Sari la conținut

Diana 0747957960


Postări Recomandate

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Am ajuns din intamplare la Diana, celelalte fete cautate fie nu raspundeau, fie aveau servicii prea restrictive dar scumpe, asa ca am ajuns la Diana.

Locatia pe Energiei, pe langa Pambac, cam expusa totusi intrarea. Fata foarte tanara, 19 anisori declarati, destul de inalta (peste 175 cm, fara tocuri!), corp frumos, bronzata (fara pete!), cu sani frumosi, fund bombat, picioare lungi si drepte, dantura intreaga si alba, talie fina, ce sa mai spun, o fata frumoasa (dar nu actrita!).

Intreb de tarife si servicii inca o data, (ca la telefon de multe ori promit una si in pat fac muuult mai putin) si aflu tarifele 100 lei oral si normal, 30 min/1 finalizare se poate si anal pentru extra 50 lei. Are si oferta pentru 1 ora, dar nu m-a interesat si n-am retinut-o. De multe ori o ora este de fapt tot 30 min.... Incepe sa arunce hainutele de pe ea, iar in 10 secunde era cum o facuse mama ei, eu cam in 20 de secunde si apoi direct la actiune. incerc sa o temperez, vreau sa o mangai putin, sa o strang in brate, nu prea pricepe ea despre ce este vorba, dar totusi am mangaiat-o asa, in viteza. Canapeaua de actiune este cam instabila, se poate rasturna daca stai prea spre margine. Pusilica frumoasa, rasa complet, cu labii in forma de creasta de cocos, se uda natural, fara mirosuri neplacute. Am testat-o la misionar, la lady on top si la caprita si dupa aceea la oral. Oralul este partea ei slaba, cam aspru si cam in viteza, prefera o pozitie cu spatele la client, pozitie care mie nu mi-a placut si am asezat-o intre picioare, sa pot sa o vad si sa o mai mangai pe sani intre timp. Am incercat sa comunic cu ea, nu prea am putut, cam fast-fuck. Vazand ca nu poate sa ma faca sa finalizez oral cu preze, l-am dat jos si am continuat fara, dar fata avea prea mare viteza si senzatia era cam neplacuta, asa ca s-a ajutat de mana spre final, totusi finalizarea a fost orala, dupa eforturi sustinute. Cadoul a fost dat anticipat 100 lei, durata cam 20 min. door to door.

Cred ca este buna la normal si probabil si anal, dar mai are de invatat la GFE si oral. Nu accepta sarut pe gura, nu a vrut 69, nu are grija de oute, cu ochii dupa ceas, cam grabita sa termine clientul.

Note

Locatie 8 (camera mica dar curata)

Aspect fata 9

Igiena 7 (fara dus inainte sau dupa, doar servetele umede. Totusi fata mirosea frumos)

Normal 8

Oral 6

Anal nu am facut

Recomand pentru pret si pentru aspectul fetei, serviciile sunt insa de incepatoare.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Am gasit-o pe publi24.ro, are 3 poze de la spate, este una bronzata cu parul pe spate in chiloti, exstaz si pasiune este titlul. Mai are o colega de apartament, una mai blonda si mai scunda, frumoasa si ea, m-am intalnit cu ea pe hol, la plecare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...