Sari la conținut

Alis 0764324432 /0729749723


Vizitator vali2cta

Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
 

                                                                                                                                                Alis 

 

 

Deoarece am fost in vacanta in Constanta   am zis sa  sun pe domnisoara din topic sa ne intalnim. Mi-am facut programare prin mesaj pentru ora 12 noaptea programare respectata de ambele parti.

Ajuns la locatie mi-a deschis usa o domnisoara bruneta draguta cu bichinei sutien si tocuri.Am facut cunostinta si am fost invitat sa ma fac comod, si intrebat daca doresc apa sau suc, am achitat 100 lei pentru un numar cu posibilitatea de prelungire pentru o ora. .

Deoarece am facut dus inainte am asteptat  in camera pana a facut un mic dus, intoarsa de la dus, am inceput sa ne mangaiem, sa ne sarutam , fk foarte bine intretinut, dupa care  m-am intins pe spate si a inceput sa ma sarute pe gat pe piept si a coborat incet unde a inceput sa se joace cu limba pe coaie sa le linga sa le sarute, dupa care a inceput un oral neprotejat umed , deep, are o tehnica interesanta cu limba miscari  ritmice, momente in care eu ma jucam cu degetul in pizda.

Am continuat asa pana ne-am schimbat intr-un 69 sa o ling in pizda, are o pizda frumoasa si curata, dupa care am dorit sa monteze un prezervativ durex feelthin(adus de mine doar acesta il folosesc) si a inceput sa se onduleze in pula in timp ce  ne sarutam.

Am schimbat in umeri craci  dar nu inainte de a linge din nou in pizda ,si am inceput sa o penetrez adanc in pizda in timp ce o mai priveam  si o sarutam, dupa care am schimbat in caprita, geme  frumos participa la actiune.

Simtind ca o sa ejaculez m-am intins din nou pe spate pentru finalizare orala, a inceput din nou sa suga pula incet , adanc, umed pana a  simtit cum sperma calda ii umple gura, mentionez ca a supt pana la ultima picatura ,mi-a spus ca ii place parfumul meu  , dupa care am mers la igienizare, m-am imbracat, ne-am sarutat din nou si am plecat cu promisiunea ca data viitoare o sa  stau o ora( din pacate in ultimele 3 zile aveam maxim 10 ore dormite)

 

 

Note:   Oral : 10 ,oral umed cu miscari ritmcice, atenta la zonele adiacente,  deep etc

       

        normal: 10 , are initiativa in schimbarea pozitiilor, geme frumos, etc

 

 

        Locatie : 10 curat, suc apa, lumini in camera etc

 

        Anal : din pacate de data aceasta nu am incercat

 

        Halat : 100 lei finalizarea /200 ora

  

 

Alis este o domnisoara frumoasa  cu un gfe ridicat,amabila atenta la cerintele clientului, daca o sa fiti curati si o sa va purtati frumos cu ea o sa aveti o intalnire reusita, cu fk, sex salbatic, cim, etc.

 

Recomand cu mare drag !!!

 

 

Semnat : Beautiful

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Tulcea
  • Oras:Tulcea

Am fost de foarte multe ori la Alis si as merge tot timpul! De fiecare data am fost primit, pot spune, cu mult drag! Alis este o fata minunata si niciodata nu m-a dezamagit, prestatia ei fiind intotdeauna de extraordinara! In prezenta ei nu ai cum sa nu te simti excelent! Alis, esti minunata!

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna ziua, momentan sunt intr.o mică pauza !!! Când voi reveni ,voi anunța aici disponibilitatea ..!!! O zi frumoasa tuturor !!🌞🌺🌞

Ai spus că pe 14 pleci,sau până atunci te mai găsim..ai devansat plecarea?🙄🙄🙄
Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna fraților !! Am zis sa-i fac totusi o recenzie si domnișoarei Alis. Imi pare rau ca a plecat ..dar na asta este ...fiecare le stie pe ale lui. Oricum sa trecem la subiect : Am mai vizitat-o pe Alis si inainte cam acum vreo 3 ani cand avea locația lângă city park exact lângă benzinărie aia mică...am uitat cum se numeste. O profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. Intotdeauna m-a primit frumos la un suc si o țigare de vorba . Ai ce vorbi cu ea ...

Acum o lună am fost la ea avea locația pe Soveja , aproape de galerii unde este statia de taxiuri.

Locație curata , spatioasa , plăcută, Alis o prezență grațioasa ca intotdeauna. Am stat putin la vorba , igienizare la dus , si ea la fel, si trecut in dormitor. Cu lumina difuză, portocalie, ceva frumos. Acțiunea a început cu un oral din partea ei ,bine executat. Asa de bine executat încât la trezit pe junior destul de repede !! A urmat un normal destul de ok, cu implicarea ambelor părți, după aia mai stat la o țigara , îmbrăcat si plecat !!

 

Si acum notele : Oral 10+ (foarte bine executat cu atentie la zonele adiacente) , normal 9.5 se implica bine , da contre, gfe 10 este comunicativă, mereu cu zâmbetul pe buze , stie sa râdă la o gluma buna!!

Locație 10 foarte curata ,aerisita , bloc decent . Cadou 200 h !! De revenit ? Mai mult ca sigur!! Asta daca se mai intoarce la noi !! Spor la futut !!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...