Sari la conținut

Elena Siliconata - 0724604731/0724.604.731 - Zona Militari Residence


Postări Recomandate

  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier

RECENZIE:
Locatie: 8.5 (Bd. Coposu, reper Inspectoratul de Stat in Constructii)
Aspect: 8.4 (chip: 8 corp: 8.8 domnisoara simpatica undeva la 1.67 cm , ochi caprui, par lung prins in coc, sani mari siliconati frumosi, skinny, carne moale, fund rotund mic, cateva tatuaje pe corp)
Oral: 8.2 (protejat, bun, lins, atentie la sateliti, umed, mai multe viteze, batai peste gurita, incearca deep, reuseste uneori, se ineaca dar nu renunta, sustinut, cu schimbari de ritm si stimulare buna a satelitilor)
Normal: 8.3 (protejat, se implica/accepta pozitii, activa in LOT)
Gfe: 8 (saruta pe corp, FK da)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (a facut dus in prezenta mea, piele fina)
Halat: 200 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am luat legatura telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, fara confirmare pentru ca a fost din scurt si eram in zona. Mi-a raspuns prompt si cu calm la intrebarile care i le-am pus la telefon. Locatia este stradala, usor de ajuns, reper Inspectoratul de Stat in Constructii.
Elena m-a asteptat pe tocuri, intr-o tinuta sexy roz care ii scoteau in evidenta sanii siliconati mari. Inainte de toate am stat de vorba sa ne cunoastem, este glumeata si este cu tine prezenta pe toate durata intalnirea. Desi este fumatoare nu am simtit asta pe durata actiunii la FK. Locatia este ok, la un etaj superior, un hol care da in living room si mai in fata este baia, pe stanga camera de lucru. La baie e totul ok, mai multe geluri de dus, numarasem 5, primit prosop curat mare pufos; in camera de actiune e totul ok, patul rezista la vibratii puternice. A montat protectia cu gura, incet incet, ajutat putin de maini pentru ca nu se infiletea pana la capat :), si a inceput cu un oralul bun, nu s-a grabit sa treaca la normal, face treaba buna, umed, cu pasiune as putea spune, s-a inecat de cateva ori, dar nu a renuntat. La normal lucrurile au fost la fel de bune, se implica in LOT, geme mult, uneori fals, dar placut. Pozitia care o avantajeaza este LOT, se izbesc sanii aia mari de mine, mai luam unul in gura :) si o simteam cum se infinge cu tot bazinul in mine; Elena in LOT este foarte energica, participa la actiune, pare sa ii placa, cel putin asa mi-a dat impresua. Am schimbat mai multe pozitii la normal, am reusit sa termin de 2 ori pe durata unei ore. M-a intrebat daca sunt fumator si daca poate sa fumeze, i-am zis ca poate fara nici o problema, asa ca ne-am mutat in living room. M-a servit cu apa la cerere pentru ca primele 30 minute au fost foarte intense. Nu m-a dat afara pe usa imediat dupa ce am terminat, am avut timp si de dus la plecare, atitudine foarte ok din partea ei, pro-client sa plec multumit, lucru care s-a si intamplat :D .
Daca sunteti in zona si vreti o descarcare, e de mers fara ezitare, mi-a placut de domnisoara si a fost o intalnire ok.
 
Notite)
1)Foloseste lubrifiant la normal
2)Este atenta la detalii si la cerintele tale, atitudine pro-client

M-am simtit bine cu Elena

  • Like 35
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...