Sari la conținut

traseiste Braila


Postări Recomandate

Țigăncuta zona stejarul 50 de lei nr normal nu știu dacă face oral ca nu am întrebat dar a fost ceva plăcut fără graba și comunicativa iar 10 de lei dai la baiatu de la paza sa intri cu mașina înăuntru parchezi și fata te duce la o căsuța care este amenajată de ea și foarte curata

Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

Salutare.

Intrând azi în oraș și facand o oprire pentru a cumpăra capsune am zărit pe sensul celălalt o tipa care sincer m a lasat masca foarte foarte foarte ok...Adica din toate punctele de vedere și foarte frumusica și foarte aranjata ceva cum sa explic cam ieșit din comun pentru o duduie de centura.

Dacă a văzut o cineva ........ lăsați o impresie.

Eu unul voi mai verifica.

Link spre comentariu

Și eu am zarito săptămână trecuta ,e cu muia,nici nu pare,zici cai eleva,aranjata,îmbrăcată bine ,bruneta par lung cu mare chef de pula ,dar ce sa faci până să întorc la carefour un X6 își rupea rotile să ajungă primul ,trena că nu mereu e acolo,oricum pt o centuriata arata f bine ,sa vedem și prețurile acum

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

La ieșire din Vărsătură sunt de obicei 3,cea despre care se vorbește mai sus ori sta acolo,ori mai înainte la câțiva metri de petrom....giratoriu statiune....Daca ajungi la albina in parcarea de tiruri mai este o matura bruneta,artista la futut....

Link spre comentariu
  • Oras:Brăila
  • Oras:Brăila
La 02.03.2019 la 18:50, deepy10 a spus:

Am vazut o blonda, suptirica, inaltime medie, nu era tiganca, duminica, la capat in vidin pe la rodbun pe acolo stiti ceva de ea?

E ok, face deepthroat, 50 oral, 80 combinat din câte îmi amintesc. 

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Acum 20 ore, cornelius69 a spus:

Azi pe la ora 3 statea la agatat in sensul giratoriu la vaporas o tipa micuta roscata de etnie. M-au atras dimensiunile dar pana am intors deja oprise cineva la ea si mi-am vazut de drum.

A fost cineva cu ea sa ne dea mai multe detalii?

Daca-i vorba de una pe la 1.50 cu fata de copilă, buze mici caronase, si un nume tatuat pe antebrat, am dat in ea acum vreo 2 saptamani.

Pe scurt: praf, 0, nu merita.

Am vazut-o pe la pranz la vaporas, m-a atras ca-i foarte micuta, dar are si ceva forme si am zis sa ma dau o tura.

A cerut 50 normal 70 combinat. Am negociat la 50 combinat. La inceput e destul de draguta, pana se vede cu banii in mana. Nu a vrut sa mergem intr-un loc mai retras, nici macar in spate in duba nu a vrut. M-a dus in boscheti in spate la vaporas. Foarte expus locul, trafic mult, se cam vede tot. A inceput cu un "oral" protejat, practic a luat capul putin in gura si restul laba, si aia extraordinar de proasta. La normal e lemn, si nu e tocmai stramta, am incercat sa o iau pe sus sa incerc ceva pozitii mai interesante avand in vedere ca e usoara ca un fulg dar a comentat, mi-a taiat tot cheful. I-am dat pe la spate din picioare cateva minute, n-a avut nici o reactie, nimic, parca dadeam intr-un sat de cartofi am finalizat in prezervativ si dus am fost.

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Delfinu92
Reputație: 0
On 9/11/2021 at 10:45 AM, florin0123 said:

Era o fata de etnie dupa sensunl de la buzaului statea pe colt la o straduta facea treaba buna dar nu am mai dat de ea stie cineva ceva ?

E in italia

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Salut colegi, pe unde mai stau fetele? vreo recomandare pentru pauza de '45? 

Ultima data catnd am venit pe la sendreni era pustiu, centura la fel. Celebra milfeta de la albina mai exista? Spre ianca-buzau ori spre rm. sarat mai stau fete?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...