Sari la conținut

Nou Adorable Salon 0754531544


Postări Recomandate

Locatie discreta, fete frumoase si servicii de masaj erotic la standarde inalte.

Salonul  Adorable este locul ideal pentru cei care cauta un loc plin de senzualitate, stil, eleganta si rafinament. Aici, in intimitatea camerelor, cele mai frumoase femei te asteapta pentru a te rasfata cum nu ai mai fost niciodata.

In atmosfera de poveste te asteapta o umbra mladioasa... vei observa conturul unui trup nud, pe care il poti vedea partial datorita luminii difuze. Apoi il vei putea simti lipit de trupul tau in timpul unui dans naucitor, tandru, de neinteles..

 

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Am trecut in urma cu cateva zile pe la salon... adresa e cea de mai sus, un apartament, 2 camere, 2 fete prezente, singure. Dar am impresia ca doar o camera e folositA pt joaca. Curatel, baie simpla / strictul necesar

Domnisoarele era dragute, tinerle pe la 24 ani parca, brunete, una mai pe la 160cm 60kg, gen curvy si cealalta o fata pe care am recunoscut o dintr o alta locatie, 175 50kg gen slim sau skinny. Am ramas pentru un tailandez cu cea inalta. Ok, comunicativa, avea totusi o atitudine rece sau oarecum neimbietoare. Masaj scurt dorit de mine, apoi un tailandez neprotejat cu COB ca nu a vrut CIM... tehnca buna dar fara nici un artificiu in afara de uzul partial involuntar al dintilor. Nimic grav dar nici de poveste. Fata aparent curata, de mirosit nu am apucat,dar pielea era alba si fara miros de parfum sau tigara.

 

Per total o experienta poate medie. Locul e cam mic si am inteles ca doar ele se roteaza pe acolo.

Poate as mai merge, dar doar daca locurile preferate sunt ocupate.

Halat 200, timp petrecut 40min ca ma grabeam,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...