Sari la conținut

salon de masaj draquila-0765001300


Postări Recomandate

salon de masaj situat in spate la hotel solar.

Vizitat acum aproximativ 3 zile nu am avut timp sa fac o recenzie mai devreme.

Numarul de telefon l-am afisat in titlu la telefon raspunde o doamna amabila pare a fi administratora salonului sau poate fi patroana salon ingrijit si dragut precizez ca este situat intr-un apartament.

Doamna are 6-7 fete in salon cred ca pe toate gusturile si mai mici de statura si mai mari, vreo 2 fete am vazut ca aveau sani destul de maricei deci eu zic ca pentru toate gusturile.

In salon preturile sunt urmatoarele: 70/30min., 100/h , 120/h cu doua domnisoare care intra fiecare dupa o jumatate de ora.

Salonul are doar o singura cabina de dus cu apa calda prosop curat care il primesti in camera si papuci de guma pentru a te deplasa dupa dus, eu am observat un minus mare faptul ca nu avea nici un gel de dus la vedere ci doar un sapun lichid, acum ce sa zic poate trebuia sa cer dar mam multumit si cu el ca facusem dus inainte de a vizita salonul.

Am intraet cu o domnisoara cu care am mai intrat in cealalta parte la lid'l si anume o bruneta.

Bruneta are inaltimea 1.65 in jur de 50 kg, tate medii dar frumoase rotunde foarte putin lasate, fundul bestial inapoi si bombat, varsta 20 de anisori . servicii prestate oral neprotejat si normal protejat. Platit 100 ron. Pe mine m-a atras de cand lucra dincolo asa ca am aleso pe ea.

note:

GFE 10

oral 8

normal 8

Din discutiile cu domnisoara mi-a oferit o informatie ca fete toate ar presta 0ral si normal doar protejat eu avand un avantaj ca ma stia de dincolo acuma nu stiu daca mi-a zis adevarul sau a incercat sa-si vanda marfa eliminand concurenta dar precizez pentru a nu avea o surpriza la salon.

Platit in total 200 ron.

In concluzie de revenit la aceasta domnisoara desi eu calator cred ca nu ma opresc pana nu le incerc pe toate.

Daca aveti ceva nelamuriri va raspund cu placere si sper ca am fost de folos. Bafta si spor la "treaba".

  • Like 2
Link spre comentariu

salut am revenit la acest salon duminica. Incins cum eram am zis sa mai incerc acest salon ca vorba aia era vorba de vreo 7 tipe care erau tura trecuta. Pun mana pe telefon si sun la numarul din thread binenteles raspunde din prima aceasi doamna amabila care imi spune preturile si adresa. Adresa mentionata mai sus nu are rost sa o mai scriu, serviciile si preturile sunt la fel deci cred ca nu are rost detaliez prea mult aceste aspecte. Singura asa zisa lamurire pot sa o impart ca nu era sapun lichid la dus era gel de dus pus in sticlele de sapun lichid.

Detaliez ca au mai aparut vreo 3 fete in salon care nu le-am mai vazut fata tura trecuta doua blonde si o bruneta. Cum una dintre blonde era deaja ocupata am aleso pe cea dea doua.

Aspect fizic: Inalta cam 1,70, constitutie atletica in jur de 50kg, varsta cam pe la 23 de anisori, sani micuti jucausi, fund rotund mic cu carne tare pe el.

Am platit doamnei de la intrare masajul ma apuca domnisoara de brat si cand sa mergem spre camera ce sa vezi in fata mea se ducea la dus un barbat gol pusca, ma intoarce inapoi isi cere scuzele de rigoare si continuam deplasearea spre camera. Ma dezbrac si solicit dus si ghiciti raspunsu trebuie sa astept sa iasa domnul care tocmai facea dus. Cer sa sa opreasca timpul pana face colegu de arme dusul si sa se reporneasca cand sunt in dus. Binenteles ca fata nu a inteles mesajul si a zis ca asta e in banii platiti va intra si dusul omului. M-am imbracat in secunda 2 si m-am adresat sefei care binenteles a socotit ora din momentul cand tipu a iesit din dus.

In timpul masajului surpriza suna telefonul tipei si binenteles tipa raspunde cu cea mai mare nesimtire posibila si asa vorbind la telefon mai folosea cealalta mana pentru masaj. Dupa o discutie cu domnisoara(am intrebat de servicii extra masaj si a raspuns ca doar normal protejat fara oral) binenteles ca am trimis-o la plimbare si i-am zis sa imi trimita alta fata ca sa nu ma imbrac iar si sa merg sa cer eu. Dorinta respectata fata s-a echipat si a iesit pe loc din camera si in locul ei a venit bruneta pe care am descris-o mai sus.

Bruneta are inaltimea 1.65 in jur de 50 kg, tate medii dar frumoase rotunde foarte putin lasate, fundul bestial inapoi si bombat, varsta 20 de anisori . servicii prestate oral neprotejat si normal protejat. Platit 100 ron.

Note:

pentru blonda --0 cu felicitari si urari de bine...

pentru bruneta:

GFE 10

oral 8

normal 8

Concluzia este de revenit dar nu pentru blonda.

Daca aveti nelamuriri raspund cat pot de repede.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Aflandu-ma in trecere spre Capitala saptamana trecuta de la Bacau, m-am oprit in Focsani sa mananc ceva. Am intrat pe forum si avand in vedere recenziile pozitive, m-am hotarat sa dau un telefon pentru a afla informatii suplimentare.

Mi-a raspuns o domnisoara care vorbea destul de frumos si care mi-a comunicat ca tebuie sa ajung in zona hotelului Solar. Am ajuns in aproximativ 15 minute. La intrare se afla o domnisoara blonda care arata mai bine decat celelalte dar care nu cred ca face masaj.

Am ales o bruneta mica de 1,55-1.60 m, slabuta, sani mici. Am platit costul masajului 100 lei.

Am intrat sa fac un dus. Baia mi s-a parut destul de murdara, nu mi-a placut nici faptul ca, cabina de dus nu era functionala, trebuind sa dai drumul la apa de la un robinet de sub chiuveta.

M-am dus in camera si m-am asezat pe spate. A venit si domnisoara care m-a intrebat din start daca vreau si altceva. I-am raspuns afirmativ, moment in care mi-a spus ca pentru asta trebuie sa ii dau un "cadou" in valoare de 200 lei. Neavand chef sa stau la negocieri, i-am dat banii, cerandu-i sa inceapa cu un oral. Fata s-a conformat si dupa aproximativ 10 minute am trecut la un normal protejat. Am terminat destul de repede, am facut dusul de rigoare de dupa si am plecat.

Notele date de mine sunt urmatoarele:

Aspect fizic 5.5-6

Masaj 5 cu indulgenta

Sex Oral 6

Sex Normal 6.5

GFE 6

La banii pe care i-am dat, 300 lei (masaj + cadou), cred ca puteam sa gasesc ceva mult mai bun in Bucuresti, dar am vrut sa incerc si ceva de provincie. Sincer sa va spun, nici celelalte fete nu mi s-au parut stralucite. Singura care poate ar fi meritat banii era receptionera, dar nu stiu daca facea masaj si nici nu am fost inspirat sa o intreb.

  • Like 2
Link spre comentariu

Am fost si eu pa la Draquila de 2 ori.

 

Prima oara acum 1 saptamana si este intr-adevar pe langa hotel Solar. Receptionera foarte draguta si amabila si are vreo 6-7 fete dar cam naspa toate. Singura draguta era o bruneta de 22 de ani, 1m55-1m60, 47-48kg dar cu sani foarte frumosi - Mirela o cheama. Si la fata e foarte simpatica. Am ales-o prima oara si am trecut in camera. Contributia a fost de 100 RON catre patroana.

 

Mirela mi-a spus de vreo 2 ori ca nu face nimic extra deoarece era pe stop - dar nici oral nu a vrut sa faca. Parea cam suparata ea asa dar am zis ca era din cauza ciclului. Am trecut in camera si s-a apucat sa-mi faca "masaj" . Practic m-a ciupit de 5 ori pe spate si mi-a zis sa ma intorc. Am crezut ca vroia sa continue masajul dar nu, si-a pus crema pe maini si a inceput sa-l frece pe ala mic in disperare. I-am zis ca mai incet ca plm, sa faca si ea o atmosfera dar raspunsul a venit "sec": ce, nu-ti vine asa ? I-am zis sa opreasca tot ca ma car. A sarit repede in sus ca sa nu-i spun lu patroana ( receptionera ) ca o da afara si ca o sa incerce mai tare. A mai incercat ea acolo dar se vedea ca nu se implica de loc. In final i-am zis ca ma car si a inceput sa se planga ca e certata cu barbatul ei care e in Italia si ca daca veneam in orice alta zi ar fi fost mult mai bine. Am zis ok si i-am zis sa ma lase ca ma termin singur.

 

Concluzie, platit 100RON ca sa fac laba.

 

Dupa vreo 7 zile am decis sa-i mai fac o vizita dupa munca. Am ajuns si am luat-o iara pe Mirela in camera dupa ce am dat 100RON patroanei. De data asta mi-a spus ca pot da 200 RON pt Oral si Normal, ambele protejate. Mai facea si anal pentru altii 200 RON. I-am zis ca mai vedem pt anal ca nu eram sigur daca o sa mai vrea ea, fiind destul de dotat.

 

M-am dezbracat si i-am zis sa inceapa cu un masaj. Raspunsul iara sec "pfft, mai vrei si masaj ?" I-am zis ca da si m-a mai ciupit pe spate de vreo 10 ori pana sa ma intorc. A inceput sa-mi faca un oral protejat de nota 1 cred. Nu a bagato in gura mai mult de 7-8 ori cred si a spus ca sa trecem la normal. Zicand ca o mai suge dupa am fost de acord. A trecut ea deasupra si se misca complet robotic. Am zis ca o pun eu pe spate sa i-o trag si in pozitia aceea a reusit sa fie si mai ne-implicata. Era practic papusa gonflabila. La scurt timp mi-a murit obiectu muncii si culmea ea ma intreba de ce am probleme. I-am zis sa-mi mai faca oral dar culmea nu vroia sa mai faca dupa ce fusesem in ea si nici alt prezervativ nu mai avea!

 

I-am zis sa faca cu mana dar si acolo a inceput mecanic sa o frece cu 200 la ora si nu am reusit sa termin. In final am dat-o afara din camera si i-am zis sa se lase de meserie. M-am terminat singur.

 

Concluzie: platit 300RON ca sa fac laba

 

Daca mergeti la acest salon - si restul de fete erau chiar naspa la fizic - nu va duceti la Mirela. Cea mai mare teapa posibila.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Focșani
  • Oras:Focșani

Salut baieti , am vizitat si eu salonul de masaj. Mai intai am sunat ptr programare , mi-a raspuns o domnisoara foarte draguta (parea la telefon)si mi-a explicat tehnicele de masaj si preturile. Am ajuns la salon , mi-a deschis domnisoara cu care vorbisem la telefon , satena , 1,60, slabuta chiar frumoasa ( acum un an jumate presta si ea intr-un apartament prin spate pe la penny 2, dar acum neaga tot) mi-a mai spus inca o data preturile si lea chemat pe cele 6 domnisoare , 3 dintre ele frumusele , dar celelalte 3 dai sa fugi . Am ales o satena tunsa scurt cu suvite blonde in fata , am platit un milion sefei si am intrat in camera. Am fost intrebat daca vreau sa fac dus , dar deabia facusem acasa, asa ca m-am facut comod , m-am dezbracat si am astepta maseoza.A intrat in camera si-a dat halatul jos , corp frumos , sani medii si rotunzi , a inceput cu un masaj erotic , mai bine zis imi facea laba, am intrebat-o daca mai presteaza si altceva, raspunsul a fost ca da , dar cu o aroganta in ea de nedescris . Pretul ptr sex oral si normal protejat era de 300 de lei, ce mi s-a parut enorm de mult ptr piata din Focsani. Cand i-am spus ca bate campii cu preturile , a inceput sa faca masaj mai mult in sila, i-am spus sa se imbrace si sa iasa afara din camera. A parasit camera si la cererea mea a fost adusa alta fata , o blonda subtirica , dar deziluzia a fost mai mare . In timp ce imi facea masaj emana un miros insuportabil de nasol.M-am inbracat si am plecat afara din camera , lund cea mai mare teapa posibila, am si platit un milion si nici macar laba nu mi-au facut-o.

Concluzie - nu o sa mai calc in viata mea in acest salon!

  • Like 1
Link spre comentariu

am fost si eu intr o vineri seara la acest salon acum o saptamana si ceva...acum si au mutat locatia..sunt pe undeva pe la big..bineinteles mi a raspuns la telefon patroana,m a asteptat in fata portii...am stat ceva de vorba deoarece fetele erau ocupate...am asteptat frumos mai mai sa ma iau de patroana..o fata extraordinara frumoasa si am intrebat o daca se baga si ea...mi a dat un raspuns asa si asa nu prea credibil...in fine a terminat o fata una blonda care a mai lucrat la un salon in zona si am inceput ostilitatile cu ea...am vrut sa negociez pe langa ora de masaj platita anterior adica 100lei si altceva...era dispusa ea pt un combinat oral si normal la pret de 200lei...am refuzat categoric deoarece mi s a parut exorbitant pretul cerut..si m am rezumat doar la masajul erotic propriu zis...bun stie fata sa maseze si sa te faca sa te simti bine...as fi vrut sa continui si ceva combinat dar nu mi s a parut bun pretul...oricum prea scump pt acest oras ca focsaniul...e cam saracie la nivel de escorte si saracie si in buzunare...de trecut pe acolo cica mai sunt si alte fete dar cand am fost eu erau doar 2....pe cealalta nu o vazusem oricum...trebuie incercate fetele oricum si poate si patroana la un moment dat....multe "succese"!!

  • Like 2
Link spre comentariu

am fost ieri seara iarasi la acest salon...inca odata nu prea am fost entuziasmat de ceea ce am gasit acolo...bineinteles m a asteptat patroana,o tipa fff frumoasa si cele 2 combatante....mi s a spus la telefon ca are o fata noua...cand am intrat si am vazut o nu era nici pe deplin noua pt mine...o stiam demult fiindca fusesem de foarte multe ori la ea...pana acum lucra individual dar isi schimba mereu locatia...prima data fusesera pe la bahne,dupa aceea pe la capela si ultima data activa la electrica(individual)...in fine nu am intrat cu ea...eram satul de ea...am intrat cu cea de a doua fata si anume cu monica....am platit patroanei 50 lei pt jumatate de ora si dupa aia am intrat cu fata in camera...cam naspa camera doar o saltea pe un parchet vechi si decomodat..in fine nu ma prea intereseaza chestiile astea pe mine...oricum o treaba se face cu cheltuieli mici...si am purces la respectivul masaj erotic...am intrebat o de ceva extra dar preturi destul de piperate in continuare(150 lei oral+normal protejate,pret negociat la sange)nu mi a trebuit si ne am rezumat doar la sedinta de masaj....oricum fata buna,are corp dar nu i place sa o atingi pe sani in timpul masajului...cica nu i place un mare ---....in fine de incercat acest salon doar ca pentru un masaj erotic,pt ceva extra nu cred ca se merita...exista un alt salon prin zona garii cu preturi mult mai accesibile si cu o gama variata de maseuze...oricum pentru patroana un mare 10+++++...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...