Sari la conținut

0729738306


rapidist

Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare all. Eu sunt fun masaj, am fost in vizita la domnisoara, s-au mutat undeva in colentina. Stradal, foarte usor de ajuns. Bloc vechi dar apartamentulbproaspat renovat (ea spunea ca sunt primul in noua locatie). Masajul foarte soft si o finalizare (laba), tinuta in chiloti, sani frumosi, medii, sunt permise atingeri in limita bunului simt, adica te duci la masaj nu la escorta.

Masaj - 6

Fata - 8

Curatenie - 10

Locatie - 9

Bun odata dar eu unul nu mai revin. Multumesc

Sa inteleg ca s-au mutat pt ca in Sebastian nu se mai gaseau prosti ,sau pt ca intervenea "paza" mereu !:))) Esti de apreciat ca ai specificat ca n-ai sa mai revii si sper ca toti care citesc aici nici macar din curiozitate sa nu se duca pt ca pur si simplu isi bat joc de banii vostri munciti sau nu . Aceste curve (pt ca asta sunt din moment ce fac ceva pt bani ),ar trebui sa inteleaga ca clientul plateste si trebuie respectat !

Link spre comentariu

Salut, eu cu bruneta nu am avut probleme, stiu ca face masaj de vreo trei ani (cu ceva pauze) si pana acum a fost ok. Blonda din punctul meu de vedere e de evitat, o sun odata sa fac programare, incepe sa imi spuna serviciile si la un moment dat pufneste in ras si inchide telefonul. Dupa care eu masochist incerc sa revin, imi da respins si dupa aia beep de mai multe ori. Ce sa inteleg, s-a inecat de bucurie ca am sunat-o? De ce mai da anunt daca nu e in stare sa dea cateva detalii de baza la telefon? Repet, pentru mine e de evitat blonda. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...