Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In primul rand am cautat inainte sa deschid acest topic numarul de telefon si am gasit 3 rezultate . Unul din ele era pentru fata aceasta , dar era inchis topicul si era postat un link care ma duce la pagina principala din forum. Celelalte 2 topice erau pentru colegele ei.

 

 

Anuntul in AT : "ADRIANA 100% reala Domnisoara sexi, atragatoare si provocatoare, te astept alaturi de mine intr-un ambient discret si intim. Pun pasiune in ceea ce fac si imi place sa imbin utilul cu placutul. Suna-ma si nu vei regret" (probabil a mancat ultima litera la copy/paste).

 

 

Am sunat saptamana trecuta si am facut programarea in aceeasi zi. La telefon vorbeste frumos (si foarte repede pentru mine...) prezentandu-ti toate serviciile. Oricum la cat de repede vorbeste de abia de am reusit sa inteleg adresa.

 

Locatia pe Decebal exact langa restaurantul Gallo Nero. Imparte locatia cu inca 3 fete (vazute de mine) si exista impresia de inghesuiala , mai ales daca mai presteaza cineva la o colega de a ei si fetele devin adevarati agenti de circulatie cand intra cineva pe hol.

 

Pozele sunt reale, si fata este chiar mai draguta decat ma asteptam sa fie avand in vedere pretul. Varsta declarata 20 ani.

 

Pret 50 Lei /fin. Nu am intrebat de ora.

 

Servicii: OWO, normal protejat , CIM

 

M-a poftit la dus cum am ajuns.

A inceput cu un oral neprotejat , eu stand intins pe pat si numarandu-i maselele (sigur le-a luat pe fiecare in parte sistematic). Apoi mi-a explicat ceva de genul ca daca facem normal finalizarea nu mai poate fi orala ... Am zis , fie , si am trecut la normal. Singura pozitie a fost ea deasupra si a inceput sa bage capul un pic. S-a scuzat ca e prea stramta si nu poate sa o bage pe toata , asa ca a continuat 2-3 minute cu "frecatul capului" (altfel nu pot sa numesc ce facea...).

Intr-un final i-am propun sa trecem totusi la oral ca asa nu am nici o sansa sa finalizez repede. S-a conformat si au mai durat vreo 5 minute de oral eu in picioare , ea pe pat, iar apoi finalizarea orala.

La final , in timp ce ieseam celalalt prestator era in dus si a avut neinspiratia de a incerca sa iasa fix cand ma incalcam. S-a auzit un tipat lung in cor (al fetelor) : "Nuuuuuu". Macar am plecat amuzat un pic.

 

Note :

Locatie 7 : Este curat , depunctat doar pentru inghesuiala. Desi probabil pretul nu ar fi fost asta daca erau doar 2 fete in locatie...

Aspect - fata : 7

- corp: 7

Oral: 6

Normal: nu consider ca am ce nota. Am vazut in topicul inchis ca acelasi lucru a patit si altcineva. Nota 0.

 

Eu nu revin, consider ca banii au fost dati degeaba.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...