Sari la conținut

Anda 0742822135


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Poze din anuntul de azi:

"ANDA sex total!!!!! “ANDA, ofer sex total, oral cu finalizare orala ,normal ,anal, 69, dus asistat,uro activ sau pasiv intr-o locatie selecta si centrala, garantez discretie, nu ezita sa ma suni, poze reale..TEL 0726.848.500 "

post-46135-0-06195100-1376997039_thumb.jpg

post-46135-0-41835800-1376997040_thumb.jpg

post-46135-0-43173000-1376997041_thumb.jpg

post-46135-0-30031200-1376997042_thumb.jpg

post-46135-0-57289100-1376997043_thumb.jpg

post-46135-0-60896700-1376997045_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buna confrati,

am ajuns si eu zilele trecute la aceasta domnita. Programat la telefon (din titlul topicului) ajung la destinatie, undeva langa fabrica de bere. intru in apartament si dau de ea si de o......fata daca ii putem spune asa, una mica plinuta fara zambet si creola bine. Apartament ok, curat

Anda chiar slaba rau dar nu deranjant pentru mine, corp.....femeie snur fara tate fara cur, dar am venit pentru anal, asa sa fie. Dupa igienizare ajung in camera, fata se dezbraca si ma dezbrac si eu si a inceput o conversatie din care nu se mai oprea (ma si gandeam cand incepe) si se apuca de oral si ii spun sa puna balonasul si sa treaca la anal, si incepe. Da Da Da la anal stie meserie, stie cum sa stranga din cur, super bine, nu stiu daca alta stie sau face asa anal. Dupa multe dute vino cu ea deasupra si cu spatele la mine se termina glorios in caciulita.

ca si note :

Aspect 7

Oral 7

Anal 9.5

 

halatul 100 lei

 

sa auzim de bine

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Turda
  • Oras:Turda

Curios din fire, am poposit in ogeacul domnitei de pe Iosif. Nu insist asupra lui, curatel, prosop curat, cada, dezordine pe masa din bucatarie. Desi, prefer femeile slabe, saraca fata e totusi, ''un pic'' prea slaba. Nu mai are mult si ajunge ca un detinut din lagarele de concentrare ! M-a intampinat in sutien si ciorapi negri. E uratica la fata, iar din cauza dintilor relativ mari pentru gura relativ mica :) primul impuls a fost s-o aseman cu un cal... Ochii sunt de un albastru interesant dar, per total, are o fatza rurala cu, posibile, gene rromales. Vorbareata, daca ai rabdare si interes ii afli toata viata... plecarea de la tara, mirajul capitalei, pestisori, revenirea in vatra satului, plictisul si Timisoara :) Tzatzele sunt inexistente dar sfarcurile sunt obraznice. Pruna cu clit-ul la vedere, labii normale conform scalei mele de valori :D Epilata si fara mirosuri specifice. Dus la comun, sapunit, frecat si gustat mataranga. In pat, un oral bun, fara guma, cu saliva, cu incursiuni pe la bilute si cu incercari adanci dar nu foarte reusite fiindca nu-i prea permite fizicul ! :) Guma montata cu gura, un normal bun cu ea deasupra, urmat de un anal cu lubrifiant, dupa care scos guma (curata) si finalizat oral. Din nou la baie, ea decartat samanta, eu dusat, facut cadou 5 poli si plecat (totul a durat aprox. 45 minute).

Concluzii ? Oral bun, normal bun, FK nu ma intereseaza, analul am fost curios dar nu m-a dat pe spate. Atitudine ok, raportul pret/ calitate bun. N-am s-o mai vizitez, fatza si ruralismul nu sunt pe gustul meu. Pentru cei care nu pun pret pe moaca si pentru vegani (adica aia care nu apreciaza carnea) e o solutie, serviciile sunt ok.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Fiind f atras de tipele skinny am zis ca nu am cum s-o ratez pe Anda.Sun si ma programez fara probleme cam in jumate de ora.Locatia e simplu de gasit,fiind aproape de strada,deci nu e de cautat printre blocuri,f aproape de Fabrica de Bere Timisoreana.Imi deschide imbracata intr-o lenjerie sexy,neagra.Aspectul ei e discutabil,la fata nu e prea draguta,iar la corp e f slaba,cam 1,65m cu 40 de kg,26 de ani.Totusi mie imi plac fetele foarte slabe,deci am decis sa raman.Apartamentul e ok,n-am mai trecut pe la baie,ci am mers direct in camera ei.

Tipa e f volubila,vorbeste mult si placut,poate fi o prietena buna pt oricine.I-am platit 100 de lei pt o finalizare aici incluzand oral Np ,normal si anal.S-a dezbracat,dar a mai pastrat pe ea niste ciorapi negri,ii statea bine asa si a inceput cu un oral f bun.O suge cu pasiune,se vede ca-i place ce face,avand grija si de zonele adiacente...Trecem apoi la normal,pozitia pe la spate si apoi ea on top...De curiozitate zic hai sa facem si anal,desi asta chiar fac f rar la escorte.La anal,i-a intrat repede,iar pozitia a fost tot cu ea on top,cu spatele la mine...Una peste alta a fost bine si analul,iar la sfarsit am zis ca sa termin printr-un CIM,lucru care s-a si intamplat dupa circa alte 10 min de supt furtunos din partea ei.Una peste alta o experienta placuta,tipa e de gasca,ascultatoare si dornica sa-si faca clienti fideli.

 

Locatie: 8 se ajunge usor,inauntru e ok


Aspectul fizic: nu arata cine stie ce,dar pt adeptii genului skinny e perfecta

Oral: 9.5 o suge de placere si asta conteaza cel mai mult

Gfe: 10 prietenoasa,vorbeste de toate,dar nu e plictisitoare,cred ca accepta orice fel de sarut,dar n-am incercat asta

Nota: platit 100 ron pt un numar oral NP + normal + anal cu finalizare in gura

Servicii: face de toate si fantezii si uro,imaginatie sa ai,costa 150 ron ora

Concluzie: se merita mers pt cei carora le plac fetele f slabe si au chef de fantezii

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

buna tuturor , am ajuns si eu in acceasta dupa masa la domnisoara Anda ,pot sa spun ca programarea a decurs ok locatia f buna putin deranj in baie si in camera dar am apreciat ca si-a cerut scuze pt deranj . Am inceput cu un oral neprotejat la care nu foloseste mana o baga toata in gura o scoate s se plesneste peste gura cu ea un minus sa zic asa nu se axeaza si pe zonele adiacente dar ca si o nota asa la oral 9 , am pus caciulita si am ceruto capra destul de stramita poate ca e si ff slaba , porma am trecut la anal iar din postura capra iar finalizarea orala . Ce sa spun per total daca e sa dau note .Atitudine  10 , Oral 9 , Normal , 9 , Anal 9 .

Cel putin pt mine e de revenit si sugerez si altora care le plac slabele . Spor sa aveti .

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0790257954
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0790257954
  • Oras:timisoara

De mult am vrut sa merg la aceasta fata dar tot timpul a aparut ceva si nu am reusit sa ajung decat saptamana trecuta. In prima faza nu a raspuns am lasat un mesaj si a dat bip. Dupa conversatie mers la locul de distractie ,dupa cum stiti zona de la fabrica de bere. Tipa este ok, model slim dar niste ochi frumosi si placuta la conversatie, un plus ff mare este ca nu te grabeste in tot ce face pentru asta are un 10 de la mine. Mers la dus impreuna ,baia curata, ca si camera, la intrare am vazut-o si pe colega ei,  dar nu am fost intresat, nu arata rau. In timpul dusului un oral executat bine,adica inghite tot sau aproximativ in functie de marime nu se vaita si se pare ca oralul ii place. Dupa dus in camera unde am inceput jocurile, intradevar este stramta cea ce este placut se misca bine, sta in ce pozitie vrei, fara comentarii si se pare ca ii plce deci de la mine are un 9. Analul eu zic ca este tipa la care m-am simtit cel mai bine, de ce sun aceasta pentru ca este executat corect stramt,fara mirosuri, si adanc,nu se vaita si poti sa pompezi linistit ,deci aici dau 10.Toata distractia a costat 100 fara timp sau graba din partea ei. Este de revenit din punctul meu de vedere.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Programarea:  Am sunato si mi-a raspuns foarte frumos si mi-a explicat unde pot sa o gasesc, in 15 minute am fost la ea la un bloc din zona fabricii de bere!

Atitudine: 10 - tipa chiar stie cum sa te detensioneze, e de ''gasca'' cum se zice

Aspect: hmmm - foarte foarte slaba, dar... e super manevrabila! si nu am vazut sanii, practic nu are sani!

Igiena: 9,5

SEX: Aici mi-a placut enorm, tipa e extraordinara mi-a dat limbi pe pula, pe coaie, in cur si a incercat sa faca si un deep throat dar nu prea ia iesit (mi-a zis ca o am prea mare si groasa), dar a incercat macar! Am optat pentru full option dar fara URO fiindca nu sunt amator de asa ceva! A inceput cu un oral foarte placut cu toate cele mentionate mai inainte, dupa aceea am trecut la un normal in pozitia capra si continuand cu un anal tot in aceeasi pozitie. Am ramas uimit cat e de stramta fata si in pasarica dar mai ales in fund!!! abia mi-a intrat in fundul ei ala minuscul iar senzatia a fost uimitoare! Am platit mai mult decat a cerut si am avut parte de 3 numere fara ''contor'', 3 numere deoarece eram nefutut de multa vreme si am avut parte de 2 finalizari in gurita si una in fund (in prezervativ de fapt)! Experienta a fost una super!

Concluzii: daca i-ti plac fetele slabe atunci o sa ai parte de mama lor :), oral:8, normal:9,5 (foarte stramta pasarica), anal: 10 (tipa o ia si pe cea mai mare), nota generala 9,5 deoarece nu a comentat la absolut nimic ce am vrut si nu sa uitat la ceas!!

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare tuturor

Am fost pe la aceasta d-soara zilele trecute.

Am sunat, facut programare care a si respectat-o. Zona este mentionata, intrat vazut o d-soara subtirica foc. stabilit detaliile . Am luat o ora, intrat amandoi la dus si pus pe treaba si da-i si da-i.....

Note:

locatie: 8/9

fata: 8( sanii aproape inexistenti, as fi prefrat cu un nr mai mari)

o.n: 9/10 (daca reusea DT era 10 curat..)

normal: 8

anal: 9

igiena: 10

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Acum vre-o 6 luni asa  am fost si eu la Anda  am facut pentru prima oara uro , i-am spus si ei ca e prima oara si s-a comportat exact ca un mentor, oral e ok , foloseste mana dar foarte putin, mi-a placut si punctez igiena si comportamentul nota 10 amandoua.

Apartamentul e curat, camera de "tortura" la fel ,

Inca o chestie , eu unul m-am simtit super bine de cand am ajuns pana cand am plecat.

 

sper ca nu am omis nimic.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna seara confratii mei ... sper sa fie pt toti ca pt mine a fost o dupamiaza plina. Am fost si eu astazi la domnita Anda...mmm.. anca sunt sub impresia unui incontro la superlativ.

 

Am ajuns si eu in locatia cu pricina undeva pe langa fabrica de bere ,usor de gasit , mai greu a fost cu programarea, cred ca am dat vre-o 10 telefoane pana antr -un final cand am reusit sa dau de fata asta (probabil are multi clienti), mi-a raspuns o voce placuta care m-a cucerit din prima fata era volubila la telefon, mi-a spus ce ofera si apoi mi-a dat adresa.

 

In apartament mai era o fata ,probabil colega ei. Am intrat in camera ostilitatilor  unde m-am dezbracat dupa care am cerut sa fac un dus ...asistat.....si asa a inceput distractia....lins, supt ,frecat....si un pic de uro asa sa vad si eu cu ce se mananca chestia asta. Fata e mai ceva ca actritele porno pe care le vezi la tv...te ia pe toate partile atenta sa nu scape ceva sa nu omita ceva....si offfffffffffffffffffffffffffffffffff ...prima finalizare ..in gura, pe gura, pe pieptul ei unde tronau cele doua sfarcuri imense..

Am folosit din nou dusul sa ne spal apoi in viteza in camera la o tigare si o mica sueta in asteptarea celei de-a doua reprize.... si ce mai repriza a urmat, 40 de minute de dat din buci , la buci ..are un cur mortal...cand o iei pe la spate i se deschide curul de la atata excitatiie....nu am vazut cur mai apetisant ca al ei si pot sa ma laud ca am sodomizat cateva la viata mea....nu ai cum sa nu o bagi in gaura aia care inghite cred orice marime( slim da larga frate exact cum ami place mie) poti sa faci ce vrei cu ea....si am facut pe scaun , in fata oglinzii unde o prindeam cum ami arunca priviri perverse pe sub gene.......

 

dar sa nu o mai lungesc ca tre sa plec la restaurant 

 

locatie 10.....apartament renovat , miroase frumos curat , usor de gasit

 

gfe....10 tata ca e tare sociabila madama noastra

 

normal.....8 ....cam stramta pt gustul meu 

 

oral 9.... o face fara mana ,incearca sa o inghita toate in limitele lasata de la natura, dar are grija la toate zonele adiacente

 

ANAL.....10 DAR SINCER I-AS DA 12......CEI CARE AU INCERCAT-O STIU CE VORBESC

 

....va salut si un an nou cu cat mai multe.....fetite

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila
  • Oras:Timișoara
  • Disponibila

salutare

Vazand toate cele scrise pe forum despre anda , am trecut si eu zilele astea pe la ea pentru o "tavaleala" .

Am sunato intr-o dimineata pe la 11 mi-a raspuns din prima si mi-a spus ca este libera ,fiind in zona fabricii de bere , am ajuns in 5 minute la ea in camera , locatia foarte usor de ajuns cu locuri de parcare .

L-a intrare m-a intmpinat in ceva lenjerie sexy impreuna cu colega ei care statea la masa in bucatarie, dupa saluturi m-a luat si ne-am retras in camera , unde am fost indrumat la dus daca doresc , dar nu a fost nevoi pentru ca facusem acasa cu 30min inainte sa ajung la ea, asa ca mi-am dat jos textila si am trecut la treaba .

Fata a inceput usor cu sarutari pe corp pana a ajuns jos la instrument, unde a si inceput nebunia , un oral foarte frumos cu tendinte de DEEP dar nu a putut sa o ia pe toata , dar si-a dat silinta cat a putut ea fara sa  o fortez , a trecut la zonele adiacente , dupa care iara la instrument care l-a luat la lins pe toate partile si-l baga in gura si-l scotea se lovea cu el peste fata , o minunatie sa o vezi ca nu se ajuta de maini si se mai uita si in ochii tai cand face toate jmecheeriile astea cu instrumentul,usor usor am trecut si la un 69 sa-i degust si eu din piersicuta care este impecabila ca la o fata de 18 ani , curata fara mirosuri .La 69  vazand ca incepe sa se umezeasca , am introdus usor degetul in pasarica si am inceput sa o penetrez usor , vazand ca-i place am bagat unul si in fundulet si sa vezi ce minunatie , fata chiar i place i stramta si se excita foarte bine la dubla penetrare , asa ca nu am mai putut si am puso sa puna protectia si am trecut la o caprita unde cu instrumentul o penetram in pasarica si cu degetele in fundulet (pacat ca nu are un fund mai mare ), dupa cateva pompari in pasarica  ei stramta am trecut si la funduletul ei si mai stramt care este este bestial la penetrat , la o schimbare de pozitie am intrebato daca pot face din nou normal sau trebuie schimbat protectia si a zis ca pot ca este curata si intradevar era foarte curat instrumentul dupa cateva minute de pompat anal asa ca am trecut la normal si vazand ca merge am inceput joaca  pe care nu vroiam sa o mai termin penetrare ba in pasarica ba in fundulet , pana la urma vazand ca se apropie din pacate momentul culminant , am scos protectia si m-am ridicat in picioare langa pat si fata a trecut iara la oralul fenomenal care-l facuse la inceput si am finalizat la ea in gurita , a tinuto in gura usor lin cu miscari foarte usoare pana s-a scurs totul , dupa care am mers amandoi la baie ne-am spalat mi-a dat un prospo curat din dulap si ne-am intors in camera unde am mai stat putin la povesti , m-am imbract si am plecat total timp door to door 45min .

 

Sa trecem la notare:

Aspect fata :6 este prea slaba , sani inexistenti ,la fatza nu pot sa spun ca este urata dar nici frumoasa

Locatie: 10 apartament renovat cu camere mari frumos mirositoare , cu baie aranjata

GFE: 9 vorbeste mult

Oral NP : 9.5 un oral bestial cu atentie la zonele adiacente , cu finalizare in gurita ,cu incercari de deep  dar i-am luat un 0.5 pentru ca nu i-a reusit la deep sa o ia pe toata asa cum fac altele

Normal P: 10 este stramta se onduleaza bine , i place sa o penetrzi si cu degetul , se umezeste natural

Anal : 10 cu felicitarii ,bestial nu am cuvinte , pacat sa nu o incerci .

 

Per total este de revenit la fata mai ales daca doriti un anal  bestial

 

Cadoul fetei a fost de 100 lei pentru o finalizare

 

Va doresc o seara placuta !

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Numai deplasari
  • Oras:Numai deplasari

am fost si eu, programare la telefon cu juma de ora inainte, locatia undeva pe langa fabrica de bere, apartament curat, prezentabil, 10. am ales-o pe anda pt ca ofera uro si anal, ce erau pe lista mea de lucruri de incercat, si pt felul in care vorbeste la telefon. Ajuns acolo era si colega ei, care nici nu s-a obosit sa ma salute, o nesimtita tipica. In fine anda slaba, nimic neasteptat, dar nu destul incat sa ma sperie. am mers in camera ei, m-a ajutat sa ma dezbrac, s-a incaltat  cu tocurile, eu fiind mai inalt si ea micuta. S-a pus direct pup, si la luat pe gingiskan la venerat cu gurita ei mica, in timp ce se uita in sus la mine. M-am pus pe pat a mai supt-o  asa, la cerere am primit si anilingus in timp ce stateam pe spate, si mai tarziu capra :) :D . Pe urma am trecut la anal, ea deasupra cu spatele la mine. Analu merge ca uns, i-am dat-o frumos si pe la spate, o ia ca o campeoana, vorba lu esca :lol:  am mai trecut si la ververitza si inapoi la anal si tot asa. La tv mergeau filme porno. Dupa o vreme am reusit sa finalizez cim. Dupa ce am terminat ne-am dus la dus unde am incercat o fantezie mai veche de a mea: am facut pisu pe ea :lol: .  parea sa-i si placa la fata. am stat ceva sub o ora cred,  o fi ea slaba da are cv bombeu la cur si duce fata daca i-o dai frumos. inainte sa plec am fost amendat cu 150 de lei.

atitudine 10, vorbareata fata si deschisa, vorbeste dirty

anal 10

oral a fost ok guritza cam mica, incercarile de deep m-au jenat 8

anilingus misto nota 9

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

am fost si eu, programare la telefon cu juma de ora inainte, locatia undeva pe langa fabrica de bere, apartament curat, prezentabil, 10. am ales-o pe anda pt ca ofera uro si

 

 

Nemuriciu, care e starea danturii??

Cand am fost eu in toamna ultima data la ea, zicea ca urma sa bage reparatii majore, care trebui sa fie gata pe inceputul anului..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...