Sari la conținut

Suporter dinamovist ucis de un suporter stelist

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Vad ca te-am suparat rau, bosorogule fasolar, si nu asta a fost intentia mea.:)

Oricum, esti amuzant cand vorbesti despre cum altii iau forumul prea in serios, in timp ce tu te apropii cu pasi repezi de 20.000 de postari.

PS E clar, tremuri de frica lui Advanced, mai ales ca zici ca l-ai cunoscut si personal.:)

Nu stiu cine esti, semeni cu troleul sigasca lui, provoci! Coite, cu Picon nu am nimic, este un companoion perfect sa bem un vin cu adevarat bun si sa povestim ce vrea pula noastra. Te rog, ai decenta si ......
Postat

Decenta am cerut si de la troleul, aluia care suge pula de sase, etc., etc.! Nu ai ce le cere, sunt niste nesimtiti si ... gata!

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Sincer, nici macar in pula nu ma doare de masina pe care o conduci si unde este inmatriculata, atata timp cat tu ma iei pe mine la misto pe unde apuci, am zis ca nu te deranjeaza daca te iau si eu la misto.

Cat despre datele personale, ma mir cum ai tupeul sa vorbesti atata timp cat tu apreciezi pe cei care ofera date personale despre mine si in acelasi timp, le oferi chiar tu. Atata timp cat tu nu te potolesti, nu ma voi inceta nici eu.

PS. Lasa amenintarile te rog, nu ai tu sange in instalatie sa imi faci mie probleme.

Concluzia, inceteaza tu sa mai dai date personale despre mine si voi inceta si eu.

Decenta am cerut si de la troleul, aluia care suge pula de sase, etc., etc.! Nu ai ce le cere, sunt niste nesimtiti si ... gata!

Bai handicapatule, ti-am vorbit frumos , dar vad ca o tii cu aceleasi cacaturi. La fel, ti-am explicat ca nu am nicio legatura directa sau indirecta cu cei care ti-au dat datele personale pe forum. Sa-ti demonstrez ca nu e asa, ti-am cerut ceva, dar te-ai fofilat. Era si normal sa o faci, era greu sa negi ca toate clonele alea cu care m-ai injurat nu erau ale tale. Am fost dispus si inca sunt sa dau ceva la schimb...Daca ai "sange-n instalatie, e inca valabil! Sa nici nu indraznesti sa te mai bagi cu mine in seama daca nu faci asta.

Nu esti in pozitia in care sa faci misto de mine. Esti prost, ai o problema jos, la tastatura, alta sus, la cooler, care nu raceste procesorul bulit si nici nu-ti ies glumele. Nu sunt sarate, nici nesarate.

Eu nu amenint. Eu fac promisiuni.

• Oras:La Oras
  • Oras:La Oras
Postat

Bai handicapatule, ti-am vorbit frumos , dar vad ca o tii cu aceleasi cacaturi. La fel, ti-am explicat ca nu am nicio legatura directa sau indirecta cu cei care ti-au dat datele personale pe forum. Sa-ti demonstrez ca nu e asa, ti-am cerut ceva, dar te-ai fofilat. Era si normal sa o faci, era greu sa negi ca toate clonele alea cu care m-ai injurat nu erau ale tale. Am fost dispus si inca sunt sa dau ceva la schimb...Daca ai "sange-n instalatie, e inca valabil! Sa nici nu indraznesti sa te mai bagi cu mine in seama daca nu faci asta.

Nu esti in pozitia in care sa faci misto de mine. Esti prost, ai o problema jos, la tastatura, alta sus, la cooler, care nu raceste procesorul bulit si nici nu-ti ies glumele. Nu sunt sarate, nici nesarate.

esti prost tare, omule. semeni mult de tot cu ? ec ed si si cu picon.

sau te crezi si tu un vitali kliciko? :laugh2

Postat

Marsh ma in pula mea handicapatule! Este inutil sa iti mai spun ceva boratura. Ai dreptate, este inutil sa fac misto de tine, viata a facut-o fraiere! Fa tu promisiuni, eu te pleznesc boratura! Iar m-am pisat pe tine
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

esti prost tare, omule. semeni mult de tot cu ? ec ed si si cu picon.

sau te crezi si tu un vitali kliciko? :laugh2

... si si cu mata' ...

Ești cam si-si!  :laugh2

Vizitator stau de sase
Postat

Marsh ma in pula mea handicapatule! Este inutil sa iti mai spun ceva boratura. Ai dreptate, este inutil sa fac misto de tine, viata a facut-o fraiere! Fa tu promisiuni, eu te pleznesc boratura! Iar m-am pisat pe tine

Da, dragule, se stie ca te pisi pe toata lumea, zi de zi. Mai putin in pampers atunci cand esti in camasa de forta, este? Ma rog, asa crezi tu.

Sper ca infirmierele de acolo sunt dragute si-ti schimba mai des pampersul.

Postat

Între timp, la o zi după acest tragic eveniment, a fost un cutremur în Italia, unde au murit 300 de persoane, printre care 11 români. 

• Like 6
  • Minus 2
Postat

ce faci, prostovanule? iar faci glume la care razi de unul singur? :slap2

Râd de mata'. 

Postat

Promite-mi ca la postarea 20000 esti barbat si pui cratima.

Promite-mi că-mi sugi pula, cu cratimă cu tot! :)

Postat

Ca de obicei, o suge mata'.

Scuza-mi franceza.

:)

Ba mata'! Scuză-mi franchețea!
Postat

Franchețea cred ca isi cere scuze, de asemenea.

Si pe asta ai siluit-o.

Cât mai ai pana la 20000?

Nu am timp de discuții cu idioții acum, "vorbim" diseară!
Postat

Da, dragule, se stie ca te pisi pe toata lumea, zi de zi. Mai putin in pampers atunci cand esti in camasa de forta, este? Ma rog, asa crezi tu.

Sper ca infirmierele de acolo sunt dragute si-ti schimba mai des pampersul.

Vai ce "spiritual" esti cu glumele tale de cacat. Crezi ca cele cateva zdrente, cu care formezi un grup, reprezinta toata lumea? Ai o gandire de rahat, nici nu aveam alte asteptari de la tine, este evident ca esti limitat, handicapat.

PS. Bula, cum este ala care se pune cu nebunul? Daca eu sunt nebun iar tu te pui la mintea mea, ma provoci si ma pomenesti oriunde si oricum, inseamna ca esti nebunul sef. Asa ca, sefule, ce glume de cacat mai faci?

• Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

Tolomacul asta de Picon ... daca nu ar fi demn de mila, chiar ar putea fi amuzant.

De indata ce ramane fara replica (tot mai des in ultima vreme) recurge la o badaranie, la o poza sau - cel mai trist - la modificarea postarilor.

Spune, ma fasolarule, ce ai tu cu mamele oamenilor? Nu ai chiar nicio limita, grobianule? Imi amintesc ca ai inceput sa plangi ca o fetita cand Pipilica a povestit cum te-a lasat fosta nevasta.

Fasole si duplicitate.:)

Vizitator
Postat

Cred ca ar trebui închisă secțiunea asta o vreme.

• Like 1

Postat

Tolomacul asta de Picon ... daca nu ar fi demn de mila, chiar ar putea fi amuzant.

De indata ce ramane fara replica (tot mai des in ultima vreme) recurge la o badaranie, la o poza sau - cel mai trist - la modificarea postarilor.

Spune, ma fasolarule, ce ai tu cu mamele oamenilor? Nu ai chiar nicio limita, grobianule? Imi amintesc ca ai inceput sa plangi ca o fetita cand Pipilica a povestit cum te-a lasat fosta nevasta.

Fasole si duplicitate. :)

Unde ai văzut, boule, că m-am luat de mama cuiva? Cât desore Pipilică, nu avea ce să povestească, a bătut câmpii, așa cum face de multe ori. Nu avea și nu are nimeni de pe aici, ce să știe detalii despre acest lucru, pentru că nu am dat detalii nimănui. Nesimțirea ta este la fel de mare ca și a lui, invocând o persoană nevinovată, care nu are nicio treabă cu forumul.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...