Sari la conținut

Doamna cu plasa galbena


Postări Recomandate

  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Dupa o saptamana in care nu am reusit nimic pe acolo pe unde am umblat, ma intorc acasa.

La intrare pe deflieu o doamna la vreo 30 si ceva de anisori vorbind la telefon imi face cu manuta.

Manat de dorinte animalice, mai exact de bou. Opresc(trag pe dreapta, pun avarii) insa boul din spatele meu nu m-a mai depasit, astepta probabil ca eu sa devin invizibil sau sa incep sa levitez. Si cum culmea din fata veneau masini, am fost nevoit sa o urc pe doamna in masina inainte de a discuta cu ea, cine/ce/cum/cand/cat.

Mergem in fata pana gasesc un loc sa intorc, si dupa lungi rugaminti si promisiuni desarte, urcam undeva la un canton parasit.

Iesim din masina, doamna o placere sa o vezi, ea si plasa ei galbena (aproape tot timpul a tinut o plasa galbena in mana) a scos niste servetele, un cauciuc si ma pofteste in cantonul parasit.

In 30 secunde eram amandoi dezbracati, ea sugand cu nesat din batul care devenea din ce in ce mai gros. Se intoarce cu spatele la mine si ma pune sa i-o trag ff tare, caci cica asa in place. Ca bila alba as spune ca pe toata perioada a bagat mana la oua si ma mangaiat non stop. Dupa care vine bila neagra, dupa numai 5 minute de capra imi spune prin viu grai si privirea oachesa daca nu cumva imi vine ..... Bineinteles raspunsul boului nu a intarziat ... Imi vine sa ti-o trag si pe masina, ceea ce am si facut. Pusa cu spatele pe capota si dai nene ca surdu in tobe.. Asta dupa ce ma tot ruga sa ii dau bani pt ca mi-a sters capota cu servetele umede + ceva bani de cafea ca are pofta dupa sex de asa ceva.

Satul de atata conversatie si temandu-ma sa nu inceapa si asta cu politica, o pun in genunchi langa masina, sa ma termine cu un oral.

S-a conformat si intr-un final m-a terminat. In maxim zece secunde si-a luat plasa si a plecat. Doamna cu plasa galbena ... Ce mai experienta!!!!

 

Tarif: intre 30 - 60 ron, negociati, eu am platit 40 oral+normal ambele protejat.

PS am uitat sa bag descrierea doamnei: 1,60-1,65, cam 50 kg, draguta la fata, blonda, ochi caprui si dinti putini.

  • Like 7
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...