Sari la conținut

Buna dragilor.....am revenit!!! 0743305325

adina95

Postări Recomandate

• Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

deschide telefonul....mi s-a descarcat bateria de cate ori am sunat :))

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Bună. astăzi va așteaptă colega mea(sex total)...pe mine mă găsiți de săptămâna viitoare. pupici

Postat

Bună. astăzi va așteaptă colega mea(sex total)...pe mine mă găsiți de săptămâna viitoare. pupici

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

cat costa 2 finalizari anal?

Postat

200 ora oral și normal. Oral nep cu finalizare orala.100 lei nr

DT dupa anal faci?

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Am fost la colega adinei, din pacate nu am retinut numele. Nu pot scrie pe telefon o recenzie completa, dar am ramas... mai mult din cauza ca eram incins si la ora respectiva nu aveam multe optiuni.... Locatia langa hala centrala, apartament ok, curatel, fara mirosuri afara de fum de tigara.

Fata draguta la chip, dar pielea usor ofilita, undeva pe la 27 de ani, cateva kg in plus, dar ok ca si atitudine, nu s a grabit, a fost amabila si deshisa la conversatie. Tatuaje pe trup, mana si picior, cicatrice dupa o nastere dar nu deranjanta... Ofera ON, NP si anal, dar am ales doar oral si normal protejate. Tehnica ok la ambele, si poate fi pe placul celor ce apreciaza formele... desi eu prefer sincer ceva mai light... 100 numarul a fost un pret corect.

In apartament erau vreo 5 telefone, care sunau foarte frecvent, dar nu deranjau si ea nu le a dat atentie pe parcusul intrevederii.

Atitudine ok, dar nu cred ca as reveni pentru ea. Poate pentru colega.

• Like 7
  • Oras:Iasi
Postat

Adina,pe tine te mai gasim sau...? intreb,caci te-as mai incaleca,cel putin o data...si nu cred ca-s singurul.

Postat

Adina,pe tine te mai gasim sau...? intreb,caci te-as mai incaleca,cel putin o data...si nu cred ca-s singurul.

Cred ca da....dar acum rapunde la 0758804838...

• Minus 1
Postat

Buna!!! Sunt aceeasi Adina, sexy si draguta, ofer si cer seriozitate maxima. Va astept in locatia mea pentru clipe de neuitat. Detalii la telefon 0758 804 838. Va astept cu drag!!!

post-214717-0-75925300-1470730246_thumb.jpg

post-214717-0-23660600-1470730265_thumb.jpg

post-214717-0-32527000-1470730277_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...