Sari la conținut

Postări Recomandate

grija mare cu nepoata asta ca sar putea sa va faceti probleme aiurea si sa fiti pusi in situati naspa cand mergeti la ea ..asa ca mai bine nu se merita . O sa revin cu un post mai tarziu cand imi permite timpul cu cine e si de ce e bine sa fie evitata .

  • Minus 2
Link spre comentariu

Omul nu a mai avut timp sa scrie inca 5 randuri asa ca a decis sa ne lase in suspans , dar a promis ca se intoarce mai tarziu. Probabil cu o descrie mai amanuntita cat un roman politist in 3 capitole unde vom afla detalii "socante" despre Diana. Se preconizeaza a fii un bestseller, asa ca nu-l ratati.

  • Like 1
Link spre comentariu

AOLEU :slap2 , am facut o confuzie oameni buni ..numarul din descriere difera cu cel ce il ai tu acum Diana si si aseamana cu al acelei tentative de escorte de care scriam mai sus ..Imi pare rau daca ti-am creat neplaceri Dia si sper ca nu te-ai suparat si ma mai primesti la tine , pt ca tot timpul m.am simtit bine in compania ta , Scuze inca odata daca ti-am facut neplaceri te-am pupat si ne vedem curand  :hug1  :hug1  :hug1

  • Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator futbineditat
Reputație: 0

Sustin cauza. De astfel ai putea si tu sa procedezi la fel. Haideti sa inceapa revolutia futaiului pe moca ! Ne-am saturat sa dam bani pt futai. Vrem totu moca !

Hop si eu! Eu zic ca tot s-a dat deschiderea la futai moca...sa o faca in mare stil,adica cu un gang bang de 4-5 masculi sau 10 odata :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...