Sari la conținut

Alis 0764324432 /0729749723


Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici

Vizitata si de mine

 

Scurt si la obiect:

Loc: OK, garsoniera, baie, cada, prosoape uscate, gel de dus

Fata aspect fizic OK, tinerica, bruneta, sani medii, inaltuta, bine proportonionata, solduri putin cam late. La partea de socializare cu clientul sta slab, nu am facut "click" cu ea, nu m-a simtit, cu toate ca s-a straduit sa fie amabila.

Actiunea: dupa ce a facut dus direct oral, OK si acesta, fara mangaieri fara atingeri, concentrata direct pe obiectul muncii; montat guma, trecut la normal si acesta tot OK, miscari bunicele, iar concentrata pe obiectul muncii.

Alte precizari: am ajuns la ea pentru ca nu a raspuns nici una dupa lista scurta si dupa ce am dat vreo 2 telefoane la niste numere noi si am dat doar de tampite care nu stiu sa vorbeasca si trebuie sa le sopteasca pestele ce trebuie sa spuna si cer tot 100/200 lei, dupa ce mi-am luat si o teapa cu o alta ca mi-a spus sa vin iar dupa 15 minute avea telefonul inchis

Concluzie: nimic WAU!!!! ; prestatie corecta, tarif 100/200 corect

De revenit? Hmm .... Este pe lista dar sub nici o forma pe lista scurta.

  • Like 8
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Fiind in trecere prin Constanta, am zis sa experimentez ceva nou. Dupa cateva esecuri am ajuns la Alis.

 

I-am spus de la telefon ca nu cunosc orasul si fiind foarte calma, mi-a dat indicatii cum sa ajung la ea. Ajuns in apartament, am platit 100 lei si am mers la dus. 

Fiind in mijlocul patului, o intreb ce am voie si ce nu, si am aflat ca face cam orice, mai putin FK. 

Mi-a facut un oral bun, am trecut la normal cu ea deasupra mea, apoi anal in pozitia doggy.

 

Locatie: 9 - camera de lucru, senzationala, tv cu filme porno, oglinzi, pat mare dar scad un punct pentru baie, care arata cam rau.

Aspect: 8 - un pic de burtica 

Oral: 9

Normal: 9

Anal: 9

Igiena: 10

GFE: 8

 

Halatul: 100 lei finalizarea.

  • Like 7
  • Minus 18
Link spre comentariu

Salut!tocmai ce am vizitat-o si eu pe Alis la recomandarea de mai sus:))am sunat-o si mi-a prezentat oferta si locația..apropo in același bloc cu Alice Alice ...ce coincidenta...am ajuns in 20 Min ,ma întrebat ce beau"are un gen mini bar"am optat pnt o apa plata..am zis ca stau o finalizare oral si normal!platit 100 ron...mi-a oferit un oral cu Deep cu lins pe ooo super jmecher...am schimbat si doua poziții ...dupa care am cerut finalizare orală ...sa conformat Si ma executat..face o m.. de te da pe spate!..va si corp arată bine,frumușică,înaltă slabutza,..într-adevăr baia e cam nașpa ....pentru mine unul "calitate preț"este de revenit!!

  • Like 6
Link spre comentariu

Salutare! Astazi am terminat treaba mai repede si mam hotarat la o vizita la domnisoara Alis. Ce sa zic programat ajuns la locatia binecunoscuta primit de domnisoara,amabila ma sevit cu apa plata,a fost optiunea mea,neam inteles asupra unei finalizari decartat 100 ron. Mers la baie dusat dupa care in pat,sa dusat si ea desigur dupa care neam apucat de treaba. Face un oral super bun,adanc si umed timp de vreo 10 min.,am trecut la normal a fost ea deasupra la inceput pe urma eu,la un moment am zis sa ma termine oral ceea ce sa si intamplat cu finalizare orala. E frumusica putin cam slim pentru gusturile mele dar super ok. Mam imbracat am stat am fumat o tigare impreuna dupa care am plecat. Ce sa zic comportament Ok amabila la baie gel de dus si prosoape curate foarte primitoare. De revenit: DA mai ales pentru oral. Seara buna!!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:madagascar
  • Oras:madagascar

pe la 21.30.....22.30....libera? ...ar fi prima oara cand apelez la tine....recenziile ...m-au facut ......amtot sunat....nu ai raspuns...ai intrat aia<momentan sunt ocupata ,te rog sa revii>....cu cat timp inainte sa te sun? 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

pe la 21.30.....22.30....libera? ...ar fi prima oara cand apelez la tine....recenziile ...m-au facut ......amtot sunat....nu ai raspuns...ai intrat aia<momentan sunt ocupata ,te rog sa revii>....cu cat timp inainte sa te sun?

am avut programul încărcat ma poți suna sau trimiți un SMS cu ora la care vrei sa vi și eu ați confirm sau infirm daca pot la ora ai !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...