Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Alexandra  

 

In sfirsit dupa aproape o luna de asteptari si incercari din cind in cind la telefon astazi sun si ca de obicei nu raspunde nimeni . Dupa vreo citeva minute ,ce sa vezi ma suna inapoi Alexandra , am ramas putin interzis dar mi-am revenit. Dupa citeva luni de activitate pe forumul asta ma suna si pe mine inapoi o fata, si ce fata. Cind ma asteptam mai putin va spun sincer nu prea imi puneam sperante ca o sa reusesc sa o prind dar sunt un tip ambitios si insist pina imi iese. Hai ca iar devin egocentrist si bat cimpii, cind ar trebui sa va povestesc altceva.

 

Am stabilit ora , adresa si alte amanunte si ma indreptai ghinisor :) spre locatia de la Nerva Traian.

Si pentru ca am ajuns olecuta :) mai devreme am mai asteptat citeva minute pina ne intilnim. Locatia este curata, aranjata cu destul bun gust nu foarte moderna  dar ok. Baia are tot ce ii trebuie, dupa cum spunea un coleg intr- o recenzie , are chiuveta, wc etc :). Are citeva sortimente de gel de dus, ar mai trebui cite ceva dar hai ca devin prea circotas.

 

Cind am intrat in locatie , am crezut ca am ajuns prin Pipera leaganul corporatistilor, spun asta pentru ca domnisoara era imbracata foarte elegant cu un aer de secretara ( nu neaparat secretara dar genul tipelor de prin zona mentionata mai sus si nu numai) sexy si sigura pe ea. Blonda , frumoasa, ochi superbi albastri, m-a naucit de la intrare. Cred ca 1, 65, slim ,sani frumosi , nu foarte mari, repet frumoasa chiar daca se supara am sa zic putin Barbie.

 

Am socializat, am fost imbiat cu ceva de baut si acum imi dau seama ca am fost asa de nauc , am uitat sa ma ating de apa , dar nici sete nu tin minte sa imi fi fost. Usor , usor mi-am revenit , am discutat despre diverse chestiuni, domnisoara a devenit mai putin serioasa si m-a invitat la dus.

Am  iesit de la dus , cu inima putin strinsa , simteam ca nu era destul de calda atmosfera si nu ma simteam 100% confortabil dar in pat din 2 vorbe, 3 miscari si in 5 secunde s-a schimbat  absolut totul. Am inceput niste sarutari pasionale, si alte gesturi tandre si a continuat cu un oral soft, fara deep dar  si cu putina atentie pe la anexe. Un oral bun spre foarte bun avind in vedere ca este in categoria soft.Dupa vreo 10 - 15  minute de oral neprotejat si alte artificii am trecut la un normal lady on top citeva minute si am schimbat apoi misionar cum am si finalizat. Am avut parte de un moment asa cum imi place mie din cind in cind, multe FK , tandreturi si pasiune. Sper sa ii fi placut si ei , ar fi ceva ,mai ales ca ea m-a sunat pe mine :) 

 

As vrea sa mentionez ca domnisoara intra in categoria soft dar cred ca poate oferi si citeva surprize , m-as bucura sa am ocazia sa mai descopar citeva dintre ele data viitoare. Dupa momentul de pasiune am stat destul de mult la vorba , am gasit multe subiecte comune, am descoperit o fata desteapta, intiutiva cu mult bun simt , deschisa , total diferita de corporatista fitoasa de la inceputul intilnirii. Singurele lucruri comune ale celor 2 personalitati au fost frumusetea domnisoarei si ochii aceia superbi. M-as fi pierdut in ochii ei mai mult timp dar si asa am depasit timpul alocat .

 

Locatie  -  + 8

Aspect   -  + 9 

Oral  -  9

Normal  -  9

GFE  -  10

Atitudine  -  10

Igiena  -  10

 

Daca ma mai primeste sigur am sa revin , este o fata frumoasa si sexy, ar fi pacat sa nu mai reusesc sa ajung. Repet se incadreaza in categoria fetelor soft si nu hard, perfecta pentru momente pasionale atunci cind exista reciprocitate.

 

Multumesc  Alexandra 

 

Rocker 27

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Roackere, vaz ca ma urmaresti :laugh2 .

 

in alta ordine de idei: "luaiao", alt membru "serios", 2 ani de prezenta pe forum, 7 postari= 7 bull shitturi. Fratilor, nimeni nu spune sa faceti recenzii elaborate, una scurta si la obiect dureaza 15 minute. In peste 2 ani, puteati gasi timp asa ... sunteti doar niste paraziti.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...

Chiar am vrut sa numesc recenzia de la Alexandra ,, Pe urmele lui Picon " dar am zis sa nu exagerez :)

 

Roackere, vaz ca ma urmaresti :laugh2 .

 

in alta ordine de idei: "luaiao", alt membru "serios", 2 ani de prezenta pe forum, 7 postari= 7 bull shitturi. Fratilor, nimeni nu spune sa faceti recenzii elaborate, una scurta si la obiect dureaza 15 minute. In peste 2 ani, puteati gasi timp asa ... sunteti doar niste paraziti.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

buna seara! mai,...picoane...nu ma cobor  la subnivelul tau de gandire ca ma injosesc.....oricum esti un parazit-sef...atat timp cat nu cunosti un om  ,de ce il faci tu parazit?!....Se vede ca nu ai inteles nimic din ce am vrut sa mentionez  cu acea postare....la revedere!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare tuturor,

Am vizitato si eu pe Alexandra ieri seara. Concluzia ? Cititi mai jos  :baby2

 

Vazand pozele si recenziile pozitive la adresa Domnisoarei, am zis "Must Try" !

Asa ca am stabilit o intalnire prin intermediul SMS-urilor cu ~ 3 ore inainte

 

Locatia Domnisoarei se afla pe Bulevardul Nerva Traian, iar de acolo mai mergeti 2-3 minute cu Masina sau 5-7 minute pe jos.

Ajuns cu ~10 minute inainte de ora stabilita o sun si raspunde aproape instant la telefon (fiind prima oara cand ne auzim)

O informez ca am ajuns la adresa si o rog frumos sa imi dea detaliile necesare pentru a ajunge in locatie

 

Ajuns la Etaj, vad cum se dechide usor usor usa si scoate: http://gifrific.com/cat-pops-head-out-of-box/ (a fost asa de simpatica !  :kiss3 )

Primu lucru care l-am observat cand am intrat pe usa a fost un aer foarte proaspat (am avut un feeling ca am lasat toate problemele in pragul usii)

Am simtit de parca:

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/4b/95/fb/4b95fb8ae5506484c094c5e0d28a7298.jpg

 

 

Fiind prima oara cand o vizitez pe Domnisoara mi-a fost greu sa cred cat de relaxat eram + nivelul conversatiilor care a avut loc...

Simteam ca sunt in compania unei colege din liceu

 

Ma ridic de pe canapea si usor usor ma indrept catre patul cu surprize unde s-a inceput cu un FK foarte cald, lent si bine intretinut !

La rugamintea am avut ocazia sa ma bucur de Alexandra ca un copil care a primit o acadea (https://blog.uber.com/wp-content/uploads/2013/01/funny-gif-excited-kid-baby-happy-1.gif)

Eram foarte entuziasmat de ideea de a da acea rochitza neagra jos si a descoperii ce urma sa descopar  :laugh2

 

Usor usor hainele din ambele parti au zburat prin stanga si dreapta iar eu am inceput un arsenal de pupici de la A -> Z

In drumul aventuros al alfabetului am intalnit o vrabiuta simpatica si jucausa, timp de 10 minute am fost preocupat si nu permiteam nimanui sa ma deranjeze !

Fiind foarte incins, si ea dadea aceleasi semne, am luat decizia de a trece la "Testul de Rezistenta" ! Am echipat soldatul cu echipament impermeabil si...

 

Am inceput cu un Misionar, lent si foarte umed unde am si finalizat, senzatiile erau unele tari si nu am putut rezista asa ca luasem decizia "Full Speed Ahead".

La golirea rezervorului, am stat imobilizat timp de ~ 10 minute unde ma uitam pe tavan si vedeam cerul liber plin de stele intampinat de muzica de pe fundal => Aproape ca adormisem...

Usor usor am reusit sa imi revin cu noul obiectiv "Get to the Bath Room". Am fost condus catre baie de Domnisoara si ghiciti ce: Am avut placuta surpriza sa gasesc o baie curata cu doua sau trei geluri de dush calitative (Nivea) si apa calda.

Dealungul dushului, Alexandra mi-a tinut de 6 si m-a servit cu un prosop mare si pufor la iesirea mea din dush. A avut placuta surpriza sa fie si ea intampinata in acelasi mod in care m-a servit si pe mine.

Impreuna am plecat spre destinatia: Patul cu surprize

 

O data asezat in pat, am fost asaltat de saruturi de la gat spre Soldat. Acesta a fost rasfatat si tratat cu un oral neprotejat unde am si finalizat CIM dupa ~ 7 minute.

Stand in pat cu ochii inchisi profitand de atmosfera si relaxare imi doream sa pot da timpul inapoi...

In timp ce ma relaxam constientizez ca e timpul sa plec asa ca imi fac bagajelul si ma indrept catre pragul usii unde ma asteptau problemele de zi cu zi

 

Note:

Aspect: 10 (Alexandra este unica din toate punctele de vedere, are ~53kg cu ~1.75m si sani nr 3 numai buni de smotociti cu o pereche de Ochi albastrii care e posibil sa te pierzi in ei daca ai contact vizual direct  :hug1)

Locatie: 9 (locatie curata, usor de ajuns, bine pusa la punct)

Oral: 10 (Lent, umed cu atentie in locurile sensibile + CIM)

Normal: 10 (Se umezeste naturat, NU geme fals, se implica si da contre)

Atitudine : 10+ (M-am adaptat instant si nu am avut nici un fel de emotie)

GFE: 10+ (O experienta foarte placuta, Este complet naturala)

Igiena: 10+ 

 

 

 

Un lucru e clar:

 

 

http://dunceacademy.com/wp-content/uploads/2014/06/Ill-Be-Back.jpg

  • Like 19
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Mai Luaio, uite ca ma cobor eu la subnivelul tau: cam cum crezi tu ca poate fi calificat cineva care e inscris de peste doi ani, nu posteaza recenzii ci doar cateva bull-shituri?  Dupa ce ca ai parazitat 2 ani pe aici, mai esti si obraznic!

Hai, pa!

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vineri am zis sa imi incerc norocul si sa sun.....surpriza...reusesc programare imediata si la ora stabilita ma prezint la locarie.....zona sa zicem Nerva Traian, garsoniera complet echipata si utilata, fara probleme.Sunt intampinat de Alexandra, o tipa bine, frumoasa la fata, vorba colegului" gen Barbie", slabuta, cu o piele fina, bronzata..ce sa mai zic...asteptarile mi-au fost rasplatite....

Dus .......schimbam cateva vorbe...nu de alta dar tipa e foarte deschisa la minte, stie ce vrea si mai ales sa se exprime, drept urmare mi-a facut placere compania ei.Dar nu m-am dus la ea ca sa socializez, m-am dus pt SEX...ma gandeam foarte mult la curul ei si eram fixat chiar pe elementul asta.Surpriza insa....curul se ofera incepand cu intalnirea nr.2, deci partea cea mai interesanta pt mine s-a dus...Niet problem....am demarat un sex oral foarte meserias, combinat cu lins outze si anilingus de care sunt foarte impresionat, apoi lady on top unde Alexandra e misca foarte bine cand preia initiativa.Am schimbat cateva pozitii si cand a simtit ca vine am pus-o pe spate, am rugat-o sa se masturbeze si deschida gurita larg.....am ejaculat in valuri atat in gurita cat si pe fata ei de papusa.....foarte excitanta imagine....

Igienizare si dialog de cateva minute(are o personalitate interesanta)apoi valeaaa

Locatie- 9

Aspect- 9

GFE-10

Sex oral- 10(CIm,CIF,Anilingus)

Sex normal -8

Plata -200 ron

 

As reveni pt fundul ei.....

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare. Din cate am inteles acest site functioneaza cu recenzii care ar da mai multe drepturi unora dintre noi care cauta intamplari de azi pt povestiri de maine!

 

 

Ok. Inteleg si apreciez munca administratorilor drept pt care adaug:

 

Alexandra!

Ce nume simplu... si complex in acelasi timp!

Nu stiu daca o sa respect cu exactitate cerintele unei recenzii ci doar vreau sa descriu ceva care sigur intr-un mod egosit, trebuie sa recunosc, va poate determina sa o cautati.

 

M-am chinuit de ceva timp sa mai ajung la o alta femeie pe care clar vreau sa o platesc  sa-mi satisfac poftele animalice, visele cele mai obsedate din lumea pornului, fetishurilor mai mult sau mai putin normale in concluzie fucking- machine- by woman.

Cu ajutorul unui bun prieten cu experinta in materie de prepay four fuck am ajuns la Alexandra...

 

Chiar am ajuns. Emotiv, ca un virgin, culmea, om in toata firea  la 37 de ani cu ani de experienta si crescut in sanul nectarului

numit femeie gustand dealungul anilor din destul de multe fructe mai mult sau mai putin interzise pregatit de un gang bang cu

prietenul meu cu scenarii pregatite pe drum va spun:

 

Cand am vazut-o deja eram topit..ne-a asteptat Office. O rochita neagra, tocuri discrete, detalii de machiaj atent fardate si creionate pe niste ochisori albastrii dar nu vulgar ci poate chiar un pic profi, in care te pierdeai. E frumusica, e inaltuta, e finutza,e super ingrijita, unghii frumoase, zambet frumos ...misto frate. e un slim cu un fund de 9.5, o talie perfecta, picioare care la nivelul urechii dc le tzii cu toculetul s-ar putea sa surzesti. Defecte nu am gasit pt ca nu am vrut. sunt prea multe calitati care minimizeaza defectele. Depinde ce prefera fiecare. Eu sunt obsedat de buci, de talie, de picioare cu tocuri, de zambete de gemete, de implicare sincera indiferent ca sunt 10 minute sau 1 ora. Alexandra le combina pe toate asa de bine incat uiti cum trece timpul.Atmosfera e una ok, cu lumanari cu muzica la care oricum nu eram atent, baie, dus, cald, apa si femeie frate!

 

M-am fastacit ca un retard fara prea multe lucruri spontane, bazandu-ma doar pe flerul meu de a vorbi, de a glumi de a ma face

placut prin vorbe, bazandu-ma pe experienta prietenului meu care deja negocia scenariul actiunii fara sa imi dau seama ca defapt si eu trebuia sa particip la filmu asta ma rog...

 

Fara sa va mai plictisesc..a trebuit in final sa particip singur si primu la turnarea filmului pt ca nu ma puteam concentra cu regizorul. Specific faptul ca mai fusesem cu prietenul meu la evenimente de caritate de genul  dar atunci am vrut-O doar pt mine.

 

Deci. Am intins pe pat o femeie frumoasa pt ca e femeie are 27 de ani. Sunt un tip posesiv care culmea ma intereseaza ca femeia sa se simta bine pt ca eu oricum o sa ma simt.

Am gustat-o, am iubit-o am mancat-o centimetru cu centimetru, i-am soptit tot timpu nici nu imi mai amintesc cate si mai cate

am pupat glezna fina, am lins ca un motan crapatura  de dulceata curata epilata si stramta ca o domnisoara de 18 ani, am sarutat gurita cu tandrete si in acest timp a reactionat cel putin asa am simtit ca parca nu o mai facuse de mult!

 

E activa, e grijulie e atenta cu tine si cred ca se adapteaza foarte bine pe tipologia barbatului.

Mai exact- vrei futai cu strigaturi ai parte

               - vrei dragoste ai parte

               - vrei sa vorbesti sa ii povestesti tampenii sau comportamente puierile te asculta

               - vrei pozitii, vrei oral, vrei finalizari te face imediat!

Grija la degete pe unde le bagati ca nu e incantata chiar nu vrea, nu stiu de anal ca nu ma intereseaza. fiecare cu nebuniile lui.

Cu alte cuvinte sigur accepta multe si e foarte deschisa la fantezii.

 

E frumusica, e placuta, nu se grabeste, nu se uita la ceas, nu am vazut-o o secunda cu telefonul- practic e atenta la tine si te

trateaza ca atare.

 

Mi-o recomand doar mie pt ca a fost exact ce mi-am dorit- atenta implicata, si nu cred ca a fost falsa in nimic.

M-am simtit foarte bine cu ea nu numai legat de sex ci pur si simplu. e misto gagica!

Daca ma intrebati oare de revenire ma gandesc cand o sa ma reprogramez.

Recunosc ca nu am fost in forma maxima poate din cauza emotiilor dar trebuie sa recuperez si sa ma bucur la maxim de potentialul Alexandrei.

 

Bafta baieti si Ce are Alexandra e pus deoparte! Sigur mi-a pus si mie ceva sa gust din nou mai tarziu!

 

Salutari dragutza mea si sper ca aceasta recenzie sa iti creasca cota si mie nota!

 

 

Ionut ...prietenul lui SPARTACUS

 

 

 

 

 

 

  • Like 20
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Salutare. Din cate am inteles acest site functioneaza cu recenzii care ar da mai multe drepturi unora dintre noi care cauta intamplari de azi pt povestiri de maine!

 

 

Ok. Inteleg si apreciez munca administratorilor drept pt care adaug:

 

Alexandra!

Ce nume simplu... si complex in acelasi timp!

Nu stiu daca o sa respect cu exactitate cerintele unei recenzii ci doar vreau sa descriu ceva care sigur intr-un mod egosit, trebuie sa recunosc, va poate determina sa o cautati.

 

M-am chinuit de ceva timp sa mai ajung la o alta femeie pe care clar vreau sa o platesc  sa-mi satisfac poftele animalice, visele cele mai obsedate din lumea pornului, fetishurilor mai mult sau mai putin normale in concluzie fucking- machine- by woman.

Cu ajutorul unui bun prieten cu experinta in materie de prepay four fuck am ajuns la Alexandra...

 

Chiar am ajuns. Emotiv, ca un virgin, culmea, om in toata firea  la 37 de ani cu ani de experienta si crescut in sanul nectarului

numit femeie gustand dealungul anilor din destul de multe fructe mai mult sau mai putin interzise pregatit de un gang bang cu

prietenul meu cu scenarii pregatite pe drum va spun:

 

Cand am vazut-o deja eram topit..ne-a asteptat Office. O rochita neagra, tocuri discrete, detalii de machiaj atent fardate si creionate pe niste ochisori albastrii dar nu vulgar ci poate chiar un pic profi, in care te pierdeai. E frumusica, e inaltuta, e finutza,e super ingrijita, unghii frumoase, zambet frumos ...misto frate. e un slim cu un fund de 9.5, o talie perfecta, picioare care la nivelul urechii dc le tzii cu toculetul s-ar putea sa surzesti. Defecte nu am gasit pt ca nu am vrut. sunt prea multe calitati care minimizeaza defectele. Depinde ce prefera fiecare. Eu sunt obsedat de buci, de talie, de picioare cu tocuri, de zambete de gemete, de implicare sincera indiferent ca sunt 10 minute sau 1 ora. Alexandra le combina pe toate asa de bine incat uiti cum trece timpul.Atmosfera e una ok, cu lumanari cu muzica la care oricum nu eram atent, baie, dus, cald, apa si femeie frate!

 

M-am fastacit ca un retard fara prea multe lucruri spontane, bazandu-ma doar pe flerul meu de a vorbi, de a glumi de a ma face

placut prin vorbe, bazandu-ma pe experienta prietenului meu care deja negocia scenariul actiunii fara sa imi dau seama ca defapt si eu trebuia sa particip la filmu asta ma rog...

 

Fara sa va mai plictisesc..a trebuit in final sa particip singur si primu la turnarea filmului pt ca nu ma puteam concentra cu regizorul. Specific faptul ca mai fusesem cu prietenul meu la evenimente de caritate de genul  dar atunci am vrut-O doar pt mine.

 

Deci. Am intins pe pat o femeie frumoasa pt ca e femeie are 27 de ani. Sunt un tip posesiv care culmea ma intereseaza ca femeia sa se simta bine pt ca eu oricum o sa ma simt.

Am gustat-o, am iubit-o am mancat-o centimetru cu centimetru, i-am soptit tot timpu nici nu imi mai amintesc cate si mai cate

am pupat glezna fina, am lins ca un motan crapatura  de dulceata curata epilata si stramta ca o domnisoara de 18 ani, am sarutat gurita cu tandrete si in acest timp a reactionat cel putin asa am simtit ca parca nu o mai facuse de mult!

 

E activa, e grijulie e atenta cu tine si cred ca se adapteaza foarte bine pe tipologia barbatului.

Mai exact- vrei futai cu strigaturi ai parte

               - vrei dragoste ai parte

               - vrei sa vorbesti sa ii povestesti tampenii sau comportamente puierile te asculta

               - vrei pozitii, vrei oral, vrei finalizari te face imediat!

Grija la degete pe unde le bagati ca nu e incantata chiar nu vrea, nu stiu de anal ca nu ma intereseaza. fiecare cu nebuniile lui.

Cu alte cuvinte sigur accepta multe si e foarte deschisa la fantezii.

 

E frumusica, e placuta, nu se grabeste, nu se uita la ceas, nu am vazut-o o secunda cu telefonul- practic e atenta la tine si te

trateaza ca atare.

 

Mi-o recomand doar mie pt ca a fost exact ce mi-am dorit- atenta implicata, si nu cred ca a fost falsa in nimic.

M-am simtit foarte bine cu ea nu numai legat de sex ci pur si simplu. e misto gagica!

Daca ma intrebati oare de revenire ma gandesc cand o sa ma reprogramez.

Recunosc ca nu am fost in forma maxima poate din cauza emotiilor dar trebuie sa recuperez si sa ma bucur la maxim de potentialul Alexandrei.

 

Bafta baieti si Ce are Alexandra e pus deoparte! Sigur mi-a pus si mie ceva sa gust din nou mai tarziu!

 

Salutari dragutza mea si sper ca aceasta recenzie sa iti creasca cota si mie nota!

 

 

Ionut ...prietenul lui SPARTACUS

  :hihat bravos colegule, te invidiez, eu inca nu am avut norocul sa o revad pe Alexandra de cand a revenit, dar ai descris exact ce imi amintesc ca m-a impresionat si pe mine la ea.

ai un punct de la mine

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

buna seara! mai,...picoane...nu ma cobor  la subnivelul tau de gandire ca ma injosesc.....oricum esti un parazit-sef...atat timp cat nu cunosti un om  ,de ce il faci tu parazit?!....Se vede ca nu ai inteles nimic din ce am vrut sa mentionez  cu acea postare....la revedere!

 

 

buna seara!   doresc sa mentionez ca  Spartacus cam are dreptate!!! este foarte greu sa iei legatura cu Alexandra,nu am nimic contra ei,nu m-a suparat  cu absolut nimic dar este foarte greu sa iti raspunda si la telefon cat si la sms!!!

 

 

Am trimis sms. Nici un efect. Am sunat din nou astazi, de doua ori. Nici un effect. Ce solutie sa mai aplic ? Astept indrumari care sa aiba rezultate cu + ...

 

 

Buna Alexandra. Incerc de mai mult timp sa iau legatura cu tine. Din pacate, nu am reusit. Probabil ca am sunat doar in momentele in care erai ocupata si nu ai putut raspunde la telefon. As fi vrut sa ne vedem Sambata - 11.10.2014.

:slap2 :slap2 :slap2

dupa ce sunt clone mai si semnalizeaza :slap2 :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

  :hihat bravos colegule, te invidiez, eu inca nu am avut norocul sa o revad pe Alexandra de cand a revenit, dar ai descris exact ce imi amintesc ca m-a impresionat si pe mine la ea.

ai un punct de la mine

mersi man! In cazul in care nu o sa reusesc sa  mai dau de papusica de Alexandra ca am incercat sa dau de ea si fara succes momentan pp ca e mai ocupata  in ultima vreme....poate recomanzi geva de genul ei care mie mi-a placut teribil in ideea in care suntem pe aceeasi lungime de unda si am gasi o fata sa ne regleze  :bow frecventa intr-un acord mai fin cu acuratete maxima adica Enjoy the silince sau She's belong to me!

Link spre comentariu
Vizitator agramat
Reputație: 0

 

Prietene ai scris tare rau despre fata asta. Sti care e problema - nu pot sa te contrazic cu nimic si mai sti care e alta problema si la mine s-a petrecut cam acelasi film. Ba imi place de fata asta sa o pup peste tot si ei ii place lafel sa fie iubita. Ba da si ea iti arata lafel ca te iubeste si te saruta cu pasiune de-ti vine sa o iei si sa o trantesti si sa rupi patu cu ea, cand te saruta te simti ca un copil dala de abia a avut parte de prima lui fata expermentata si e ca un nesatul.

Locatie- 9

Aspect- 10 (cam e exact um imi place mie - ba e buna rau)

GFE-10 (te saruta cu pasiune - rar gasesti ca ea)

Sex oral- 8 - mie imi place cu tenta DE DEEP si aici nu prea

Sex normal -9

200 m-au costat cam 35 de minute de la intrare la iesire. (performanta mea a fost cam scurta deoarece am vorbit mult cu ea si este incantatoare apoi v-am zis faza cu sarutatu peste tot si saruturile ei - lucruri care au dus spre un final fericit foarte rapid.

 

Ba, io sigur revin si vad ca unii se plang ca nu dau de ea. Iar zic ca nu am avut niciodata problema asta si ca de fiecare data imi raspunde lumea la tel. Probabil se intampla lucru asta ca io baga cate 4-5 cruci cam pe langa fiecare biserica pe langa care trec, asa ca bagati si voi cateva inainte sa puneti mana pe telefon :)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Am avut si eu placerea si onorea sa o cunosc pe Alexandra.Si ce placere...Si ce onoare....Experienta a fost una de-a dreptul memorabila.Alexandra arata

intr-adevar intr-un fel.... Si ce fel....Este f frumoasa,finuta,senzuala , cu un corp exceptional,talie,piele fina,ingrijita.As putea continua cu epitetele si metaforele mult si bine dar cine a cunoscut-o stie despre ce vorbesc.

Actiunea in sine a inceput cu sarutari , atingeri fine, senzuale si a continuat cu un oral f bun soft,lent umed ce sa mai o minunatie. Deliciu consta in atingerile si sarutarile senzuale pe care Alexandra le foloseste in cele mai oportune momente.Normalul este de exceptie. Alexandra face trecerea de oral la normal (montarea cauciucului) intr-un mod f subtil.Pe parcursul normalului este implicata, te sustine, stie cand sa tempereze ritmul, este cu tine acolo pana la atingerea punctului culminant.

GFE este la un nivel f inalt te saruta ,te face sa te simti ca si cu o prietena veche, este isteata,dezinhibata, poti vb despre orice subiect cu ea.Una dintre cele  mai placute  senzatii la Alexandra este ca te face sa te simti ca faci dragoste cu prietena.

In concluzie Alexandra este o fata de nota "11" si eu de abia astept sa revin la ea.

Note:

Locatie:9

Aspect fata/corp:10

Igiena:10

Oral 9,5

Normal 10

GFE:10

Achitat 200 ron/h  (money well spent)

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Multumesc mult baieti!

@runnythe lasa-mi te rog un mesaj pe tel si semneaza-te :*

Am trimis sms dragalica. ..sper sa imi raspunzi! In rest am sters sms-ul si am formatat telefonul :laugh2 din motive de securitate! :pope

Sa auzim de bine si sa citim cu pofta! Bafta la succes! :hooray

Link spre comentariu

Hi guys

 

I know alexandra for a long time , i have always spend very nice moments in bed with this wonderful girl .

Connecting me to forum yesterday , i saw she was online and send her a message asking if she would be available to meet with me

 

Few time later i receive a confirmation for 13:00 , that was perfect for me

I arrived at her apartment just on time , she opened the door dressed in a nice and sexy blue dress molding her wonderful body

started some "social time" discussing a little bit , because we did not meet forquite a long time ..... And in fact iwas missing her !

I undress and took a shower , when i come back in the bed room , she was waiting me , lying on the bed , just dressed with black sexy lingery . The ambiance in the bedroom was very soft and cosy , with nice music and soft light

 

I slowly took off her bra and pants , desnuding her nice body

We stared to kiss each other with sensuality , she was kiss all parts of my body , starting with ear, neck , and going done .....until she started to gave me one of the most beautiful blowjob i never had . Sucking me slowly and caressing me at same time

The sensation was extremely sensual . Alexandra really knows how to make a man happy . We continue in 69 position , licking her nice and fresh pussy

 

We continue , after putting the condom , on normal sex , first with her on top of me , moving up and down on my hard cock . Then changing position to missionary one , with me on top , and with her legs around my body . Sensational !

Then moving to doggy style with a fantastic view of her splendid ass , i did not resist long , and asked her if i can finish in her mouth , what she accept ....

 

After cleaning and getting back in bed , the same scenario re start for a second round !

 

Location : 9.5 nice apartment ,easy to find and to park the car , clean bathroom and nice cosy ambiance in bedroom

Physical aspect : 10 nice slim , blond hair , nice eyes

Oral : 10 OWO + CIM

Normal : 10 in various positions

GFE : 10 +++

200 lei very well spend for 1 hour of pleasure

 

I warmly recomand her and i will come back once again to visit her

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Uranus
  • Oras:Uranus

Alexandra,

 

Locație: 9, adiacent cu Nerva Traian, camera de lucru mai mult decât OK

GFE:  9.5, e dezghețată, ai cu cine discuta

Aspect: 9; subțirică, un cur demențial

                 îmi place că se îmbracă elegant, sexy, nu porno - personal nu prefer sandalele cu talpă de 10 și unghiile false mega-lungi și colorate ca skittles, iar Alexandra bifează pozitiv la capitolul ăsta, o tipă elegantă și cu bun gust

Igienă: 9.5; nimic de comentat

Oral: 9, un plus este că lucrează și zonele adiacente

Normal: 8, nu m-a impresionat cu nimic

Anal: N/A - pfpfpf, abia de la a 2a întâlnire, trebuie să-mi fac card de fidelitate :D

 

Halatul 200RON/h

 

per total, o experiență plăcută și relaxantă :)

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...