Sari la conținut

O partida bunicica 0737535494


Postări Recomandate

  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta

Saptamana trecuta un amic imi zice ca i-a facut un oral o dameza si sa sun la nr. din titlu. Am cautat intai pe net si am dat de anuntul http://anunturi.tele...ate_0737535494/ si am zis ca as incerca si un sex total. Am sunat si mi-a zis ca practica o/n - 50nr-100ora, o/n/a - 70nr-150ora, lesby o/n - 150, lesby o/n/a - 200, oral ne sau protejat, normal protejat, anal ne sau protejat, CIM, deep.

Sunt 2 brunete micute, una slabuta si una grasuta, intr-un bloc de langa Cambridge School. Am vorbit si m-a ghidat prin telefon o voce sexy. Cand am ajuns vocea era cea grasuta si nu-mi plac grasutele. Ea face oral deep si anal. Colega slabuta doar oral si normal. Am ales-o pe cea slabuta ca tot am ajuns pentru un numar. E f simpatica si draguta, dar mi-a zis ca-i strimta. Dupa un pahar de vorba, a urmat o spalare si ne-am vazut in camera, cat de cat dragut acolo. S-a dezbracat incet si am putut s-o ating unde am vrut, m-a mangaiat, sarutat si oral a facut in ce pozitie am vrut, doar nu deep. Am trecut la normal si aici n-a prea mers ca e prea strimta, dar si-a dat silinta... eu deasupra, ea deasupra, fara capra... Dupa ce ne-am jucat vreo 10 min , a dat caciula jos si a trecut la oral cu maini, fara maine, cu limbuta, pe oute... cu o finalizare porno.

N-a fost o super partida, dar a fost draguta. Pentru cei cu dotare mai mica cred ca e si mai bine.

Locatia 7, aspect fizic 7-8, gef 8 (ar fi facut mai mult, dar n-am vrut), oral 8, normal 6.

 

P.S. Si numerele 0721093860 si 0768205665 le apartin.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutis, am fost eu ieri, fata din poze este cea grasuta si a fost o experienta total neplacuta. Am vorbit la telefon si mi-a spus ca sunt doua fete, practica sex oral cu finalizare orala cu sau fara protectie, sex normal si anal protejat la pretul de 50 de lei finalizarea, iar daca e si anal pretul este 70 pe numar. Cu putin ajutor din partea ai am ajuns si la locatie, intru si o gasesc pe fatuca pufaind o tigare, intreb de colega ei si-mi spune ca nu e disponibila. Zic in gandul meu daca tot am ajuns pana aici macar sa dau o muie la 50 de lei ... merge. Zic facem un oral neprotejat, asa de ineput si apoi mai vedem noi, cere banii inainte ca cica asa e la curve. Cer un prosop sa merg la baie si imi raspunde ca ce e ala? Zic "un prosop sa ma sterg si eu" ... "ai acolo". Cand intru la baie .... o mizerie de nedescris: si baia si chiuveta erau jegoase, ma uit in jur ... era o carpa pe care s-o fi sters instalatorul. Iau dusul si ma spal fara local doar pe madular, fara sa intru in cada si ma sterg cu slipul din dotare. Cand intru in laborator fata era cu curu-n sus si facea pe suparata. o mangai nitel pe cur sii spun sa-si dea jos tricoul sa ma joc cu tatele ei. Zice ca nu-i place si se pune iar cu fata in perne, cand ma apropii sa incerc sa o stimulez eu ... fata avea ceva miroase neplacute, e cam certata cu apa si sapunul. "Hai,sa facem si noi ceva ca daia am venit la tine" zic eu, iar ea se intoarce pe partea cealalta. o mai mangai pe cur pe spate si o intreb daca are chef sau o lasam balta. Se intoarce plictisita si se repede cu botu la pula. \Zic stai asa, pune o protectie sa fim siguri, a cascat neste ochi la mine ... foarte mirata, o smotoceste nitel in mana sa se intareasca si pune prezervativu` apoi o suge ea foarte des ajutata de mana ... fro 10-12 minute dupa care zice ... "tu nu-ti dai drumu?" Zic hai sa trecem la normal pe la spate ca vad ca e cam greu cu oralul la tine. Si se pune fata capra, mai dau fro 15 minute in ea, ii placea, geme frumos, dar are ditamai pizdaaaa. \in fine pana la urma m-am descarcat si eu si m-am uitat la tel. am zis ca m-a sunat sefu si tre sa fug. Am plecat repede fara sa mai merg la baie. In concluzie ... nu va recomand, e o pierdere de timp si de bani.

Note:

Locatie - 2 - mizerie, mult fum de la tigara, asternuturi neschimbate, la baie era o coaja de sapun lipita pe chiuveta

Oral - 2 - total nesatisfacator

Normal - 4 - cand incepe sa-i placa parca se implica si ea nitel

GFE - 1 (unu) cu felicitari !

Am eu impresia ca este cam singura in locatie, iar prima postare cam suna a reclama.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta

Sorry Erotik, chiar imi pare rau de intamplarea ta. Eu am m-am dus pentru total, dar, cum am spus si mai sus, m-am razgandit cand am vazut cine presteaza, iar alternativa era draguta. Deci eu NU recomand grasuta ca se vedea clar diferenta intre cele 2.

Wazzz, daca vrei anal, mai intreaba. Nu la asta. Se poate sa fi ramas singura si oricum cealalta nu presta total. App, cred ca nu-s ale ei pozele pentru ca nu-i locatia si e mai grasuta in realitate... (parerea mea)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...