Sari la conținut

Anda 0742822135


Postări Recomandate

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna la toti cei de pe forum ...ieri am fost si eu la madama in cauza, aveam de mult in plan sa o vizitez parea destul de slaba in poze ceea ce e pe gustul meu.

Facut programare dupa ce am sunat destul de mult (avea un client asa mia explicat)...locatia langa fabrica de bere asa cum au descris si ceilalti, locuri de parcare destule ,

pe artera principala. Sunat la telefon dupa care la interfon, raspuns prompt fara ceva probleme. Locatia ,ap cu doua camere, frumos aranjat, am intrebat de colega ei la care mi=a spus 

ca nu mai lucreaza acolo de trei saptamani si e in cautarea unei colege noi. In fine dupa schimbul de cuvinte de inceput am cerut sa fac un dus sa putem trece la actiune, s=a oferit 

sa ma insoteasca dar cum eram un pic pe graba am sarit peste faza cu dusul asistat, am cerut doar un prosop si am primit unul uscat impaturit chiar))).

 

Si acum actiunea.....un oral destul de bun, gura ai luneca in jos si apoi in sus parca asta a facut toata viata....are in program tot felul de perversitati...te scuipa pe organ ...se scuipa pe tate( mai mult pe sfarcuri ca tate nu prea are....da compenseaza butoanele alea mari :rax2 ) te suge asa de bine ca daca nu esti atent nu mai ajungi la altceva :laugh2 ....in fine am oprit=o si am trecut la :atm ceva mai concret..o caprita executata perfect(asta dupa ce am pus guma) si an timp ce ma miscam si eu ca un erou (in ghilimele) fata noastra prinde un vibrator si cu usurinta sil baga in ...fund....rezultatul vibratia de la el plus miscarile ei au fost prea mult pentru hercule al meu care a explodat ......

 

 

si acum notarea

 

locatia 10...apartament frumos,aerisit.....oglinda aia din camera e totala

 

GFE....9,5 ca e vorbareata fata te destinde

 

oral....9,5....natura nu o lasa sa faca deepul prea adanc( poate in timp se mai largeste gatul :laugh2

 

normal 10...se misca de parca vine sfarsitul lumii si tu esti ultimu barbat de pe pamant

 

anal ...nu am mai apucat sa ancerc...

 

jucarii....10 tata ...cand si -a bagat vibratoru in posterior l-am simtit pana in OO CUM VIBRA

 

aspect 8,5.... draguta dar nu papusa , sfarcuri mari, fund bombat, carne tare( la dinti lucreaza apropo...mie mi s=au parut in regula dar mi=a spus ca sunt provizorii si astia pe care ai are acum)

 

halatul..100 finalizarea am platit eu

             150 ora am inteles

 

eu mai revin cu siguranta......dar atentie tipa e slaba....daca va plac cele cu forme nu e ea rezolvarea voastra :laugh2

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara
  • Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara

Buna baieti :icecream si bine v-am gasit pe acest forum..vreau sa va multumesc tuturor pt recenziile bune facute :clap2 cat si pt cele negative :blushing2...va astept in continuare cu recenzi constructive in primul rand indiferent daca sunt pozitive sau negative..

 

 

va pup si va doresc o zi plina de sex :atm

  • Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

Si acum actiunea.....un oral destul de bun, gura ai luneca in jos si apoi in sus parca asta a facut toata viata....are in program tot felul de perversitati...te scuipa pe organ ...se scuipa pe tate( mai mult pe sfarcuri ca tate nu prea are....da compenseaza butoanele alea mari :rax2 ) te suge asa de bine ca daca nu esti atent nu mai ajungi la altceva :laugh2 ....i

Am impresia ca e cea mai buna din Timisoara la sex oral,e mai buna si decat Carmen sau Maya.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Buna baieti :icecream si bine v-am gasit pe acest forum..vreau sa va multumesc tuturor pt recenziile bune facute :clap2 cat si pt cele negative :blushing2...va astept in continuare cu recenzi constructive in primul rand indiferent daca sunt pozitive sau negative..

 

 

va pup si va doresc o zi plina de sex :atm

Buna si tie!

daca ai ceva poze senzuale noi, cu tine, eu zic sa le postezi ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj

Anda,nu vrei sa fi sotia mea? Ma grabesc sa fiu primul care te cere,poate te iau doar pentru mine.;-) stiu ca o sa se supere prietenii mei de pe forum, dar la cati se anunta ca vor venii la tine...iar o sa fi greu de prins. Daca se mai suprapun programarile anunta-ne prin sms cine mai e in asteptare, poate facem un fan club Anda la fabrica de bere si mai stam la o barfa pana ne vine randul. Pt mine ar fi o placere sa stau la un pahar de vorba cu maestru Shiva si poate asa nu se mai supara (prea tare)nici el pe tine. Te pup dulce pe...:-D

Link spre comentariu
  • Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara
  • Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara

buna seara dragii mei :girly

 

vad ca nici nu am apucat bine sa intru pe forum si voi deja vreti sa ma faceti femeie de casa   :pope ( din caine nu faci gaina ...nici din c.... :boob  gospodina :sweeping .

 

dar treaba cu fabrica de bere nu e o idee rea  :beex2 .va mai relaxati si voi,a-mi dati si mie timp sa rezolv profesionist :blowj0b problemele fiecaruia....

 

 

in fine va sarut pe toti....barbatii mei  :girly

  • Like 3
Link spre comentariu

Salutare confutadores,

Revin si eu cu o recenzie la d-soara Anda, pe care din lipsa de timp am omis sa o fac.

Actiunea s-a intamplat acum vreo luna, nu mai descriu locatia si persoana, pentru ca au fost descrise mai sus.

Am reusit sa dau de Anda dupa cateva apeluri, asta era in jur de 6 seara si in jumatate de ora am fost la hogeac.

Fata m-a asteptat zambitoare si binedispusa, asa ca am zis ca stau o ora.

junsi in camera ne-am desfasurat, cu saruturi, vibrator(!), oral, apoi terminat voios cu Anda deasupra. Se vede ca ii place ce face, e stramta(dat fiind talia micuta) si nu se grabeste deloc.

Ne-am relaxat nitel, timp in care am povestit de toate, fata e simpatica si mare povestitioare. Am continuat in acelasi ton cu primul numar, doar ca a durat ceva mai mult(normal) si am reusit sa-l duc la bun sfarsit. La un moment dat mi-a propus sa ma bag la un anal, dar nu-s mare fan(desi nu refuz) si cum normalul mergea ca uns am sarit peste.

Note acum:

Atitudine:10

igiena:10

Oral: 8/9 (variatiuni, incercari de deep, oo..)

Normal: 8 (fara artificii care sa te dea pe spate, dar placut si natural)

 

Mie imi plac fetele slabe,acuma daca era un picut mai putin slaba si cu niste sani mai mari era mai OK, dar nu e nici un impediment.

Pe ansamblu o experienta placuta, care merita repetata. Recomand cu incredere pentru amatorii genului.

  • Like 5
Link spre comentariu

Va salut pe toti !

Am ajuns si eu in dupa-masa aceasta pe la Anda.Am sunat dar nu mi-a raspuns din prima.Fiind in masina mergand inspre locatia binecunoscuta mai sun inca odata si imi raspunde.Amabila imi spune ca a avut pe cineva inainte si sa ii dau timp sa isi de-a un refresh.ok.ajuns in zona am sunat,fiind directionat catre locatie.Ajuns sus intram in vorba,ma invita in camera,eu fiind placut surprins de locatie.pat mare -dulap cu oglinda-baie ok.am facut un dus ea intrebandu-ma daca nu vreau sa vina si ea cu mine.Nu am refuzat-o punand-o sa ma suga usor.Trecem in camera unde ma intind pe pat si o las sa ma suga in timp ce eu o penetram cu degetele in anus si in pizda.Intr-adevar cum spunea cineva mai sus are o pizda roz draguta.Pus prezervativ si o iau la anal ca doar pentru asta am venit.Pompez tare in curuletul ei stramt ,ea mai tragandu-se incolo si incoace.O penetrez cand in pizda,cand in cur,schimbam  niste pozitii,am mai pus-o si deasupra si am intrebat-o unde ii place mai mult ,ea zice ca in pizda si atunci i-am zis "freaca pizda fetita".Se misca destul de bine deasupra si geme usor .

Cand simt ca imi vine imi dau prezervativul jos si ea se pune langa mine cu gurita si limba scoasa asteptand sa imi guste sperma.Finalizez pe fata ei cat si in gurita dupa care trec la dus.Imbracat -lasat cadoul 100 ron si am plecat.Intr-adevar este slabuta dar pe mine nu m-a deranjat foarte tare.Timp petrecut 35 min.

 

Note

Atitudine--10 -foarte bine primit,nu am fost grabit

Locatie--9 -baie dotata,pat mare curat

Oral--9  cu CIM-scuipa pe ea,se loveste cu pula peste fata.

Normal--8

Gfe-8 nu am incercat sa o sarut

Aspect--7 pentru ochii albastrii

Igiena-10-nu am simtit nici un miros

 

Recomand pentru anal.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare confutaciosi,

 

Trebuie sa recunosc ca imi plac fetele mai slabute dar multe din reviw-urile voastre m-au tinut departe de Anda, pana mi-am luat inima-n dinti si am sunat-o. Intr-adevar fata este sub categoria slabe, in prima faza m-am speriat putin cand am vazut-o dar am zis sa raman pentru actiune (aici chiar exceleaza). Datorita GFE foarte ridicat m-am simtit atras de fort divine sa o vizitez si a doua oara.

 

Vizita 1

 

Fiind coplesit de munca am inceput sa rasfoiesc forumul sa vad daca dau de preferatele mele si intr-un final am ajuns sa o sun pe Dana. Am hotarat ca in 20 min sunt la ea pentru o ora cu RED Nelimitat. Cu o erceti continuua am pornit catre zona fabrici de bere. Am sunat mi-a dat tate indicatiile necesare si iatama in fata usii. Domnisoara ma asteptat echipata cu desuurile din poze si intradevar e chiar foarte slaba. Chiar in fata usii este bucataria unde era si colega ei, o tipa mica grasa si deloc atragatoare pentru gusturile mele.

Am intrat in dormitor unde am palavragit vreo 3 minute generalitati si detalii vis-a-vis de ce urma sa se intample. In momentul in care m-am cerut la dus, Dana sa autoinvitat spunandu-mi ca ei ii place sa faca dus cu clientii. Tre sa spun ca ma bucurat treaba asta deoarece am putut sa ma asigur de igiena domnisoarei.

Dupa cateva sapuneli reciproce asezonate cu saruturi extrem de pasionale a-nceput fata sa-mi faca un oral chiar bun cu atentie mare la oua si la ochiul maro (dupa Cami din aradului nimeni nu mai face oral de nota 10). N-am pututsa nu-i intorc si eu serviciile. Dupa cateva minute  de smotoceal in baie ne-am intors in dormitor unde mi-am dat frau liber imaginatiei, pentru ca ea find foarte slaba poti sa o invarti si sa o intorci cum vrei tu. A fost un preludiu ca-n filme ba eu stand capra si ea dandu-mi limbi ba invers ba 69 in piciore ba sprijinita cu spatele pe dulap si eu in picioare dandu-i limbi. Nu stiu cat a durat dar la un momendat am pus prezervativul si am inceput normal combinat cu anal cu pompe cand cur cand pizada. Cand am simtit ca ma ataca otomanii am scos prezervativul si din picioare am terminat pe fata si in gura ei care astepta nerabdatoare cu limba scoasa si privindu-ma in ochi. Dupa ce-am terminat ma mai supt putin si tzusti la baie impreuna pentru igienizare

Intre numere mi-a povestit de unde e, despre familia ei cam tot ce-am vrut si n-am vrut sa aud.

Am trecut la nr. 2 care a inceput in aceasi maniera cu oral bun continuat penetrari prin toate gaurile in cele mai acrobatice pozitii posibile si finalizare din nou faciala.

 

Vizita 2

A decurs in mare parte cam in aceleasi coordonatae doar ca a mai aparut in peisaj si un vibrator dragut auriu. E aici este din nou o parte care mie mi-a facut mare placere. Eu stand in fund pe pat si sprijinit cu spatele pe tablia patului am putut sa o admir in oglinda in timp ce ea statea capra sugandu-mipula  cum isi baga vibratoru in cur. Cu prima ocazie o sa-i cumpar niste bile anale daca nu cumva v-ati gandit careva inainte. Ce mai, deabea astept sa termin de scris sa o sun sa-i mai fac o vizita.

Am mai discutat cu ea despre eventualitatea unei partide in trei daca are vreo prietena dar mi-a raspuns destul de mirata cu sa faca asa ceva si de ce. Am lasat asa subiectul pt ca nu pare deloc atrasa de ideea de a da limbi altei fete ( da, stiu sunt un porc).

 

Note:

Aspect fata 7 (ar ajuta-o nespus o shwarma, Tzatze ioc)

Locatia 8 (ar putea fi mai mult daca ar fi singura)

Oral 9 (v-am zis ca nu mai pot da 10 dupa Cami)

Normal 9

Anal 10 (mai fain, si mai multa implicare fata de Carina care o credeam regina analului)

Igiena 10

Amenda 150 lei o ora cu tot inclus

 

La ambele vizite am depasit timpul alocat si nu am avut nici-o problema

Concluzie- Prea slaba dar pentru GFE si implicare mai revin 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cand am vazut prima data pozele de pe topicul tau, am zis ca nici nu-mi mai trebuie vreun alt motiv ca sa vin intr-o vizita la Timisoara.

 

Acum, dupa ce le-ai postat pe cele de mai sus... cred ca vreau sa ma mut la Timisoara cu totul  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...