Sari la conținut

Anca 0740468937 programari pe PM sau YM: sexythingbm


Vizitator apuci

Postări Recomandate

  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Ar fi cazul sa spun si eu ceva, dupa ce am vizitat-o de mai multe ori pe Ancuta ...

Din punctul meu de vedere - dincolo de frumusetea Ancutei - lucrul care imi place foarte mult la ea este GFE.
Consider ca unul dintre lucrurile importante pe care le cautam la fetele pe care tinem sa le intalnim este un anume fel de intelegere: sa inteleaga ca ne dorim anumite lucruri de la ele. Iar asta ii reuseste foarte bine Ancutei, de multe ori fara sa fie nevoie sa-i spun in cuvinte ce vreau.

De la inceput am apreciat foarte mult cum ofera ea FK. Impresia mea e intotdeauna ca i-a fost dor sa o faca. Pe mine Ancuta ma ajuta pur si simplu sa ating o stare de euforie intensa numai cu FK.

Dupa ce ne-am cunoscut mai bine, i-am propus mici jocuri.
Uneori e interesanta separarea intre "lumea obisnuita" si spatiul in care intalnim o escorta sau o fata dintr-un salon de masaj erotic, dar uneori mi se pare interesant "sa amestecam" putin lucrurile.
Eram odata in alt oras si asteptam sa fac o vizita la un salon. Am observat o fata imbracata "obisnuit", dar totusi destul de sexy, intrand in cladire si m-am gandit ca s-ar putea ca in scurt timp sa petrec o ora in compania ei. Chiar asa s-a intamplat, iar faptul ca am vazut-o inainte, imbracata asa cum mergea prin oras, a facut ca totul sa mi se para si mai interesant.
I-am propus Ancutei sa nu ma astepte in lenjerie, ci sa coboare o jumatate de etaj si sa ne intalnim pe scari.
A acceptat bucuroasa ideea, iar de atunci, acest fel de a ne intalni a devenit pentru mine una dintre placerile deosebite cand o vizitez pe Ancuta: pentru cateva secunde ii admir frumusetea, cumva in "lumea obisnuita", dar si mai multe secunde incepem deja joaca, inainte de a intra in spatiul strict privat.

In interior lucrurile sunt complicate :) E complicat a doza timpul intre: FK, a o gusta pe Ancuta, a-i admira mersul in timp de e aproape dezbracata, a o lasa sa ma guste sau a lasa soldatelul sa se bucure de caldura ei. Si avand in vedere ca un minut nu are niciodata 120 de secunde, dozarea e gresita intotdeauna :)
Sunt de acord cu cei care spun despre conversatiile cu Ancuta ca sunt interesante si placute, dar intotdeauna le-am alocat un timp minim.

Sigur, in general imi convine sa controlez miscarile cand se desfaroara "activitatea principala", dar e pacat sa nu o las pe Ancuta sa se miste ea asa cum vrea, avand in vedere cat de bine se misca. Iar atitudinea ei e, fara pic de arogata, dar cu mult GFE, ceva de genul: "Acum o sa-ti arat cum se face asta intr-adevar bine". Si m-a convins de fiecare data :)
Una dintre surprizele pe care mi le-a facut odata a fost sa aranjeze soldatelul pentru un joc anal, fara ca eu sa fi cerut asta :)
Alta data a dorit sa ma lege la ochi si la maini. Cateva minute a fost foarte interesant jocul, dar in scurt timp imi doream mult sa o revad pe Ancuta :)
Mai sunt si alte lucruri foarte placute pe care le-am facut in compania Ancutei, dar nu voi scrie chiar tot.
Cred ca e bine sa-si imagineze fiecare ceea ce i-ar placea sa se intample si sa conteze pe receptivitatea Ancutei.

Unii vor spune ca au vazut camere decorate mai luxos sau mai interesant, dar mie imi place sa apreciez faptul ca e decorata cu Ancuta camera aceea. Pentru cei care tin sa citeasca informatii precise, confirm ca este curatenie iar igiena Ancutei este foarte buna.

Eu aleg uneori sa nu "finalizez", iar daca se nimereste sa plec deodata cu Ancuta, pe scari se mai pot intampla unele lucruri foarte placute.

Daca ati citit ce am scris mai sus, cred a ma intelegeti ca nu mai are rost sa scriu note.
post-128575-0-46315300-1453045749_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Dragii mei,

 

Reamintesc serviciile si tarifele:

 

-150 lei pe parcursul intalnirii de 30 de minute (o finalizare) si 250 lei pe parcursul unei ore (o finalizare SAU doua,in functie de cum ne incadram in timp)- servicii oral si normal;

-250 lei pe parcursul intalnirii de 30 de minute (o finalizare) si 400 lei pe parcursul unei ore (o finalizare SAU doua,in functie de cum ne incadram in timp)- servicii oral ,normal si anal;

-pentru finalizarea orala se plateste 50 lei in plus.

 

Pentru anal rog a fi anuntata in momentul stabilirii programarii.

 

 

post-138064-0-97519900-1453296560_thumb.jpg

post-138064-0-54745700-1453296569_thumb.jpg

  • Like 7
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

Locatie: e o garsoniera la etajul 9 si domnisoara n-are cartela la lift sau asa ceva. Ma rog, mi se pare o aiureala. La etajul cu pricina era plin de coji de seminte pe scara, ca la cinemaurile comuniste. Interiorul e mobilat simplu, strictul necesar. Nu era foarte cald, probabil pentru ca nu sta in locatie si nu lasa centrala sa mearga tot timpul. De altfel, ma programase la 11.30, dar pe la 11 mi-a trimis mesaj ca s-a stricat ceva teava de apa si nu este nici caldura nici apa calda; pana la urma a zis sa vin pe la 12.30 (dupa ce pleaca proprietarul care intre timp a reparat). Posibil sa ma fi amanat ca sa se mai incalzesca putin garsoniera. Apreciez, daca asta a fost motivul. Nu a fost nici frig, sa ne intelegem. Per ansamblu, a fost suficient pentru scopul vizitei.

Modalitatea de contact: yahoo messenger, apoi mesaje pe telefon. Ambele din titlu.

Aspect fizic placut, desi pozele o avantajeaza putin, ceea ce e normal, banuiesc. Domnisoara este curata, nu e scunda, dar nici super slim, e o femeie normala, nici plinuta, nici slaba.

Serviciul prestat a fost mai mult decat satisfacator: FK, ON, 69, NP

Fata are o atitudine buna, GFE cum ziceti voi pe aici. Este amabila, zambareata, vorbareata, simpatica.

Altitudine: etajul 9 fara lift, cum am zis mai sus :)

Tariful a fost cel afisat la profilul ei pentru o ora, desi a trecut mai mult de ora de cand am intrat pana am iesit din locatie.

 

Probabil voi repeta experienta, daca voi mai avea ocazia, pentru a incerca si celelalte servicii pe care le ofera domnisoara. Nu am dat note ca la scoala pentru ca expertiza mea in domeniu nu e foarte relevanta.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Traminer, fara nici o suparare, dar nu are Ancuta nici o vina pentru problemele tehnice de la lift sau ptr ca in bloc sunt vecini nesimtiti care sparg seminte si lasa mizerie pe scara!

Bine ca nu spui ca erau preturi foarte mari la hypermarketul din fata blocului! :blushing2

Hai ca sunteti prea carcotasi! :slap2

  • Like 3
Link spre comentariu

Ei, lasa Gyo, asta sa fe cea mai mare problema ... omu' s-a dus de fapt sa verifice zugraveala din scara blocului si numere cojile de seminte, daca la o intalnire cu Ancuta el s-a concentrat pe asta ..... dar nu poti sa te pui cu asteptarile oamenilor.

Link spre comentariu
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

Gyo_77 ai dreptate, mi-am dat seama că nu erau prea relevante detaliile alea când am recitit, dar nu am avut posibilitatea să editez. Am zis totuşi ca locația e ok pentru destinația ei.

 

Azareth, fiind la prima experiență de genul ăsta, n-am avut alte repere şi m-am raportat la scarile de bloc în care am mai intrat. Da' aşa cum am zis mai sus, îmi dau seama acum că nu e prea relevant pentru cei ce citesc. Data viitoare 'oi fi mai atent.

  • Like 1
Link spre comentariu

Dragii mei,

 

Aici s-a incheiat drumul meu in aceasta bransa.

Va doresc mult succes in continuare!

Pisicut,arunca te rog topicul acolo unde ii e locul.

 

Ancuta

 

Va fi mereu un coltisor in inima mea pentru tine, vei face mereu lumina in cele mai intunecate zile ale vietii mele, vei fi minunea si magia care ne este dat sa o intalnim rareori in viata, in cele mai neasteptate momente si in cele mai neasteptate imprejurari, vei fi pentru totteauna, draga mea prietena Ancuta.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Va fi mereu un coltisor in inima mea pentru tine, vei face mereu lumina in cele mai intunecate zile ale vietii mele, vei fi minunea si magia care ne este dat sa o intalnim rareori in viata, in cele mai neasteptate momente si in cele mai neasteptate imprejurari, vei fi pentru totteauna, draga mea prietena Ancuta.

post-104506-0-37093500-1454779811_thumb.jpg

Link spre comentariu

Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

Dragii mei,

 

Aici s-a incheiat drumul meu in aceasta bransa.

Va doresc mult succes in continuare!

Pisicut,arunca te rog topicul acolo unde ii e locul.

 

Ancuta

I-ti doresc tot binele din lume Ancuta !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...