Sari la conținut

Motel/hotel care se plateste cu ora in Pitesti


Postări Recomandate

  • Oras:Pe ici, pe colo
  • Oras:Pe ici, pe colo

Vin si eu cu o precizare pentru orasul Pitesti, in intampinarea doritorilor de o camera platita cu ora, in cazul in care au dorinta de a zbengui cu vreo capreoara fara a fi sub privirea de multe ori neangaduitoare a multor receptioneri/re de la hotelurile din Pitesti.

 

1. Hostel Flamingo, Pitesti, Str. Violetelor Nr. 11, 1 camera pentru 2 ore pretul este 35 ron (se merita pretul cerut, apa calda, TV, prosoape curate, liniste si discretie asigurata).

2. Pensiunea Cristliv, Pitesti, Str. Zorilor Nr. 21, 1 camera pentru 2 ore pretul este 30 ron 9camere putin cam taranesti, apa calda, prosoape, rezonabil, liniste si discretie).

 

Spor in toate stimabililor.

Link spre comentariu

Hotel Monte Carlo, 35 de lei 3 ore, discretie este insa in ceea ce priveste camerele, poti sa ai noroc si sa fie ok sau poti sa stai intr-o gaura de sobolan imputita, prosoape da, sapun da, dus poate sa fie cu probleme, miros de tigara in general da.

De asemenea am auzit ca la Adelin poti sa iei cu ora dar nu am fost.

Bafta tuturor.

Link spre comentariu

  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Mai este un motel pe varianta care leaga Prundu de Craiovei....este o spalatorie auto langa...ultima data cand am fost am dat 40 de lei pt 4 ore parca. camera in care s-a desfasurat actiunea era destul de curata, avea 2 paturi,lenjerie curata, la baie apa calda, ceva sapun si prosoape...pentru mine a fost destul de OK... recomand

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...