Sari la conținut

Rebeca, zeita placerilor 0757712230


Postări Recomandate

  • Oras:Cosmos
  • Oras:Cosmos

Salutare

Nu puteam să plec din nou pentru o perioadă lungă de timp fară să o revăd pe această domnișoară care ma marcat prin profesionalismul ei data trecută, așadar mi-am facut drum prin Cluj și după câteva schimburi de mesaje am ajuns din nou în brațele ei.Nu imi place să dau detalii dar deși nu eram departe de hotelul unde eram cazat am avut nevoie de taxi până la hotel deși plănuisem să merg pe jos dar nu mă ajtau picioarele

Thank You Rebe și dacă o să mai fii când o să mai am drum prin țară o să fie o plăcere să ne revedem

Link spre comentariu

Buna Rebe,

 

Spun si eu o chestie referitoare la pozele pe care le postezi ce mi-a sarit in ochi (sper ca nu te superi pe mine). Ca sa vada lumea cat imi debiteaza si mie dovleacul (ca o mica paranteza). De cand ai venit, ai inceput sa pui poze in felul urmator: imbracata elegant, dupa aia ai renuntat la haine si ai ramas in lenjeria intima, dupa aia ai fost doar cu sau fara chiloti pe tine ( apoi goala daca ai fost inainte cu chiloti). Aici am terminat cu dezbracatul. Dupa ce ai fost goala pusca (doamne' multam c-am vazut ceva frumos), a inceput imbracarea. Imbracarea a inceput in felul urmator: initial goala, dupa aia cu lenjeria intima, dupa aia imbracata elegant si dupa pauza (nema poze :( ). Acum se repeta iar ciclul.

 

P.S. : Pt cei care sar rapid la final, canci recenzie :-P. Dar ca sa fie si ei multumiti, eu ii dau 10

 

P.P.S. : Asta e mai mult pt mine, pacat de limita de varsta ca as fi venit si eu (asta e, in viata nu poti fi cu toate)

Link spre comentariu

Fra, aici n-o invinovatesc. La cati dubiosi si oameni murdari si gretosi le trec pragul, probabil asta e singura optiune a ei sa treaca peste. Daca se comporta ok si isi face treaba si tu simti ca n-ai dat banii degeaba, nu vad problema. Si apropo, eu nu ma droghez. Dar asa vad eu situatia.

Link spre comentariu
  • Oras:Plimbaret prin NV
  • Oras:Plimbaret prin NV

Mie mi se pare oribila ...drogata moartă era

Unde e recenzia ta la adresa Rebecai ?

 

De cate ori am vizitat-o a fost foarte bine, cu trupul si gandul la mine si la actiune. Am iesit multumit cu gandul de a ma reintoarce la ea.

 

Ia mai lasa-ma cu aruncat de noroi gratuit pentru denigrarea domnisoarei.

  • Like 5
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...