Sari la conținut

traseiste Braila


Postări Recomandate

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Mergand pana la Carrefour sa ma uit de ceva pentru casa, imi incarc matul cu ceva bun  de la KFC, si merg pe jos sa dau ce am mancat, si trec pe soseaua de centura care este intre Viziru si Buzaului, unde se afla Gradina Zoo, pe la Statia aia Peco DanboImpex, pe partea cealalta erau doua fete care le luau tiristiii, una foarte grasa si tigancusa, una mai putin plinuta dar rupta de cosuri pe picioare dar placuta la fata, si mai merg si ajung la teava galbena.

Ma uit eu spre teava si hoppa o vad pe fata aia blondina, si am zis sa o incerc sa vad si eu ce poate, pentru ca am promis o recenzie la ea.

De acum incepe o faza comica rau, o intreb care is preturile, iar ea imi raspunde, da ce nu stiii? eu mirat ca m-a tinut minte zik aa daaa, imi zice vroiai fara prezervativ atunci, eu fac doar cu prezervativ, si ii zik hai ca intru eu primu sii vii si tu dupa mine, eu crezand ca proasta si-a dat seama ca vreau cu prezervativ acum, astept eu ce astept, vad ca nu vine, ma intorc inapoi, si ii zik hai nu viiiii, iar cealalta fata una urata cu spume si grasa, imi zice ca tu vrei fara prezervativ, la care ii zik nu vreau asaa cum zici tu, in gandul meu am spus ca si-o fi dat seama ca acum daca am venit vreau cum vrea ea, si ce credeti ma refuza imi zice ca nu vrea.

Nush ce sa zik, dar fata asta chiar tine la baniii mei, ii clar daca are atitudinea asta de rahat, cred ca si prestatia ii la fel, poate se astepta sa prinda mai multi pe masina cand timp era cu mine, cred ca nu are nici mult cap.

Desi vrei sa-i dai 40 lei mai risti sa te prinda si garda, tot ea ii aia cu tupeul mare, si sa fiu sincer ii mai bine, nici nu aveam de unde sa stiu ca  nu are 18 ani, ma mai lua astia si la coruptie de **spam editat**.

Nici asa aranjata nu era ca inainte, sa fie sanatoasa sa-i intepeneasca curul pe teava aia galbena.

Mi-a pus capac aceste traseiste mai bine ma duc eu si stau comod ori la una mai matura cu locatie, sau chiar si una tinerica cu hotel.

 

Dar am primit un desert mult mai bun, am mai pus si m-am dus la Flory si cat mi-a facut flory oral 15 20 min, astea cred ca ma termina de 3 4 5 ori, asa ca m-am simtit mult mai bine, cu un risc infinit mai mik.

 

Eu cand promit ceva nu-mi place sa nu imi onorez promisiunea, dar daca nu s-a putut sa fac o desfasurare a actiuniii si la aceasta dameza sa fieee sanatoasa.

 

Stima, Bosssu!

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

salutare la toti

  azi  ma certasem cu asta micu . oricum se trezise nervos de dimineata si hotarat sa il impac am decis sa-l duc la ceva ieftin , pe drumul spre slobozia  la lacul sarat (vis -a-vis de restaurantul donaris   )am gasit o traseista   are in jur de 30 ani  cam brunetica   in jur de 70 kg ,la corp arata binisor ,cam neingrijita  dar la cei 30 lei nu mai conta  deci recomand pt situatii de urgenta  :deci sa dam note

oral 7 cu indulgenta 

locatie in  parcare la lacul sarat in padure

aspect 6 daca se aranja putin merita un 8

normal nu am incercat si nici nu ma tentat  ca pret cere 50 la combinat

accepta cim  dar   mi sa parut putin cam frig si i-am pus caciulita celui mic

alte aspecte care ar duce la recunoasterea ei ar fi   are un tatuaj pe spate  piercing in buza era imbracata in rochita neagra si ceva material negru  sa acopere sani:  deci stimatilor recomand doar in caz de urgenta

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

am sa mai fac inca o postare  tot despre acelasi lucru(traseiste) cu o saptamana si ceva in urma am luat o traseista din fata de la dacia service  pe centura brailei  ,sunt doua care stau in acelasi loc una mai bruneta si una mai albicioasa ,am mers cu cea albicioasa are in jur de 16-17 ani cred , ea sustine ca este majora  deci aveti grija ,am stabilit scorul ,aceeasi amenda 30 lei   sa urcat in masina si am oprit in (statia)  satul lacul sarat  cum te duci spre slobozia se face un drum la dreapra (cuibul  de berze) am ajuns la locul spus ,si sa ne apucam de treaba; i-am spus ca vreau cu fes, a scos un fes il la pus celui mic si am trecut la treaba ,caldura mare monser   :belea ca asta micu  nu vroia sa  vomite  o intreb daca are ceva boli (binenteles ca niciuna nu recunoaste)  ma risc si scot prezervativul  eeeee  asa da deja se simtea ca nici ei nu prea ii placea gustul prezervativului a inceput un oral bunicel  deci o recomand

note:

oral 5 daca continua cu prezervativul asa ca sunt nevoit sa dau si ceea de-a doa nota pt acelasi lucru dar  fara fes  un 8 +

fizic 7 avea ceva semne pe corp

normal  nu am incercat ,as fi vrut sa risc dar nu era spatiu

nu accepta cim (asa ca iam varuit putin sanisori)   se vede ca e cruda are sani rotunjori si frumusei

locatie 10  de:  este masina mea

i-am cerut numarul de tel si nu avrut sal  dea  , din spusele ei urma ca a doua zi sa plece din oras la buzau  ceea ce nu a facut  astazi am trecut pe acolo si am vazut-o (in concluzie nu a vrut)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

tot despre traseiste dar care nu pre are legatura cu cele de  la noi , o sa scriu aceasta postare cu toate ca ar fi trebuit sa o scriu in forumul celor din valea prahovei  :deci stimatilor daca aveti drum spre brasov  recomand cu caldura o super fata e situata undeva  intre breaza si comarnic cum te duci pe parte dreapta are 25 ani o cheama izabela este blonda de fel , isi cam schimba culoare parului ultima oara acum o saptamana era bruneta are cam, 165 subtirica in jur de 50 kg sani frumosi imbracata bine (ma refer dac o vezi pe strada o iei de nevasta) poarta o posetica intotdeauna e incaltata cu ceva cu toc  si se imbraca mult in pantalonasi scurti de blugi si ceva asortat in sus , ca pret 40 lei oral 60 combinat

oral 9+ isi da silinta sa te simti bine, geme destul de real

aspect 10 

normal 8 (datorita spatiulu)

accepta cim

locatie,  un refugiu pe dn1 pe langa sondele de titei intre pomi

daca am postat gresit imi cer scuze (ma gandesc ca cei care sunt din braila mai sunt si calatori si ceva pt  pachet de drum nu cred ca strica) 0732965617 fata presteaza si in ploiesti in timpul liber , cand are nevoie de aer proaspat cred ca iese pe traseu ,deci daca vreti sa rupeti un fas  sunati si  vedeti daca e  plecata in padure dupa ciuperci

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

Pe fata de la baldovenesti am luat-o eu.tot in cautare de aventiri am zis sa merg pana la galati si la baldovenesti o vad pe fata opresc o vad mai deaproape buna domne pret 70 nu negocia deloc chiar mi-a zis pretul si dadea sa plece am platit 70 si am mers indeva pe un drum in dreapta in sat spre un deal.bai frate o suge fata cu deep cu toate alea pacat ca a fost cu prezervativul tot nu accepta fara si am incercat- o si putin la normal doggy cu gemete usoare su cateva contre.pacat ca stai cu emotie daca vine cineva date te vede vreun taran si dai mai repede sa termini.raport calitate pret este ok ca note

Aspect fizic 8 e mulatra cu tate mari dar lasate

Prestatie 7 daca era la hotel poate era 8 dar din graba nu prea intelegi nimik.

Per total cu 70 e ok nu comenteaza asa nu aia nu , la bani care i-am dat sunt multumit

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

A mai aparut o mandra intre Lacul Sarat si Silistraru, pe DN 2 B, era ieri imbracata intr-o rochie mulata roz, scurta. Bruneta, draguta, cam 1.60-1.65 inaltime.

Nu am avut timp de barfa,  eram in galop cu masina.

  • Like 3
Link spre comentariu

SALUT DRAGI COLEGI

Astazi neavand ce face si cu putin chef de ceva ma dduc si eu sa incerc intre lacu sarat si silistraru unde a zis calegul ca este ceva nou,din pacate nimic ma intorc si imi aduc aminte ca am vazut eu ceva acum cateva zile in urma o caprioara nou pe ramnicu sarat in zona selgros-liceul agricol(bruneta cam 1,65)dar ghinion nimic acolo astazi asa ca iau centura la rand cand ce sa vezi noroc gasesc o fata noua pe nume georgiana in zisele ei slabuta cam 1,67 inaltime si zice ca e si prima ei zii de munca zic ok tarifele si ce sa vezi oral neprotejat cu atentie la zonele adiacente 30 ron , normal protejat 25 ron,combinat 35 ron nu mi-a venit sa cred ca noroc pe mine astazi .

per total foarte bun raportul pret calitate iam luat nr de tel pe care inca nu am acordul sa-l public si binenteles am intrebat daca vine la client acasa sau hotel a zis da 60 ron/h

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

asta ce ai scris cred ca e la bascalie...totusi 600 de mii pe ora pare de domeniul fantasticului. ori era prea giumba fata, ori n-are pretentii mari. sun-o si zi-i daca poti da numarul cuiva sa faca fetita niste bani, cred ca ar lua-o cativa insi ca si-asa in braila nu prea mai e nimic in afara de-alde 150 lei care nu merita nici 10 lei. 

Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

sa o ia cativa insi acasa pentru un futai. ce ai inteles tu? am zis "cativa" deoarece suntem cativa pe sectiunea asta, nu vezi ca-i aproape goala, si "sa o ia" ma refeream sa o cheme pentru putin sport extrem, intelegi?

Link spre comentariu

Salut dragi colegi futaciosi,

 

Sunt din Bucuresti si am "activat" aproapenumai inBucuresti si zonelelimitrofe. As vrea sa fac o excursie la Braila, din discutiile voastre am tras concluzia ca Braila este poate cea mai activa zona de futut din cate am vazut pana acum. 

 

Locatiile de care am auzit si citit in posturile voastre sune:

 

- la teava galbena :)

- padurea Stejaru,

- Lacul Sarat

- langa Carrefour

- Baldovinesti

- Sendreini.


Sunt multe zone de futut pe o distanta atat de mica, ceea ce este foarte tentant pentru mine. Intrebarea mea este daca mai sunt si alte zone "active" pe care le recomandati, as vrea sa trag o fuga in week-end.

 

Multumesc

Gabi

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Neighbourhood
  • Oras:Neighbourhood

Anonimule,ce ai enumerat tu mai sus,intr-adevar,sunt locatii,si de obicei,aici vii cu "materia prima" a ta,si că...........

"am tras concluzia ca Braila este poate ce mai activa zona de futut din cate am vazut pana acum",Waaaw..cum ai tras concluzia asta,ca pe la TOP bate vântul,pe la testate.....e inflatie de recenzii,nici cele de la intrebari si raspunsuri nu rup gura targului?

 

Ps. Daca dai gres,poti da o fuga pana la Galati, ca nu-s decat vreo 25-30 km,si acolo s-ar futea sa ai mai mult noroc.

  • Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

Saptamana trecuta, avand drum pe centura cu ceva treburi, am observat-o si eu pe giorgiana exact in parcarea de la ZOO. Daca nu studiai putin zona ziceai ca astepta pe cineva sa intre la ZOO, in fine. Am stabilit detaliile actiuni (adica un oral cu prezervativ), si pretul (30.0 lei). Ideea care nu mi-a placut este ca ea nu are catvea locatii pe care sa le frecventeze in padure si trebuie sa-ti alegi tu locatia. Eu am ales padurea de dupa intrarea de la Lacul Sarat (unde am mai vazut o tipa cam bronzata). Locatia este destul linistita (cat de linistita poate fi o locatie cu masina in padure). Tipa este comuna, fara ceva deosebit din punct de vedere al fizicului, genul skiny. Actiunea a inceput frumos, dar am avut senzatia ca a fost facuta putin mecanic, fara deep, fara alte artificii si fara mana lucru pe care l-am solicitat. La solicitarea mea s-a ocupat putin si de zonele adicente, dar fara prea mare tragere de inima. Finalizarea s-a produs in balonas, fara artificii. Pe drumul de intoarcere am incercat ceva schimb de vorbe si am avut  impresia (si sper sa fie doar o impresie) ca tipa este putin sarita de pe fix (un dialog putin repezit din partea ei). Mi-a spus ca este posibil sa-si mute locatia pe soseaua Baldovinesti.

Ca note:

aspect 6 (nu am gasit nimic care sa ma atraga)

oral 7

pret 30 de ron

GFE nu poate fi vorba!!!

 

Spor la futut!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Simtind ca nu mai am aer in casa, iau o sticla de apa plata rece din frigider, si ma indrept spre Carrefour, o iau intai pe soseaua Buzaului, nu era nici o fetisoara pe acolo, dau stanga spreee Zoo, nimik nici acolo, trec de linia de tramvai, si merg inainte, si zaresc de la departare, aceeasi fetita unpik plinuta avand niste cosuri pe picioare, dar foarte draguta si dolofana, pe care am prezentat-o si in alta recenzie, doar ca nu am incercat-o, era asezata pu un butuc din lemn, asteptand potentiali clienti, pe care sa-i usureze putin de niste bani din portofel.

Avand ceva timp, de cand pielea juniorului meu, nu a mai simtit gurita frumoasa care sa-l frece, pana explodeaza de fericire, o intreb pe dameza de scoruri, care sunt cele standard de 40 oral sau  50 combinat, ii zik ca nu pot da atat si daca accepta 30 pentru un oral protejat.

Cum fac mai toate traseistele, comenteaza nitel la inceput dar pana la urma accepta, si merg cu dameza in padure, imi pune un cauciuc, si incepe un oral fara mari artificiii, placut, fara sa o bage excesiv in gura, unpik grabit, o mai atentionam din cand in cand, si intr-un final explodez glorios in prezervativ

 

Zona locatiei: Pe langa statia Peco de pe centura: DanboImpex ii zice, iar dameza sta de regula pe partea cealalta unde este padurea.

 

Locatie: 5 padure

 

Aspectul domnisoarei:7 fata este o tipa plinuta, dolofana la fata, cu niste buze frumusele, sani maricei, din estimarile mele, ca nu prea le am cred ca avea vreun 1,60 cu 65-75 kg, avea cosuri pe picioare si pe fundulet, sper ca nu a mancat-o tantariii.

 

oral: 7-7,5 cu indulgenta fara prea mari artificii, cat sa te descarci si sa te simti bine

 

normal: nu am incercat, nu prea ma tenteaza sa fut o traseista.

 

GFE: ce gfe sa iti poata oferi o traseista

 

amenda: 30 lei, pentru o descarcare ieftina.

 

De revenit, doar pentru cei care vor sa se descarce, la un pret foarte ieftin, pentru uniii mai pretentiosi nu recomand.

 

De stat nu prea sta prea des pa-n zona aia, cred ca vine fetita la centura doar cand are nevoie de gologani, ca trec des pa-n zona aia, si nu este mereu.

 

Cand ma uit la alti confrati cati bani arunca pe asa zisele escorte, coordonate de pesti, imi vine sa-mi smulg parul din cap, si nu cred ca este vreo mare diferenta doar ca cu aia dai 100+ hotel numarul si mai dai si taxiul, iar aici dai 30 40 lei si esti descarcat.

 

Pana cand nu vor iesi la liman si escortele brailene, cu niste palete de serviciii mai bogate, sau macar locatie sa aiba ca unaaa ee sa dai 150 pe nr cu tot cu hotel si altceva e sa dai un 80  pe un nr cu locatie, macar daca iei teapa nu ai platit 2 numere, un numar + plata hotelului cam fac aproape de 2 cu locatie.

 

Am zis ca nu voi mai incerca traseiste, dar daca nu-i nimik altceva mai tanar, care sa-mi sara in ochi la un pret acceptabil, ne mai umilim si cu o traseista, ca ce sa ii facem si acestui mik junior din pantaloni, trebuie sa i se faca si lui terapie ocazionala, ca altfel ne trezim cu el mort, si dupa cine il mai salveaza.

 

 

Stima, Bosssu!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

Bossule , maestre,  este o roscata pe teava aia de gaze de innebunesti dar inca nu am ciocnit-o, stii ceva de ea? Apropos cand este roscata nu este brunetica o fi vreo legatura?

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Daca te referi la teava aia de pe buzaului, sa nu fie tot aia care am incercat eu sa o recenzez, si sa-si fi schimbat culoarea parului, si mai sta pe acolo o brunetica, dar ii urata cu spume, taieturi pe maini din ce am observat, iar fetele alea se cunosc,ca am vazut ca stateau impreuna, nush sigur daca de astea zici.

Chiar o sa trec sa vad daca a mai aparut vreo pasarica pe acolo daca zici ca as inebuni.

Hai stima, daca mai ee ceva vorbim pe PM.

 

Link spre comentariu

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Bossule , maestre,  este o roscata pe teava aia de gaze de innebunesti dar inca nu am ciocnit-o, stii ceva de ea? Apropos cand este roscata nu este brunetica o fi vreo legatura?

 are peruca...ba blonda,ba roscata !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...