Sari la conținut

Cel mai prost user (varianta pe bune)

Vot: Cel mai prost si nesimtit user  

43 membri au votat

1. 1. Care este cel mai prost si nesimtit user (pe bune)de pe nimfomane.com?

• Miskin +clonele lui
      13
    • Advanced +clonele lui
      17
    • Rinan +clonele lui
      6
    • utilizator_copou
      6
    • winehouse fellow
      1

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Advanced si Miki sunteti cei mai infecti useri.

Stiu BOSS , dar nu te intrecem  ...cel putin eu  :)

• Oras:undeva
Postat

Stiu BOSS , dar nu te intrecem  ...cel putin eu  :)

Bai, eu recunosc, poate il intrec, tu insa esti de tot cacatul, acum si asta iti este "dusman"! :laugh2

stau sa ma intreb cateodata cum se poate aduna atata idiotenie intr-un singur  om. Chiar esti un fenomen! :laugh2

• Like 13
  • Minus 1
Postat

Tu asuma-ti mai intai o vizita pe la Spitalul 9  si dupa aceea  mai discutam  :)

Imi asum decat muia virtuala pe care ti-o dau zilnic IQ77!

Postat

Bai, eu recunosc, poate il intrec, tu insa esti de tot cacatul, acum si asta iti este "dusman"! :laugh2

stau sa ma intreb cateodata cum se poate aduna atata idiotenie intr-un singur  om. Chiar esti un fenomen! :laugh2

De dusmani ma plictisesc repede ...de prieteni niciodata :laugh2

PS: gata ai  facut baie aferenta  ? vezi ca ti-a mai ramas o dara de kkt pe la bot  , dupa ce te-ai sters  :laugh2

Postat

De dusmani ma plictisesc repede ...de prieteni niciodata :laugh2

PS: gata ai  facut baie aferenta  ? vezi ca ti-a mai ramas o dara de kkt pe la bot  , dupa ce te-ai sters  :laugh2

Bai idiotule, eu cand merg la munte, asta fac, imi iau un rucsac in spate si beneficiez de natura, in toata splendoarea ei. Tu esti un biet pantofar care pozezi o priveliste de aiurea, esti un sarac incult si handicapat. Muie, tra asta este atat de frumoasa incat valea prahovei este banala ca si tine. Acolo se duc toti manelistii ca tine, tu nu cunosti adevaratele bucurii ale vietii tampitule. Este nevoie de putin, tu insa nu ai sa aflii asta niciodata, esti prea taran, prea handicapat! Besi ma in pula mea jegosule!

Postat

Bai idiotule, eu cand merg la munte, asta fac, imi iau un rucsac in spate si beneficiez de natura, in toata splendoarea ei. Tu esti un biet pantofar care pozezi o priveliste de aiurea, esti un sarac incult si handicapat. Muie, tra asta este atat de frumoasa incat valea prahovei este banala ca si tine. Acolo se duc toti manelistii ca tine, tu nu cunosti adevaratele bucurii ale vietii tampitule. Este nevoie de putin, tu insa nu ai sa aflii asta niciodata, esti prea taran, prea handicapat! Besi ma in pula mea jegosule!

Da tampitelule ..ptr. unul care a facut 9 ani de ski de performanta sigur am trait  si ma antrenam pe scarile de la parcul Herastrau :laugh2

Daca te duc la  munte te mananca si ursul prin padure  ,,,de prostuta ce esti :laugh2

Postat

Da tampitelule ..ptr. unul care a facut 9 ani de ski de performanta sigur am trait  si ma antrenam pe scarile de la parcul Herastrau :laugh2

Daca te duc la  munte te mananca si ursul prin padure  ,,,de prostuta ce esti :laugh2

Bai, toata lumea stie ca esti o curva proasta, de ce te mai chinui sa o arati mitomane!?

Postat

Tu asuma-ti mai intai o vizita pe la Spitalul

9 si dupa aceea mai discutam :)

Nu-l mai primește nici acolo,este pierdut

Postat

Nu-l mai primește nici acolo,este pierdut

Ai aparut bulangiule? Credeam ca te-ai dus pulii de suflet.! Oricum, mult nu mai ai :laugh2

Postat

UPs ce avem noi aici ?

Cel mai tare distrus/prost/clonat   din toate  timpurile  si existenta forumului =))

• Like 1
Postat

Pai nu e el forta mondiala pe aici inca de la primele ore ale diminetii  ? Vai de pizda lui =))

• Like 1
Postat

UPs ce avem noi aici ?

Cel mai tare distrus/prost/clonat   din toate  timpurile  si existenta forumului =))

Nimic nou.

Lisandru îi fruncea și aici :laugh2

Pai nu e el forta mondiala pe aici inca de la primele ore ale diminetii  ? Vai de pizda lui =))

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Iar va futeti in cur poponarilor?

• Minus 1
Postat

Ia spune SOBOLANE, cui ai scris asta muistule stiuletat?

msg-220566-0-06035000-1497683475.jpg

Postat

Nu stiu curentatule  ? La mine esti blocat de foarte mult timp ?

De cand injurai si amenintai si pe acolo , ca un tampit

Eu nu injur sau amenint nici macar prin intermediul  email-urilor .

Sa zicem diferente clare de comportament CURENTATULE

https://media.giphy.com/media/xUOwGgxZLBmqB87sic/giphy.gif

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ameninți doar prin SMS,pe GeluGun de exemplu.

• Like 2
Postat

https://media.giphy.com/media/xUOwGgxZLBmqB87sic/giphy.gif

Hai ca postez si restul bulangiule! Urat faci cand esti in camasa de forta si te acoperi singur de cacat! :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

posteaza ce vrea pizda ta , parca pana acum  nu tot pe nebuna ai facut , cu toti

si inca din 2012 cand ii luai la rand pe aici ...ca un bolnav psihic care refuza sa se interneze la Balaceanca si sa-si ia permanent tratamentul  :)

Postat

posteaza ce vrea pizda ta , parca pana acum  nu tot pe nebuna ai facut , cu toti

si inca din 2012 cand ii luai la rand pe aici ...ca un bolnav psihic care refuza sa se interneze la Balaceanca si sa-si ia permanent tratament :)

Ia uite SOBOLANE cu ce te ocupi tu pe aici! "Eu nu îi mai scriu nimic nebunului ,pentru că e clar . Ce treabă are trecutul meu cu prezentul ? Javra a salvat o poza și mi a pus o pe topic ,râzând cu xlnn. Deci cu ce sunt eu de vina ? Dă ,am avut un trecut zbuciumat ,că oricare om,dar asta nu înseamnă că și acum sunt la fel . Nu am greșit cu nimic ,am spus doar adevărul . Și că sa te convingi că javra sta și acum pe contul meu ,uite .

Attached Images"

Huooo hartuitorule! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sent 04 September 2017 - 11:39 AM

Uite,el a fost logat sâmbătă dimineață pe acel cont , înainte de a fi banat
Attached Images

• msg-239831-0-72763400-1504517993.png

•  
  • Ia spune SOBOLANE, cum stai acum?

• Minus 1

Postat

Stau cu pula in gura ta  ...iar tu imi oferi o felatie de vis . Cum ai vrea sa stau ?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...