimba intre numere cateva vorbe cu ea.

 

Concluzie - de incercat macar o data.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Salutare ,

 

An fost si eu la domnisoara , undeva pe strada Lotrioara vis-a-vis de un lukoil .

Ce pot sa zic , nu numai ca nu m-a dat pe spate dar nici nu mai revin .

Oral : simplu fara nici un fel de artificiu ( nota 5 )

Normal : destul de mecanic fara implicare (nota 6 )

Fizic : un pic plinuta ( de gustibus non discutandum ) si destul de rigida in miscari

Locatie : destul de ok dar prosopul extrem de mic si cred eu , refolosit

Factura : 100 lei , cam atat merita

Eu unul nu mai revin .

 

Toate cele bune .

 

Alex

  • Like 1
Link spre comentariu

Am vizitato si eu saptamana trecuta.

confirm locatia si tarifele. mie mi-a lasat un gust amar mai ales ca am asteptat 50 minute in plus fata de ce stabilisem.

Oral fara Dt si zone adiacente, mecanic.

Cuvintele le scoti cu clestele. Normal nu am incercat. Anal destul de larga, nimic deosebit.

Am platit 100 ron, am stat un numar si am plecat.

Nu recomand

  • Like 1
Link spre comentariu

Zilele trecute am avut si eu de-a face cu " bianca" ! Dupa ce m-am invirtit vreo 20-30 de minute prin spatele pietei ambrozie,am reusit sa ajung la ea.Citind toate cele de mai sus nu eram foarte convins la ce sa ma astept si totusi am intrat in blocul editat str lotrioara. La ap 118 am sunat de vreo 5-6 ori pana mi-a deschis o fatuca ce spune ca are 24 de ani, cam 155 -157 cm si vreo 60 -62 de kg. Sa zicem ca presiunea din instalatie era mult prea mare ca sa ma intorc si sa plec.BIG MISTAKE!!!!. La telefon spune ca face "dip" in orice pozitie (m-a dus cu gandul la Adriana, cea care a plecat in Germania de curand ) dar.......numai la relefon

Link spre comentariu

Sorry ,mi s-a descarcat tel.!! Cel ce scria ca a scos de la ea 15 20 de cuvinte e un norocos ! De cum am intrat in ap m-a frapat mirosul ! O fi de la caldura ? Parca era fabrica de prezervative acolo ! Eu pot intelege ca unei era sa zic escorte ii vin foarte multi clienti din cauza tarifelor destul de mici pe care le afiseaza dar un pic de odorizant nu strica nimanui . La fel ca si la cei de mai sus ,mi-a fost inmanat(la cererea mea expresa de a face un dus) un asa zis prosop 40/80 cm. " Presiunea " bat-o vina , m-a facut s-a ramin. AGAIN.....BIG MISTAKE ! Cu toate ca acumulasem cam 7-8 atmosfere deja ,a "reusit" sa ma faca sa termin O DATA pe sanii ei . Aici urmeaza partea tare: eu m-am dus la cel de-al doilea dus,EA NU !!!!!!!!! S-a sters cu niste servetele care nu erau nici macar umede si cu asta basta ! Partea cu "dip ", daca nu stiati inseamna cam 5-6 cm ori pe dreapta ori pe stinga. Pe bune ,la un moment dat am intrebat -o daca vrea neaparat sa se spele pe dinti cu dick-ul meu.....!!

Deci note:

ORAL cu multa indulgenta 3

GFE se poate si cu minus ???

Normal/anal doar cu 2-3 degete si mult mai usor la anal in timpul acelui asa zis BJ.

Pestisorul care astepta in balcon , nu deranjant dar nici de nesesizat ar face bine sa o mai educe un pic in ale meseriei ei !

De gustibus non disputandum !

Eu nici daca am ca variante EA sau Ciomu nu ma mai intorc la ea.

 

Nu stiu sigur daca in aceasta sectiune trebuia sa postez dar ,credeti-ma ,E DE EVITAT

  • Like 1
Link spre comentariu

va salut cu respect.am vizitat aceasta escorta acum cateva zile,iar mai apoi,am fost in aceeasi locatie,la colega ei.celei din urma ii voi deschide thred nou.locatia:gura metrou grigorescu inspre fizicienilor,XXXXXXEDITAT,ap.2 camere,bouvagon.oarecum curat,actiunea s-a desfasurat in ultima camera.era singura in locatie.baia curata,prosop curat,in baie un cos plin ochi cu servetele si prezervative folosite.fara papuci,apa mustea intr-un covoras de baie.fata:descendenta a lui Budha.fatza lata,specifica gipsy,alba totusi la ten,miniona 1,60,plinuta spre grasa,popou proeminent mai ales pe axa ox,sani frumusei,marisori,plini,nelasati,curata,rasa proaspat,pussy cu labii atarnate numai bune de supt,gaura curului neagra si mare.curatenia corpului ok.aspect comunicare:muta,privire goala,calina.prestatia:oral slab din pozitia 69,nu face ventuza,foloseste mana.sex normal nu am incercat.am intrat direct la anal,se ajunge greu din cauza bucilor mari.destul de larguta,subiectiv vorbind.am incercat fk,nu deschide dintii.atitudinea in schimb este docila,accepta ce-i propui.am terminat o singura data,in anus.nu m-a mai tinut al doilea nr.,cu toate ca am incercat,dar pur si simplu nu avea ce sa ma excite.pretul:100ron/ora.note:gfe 6,pentru docilitate si supunere,oral 5,anal 6,mai mult pentru ca a respectat ce scrie in anunt.recomandari:in balanta cu o laba,a doua varianta.va salut,cititi si postarea despre colega.

 

In viitor te rog sa nu mai publici adresa chiar asa exact, nu e bine sa dai detalii care pot sa ajute la identificarea locatiei.

  • Like 2
Link spre comentariu

va salut dragi ''tovarasi'' si preteni:d

vin cu un nou com despre draga noastra bianca,nu cred ca mai are rost sa detaliez locatia care o stim cu totii (camera f frm cu pat mare frm aranjata care iti oferra relaxarea d care ai nevoie,lipseste ac din ea dar akm nu mai e asa cald so..i will fuck again,baie curata ingrijita,nu fac reclama dar eu m-am simtit fb)..revenim...aseara am vizitat-o din nou pe bianca dar cu un sg gand..s i-o dau anal ''greu ''..ajuns la locuinta cu pricina intrat in bl ..ea ma astepta sexy intr-o rochita mulata fara bikinei..intrat in camera imi ofera un prosop ..kiar bun,lung ...app celor care au intampinat probl la acest capitol..fiti mai relaxati..are prosoape f bune,geluri de dus kiar de barbat..revin...dus ea dus eu revenim in camera decartat banutii 100 pt o ora,am inceput cu sarutari pe corp din ce in ce mai excitante,apoi un oral f bun cu deep si zonele adiacente...kiar se pricepe..trecut apoi la o caprita frm bagat falusul in anus si dai tata..si dai si dai( app oral si analul a ffost fara prezv)..am tinut asa pret de vreo 10 15 minute ..apoi schimbat cu ea deasupra la fel in fundul ei bine proportionat si calareste-ma si continua pana i-am pompat in cur toata economisirea de vreo 4 zile...dus ea dus eu..revenit fumat o tigara ..schimbat cateva cuv ..trecut din nou la aparat...un nou oral bine executat..app...nu stiu pe altii dar pe mn m-a lasat s o fut in gura la propiu vb..i-am pus capul pe spate pe pat si dai tata muie in adevaratul sens al cuvantului..trecut din nou la caprita unde am pompat din nou..si vazand ca nu pot finaliza a inceput finut s imi frece bilutele o senzatie de neuitat si de revenit..

concluzie ...voi reveni cu placere ..la caprita

o zi cat mai plina de futareala

  • Like 1
Link spre comentariu

DULCE, atragatoare si provocatoare iti voi face toate placerile, iti ofer sex total de cea mai buna calitate, oral cu fin si inghitire, uro activa, deep, 69, suna-ma acum, nu vei regreta, 19 Oct 18:24

0765397932/ 0729628913 Bucuresti Pret: 100L ora

post-16555-0-08200100-1350674994_thumb.jpg

post-16555-0-36470600-1350674999_thumb.jpg

post-16555-0-82937200-1350675005_thumb.jpg

post-16555-0-10028100-1350675012_thumb.jpg

post-16555-0-22917100-1350675029_thumb.jpg

post-16555-0-16651500-1350675035_thumb.jpg

post-16555-0-28335000-1350675043_thumb.jpg

post-16555-0-30376600-1350675049_thumb.jpg

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea. Din considerente de zona (stau in apropiere) si de pret, am decis sa o vizitez pe Bianca. Sunat, mi-a recitat la telefon tot ce scrie si in anunt (sex total-100ron/ora, CIM-ce ma interesa pe mine) si am facut o programare peste 45 min.

 

LOCATIA: cea descrisa mai sus de confrati. Mi-a spus  sa sun cand ajung la metrou (Grigorescu), respectiv in fata blocului. Ajuns in fata blocului, sun si imi spune sa revin in 15 minute cu un telefon, colega ei fiind inca sus cu un client.

Sun dupa 15 minute, primesc confirmarea si urc. Pe etaj intuneric, imi dechide ascunsa dupa usa. Apartament cu doua camere, semidecomandat, ostilitatile s-au purtat in camera cu aerul conditionat. In cealalta camera mai era cineva (probabil colega), care nu s-a aratat insa.

 

ASPECT FIZIC: Tipa e scunda (1,60m), bruneta, pozele din anunt ii apartin, insa cu ceva kg in plus. M-a asteptat infasurata intr-un prosop. O fata obisnuita, care nu iese cu nimic in evidenta.

 

 

DESFASURAREA ACTIUNII: A vrut banii inainte (100 RON).Am cerut sa fac dus. Baia destul de murdara, apa pe jos, un singur gel de dus, prosopul modest ca dimensiuni. Cosul de la baie plin de prezervative folosite.

  Ies din dus, ea ma astepta pe un fotoliu cu o privire absenta.Ii spun sa incepem cu un oral neprotejat. Isi da jos prosopul: sani mari (2/3), inca fermi, epilata proaspat, curata, fund mare. 

Oralul executat oarecum mecanic, fara ruperi de ritm, fara atentie pe zonele adiacente, se ajuta de mana, dar nu excesiv. Am terminat in gura ei, a asteptat sa se stranga toata recolta si dupa aceea s-a dus la baie, unde a decartat incarcatura.

Facut dus (eu), fumat o tigara, am incercat sa am o minima conversatie cu ea, insa asa cum au spus si colegii, mai bine vorbesti singur. Nu cred ca a spus 20 cuvinte cat am stat acolo. Am reusit sa scot de la ea ca lucreaza inclusiv in weekend.

Reluam ostilitatile, tot cu oral neprotejat. Dupa “revergorare”, imi pune prezervativul (celebra marca Vultur) ca sa atac poarta din dos. Dupa cateva tentative, soldatul cade fara lupta. Fata imi scoate prezervativul, incepe din nou cu oral, iarasi se ridica, moment in care ea imi pune tot prezervativul scos mai devreme. Am decis sa ma opresc aici, pentru ca nu avea cu ce sa ma excite (m-a inhibat complet lipsa de implicare si comunicare

Notele:

CORP: 7

ORAL: 5

ANAL: nu am mai apucat

GFE:3-este in alta lume, nu comunica, nu se implica. Singurul plus al ei este docilitatea si faptul ca face ce  iispui.

Personal nu cred ca voi reveni la ea.

 

PS: Daca am gresit sau am omis ceva, va rog sa fiti indulgenti, e prima mea postare.

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator alexandru8
Reputație: 0

Am fost si eu la domnisoara.nu recomand de nici un fel oral de ziceai k imi face laba implicare zero fara lins fara nimic!cand a venit vorba de normal a zis k nu poate k e in perioada aia a luni,am incercat un anal dar fara succes ala mic sa inmuiat! a incercat sa il trezeasac la viata  fara succes dar am resusit pana la urma sa finalizez la ia in gurita!singuru plus inghite tot!nu recomand

 

recenzie fara detalii = reclama = banare permanenta

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Azi  am fost la Bianca sta pe calea Vitan vizavi de stadionu Olimpia , am ajuns la loc cu pricina ea ma asteptat intr-o rochita scurta sexi si foarte atragatoare ... intrat in camera imi ofera un prosop curat abia spalat , lung...app pentru cei care au zis ca domne au primit prosop mic si nu stiu cum ... fiti relaxati are prosoapte foarte bune ...geluri de dush chiar de barbat ....Am facut un dush scurt amn2 am intrat in camera iam dat banutzi 100 ron pentru o ora iar dupaia am inceput cu sarutari pe tot corpu din ce in ce mai excitante , apoi un oral foarte bine executat fara prezervativ cu deep si zonele adiacente si app este foarte priceputa;) ...am trecut apoi la un normal adanc si bine executat ... apoi la un anal neprotejat foarte bine executat cu finalizare ... Apoi dush eu dush ea iarasi am revenit in camera am fumat o tigara am schimbat cateva vorbe este foarte vorbareata ai ce vorbi cu ea nu te plictisesti ... dupaia am luat-o iarasi de la capat cu sarutari pe corp cu un oral foarte bine executat cu finalizare si inghitire . Fata face Oral , Anal precizez amn2 fara pzt si cu finalizare si foarte bine executate , Normal adanc si lent bine executat;) , uro pasiv si anill pasiv care iam facut si mia facut ... si nu a comentat nimic la nici una dintre ele ......TOTI CARE ATI POSTAT AICI DE RAU SUNT NUMAI MINCIUNI...EU AM FOST LA EA SI VOI REVENI CU MARE PLACERE SUNT UN CLIENT FOARTE FIDEL .....

ORAL - Nota 10

Aspect Fizic - Nota 10

Anal - Nota 10

Normal - Nota 10

Va recomandat tuturor sa va duceti deoarece merita si nu o sa regretati tot ce am spus este adevarat ... De fiecare data ma duc plec multumit ...VOI REVENI CAT DE CURAND !

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o si eu astazi pe domnisoara Biank. Aspectul d-soarei , comportamentul si nu in ultimul rand locatia ingrijita sunt de top. E adevarat , Biank e o fata mignona 1,60-1,65 , insa deosebit de draguta chiar frumoasa si finuta zic eu , machiata discret cu un fund de nota 10. Suficient de pupacioasa si prietenoasa , incearca sa faca o experienta placuta intalnirea cu dansa. Am incercat diverse pozitii cu ea , nimic spectaculos ( pozitiile clasice ) si am finalizat dupa vreo 15 min. Am stat imbratisati apoi , am discutat , ne-am sarutat si am incercat din nou dar din pacate , cu tot interesul Biankai n-am reusit sa mai finalizez odata si asta categoric din cauza mea. Oralul este neprotejat si fara DT ( asta poate cu alta ocazie ).

Note:  Aspect 9 ( mignona si frumusica foc )

           Oral 8 ( fara DT )

           Normal 10 ( orice pozitii doreste clientul )

           Locatie: 9,5 ( prosop curat , ambianta , apt. ingrijit )

           GFE, FK : 10

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Nea guvidel45 ai uitat sa zici si daca ti-a luat vrun ban sau totul a fost moca asa......de dragul reclamei! Adica te-ai inscris la ora 4 si fix la 4,21 scriai despre ea. Si apoi vrei ca noi sa te credem pe cuvantu' tau de pionier?

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Imi inchipui cum si-a facut oral singur :)))

Normal ca nu ai mai putut finaliza si sigur din vina ta si doar a ta  :)))

 

Costele, ia incearca tu cu o femeie. S-ar putea sa fie mai bine !

Link spre comentariu

Salutare la confrati. Tentat fiind de serviciile oferite/pret am decis sa o vizitez pe domnisoara:

“BRUNETA, ofer sex total in toate pozitiile, oral si anal neprotejat cu finalizare unde doresti tu, uro pasiv si annilingus pasiv, suna-ma si nu vei regreta garantat revii, 3 fin-0731159609”

 

Am sunat, recapitulat serviciile (ea a insistat ca le face pe toate din anunt) 100 RON/ora si am facut o programare in 30 de minute. Ca program mi-a spus ca lucreaza non-stop.

 

LOCATIA: Vis-à-vis de stadionul Olimpia, ca punct de reper e un Mega Image si un BRD. Se ajunge usor si sunt locuri de parcare. Mai sun o data si sunt ghidat la blocul cu pricina. Urc si (asa cum banuiam din poze) este vorba de BIANCA (am fost la ea anul trecut cand activa la Grigorescu). Apartament cu doua camere, situat la un etaj inferior. Cred ca lucreaza singura, e posibil insa sa mai fi fost o persoana in cealalta camera.

 

ASPECT FIZIC: Fata de anul trecut fata a mai slabit si e foarte bronzata (organic, am aflat de la ea). Sani fermi, epilata proaspat, fara mirosuri suspecte, fund mare.

 

DESFASURAREA ACTIUNII: I-am dat banii la inceput, din proprie initiativa. M-a intrebat daca vreau sa fac dus-baia OK, cateva geluri de dus,.

Am vrut sa incep cu uro (la telefon mi-a spus ca accepta de la gat in jos), insa mi-a spus ca tocmai a terminat un tratament de bronzare organica si cateva ore nu trebuie sa se spele, etc. Din politete/prostie nu am insistat pe subiect.

Am inceput cu un oral neprotejat, fara mana, atent, insa fara mari artificii. In timpul asta telefonul ii tot suna si ea respingea apelurile, motiv pentru nu am putut termina in gura ei, ci pe langa.

Igienizat, facut dus, fumat o tigara. Imi spune ca trebuie/trebuia sa plece la un botez insa mai poate sa imi faca o finalizare.

Incepem cu un oral neprotejat, continuam cu anal (neprotejat la dorinta mea).  A intrat foarte usor, are un fund stramt, se misca in ritm cu tine. Dupa aproximativ 10 minute, mi-am dat seama ca o dureze cam mult pana finalizez si am decis sa ne oprim (asa e cand esti generos pe banii tai), mai ales ca si eu trebuia sa mai ajung undeva.

 

NOTE:

CORP: 7-pentru ca a mai slabit si era bronzata

ORAL: 7-fata de anul trecut si-a mai imbunatatit tehnica

ANAL: 8-mi-a placut pentru ca e stramta si se misca bine

GFE: 5- fata de data trecuta cand aproape a scos 10 cuvinte, acum am avut un fel de conversatie, subiectul principal fiind bronzarea organicaJ.

 

Asa cum se spune ca nu e bine sa perseverezi in greseala / prostie, ma gandesc daca sa mai revin la ea in special pentru uro/annilingus, insa e foarte posibil ca si atunci sa mai apara alte “impedimente”.

Sincer nu stiu daca sa o recomand sau nu, decizia finala e oricum la latitudinea confratilor.

 

Rog un moderator sa modifice numarul de telefon din titlu cu cel nou-0731159609. Multumesc

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...