v-ships Reputație: 24 Postat Mai 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Mai 3, 2014 Cred ca esti constienta ca eu, nu-s toti , si parerea mea, nu-i a tuturor. It's up to you. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 3, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Mai 3, 2014 Ancuta...vreau sa te intreb ceva, serios...TU, ce-ti doresti exact de la viata...chiar iti doresti sa fi impresariata si ridicata de flacai gen africa sau alti ardeleni (apropo, lubricofilu, pe unde mai este pitit, i s-o fi tras de la prea multe motoare vandute la ultimul stand piscicol ? ) d-ai tai pana cand te vor lasa fara pic de viata/suflet in tine pe la 30 de ani..ori sa-ti demonstrezi tie insusi ca esti si meriti sa fi pe picioarele/pizda ta independenta, si sa te futi/ sa faci, ce vrei, cu cine vrei, cand vrei,unde vrei, pe cat vrei..am sa-ti sa-ti spun parerea mea sincera, esti un produs fabricat de violetii de pe acest forum...doar de tine depinde cand vrei sa renunti la a mai fi sclava. Edit: insuti, is analfabet. In mod sigur nu esti analfabet, scrii mai corect decat majoritatea de pe-aici.Cu toate acestea, daca tot te-ai autosesizat... apai, dat fiind ca vorbim de-o D-ra... cred ca mai corect ar fi... sa-ti demonstrezi tie insati... In alta ordine de idei, hai sa-mi dau si io cu parerea despre ce zici mata.Nu cred ca pot fi acuzat de vreo legatura dubioasa cu Sexything. Ne-am intalnit o singura data, recenzia mea cu acea ocazie fiind pozitiva (caci aia a fost impresia lasata), dar cred ca nu extatica. Acestea fiind zise, cred cu tarie ca te inseli cand spui ca e impresariata de anumiti useri, produsul violetilor etc.Cu siguranta are notiuni de marketing, stie foarte bine sa-si creeze o imagine "politically corect" si stie sa-si vanda serviciile(in sens pozitiv). Dar opinia mea personala este ca aceste cunostinte le-a dobandit singura, nimeni nu vorbeste prin tastatura ei, ca sa zic asa. Inteleg ca demersul tau este unul cu scopuri nobile, dar sincer, cred ca te uiti intr-un loc gresit. Sunt multe alte D-re care ar trebui salvate de impresariat inaintea (sau, mai degraba, in locul) lui Sexything... 3 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2014 ...... Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2014 Ancuta...vreau sa te intreb ceva, serios...TU, ce-ti doresti exact de la viata...chiar iti doresti sa fi impresariata si ridicata de flacai gen africa sau alti ardeleni (apropo, lubricofilu, pe unde mai este pitit, i s-o fi tras de la prea multe motoare vandute la ultimul stand piscicol ? ) d-ai tai pana cand te vor lasa fara pic de viata/suflet in tine pe la 30 de ani..ori sa-ti demonstrezi tie insusi ca esti si meriti sa fi pe picioarele/pizda ta independenta, si sa te futi/ sa faci, ce vrei, cu cine vrei, cand vrei,unde vrei, pe cat vrei..am sa-ti sa-ti spun parerea mea sincera, esti un produs fabricat de violetii de pe acest forum...doar de tine depinde cand vrei sa renunti la a mai fi sclava.CORECT...... Link spre comentariu
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Partajează Postat Mai 4, 2014 In mod sigur nu esti analfabet, scrii mai corect decat majoritatea de pe-aici.Cu toate acestea, daca tot te-ai autosesizat... apai, dat fiind ca vorbim de-o D-ra... cred ca mai corect ar fi... sa-ti demonstrezi tie insati... In alta ordine de idei, hai sa-mi dau si io cu parerea despre ce zici mata.Nu cred ca pot fi acuzat de vreo legatura dubioasa cu Sexything. Ne-am intalnit o singura data, recenzia mea cu acea ocazie fiind pozitiva (caci aia a fost impresia lasata), dar cred ca nu extatica. Acestea fiind zise, cred cu tarie ca te inseli cand spui ca e impresariata de anumiti useri, produsul violetilor etc.Cu siguranta are notiuni de marketing, stie foarte bine sa-si creeze o imagine "politically corect" si stie sa-si vanda serviciile(in sens pozitiv). Dar opinia mea personala este ca aceste cunostinte le-a dobandit singura, nimeni nu vorbeste prin tastatura ei, ca sa zic asa. Inteleg ca demersul tau este unul cu scopuri nobile, dar sincer, cred ca te uiti intr-un loc gresit. Sunt multe alte D-re care ar trebui salvate de impresariat inaintea (sau, mai degraba, in locul) lui Sexything... As avea oarece scuze pentru ieri seara, cauzate de alergatul dupa pesti reali prin Dunare(ca ma saturasem de garizi virtuali), batut de soare si de spritz in cap vreo opt ore, dar pe care nu le mai aduc in discutie. Felicitari pr corectia aplicata, ai dreptate. Cat despre domnisoara Ancunta, din pacate imi voi mentine parea, proprie si personala... si rog a nu fi inteles gresit, este democratie, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu trupul sau, cat si cu libertatile date de aceasta. 1 3 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2014 Logic cum sa te retragi.dar parca nu este bine pe aci...... https://nimfomane.com/forum/topic/25112-sexything-o-curva-nesimtita/ Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 6, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Mai 6, 2014 Buna seara, De joi ma regasiti in Baia Mare. Va doresc o seara minunata.Va Ancuta 2 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Mai 7, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Mai 7, 2014 Bine ai revenit 1 Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 12, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Mai 12, 2014 Poze 6 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Mai 16, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Mai 16, 2014 faine poze, hehe, ca-sa moara fetilii, si baietii de treaba sa comande ... tot ca-sa moara fetili ) 1 Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 17, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Mai 17, 2014 Buna seara dragii mei, Pana miercuri inclusiv nu sunt disponibila din motive personale,iar telefonul imi va fi inchis. De joi revin,insa programarile se vor face DOAR pe messenger.Va doresc un weekend frumos si multa sanatate ca e mai buna decat toate! Ancuta 2 Link spre comentariu
jrs Reputație: 452 Postat Mai 21, 2014 Oras:cj Oras:cj Partajează Postat Mai 21, 2014 Tipa chiar arata superb in pozele de pe blogul ei personal...Scuzati de aceasta intrebare, dar nu gasesc blogul personal. Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Mai 29, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Mai 29, 2014 are datele de contact in titlu, iar adresa de msg la care se fac programarile in semnatura mesajului, asta este tot ceea ce iti trebuie, in rest recenziile care sunt toate pozitive stau marturie ca este o fata minunata care iti ofera o companie deosebita, cu tot ce include specificul acestui forum 1 Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Mai 30, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Mai 30, 2014 Si am ajuns la pagina 26 a acestui topic. Voi trece in revista informatiile esentiale pe care trebuie sa le citeasca cine nu a mai fost in compania mea si isi doreste ca acest lucru sa se intample. Serviciile mele includ: FK (french kiss),sex oral neprotejat/protejat,sex normal,COB (finalizare pe corp),CIM (finalizare orala),69. Sex anal si COF (finalizare pe fata) nu fac parte din serviciile mele.Cadoul (tariful) pentru o jumatate de ora (30 de minute) in compania mea este de 150 Lei, pentru o ora este de 200 lei,iar pentru cei dornici de a petrece 2 ore impreuna tariful este de 350 lei. Tarifele imi sunt fixe si nu negociez deloc.Primul contact va fi intotdeauna pe messenger. Doresc sa discut cu persoana pe care o voi primi in intimitatea mea inainte de intalnirea propriu-zisa.Asa cum voi va selectati/triati atent domnisoara la care doriti sa mergeti,asa imi selectez/triez si eu persoanele carora le permit sa vina in dormitorul meu.Cadoul (tariful) imi doresc sa imi fie inmanat la inceputul intalnirii,inainte de a ne pierde capul in asternut. Nu imi doresc sa ajungem la o situatie jenanta in care sa fie nevoie sa va cer banii in timpul dezmatului.Dusul este obligatoriu la inceputul intalnirii,precum si intre partidele amoroase. In caz contrar,sexul oral va fi protejat sau inexistent.Unora vi se vor parea absurde probabil aceste cerinte,iar daca este asa inseamna ca nu sunt persoana in compania careia sa va petreceti timpul.Ceea ce va ofer eu tine de seriozitate,discretie,punctualitate si nu in ultimul rand placere. Acestea fiind spuse,eu va doresc un weekend minunat si La multi ani de 1 iunie! (In fiecare dintre noi exista un copil ) 8 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Mai 30, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Mai 30, 2014 Este pacat ca Ancuta trebuie sa se repete si multi dintre noi nu inteleg, in pofita a ceea ce unii pot crede despre aceasta profesie Sexy a noastra este o domnisoara a placerilor pentru gentlemen adica barbati manierati si cu bun simt, curaj ca metodele ei nu musca, eu unul ma pot declara un vizitator fidel si foarte multumit. Ancuta e mereu o prezenta dulce si senzuala. Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iunie 4, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iunie 4, 2014 Buna dragii mei, Din cauza unor probleme personale,saptamana aceasta nu lucrez,posibil si saptamana viitoare. Voi anunta cand revin! 2 Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iunie 16, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iunie 16, 2014 Buna dragii mei, Pana in 1 iulie lipsesc din oras. Sunt in vacanta. Va doresc o luna frumoasa,calduroasa si linistita. Ancuta 4 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 16, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 16, 2014 Vacanta placuta 2 Link spre comentariu
dan dan Reputație: 508 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iunie 17, 2014 Vacanta placuta Superb,mirobolant.....multumim imens pentru informatie :bow ..foarte utila postarea taAveai macar 3 modalitati sa-i urezi gandurile bune Ancutei....dar nu...mai trebuia o postare.Scuze Ancutza pentru off topic. 4 Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iunie 17, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iunie 17, 2014 Copilasi, nu va certati. Va sarut pe amandoi. 3 Link spre comentariu
sashadan Reputație: 8 Postat Iunie 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2014 La bucuresti cand mai vii? Link spre comentariu
kasr Reputație: 15 Postat Iunie 23, 2014 Oras:maramures Oras:maramures Partajează Postat Iunie 23, 2014 O recenzie negativa: asta e tot ce am sa va impartasesc eu despre intalnirea mea nereusita cu Anca. Nu este serioasa! Stiu ca multi dintre voi o sa sariti sa o aparati, dar din punctul meu de vedere, o data ce ai stabilit o intalnire, sa dai inapoi fara macar o scuza este dovada de neseriozitate. Ce s-a intamplat? In 28.04 am contactat-o pe Anca pe mess. Anterior ii trimisesem si poza. Am stabilit ca in 30.04 sa ne intalnim, s-o sun dupa ora 8 dimineata. In 30.04 mi-a raspuns greu, dupa multe incercari - avea telefonul inchis. Mi-a zis s-o sun a 2-a zi, ca programase deja pe altcineva. Am sunat a 2-a zi, in 01.05. Nu a mai raspuns la telefon. Asta e tot. Precizez ca am mai avut o intalnire cu Anca, acum vreun an - nu mai stiu daca am facut sau nu recenzie - si i-am dat motive sa ma excluda din cercul ei de privilegiati. Si da - si atunci am avut probleme cu stabilirea unei intalniri, din aceleasi motive ca acum. 3 Link spre comentariu
dorel_cj Reputație: 252 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 23, 2014 Nu mai sti daca ai scris sau nu o recenzie? Ia logheaza-te pe celalalt cont si te uita...Spune cam mult si despre seriozitatea ta. In plus din cate spui tu nu ai avut o programare ci urma sa suni sa iti faci una. Nu s-a mai putut fiindca a fost altcineva mai hotarat sau pur si simplu a intervenit ceva si nu a fost disponibila in ziua aia. Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iunie 23, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iunie 23, 2014 Clar nu face Ancuta din astea, discuti cu ea cu o zi inainte, programezi clar, a doua zi dimineata suni doar pentru confirmare, dar tu ii spui cu o seara inainte ca doresti sa te vezi cu ea si atunci e totul ok, afirmi ca i-ai dat motive sa te excluda ? pai atunci cum sa te mai primeasca, ma mir cum de nu tea refuzat din prima clipa, sau NU i-ai dat motive (dar ai gresit ortografia acuma in graba) si atunci tot nu face Ancuta asa ceva. In definitiv, mai incearca, nu te supara din atata sunt si ele oameni ca si noi, pot avea probleme uneori, nu sunt automate de facut sex sa fie disponibile la comanda ..... parerea mea Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Iunie 23, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Iunie 23, 2014 Interesant cum aceasta pseudo recenzie apare dupa 2 luni de la presupusa programare. Momentan nu sunt disponibila,insa in 1 iulie sunt in tara si imi verific agenda,unde am trecute toate programarile din ultimul an. Stima si respecte 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum