Sari la conținut

Postări Recomandate

Telefon: 0734040649 / Tarif Servicii: 70 RON

 

"19 ani,ofer companie intima de calitate,sex oral,normal,anal(in functie de dimensiuni),69,cunnilingus,annilingus,dus asistat,masaj erotic sau de relaxare,discretie si seriozitate,accept diverse fantezii erotice. Locuiesc intr-un apartament foarte curat, cu aer conditionat unde avem discretie maxima. Te astept nu doar pentru sex mecanic! 70 lei o finalizare sau 150 lei o ora. Vino si fute-ma ! Te astept ! (mai am si o colega) "

 

 

http://www.curve-buc...tartrow=0#curva

 

 

post-39112-0-61641800-1343474561_thumb.jpg

 

post-39112-0-72428000-1343474605_thumb.jpg

 

post-39112-0-92162800-1343474659_thumb.jpg

 

post-39112-0-04345000-1343474682_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

Vreau sa va povestesc vizita mea la domnisoara Denisa, vizita pe care o consider o dezamagire completa. Citind online un ziar in care erau afisate niste poze cu bikini constat cu surprindere ca se trezeste boul familiei...Semn deci ca isi cere drepturile si atunci, rotind inelul magic pe deget, ma apuc sa rasfoiesc AT...tot online Gasesc anuntul:

"DENISA, 19 ani, senzuala, finuta si discreta te invit la mine pentru a-ti satisface toate placerile. Ador sa fac sex in toate pozitiile (oral, normal, 69 si diverse fantezii erotice). Te astept. Poze reale, mai am o colega"

O cautare pe forum ma aduce la acest topic unde observ ca nu s-a incumetat nimeni...OK, incerc eu. Sun pe numarul respectiv si imi raspunde o voce pitzigaiata (specifica unei pustoiace, nu?) care imi recita meniul: sex oral si normal la pretul de 70 de lei pentru o finalizare si 150 de lei pentru o ora. A urmat o conversatie in care eu am pus o serie de intrebari despre serviciile oferite si despre locatie, conversatie din care rezum: locatie - blocul turn de pe Ion Campineanu, oral neprotejat cu finalizare oriunde, normal protejat, locuieste cu inca o colega, dar discretia este asigurata. Buuuun, imi zic, hai sa ne si vedem in 30 de minute.

Ajung acolo, sun din nou la telefon si nu raspunde nimeni. Reincerc de cateva ori si tot fara raspuns. Las sa treaca vreo 10 minute si sun din nou; imi raspunde o alta voce, mai guturala, careia ii spun ca astept de cateva minute bune sa mi se raspunda la telefon si sa mi se spuna numarul de format la interfon. Surprinsa parca, vocea respectiva imi rapsunde ca nu am vorbit cu ea mai devreme si ca nu am stabilit deci nicio programare. Pai da, normal ca nu am stabilit din moment ce nu cu TINE am vorbit mai devreme, ci cu Denisa...ori altcineva...Parca mi-a facut o favoare cand a spus "da, bine, urca oricum daca tot ai venit". Pai cum plm?! Voi nu vorbiti intre voi desi va raspundeti una alteia la telefon? Deja aveam impresia unei vizite ratate, dar trebuia sa vad ce gasesc sus in apartament. Liftul urca din 2 in 2 etaje, iar apartamentul nu este la unul dintre aceste etaje.

Imi deschide usa o domnisoara satena cu parul pana la umeri, imbracata in niste pantaloni scurti de blugi si o bluza cu maneca scurta si guler foarte larg de parca era cu 10 masuri mai mare; bluza era probabil menita sa imi ofere mie prijelul de a remarca sanii medii lasati ai fetei. Se recomanda Denisa si ma pofteste in livingul unde doua colege sedeau pe canapea, uitandu-se la TV, facandu-si unghiile si machiajul de lucru (probabil), raspunzand la cele 4 telefoane si ignorandu-mi complet salutul. Nici nu apuc sa ma orientez prea bine in apartament ca Denisa imi si spune "hai!". Stai un pic sa imi trag sufletul ca afara e o caldura infernala...Prilej pentru mine de a le studia pe cele doua colege: o bruneta subtirica fara nimic special la chip, sani mici si o piele anormal de alba; o blonda tunsa scurt, mai plinuta (solduri late si coapse groase), ceva mai zambitoare si cred ca singura care a remarcat prezenta mea in camera(ce-i drept, ea nu prea raspundea la telefoane, ci mai mult isi facea unghiile si se uita la TV).

O privire mai atenta asupra Denisei mi-a relevat faptul ca domnisoara a depus foarte mult efort in a-si ascunde cosurile numeroase de pe fatza, incercare nu tocmai reusita. Are cam 160 cm, estimez vreo 55 de kg, solduri un pic late (nu mai late ca ale blondei din apartament) si era mereu preocupata sa ma duca in dormitor. Am apelat atunci la o tehnica pe care am mai folosit-o eu cu alte ocazii, anume am scos telefonul si ne-am uitat impreuna la pozele din AT; care intradevar sunt facute in locatie, pe holul de la intrare. Insa realitate mi s-a parut diferita de poze: funduletul nu asa bombat precum poate parea in poze, sanii lasati nu se vad in poze, la fel nici cosurile de pe fatza. E drept ca n-aveam de ce sa o acuz ca nu sunt pozele ei, insa nu mi-a placut de la bun inceput atmosfera din locatie si atitudinea ei. A urmat un al doilea "hai!" rostit de aceasta data pe un ton mai imperativ ca prima oara; aproape ca m-am speriat A durat ceva pana sa-i raspund, timp in care am aruncat inca o privire in locatie: un apartament comandat de 2 camere, cu intrare prin living, o baia a carei usa nu era fixata in balamale si in care erau depozitate niste tocuri de usi (?) si alte materiale pentru finisaje (?) si un dormitor care se ascundea cel mai probabil in spatele livingului, dupa un perete. Nu pot spune ca era murdar, insa in nicun caz discretia nu era la ea acasa. Auzind refuzul meu Denisa nu a cerut explicatii si m-a poftit sa imi aleg pe una dintre colegele ei, asezandu-se imediat in canapea si raspunzand la unul dintre telefoanele care sunau intruna (cred ca pe toata durata vizitei mele bruneta nu a contenit sa vorbeasca la telefon, in timp ce blonda se uita cu un ochi la TV, cu un ochi la unghii si cu un ochi la mine ). Deci interes pentru mine, clientul, fix zero! O atitudine de genul "ai venit sa futi si futi in orice conditii, fie ca-ti place fie ca nu". Ei bine, fetelor, nu-i chiar asa!

Va vine sa credeti sau nu, m-am ridicat din canapea sa plec si niciuna dintre ele nu se sinchisea sa ma urmeze ori sa ma conduca pana la usa. Deci au alungat si politetea odata cu profesionalismul...daca vreodata au facut cunostina cu ele Intr-un tarziu am observat-o pe Denisa ridicandu-se din canapea in timp ce vorbea la telefon si venind in urma mea pentru a incuia usa. Din nou, niciun raspuns la salutul meu...

Subliniez faptul ca nu consider vizita ca fiind tzeapa conform acceptiunii de pe acest forum, ci doar o dezamagire (oare a cata?) ivita din cauza discrepantei dintre poze si realitate. In mod cert nu mi-a placut atmosfera de fast-fuck din locatie si nici atitudinea Denisei, motive pentru care nu voi reveni. Intrucat nu am avut parte de niciun fel de sex, nu pot acorda note.

Cred ca in locatia respectiva o gasiti pe bruneta din pozele acestea https://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/4082-natalia-0728611749-0730466164-ion-campinenu/page__hl__0728611749 sub intruparea blondei cu parul scurt despre care am scris mai sus; in mod cert locatia este aceeasi (pozele si vizita acolo ma fac sa cred asta).

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...