gica 1955 Reputație: 4371 Postat Martie 22, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Martie 22, 2019 Alinuta fata mosului dar de ce ai tu preturile alea frumusele asa ? Nu vrei tu sa le mai scazi un pic sa fie mai normale ca orice fata care nu este ....de top? Ca din cate inteleg nu esti nici vreo frumusete deosebita ,nici nu te da amabilitatea afara din casa ,nici un limbaj super elevat nu ai ....ce justifica acele preturi 150/300? Recomanda-te singura ca daca este sa ma iau dupa ce citesc pe aici n-as da nici 50 de roni sa vin la tine. Sincer eu am avut intentia sa-ti fac o vizita sa te cunosc ...nu neaparat sa ti-o trag ci doar sa inteleg femeia din tine dar la scorurile astea si cu asa limbaj elevat pe care il posezi ,nu m-am riscat pentru ca atunci cand mergi la cineva mergi sa te simti bine nu sa te enervezi si ....sa mai platesti si un purcoi de bani pentru asta . Te-am rugat sa pui niste poze noi sa ma dumiresc macar de cum arati nici asta n-ai facut ,dar acuzi pe toata lumea ca are ceva cu tine . Tu ai auzit de vorba aia ca atunci cand toti iti spun ca esti beat mai bine te duci la culcare? Are dreptate si Amelica ...mai dar toti suntem prosti si numai tu esti desteapta? Daca erai desteapta ori schmbai ceva in preturi,atitudine ,comportament ....ori pur si simplu plecai ca tara este mare si poate acolo unde te duceai gaseai "destepti" de jumulit carora sa nu le dai nimic si ei sa decarteze purcoi de banuti . Alinuto nu stiu cat de buna esti in ceea ce faci dar ceea ce stiu sigur este faptul ca esti o mahalagioaica care atunci cand se enerveaza nu mai tine cont de nimic...nici macar de propriul interes ,ca de al clientului ce sa mai vorbim 3
alinaaa69 Reputație: 56 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Alinuta fata mosului dar de ce ai tu preturile alea frumusele asa ? Nu vrei tu sa le mai scazi un pic sa fie mai normale ca orice fata care nu este ....de top? Ca din cate inteleg nu esti nici vreo frumusete deosebita ,nici nu te da amabilitatea afara din casa ,nici un limbaj super elevat nu ai ....ce justifica acele preturi 150/300? Recomanda-te singura ca daca este sa ma iau dupa ce citesc pe aici n-as da nici 50 de roni sa vin la tine. Sincer eu am avut intentia sa-ti fac o vizita sa te cunosc ...nu neaparat sa ti-o trag ci doar sa inteleg femeia din tine dar la scorurile astea si cu asa limbaj elevat pe care il posezi ,nu m-am riscat pentru ca atunci cand mergi la cineva mergi sa te simti bine nu sa te enervezi si ....sa mai platesti si un purcoi de bani pentru asta . Te-am rugat sa pui niste poze noi sa ma dumiresc macar de cum arati nici asta n-ai facut ,dar acuzi pe toata lumea ca are ceva cu tine . Tu ai auzit de vorba aia ca atunci cand toti iti spun ca esti beat mai bine te duci la culcare? Are dreptate si Amelica ...mai dar toti suntem prosti si numai tu esti desteapta? Daca erai desteapta ori schmbai ceva in preturi,atitudine ,comportament ....ori pur si simplu plecai ca tara este mare si poate acolo unde te duceai gaseai "destepti" de jumulit carora sa nu le dai nimic si ei sa decarteze purcoi de banuti . Alinuto nu stiu cat de buna esti in ceea ce faci dar ceea ce stiu sigur este faptul ca esti o mahalagioaica care atunci cand se enerveaza nu mai tine cont de nimic...nici macar de propriul interes ,ca de al clientului ce sa mai vorbimPai si dc vorbesti ? Ai fost cumva si ti sa int asta? Sau pur si simplu din ce ai citit? Adica te ai gandit ca intri imi dai banii si te iau la injuraturi...iauite ce zce nenea amelia ca cica sa futut bine (probabil de la limbi) crede el ...dar ma rog fiecare e indreptatit sa faca ce vrea...E LOGIC IN PULA MEA SA VREAU BANI ,DC MA FUT? VAD CA TOT NU MUTATI TOPICU ...
alinaaa69 Reputație: 56 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Ia enervează-te și scrie cam cata pula ai dori pe ziua de azi. 😜Poți sa scrii și cum ai dori sa fi fututa, dar important e sa te ții de cuvinte dupe aia și sa n-o sai de gard ca nu vrei asa😉 Azi vreau sa-i sparg curu lu unu cu un strapon .... degeaba faara bani 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 Cu sau fara spume ??? :)))))))))))
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Martie 22, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Martie 22, 2019 logic este ...ca nimeni nu zice sa te futi pe gratis (asa ca sa intru in limbajul tau ,sa vorbesc pe limba ta) dar este ilogic dupa mine sa ai preturile alea atunci cand tu in afara de un limbaj mult prea colorat (ca sa fiu un domn) sa nu-i spun vulgar tu nu oferi nimic care sa te recomande POZITIV ...poze ,preturi mai mici ...tinand cont ca nu esti o super femeie ca aspect si mai ales ca atitudine 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 Aiurea !!! :)))))))))))))
alinaaa69 Reputație: 56 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Fac pariu si dka il pui la evitate tot vine lumea ...
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 Fatah...da dice ti fute grija pi tini cie fasim noi cu topingu tau ??? Poati il mutam...poati nu...videm noi ! Cert ie un singur lucru: ca vrind nevrind tu...acuma..acilea...cu noi...inveti !!! ;) Greu...dificil...dureros...da inveti !!! ;) Poati...naiba stiie...cind ti calmezi si iti drec drasi di strap-on...oi sa recitesti...oi sa regindesti...oi sa reievaluiezi...oi sa ti intrebi ci iti tat zic io dila prima pajina: "MAH...DA OARI IO PUTEAM SA FAC ALTFIEL ACILEA ???"
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 Fac pariu si dka il pui la evitate tot vine lumea ...Ia nu fi tu asa di sigura ! ;) Ia duti tu acuma la Ievitate si ai sa vezi cum peştele lu zdreanta aia cari am bagato acolo intervine si posteaza cu disperare pi forum. Tu crezi ca ala fasi spume ca zdreanta lui incaseaza ??? Ca tot vine lumea la ia ??? Tu clar nu intieleji ce ie Nimfomane !!! :)
alinaaa69 Reputație: 56 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Deci nu vvrei sa ma mutzi ...bine :)))))))))....vb mai incolo ca beau cafeauaa deja mai disperat de numai am chef de nici o cafea
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 Da chef di pula ai ??? :)))))))))))) 1
alinaaa69 Reputație: 56 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Sincer da...dar nu i prin preajma cine trebuie sa umble ...asa ca degeaba am :) 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 ...Da chef di pula ai ???......Sincer da...dar nu i prin preajma cine trebuie sa umble ...asa ca degeaba am...Ia fa asta... Ia beati cafeaua la tigare...linistestete si dai dreaq di drasi...bagate dupe in pat...digiteazoo un pic pi Fifi...si cind ie nice si uda...cu lindicu sculat...fai un selfi si posteazal aci !!! Fasim pariu ca premesti moi multi "likeuri" dicit oi primit in patruji di pajini ??? :) 4
alinaaa69 Reputație: 56 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Bn hai ca fac ..pt tn o fac jur hai ca in maxim 1h iti pun 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 :))))))) Biniiii...hai so vad pi asta !!!
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Pai si dc vorbesti ? Ai fost cumva si ti sa int asta? Sau pur si simplu din ce ai citit? Adica te ai gandit ca intri imi dai banii si te iau la injuraturi...iauite ce zce nenea amelia ca cica sa futut bine (probabil de la limbi) crede el ...dar ma rog fiecare e indreptatit sa faca ce vrea...E LOGIC IN PULA MEA SA VREAU BANI ,DC MA FUT? VAD CA TOT NU MUTATI TOPICU ...asta e ideea: nimeni n-ar vrea sa se convinga pe banii lui. tu trebuie sa ne convingi ca nu e chiar asa, ca poti purta o conversatie, ca poti fi amabila si maleabila.E LOGIC IN PULA MEA SA VREAU BANI ,DC MA FUT? e logic ca dam bani sa futem, dar conteaza si cui ii dam! 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 Bai...bagabontilor...ia loati un time-out si nu moi postati pi topingu asta o leaca ! Ia lasatio putin in pasi pi Alinutzaaa...sa videm daca oari azi ie ziua in cari ia prisepe cum ie mersu lucrurilor pi Nimfo !!! ;) 2
alinaaa69 Reputație: 56 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 http://i67.tinypic.com/ri83y9.jpg http://i66.tinypic.com/23pmib.jpg Uite nene ! 12
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 :clapp Bravooo fatah ! Very nice !!! Sincer...nu mio aminteam asa frumoasa pi Fifi !!! Bah...bagabontilor...sa deie dreaq sa nui dati likeuri di incurajare lu Alinutzaa acuma...ca drasi va ia !!! :)
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 Uite nene ! In primu rind...io nus "nene"...io is Tanti Amelia !!! Prima lectiie...Discretia !!! Chear daca tu sti tat...dispri identitate...dispri pasiuni si preferinte...dispri intimitati...never...da never si nisiodata nu spui public aci !!! Indiferent cie se spune...tu nu stropesti secrete public acilea !!! Acuma... Hai sa fasim o analiza la poze...si sati traduc cum interpreteaza flacai ci oi postat !!! Poza nu ie di o calitate foarti buna...adica nu ie profi...da ie perfecta asa cum ie !!! Asta pientru ca ie corecta si sincera !!! Nu calitatea pozilor conteza...ci adivaru !!! Minciuna si vrajeala nu tine !!! Baietiii...sa sti dila mini...ie birfitori si au ochi di soacra !!! Iei sor uitat si or notat ca ie proaspat rasa...ca ari buze si lindic bun di rontait...daaaar...nu doar asta or vazut ! Or vazut ca nu ie burta...or vazut ca ai manichiura nice si curata...dar ciel moi inportant...or vazut ca leoi facut pi plac atunsea cind tiau cerut !!! Ideia ie urmatoarea: fale pi plac la baeti !!! Tu oi ales sa fi curva...asa ca fi curva cit di buna poti fi. Ofera plasere di bani !!! 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 22, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Martie 22, 2019 http://i67.tinypic.com/ri83y9.jpg http://i66.tinypic.com/23pmib.jpg Uite nene !Io di ce nu vad? 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2019 Io di ce nu vad? Puneti ochelariii !!! :)))))))) Poati teai delogat si daia no vezi pi Fifi !!! ;) 1
Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat Martie 22, 2019 Postat Martie 22, 2019 Ptiu drace ... suna a recenzie tanti Amelia! Nu mai e cu warn p-aci?! :))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum