Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator gentlemenscrt
Reputație: 0

Buna! Am citit ca faci deplasări la hotel. Te rog spune-mi care este prețul pentru una sau doua ore. Mulțumesc anticipat!

Buna seara! Tariful pt deplasari este urmatorul:

1h - 120 euro

2h - 200 euro

3h - 250 euro

Orice ora suplimentara - 70 euro

Overnight - 500 euro

Full day (24h) - 700 euro

Weekend - 1000 euro

 

Seara frumoasa 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Am revizitat-o recent pe Andra, după o mică pauză. Am comunicat exclusiv prin mesaje, nici măcar nu am mai sunat. E drept ca aveam avantajul că ne știam deja, eu știam zona și ea știa la ce se așteaptă. Andra arată și miroase genial, e foarte curată și are aceleași așteptări de la partener, ceea ce eu zic că este bine. Evident, depinde și de preferințele fiecăruia când vine vorba caracteristicile fizice (slabă, plinuță, minionă, înaltă etc.) dar găsiți poze și specificații pe topic. Ca atitudine este foarte simpatică. Ar trebui să menționez aici că prima data când am fost țin minte ca era mai timidă, dar acest aspect s-a rezolvat acum că ne știm cât de cât.

 

Totuși nu sunt numai bile albe. Partea proastă la faptul că are pielea fină și plăcută atingerii este că e sensibilă. E ușor să o gâdili sau să o înțepi (să fii ușor înțepător, ca schweppes) dacă ai păr facial, ceea ce poate afecta unele activități din timpul întâlnirii. Bine, dacă nu vrei GFE deloc sau nu ai păr facial, nu contează, dar e ceva de știut (îngrijiți-vă părul facial). În rest se implică în acțiune. De asemenea, e greu „de citit.” În general, mai ales dacă ne cunoaștem de ceva vreme, pot să-mi dau seama ce îi place sau nu îi place cuiva (mă refer la acțiune), însă la ea este mai greu (comparativ cu alte experiențe ale mele). Din nou, dacă nu vrei GFE, nu contează.

 

Pe scurt este o companie plăcută din toate punctele de vedere, dar o întâlnire reușită (presupunând că ai așteptări mai ridicate, nu mergi la o finalizare) presupune ceva efort și din partea ta, iar unii poate nu sunt dispuși să depună acest efort.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...