Sari la conținut

Anda 0742822135


Postări Recomandate

“ANDA, ofer sex total, oral cu finalizare, 69, dus asistat, intr-o locatie selecta si centrala, garantez discretie, nu ezita sa ma suni, poze reale,zona complex..TEL 0726.848.500 "

Localitate: Timisoara

 

http://www.publi24.r...72706c6a53.html

 

post-39112-0-72362200-1344421906_thumb.jpg post-39112-0-81765600-1344421917_thumb.jpg post-39112-0-19910100-1344421913_thumb.jpg

  • Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Am sunat la numarul din titlu, mi-a raspuns donsoara foarte amabila si mi-a comunicat ca anuntul este valabil, preturile si adresa unde o pot gasi. Am fost la ea, sta pe langa Fabrica de Bere, intr-un bloc la un etaj superior, am ajuns si mi-a deschis ascunsa dupa usa. Fata este micuta de inaltime, cam 1,50 maxim (desi din poze pare mai inalta si este incaltata si cu pantofi cu toc), brunetica cu parul mediu, dar este fff slaba fratilor, desi era in sutien si bikinei, ii puteam numara coastele, desi la fata este foarte dragutica, are ochi albastrii parca, dar faptul ca este foarte slaba, am hotarat sa nu stau. Mi-am cerut scuze si am plecat ... fata nu a fost reticenta sau nemultumita, mi-a urat o zi buna.

Deci care aveti obsesii cu slimuri (dar super slim) cred ca are 40 de kg maxim ... de vizitat. Nu stiu cum presteaza, doar ca are 100 ron fin si 150 ron ora ... si locuieste singura.

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Am apucat sa o vizitez si pe aceasta domnisoara.

 

Am sunat si i-am spus ca ajung in 20-30 min(cica nu face programari la anumite ore ci doar asa, ii zici ca vii in 20-30 de min si atunci ai calea libera).Imi zice locatia, pe strada Stefan Octavian Iosif( aprox langa BRD - dinspre fabrica de bere).Ajung la locatie si imi deschide usa, o fata cam pe la 1,60 dar slaaaaaaba rau,  are ceva fundulet dar sanii sunt inexistenti, o mai scot sfarcurile care sunt foarte erectile si proeminente.In apartament mai este un pui de caine, cane corso, de cateva luni foarte jucaus si shtrulumbatic, si cand am plecat am dat de , zice ea, colega sa, o anume Roxi.In fine, revenind...

 

Cum la telefon, parea foarte ok ca si atitudine si la fata nu-i urata da' nici rupta din rai( e ordinary) am zis ca o sa raman.Apartamentul foarte ok, mobilat frumos, in camera de actiune, pat mare cu un dulap care are si o oglinda, ingusta dar in care se vede o parte din pat, deci daca te plasezi cum trebe, poti sa te si vezi. :138x

 

Am discutat destul de multisor, chiar ii ok fata, pare deschisa si cam perversa, Am fost la baie( decenta, da machiaj si alte chestii feminine imprastiate pe etajera).Am revenit, a inceput cu un oral din picioare.Avand in vedere ca e de felul ei mai micuta, are si gura si pasa mai micute, deci sa zicem ca DT nu e specialitatea ei desi a incercat si era deschisa.

 

Am trecut pe pat, cu ea peste, destul de stramta fata.Vorbind una alta, ii zic sa se masturbeze, se da jos de pe mine, se intinde pe pat si incepe sa se atinga nu inainte sa mi zica , ca o excita daca imi face sex oral in acelasi timp.Si incepe si continua si in timpul asta ea cu limba pe organ si mai ales pe OO, si cu cealalta frecandu-se si gemand, in timpul asta eu imi faceam de lucru cu mainile pe sani si coapse.I-a trebuit ceva timp, pana a dat-o in spasme :bravo

 

Frumos si interesant :D .Revenind... trece ea deasupra iarasi, acuma intra ceva mai bine, fiind mai umeda.Mai stam asa 5 min si vin eu peste inca vreo 5 min, si finalizez oral.Am mers la baia, m-am spalat un pic, imbracat si am tulit-o

 

Acum ca si concluzii

 

Locatie: 8,5 - cum ziceam, e peste medie si era curata, pat mare matrimonial, baie curata

Aspect - corp - e slabuta, raportata la dimensiunea ei are ceva fundulet, sani chiar deloc(sfarcurile marisoare si erectile) :D

            - fata -  nu e urata, dar nici papusa papusa, 

Atitudine - 9 -  ii foarte ok, destul de vorbareata

Igiena - 8  - in sensul ca nu am simtit mirosuri suspecte, dar cand am incercat sa o sarut, am simtit un aer statut nu mirosea, da senzatia era de statut deci un minus aici.La baie am primit prosop uscat si curat.

GFE - 8 - accepta FK, si cum ziceam se face placuta, a incercat ceva sarutari pe piept si mai jos, deci incearca

Oral - 7,5 - isi da silinta,  are gura mica, atingea din cand in cand un pic cu dintii(chiar si-a cerut scuze) dar nimic deranjat, nu i-a scapat nici zonele adiacente.Face CIM,  deci e ok

Normal - 7,5 - se implica nu sta ca scandura, am schimabat pozitii, iarasi faptul ca e mai mica, poate sa reprezinta o limitare pentru unii sau ea la anumite pozitii

Anal - nu am incercat, zicea ca face dar depinde, tre sa aiba si ea chef si dispozitie

Uro - nu am incercat, dar zicea ca face si activ si pasiv( aici numai pe corp).

 

Concluzii: daca iti place slim si skinny, sau daca nu prea conteaza aspectul fizic(gen sa fie cu forme) atunci ii de revenit .GFE-ul si serviciile sunt decente.

 

As ruga un moderator sa mute thread-ul la active-recenzate.Mersi  Mutat

post-30210-0-03489400-1354478258_thumb.jpg

post-30210-0-81465600-1354478262_thumb.jpg

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am ajuns eu pe la ea zilele trecute  .
Programarea : nu a fost prea usoara am sunat de cateva ori pana am reusit sa o prind la telefon  (sunati o data pe zi , daca nu raspunde atunci in ziua acea  slabe sanse sa o mai prindeti "online ") sa tinut de promisiune dupa ce am vorbit si am stabilit data si  ora nu au fost probleme  a fost punctuala .
Locatia : este undeva pe langa fabrica de bere apartament cu 2 camere decomandat  curat si destul de ordonat ,  locuieste singura .
Aspect Fizic  : poze reale  ,  pozele sunt facute in apartamentul in care lucreaza , eu  consider ca colegi de pe forum au fost extraordinar de "severi" cu ea in descrierile precedente , intradevar este extraordinar de slaba , sani foarte mici   (dar cu  niste sfarcuri obraznice de toata frumusetea http://www.escortetimisoara.ro/Smileys/default/smiley.gif ) recomand doar persoanelor care apreciaza genul .
Servicii : eu am optat pentru o ora cu 150 Ron partida de sex total cu 2 finalizari (oral neprotejat , normal si anal protejat )  cand am ajuns am sta de vorba la o tigara 5 minute la cererea mea am facut dus amandoi  , am primit prosop si gel de dus (nu stiu daca era un prosop nefolosit dar era uscat ). Am inceput cu un oral cu finalizare apoi am trecut si am schimbat cateva poziti  sex normal si sex anal , tipa a fost activa  si la mia raspuns pozitiv la aproape toate cererile mele ,    la a doua finalizare am optat tot pentru oral
nu dau note findca sunt sanse sa nu fiu prea obiectiv deoarece eu am fost incantat de interactiune .
la sfarsit am mai sta la o tigara si am fost servit cu suc . 
Costuri : am platit 200 lei  deoarece nu sa uitat deloc la ceas  si am depasit cu mult ora. ea mia cerut 150 lei .
Concluzii : eu personal am fost multumit . Ca aspect fizic tipa este departe de perfectiune  dar din punctul meu de vedere a compesat  prin comportament . Eu ma calculez sa mai revin  o data la ea  .  O recomand doar celor care le place tipul de femeie foarte slaba si care nu pun foarte mult accent pe sani .

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

@Bachus, da tarifele au ramas la fel

 

 

Maestre @Shiva .... ne poti descrie putin si colega Andei (adica pe Roxi), daca esti amabil ? Respecte !

 

@Scrat, pe colega sa am vazut-o la iesire, statea in bucatarie, pe facebook, la masa, dar dincolo de ziduletul ala cu bolta care "leaga" holul de bucatarie.Deci nu am vazut-o la corp deloc cat sa mi fac o impresie, la fata e mai ok ca Anda , dar zicea Anda ceva de genu ca " tre sa o invete ..." ...n-am mai insistat  :shy:

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Programarea : am sunat, am ajund la ora stabilita, chiar cu ceva intarziere dar nu a fost nici op roblema din partea ei.
Locatia : Fum de tai cu cutitul la intrare. In camera de lucru e OK, lenjeria de pe pat cam muncita. Locuieste/lucreaza cu inca o tipa, am inteles ca a intrat si ea in paine.
Aspect Fizic  : Eu unul am fost socat de cat de slaba e, pozele sunt reale dar cred ca a mai slabit de la ultimul photo shooting
Servicii : eu am optat pentru un numar. Facut cu sarguinta din partea ei, oral OK + o capra reusita.
Costuri : 100 lei
Concluzii : tipa e OK singura problema e pentru cei care nu sunt sustinatorii tipului skiny, eu sunt dar parca ce am vazut a fost harcore skiny  Nu intentionez sa mai revin dar decizia e doar o chestiune de gust si nu are legatura cu prestatia ei.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Ratand din nou ocazia sa o vizitez pe doamna din Lipovei , am zis sa merg tot pe ceva nou si am ales sa merg la Anda.

 

Am sunat si am convenit ca peste ora sa fiu la ea , pe langa Fabrica de Bere , un apartament destul de OK , dupa gusturile mele.

Ajuns la locatie , am intalnit-o pe Anda , e foarte slaba tipa , cum spun si ceilalti colegi de mai sus ... chiar si pentru mine care chiar in plac tipele slabe , pot spune ca chiar e foarte slaba ... dar totusi fiind pus in fata faptului implinit , ajuns deja la locatie si cu multa "foame" in mine , am ales sa raman. Am ales o finalizare , de obicei fiind adeptul orei , dar fiind prima vizita la domnitza si circumstantele , am ales optiunea asta.

 

Am cateva minute la povesti cu fata , iar apoi am trecut la un dus ... urmand sa incepem cu un oral NP , nu am insitat prea mult pe asta , deoarece am vazut ca nici fata nu e nici o experta in domeniu si fiind destul de incins deabia asteptam sa trec la normal. Am trecut la normal , unde am schimbat cateva pozitii si am observat ca fata e foarte volubila , se misca binisor , si isi da silinta ... la final am revenit la oral si am terminat cu un CIM.

 

Per total as spune ca a fost o experienta placuta , fata se implica si e chiar OK , dar nu exceleaza deloc prin corp , uni ar putea fii chiar speriati de cat e de slaba , dar tinand cont ca eu sunt adeptul tipelor mai slabe , pentru mine se califica la categoria ESCORTE OK , si chiar e posibil sa revin la ea.

 

La note , dupa mine , situatia ar sta cam asa :

 

LOCATIE : 8

ASPECT : 7

ORAL : 7

NORMAL : 8

GFE : 8

ANAL : am inteles ca face , dar nu am incercat

 

... per TOTAL ar fi pe la un 7.5 ... 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:TM
  • Oras:TM

acum vre 2 saptamani m-am hotarat sa o vizitez pe domnisoara, principalul motiv fiind curiozitatea starnita de confutaciosi (e skinny, etc.) si de o dilema de-a mea: "cum poate dameza, daca e atat de slaba, sa ia o pula in cur???". in fine. sun, imi spune ca pot ajunge in 30 de min. zis si facut, ajung si sun. si sun. si iar sun. si nimic. dau mesaj. sun iar. tot nimic. o mai ard prin zona (noroc ca eram cu masina, ca era un frig de crapau pietrele) si plec catre casa. pana la urma imi da mesaj si imi spune ca ma poate primi. urc si SOK!!!: nush daca tipa are 40 de kile. ma asteptam sa fie slaba, dar nici chiar asa. trec peste aspect, fum de tigara cat incape in bucatarie. dau sa merg la dush, constat ca n-am unde sa imi las hainele. intru cu tot cu geaca pe mine in baie =)) . intre timp, am vazut prin usa intredeschisa a celeilalte camere clientul care dadea sa plece (nush daca fusese clientul ei sau colegei), chiar a tipat la aia la un moment dat sa nu iasa inca. deci cam aiurea faza. trec peste, ma bag la dush, ma urmeaza si imi spune ca vrea sa inceapa cu un oral la dush. big plus. un pic chit-chat si se pune pe treaba fata. acum am vazut, in anunturile mai recente, ca face si uro, activ sau pasiv. atunci nu am stiut, ca i-as fi facut un mic uro show :P. oralul nu e punctul ei forte. cand ies din baie, constat ca micul ei caine imi smotocise un pic sosetele :)) ajunsi in camera, constat ca nici aici n-am unde sa imi atarn hainele. deci le las pe jos. big minus aici. buuuun. si incepe nebunia: limbi in gura, in cur, pe coaie si pe pula, eu deasupra, ea deasupra, palme peste buci, flegme pe pula. am inceput sa ma dezlantui putin si mi-a fost un pic aiurea ca e cam speriata. am intrebat-o daca e ok, ea mi-a zambit si mi-a spus ca  ei chiar ii place cand ii comand "sa mi-o suga" sau alte cele :D. big plus. i-am facut un cunnilingus vreo 10 min, s-a umezit natural, apoi am schimbat vreo 3-4 pozitii normal. anal n-am mai apucat, am finalizat in gurita, cu ochii ei albastrii si perversi privindu-ma in ochi.

per total, a fost o experienta reusita, de un 8 sa zic. daca ar rezolva treaba cu discretia, cuierul si cainele ar fi si mai ok. fata e curatzica, fara tzatze, fara cur, dar compenseaza prin atitudine, ceea ce eu apreciez. 100 ron decartat la final, door-to-door, vreo 40-45 de min.

de recomandat celor care apreciaza genul super skinny. din punctul meu de vedere, e de revenit.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH
Vizitator ShadowX
Reputație: 0

Am ajuns si eu pe la domnisoara asta "horror de slaba" cum ii zicetzi voi pe la inceputul lunii ianuarie din cate-mi amintesc eu. Sincer m-a tentat in primul rand ca zicea ca face uro pasiv. N-am incercat asa ceva in viatza mea, dar ideea de a ma pisa pe o femeie la propriu parea interesanta si de incercat asa, macar odata in viatza. Ca pana la urma mergem la escorte sa facem unele lucruri mai extreme, pe care de obicei nu le putem face cu prietenele sau sotziile. De obicei sunt foarte deschis la nou si gata sa incerc aproape orice, in afara de lucruri care implica duritate, sex cu barbatzi prin preajma sau orice atentat la anusul meu (de exemplu cum zicea o escorta care voia sa para foarte experimentata si atotstiutoare si sa le de la altele lectzii, introducerea unui degetzel acolo in timp ce-i faci sex oral unui barbat mie mi s-ar parea groaznic si total neexcitant).

 

Mentzionez ca mie-mi place genul skinny. Prefer de 100 de ori mai mult o femeie prea slaba decat una prea grasa. Femeile slabe in general se excita mai tare, sunt mai stramte, mai usor de satisfacut si mai pasionale decat cele grase. Asta-i o concluzie personala a mea dupa ce am facut sex cu peste 200 de femei diferite.

 

Anda intradevar e micutza si foarte slabutza, dar nu chiar de speriat, cum ziceau unii pe aici. Arata ca o femeie normal pana la urma si chiar are si un pic de funduletz bombat ;) Micutz dar ok. Atitudinea e chiar de nota 10. Atat bun simtz rar am mai intalnit la o escorta. M-a primit foarte ok fara sa ma faca sa astept deloc. Ea foarte zambitoare, prietenoasa si pasionala. Am vazut-o si pe colega ei cand am intrat, care n-arata rau, dar parea un pic asa mai cu gesturi. Cred totusi ca s-ar fi purtat si ea ok daca mergeam la ea, ca nu-s eu tocmai genul de om care accepta fitze pe bani lui, dar eu la Anda venisem.

 

Am mers cu ea in dormitor, am vb un pic si I-am zis si de uro ca as incerca. Ea mi-a zis inca de la telefon ca la pasiv face doar de la gat in jos, deci nu pe fatza si in gura ca in filmele porno, dar pentru o prima experientza de acest gen era bine si asa. Deci am mers cu ea la dus si am incercat. Interesanta senzatzia dar nu mi s-a parut chiar cine stie ce... Pot sa zic totusi c-am facut-o si pe asta.

 

Dupa in dormitor am cam rupt-o pe fata la propriu :D Era foarte stramta, iar eu foarte in forma si cu chef la ora aia, deci la un moment dat a cam si durut-o, dar n-a prea comantat. Mi-a zis doar c-o am foarte mare ceea ce m-a facut sa ma simt si mai bine si mai cu chef. ;) Adevarul e ca le-am cam auzit pe toate si c-o am prea mare si prea mica, si medie, si numai buna, deci nu prea ma mai afecteaza pe mine astea, ca marimea e relativa si depinde foarte mult de partenera cu care esti. La modul obiectiv dupa masuratori stiintzifice pot zice ca-s pe undeva la lungimea medie si nu chiar subtzire la grosime. Totusi e o senzatzie foarte placuta pentru un barbat sa auda c-o are mare :D Anal n-a prea mers cu ea ca ea era foarte stramta si eu "mare" cum zicea ea si o durea, deci am renuntzat la idee, ca orium nu ma omor eu dupa anal. Dar atitudinea ei m-a uimit ca mi-a zis ca daca vreau mai incercam.

 

La oral si normal a fost super ok, schimbam pozitzii cu usurintza si o invarteam cum voiam eu ca era micutza si slabutza. Foarte pasionala, prietenoasa si comunicativa fata incrca sa-mi faca pe plac, dar avea si ea initziativa. Per total merita un 8 spre 9, mai ales pentur atitudinea ei de nota 10. Are un bun simtz fantastic si respect pentru clientzi. Mi-a zis ceva cu care n-am fost eu 100% de acord, dar am retzinut ideea ei. Ca un client o poate refuza pe ea daca nu-i place dar ea sa refuze un client dispus sa plateasca pretzul cerut pe motiv ca nu-l place nu i se pare deloc ok si ca ea nu face asta. Daca nu-i curat merge cu el la dus si-l spala dar nu-l da afara daca omul vine sa-i dea bani ca sa se simta bine. Putzine fete gandesc asa.

 

Per total am stat o ora la 150 de ron, foarte relaxat, ca nu s-a uitat fata deoc la ceas. Sigur am si depasit un pic timpul. Am avut parte de CIM, COF, GFE si de toate. O experienta foarte placuta si mi s-a parut chiar dragutzica fata. 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Am vizitat domnisoara mai mult impins de curiozitatea de a tavali o slabanoaga.

La telefon mi-a rapuns foarte amabila si comunicativa, chiar mi-a recitat mercurialul fara a fi intrebata. Stie ce se doreste de la ea si isi prezinta oferta. De apreciat.

Relativ usor de ajuns la locatie, undeva pe langa fabrica de bere, dupa cum s-a mai mentionat in thread.

Interfonul de la scara blocului functioneaza, am fost deschis si inainte de ajunge la etajul respectiv, fata mi-a deschis usa, scutindu-ma de a bajbai dupa numarul apartamentului. Frumos din partea ei.

Intru si dau nas in nas cu o mititica skinny, pentru cei care cunosc expresia (si nu numai, pentru ca e sugestiva), un 'pui de gostat'. In fine, n-o luati in sensul peiorativ,  dar fata chiar isi etaleaza coastele. In fine, speranta de a avea macar o fatza dragutza mi s-a spulberat, ea imi zambea dulce ca o florareasa :)

Ma uit la ea, cantarind momentul care se indrepta cu repeziciune spre coordonatele penibilului, timp in care dameza, foarte comunicativa si volubila imi arata calea spre camera ostilitatilor, scap un suspin si inchid ochii la gandul a ce urmeaza sa fac. La naiba, eram foarte incarcat si nu mai aveam chef de zeci de telefoane pentru un alt angajament. Fie ce-o fi, macar o s-o fac si pe asta. Pe banii mei. Doamne...

Dupa o spalare de refreshing, revin in dormitor si ma trantesc pe pat, ea incearca sa-mi faca un gen de masaj, nu prea reusit. Nu e de condamnat, fata dispune doar de oase in dotare. Ma intorc pe spate si ii prezint arma din dotare, iar ea cumintica o ia la tranta cu aparatul oral. Ce sa zic, domnisoara incearca, se straduieste, are ambitie, vrea sa-mi fie pe plac... insa din moment ce nu are avantaje fizice, toata actiunea ei e zadarnica. Purced la cercetarea pasaricii, frumusica, epilata, proaspata, plantata intre cracanele ei subnutrite. E umeda si stramta. Dragut...

Ma cam plictisesc s-o tot degetez, mai arunc o limba peste labii ca nu mi-e greu s-o asez cum poftesc si mai apoi ma ridic in picioare si o asez pe marginea patului. Da domnilor, insist pentru ca sunt mare amator de CIM si COF. O iau de cap si-o penetrez adanc in gurita mica. Nu prea se ineaca, stie care-i treaba. Ma linge pe coaie, mi le suge, o pleznesc peste bot cu madularul, i-o bag in obraz, apoi iar in gat, ajung sa-mi doresc cu disperare finalizarea. Ma concentrez si incep sa gafai, ea asteapta cumintica cu boticul la datorie sa o umplu de respect. Incredibil dar reusesc.Ea colecteaza tot in gurita ca o scolarita cuminte. Mu se grabeste sa decarteze la baie, asteapta instructiuni ulterioare. Din pacate pe mine nu ma mai interesa nimic, nici prezenta ei, iar despre rezpriza a doua nu putea fi vorba.

Ma curat si trag hainele pe mine, ne imprietenim, si iata ca dintr-o posibila amanta, am ajuns sa stau la povesti cu o cunostinta care nu ma atrage absolut deloc. Nici macar la categoria de fuck-buddy nu pot s-o plasez. Nici macar daca m-ar plati ea pe mine. Nimic.

Concluzie: sincer imi pare rau pentru ea, are talent insa fizicul n-o ajuta deloc. Din partea mea ar trebui sa-si gaseasca o alta ocupatie.

Stimati domni, noi apelam la domnisoarele din bransa pentru ca ne face placere sa avem o companie placuta, atragatoare, de cele mai multe ori nu doar fizic. Vrem rasfat. Si platim.

 

P.S. Cadoul l-am lasat discret pe mobila, fara sa-mi fie atrasa atentia. O suta de lei.

  • Like 10
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Dornic de un uro, am purces si eu in vizita la domnisoara Anda. Stiam cum arata pentru ca o vizitasem pe colega ei cu doua luni inainte cred, asa ca felul cum arata Anda nu a reprezentat pentru mine o surpriza. Nu ne-am prea lovit noi la inceput cu timpul, insa pana la urma am stabilit o ora exacta si m-am prezentat la locatie. Ca o gluma, am si tinut in mine pisi cateva zeci de minute ca sa nu ma fac de ras la momentul adevarului. Cand am ajuns, mi-a raspuns din prima si mi-a indicat numarul apartamentului (stiam blocul, insa nu mai tineam minte apartamentul). Am urcat si am intrat in camera. In timp ce ma dezbracam, cumva rusinat, i-am spus ca vreau si uro. Nicio problema mi-a raspuns. Asa ca am mers amandoi la baie. Ea s-a asezat pup iar eu am ramas in picioare (cumva evident, la dracu, pentru ca asa mictionam noi barbatii). Mi-a spus ca mai bine mi-o tin eu (sula) pentru a nu ma excita. Si am inceput. Cred ca la cat de plin eram, un minut nu m-am oprit. Pe sanii (lipsa), pe pasarica, pe burtica (lipita de spate) insa nu mai sus de umeri. Deci nu face pe fata sau in gurita. Cand am terminat, ne-am spalat amandoi si m-a intrebat daca vreau sa-mi faca un oral la dus. Raspunsul meu a fost afirmativ, asa ca am mai ramas cateva minute in picioare in cada de baie. Sincer, cand am plecat spre ea, mi-am zis ca merg, fac un uro si plec. Dar era mult prea de treaba fata incat sa nu raman si pentru partea a doua. Cand am simtit ca se apropie "sorocul", i-am spus ca mai bine mergem in camera. A continuat cateva minute cu un oral finut, cu usoare accente de deep, insa avand gurita cam mica nu prea ii iese. Nu a neglijat nici zonele adiacente, bilutele si chiar "ochiul maro", unde isi tot indesa limbuta. Senzatie foarte placuta de altfel. Fiind presat de timp (pentru ca tocmai sunase telefonul meu, nu al ei, semn ca s-a dat stingerea) i-am propus sa foloseasca putin si mana. S-a executat si in 2-3 minute i-am facut cadou niste copilasi de toata frumusetea. Sunt convins ca "arieni" ieseau daca ii decartam in alta parte. Ne-am dus din nou la dus, eu pentru igienizare, iar ea, pentru a scuipa in chiuveta frumusete de copii. Draguta remarca ei din baie, cand eu mai ca nu incepusem sa ma sterg cu apa curgand pe mine: unde te grabesti, pentru ca eu nu ma grabesc nicaieri! Sunt convins, deoarece ea nu e insurat (a). Revenit in camera, am intrebat-o daca 100 de lei e OK si mi-a spus ca da. Am mai discutat putin pana m-am echipat si dus am fost. Una peste alta, o experienta pe care cu siguranta nu o regret. Mai ales ca de mult timp voiam sa "execut" un uro. Desi nu a fost nimic iesit din comun (faza cu uro), s-ar putea sa mai repet experienta. Ca si note:

- atitudine: 9,5 (docila, face tot ce ii spui)

- oral: 8,5

- normal, anal: nu am incercat

- igiena: 10 (a facut dus impreuna cu mine, normal de altfel)

- curatenie camera: 8

- pentru cum arata ma feresc sa dau note, deoarece depinde de fiecare. Daca iti place stilul skinny, ai gasit persoana potrivita. Daca vrei sa ai de ce prinde, atunci nu. Pe mine, repet, ma interesa doar sa experimentez uro.

- raport calitate servicii/pret: 9,5

Pentru cei curiosi ca mine, sau pentru cei care prefera femeile skinny, Anda poate fi o varianta.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

helo futaciosi,

am fost acum vreo luna la fata asta. sunat, stabilit, intalnit. totul relativ usor. in apartament am avut prima si singura surpriza. nu credeam ca e chiar atat de slaba. vorbeste f mult, dar ok. negociat putin, explicat doleante apoi trecut la actiune. un uro frumusel in baie apoi un oral destul de reusit. super prompta la tot ce ii ziceam sa faca. finalizare in gurita... nu s-a grabit sa plece sa scuipe, a stat pana m-am dat la o parte.

Per total eu ma declar foarte multumit. pret platit pentru experienta asta 80 lei.

- atitudine: 9 -

- oral: 9

- normal, anal: nu am incercat - doar sondat cu degetele ... fara mirosuri suspecte (chiar curata)

- igiena: 10

- curatenie camera: 9

- pentru cum arata as da un 9 daca mi-ar placea stilul skinny (are ochi faini)

- raport calitate servicii/pret: 9,5 eram super curios de un uro

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare!


Am ajuns si eu acum vreo 3 saptamani pe la Anda.


Am sunat cu jumatate de ora inainte, mi-a dat adresa, si m-a si primit imediat, fara nicio intarziere. Aceeasi locatie deja mentionata, aproape de fabrica de bere, intr-un apartament cu 2 camere (parca), in care mai era inca o fata (total neinteresanta pentru mine).


Fata este cea din poze. Dupa recenziile voastre ma asteptam sa fie slaba, dar tot am fost putin socat cand am vazut-o. Sincer, nu am mai vazut pana acum o fata atat de slaba, cel putin nu in aceste ipostaze. La fata nu pot sa zic nimic deosebit, arata average, n-as intoarce capul dupa ea pe strada. Surpiza placuta a venit insa din atitudine! Fata compenseaza cu brio aspectul fizic cu felul ei de a fi, si de a te face sa te simti placut.


 


Ne-am inteles inca de pe telefon ca voi alege un numar (100 RON). In acest pret intra oral (neprotejat) + normal, anal, si cu finalizare unde vrei (inclusiv orala). Dupa vizita la baie ne-am intors in camera, si am trecut la fapte. ;)


 


Fata a trecut direct la un oral neprotejat, foarte placut, acoperind si zonele adiacente. Lasa impresia ca ii place ceea ce face, aspect mentionat si de catre ea. Pentru mine a fost un plus faptul ca vorbeste in timpul actiunii intr-un mod destul de pervers, dar fara sa lase impresia ca repeta replici dintr-un film porno, ci chiar pare naturala si sincera. Am trecut si la normal, in cateva pozitii, dar ceva n-a mers chiar atat de bine, am inteles ca a durut-o un pic (sincer, nu ma surprinde, chiar ma uitam cu ingrijorare pe unde o sa intre pedro cel mic in fata asta micuta :P ) Am preferat sa trecem inapoi la oral (NP), ajungand si la finalize. Fata a continuat operatiunea pana s-a asigurat ca toata incarcatura a ajuns la ea in gurita, fara sa fuga imediat la baie, sau sa scuipe. Dupa igienizarea de rigoare, m-am imbacat si dus am fost. Toata actiunea a durat aprox. 35 de minute, fara nicio presiune din partea fetei. In timpul actiunii nu am auzit niciun telefon. Banii i-am lasat la sfarsit, fara sa mentioneze nimic legat de acest aspect (apreciez!)


 


Notele mele:


Aspect: 6.5/10 


Oral (neprotejat): 9


Normal: 7.5 (dimensiunile nu s-au potrivit prea bine)


Anal: face, dar n-am incercat (sincer mi-a fost frica sa incerc, vazand ce mica e fata)


GFE: 8 (m-am simtit foarte bine cu ea, e comunicativa, se face placuta)


 


Concluzia mea: mi-a placut, in special din cauza atitudinii. Ma voi intoarce cu siguranta, o recomand. Multe escorte ar avea de invatat de la ea.


  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

mi-am incalzit degetelele si scriu:

am fost la anda de vreo 3 sau 4 ori, si cam tot de atatea ori am ratat-o, m-as duce la ea macar de 2 ori pe saptamana. sa explic si de ce: 

de cand suni, e amabila la telefon, chiar mai pufneste in ras; ajuns la locatie, am cerut mereu sa fac dush (cateodata, inconvenientul e ca tre' sa stau sa se incalzeasca apa), dar de fiecare data m-a insotit, chiar daca doar pt chit-chat sau pt un preludiu; ajunsi in camera, fata stie ce are de facut: o suge bine, fara DT (nu cred ca poate), grija la coaie si la cur. apoi trec eu la oral unde m-a laudat (oare catora le-a mai zis acelasi lucru :iagree?), dar te face sa te simti bine, nu ca pe banda. apoi normal in ce pozitii am vrut eu, la ce m-a dus mintea. eeeeeehhhhh, cand am pus-o capra, am vazut cea mai roz pizda si cel mai curat cur din cate mi-a fost dat sa vad: pt mine, pizda roz si curul de aceeasi culoare m-a facut sa ma termin f repede de fiecare data: ori in prezeul durex (bravo!), ori in gura, ori in gura si pe fata.

ca si note (imi displace sa fac chestia asta, dar ma supun):

locatia e de un 9, e curat, prosoapre curate, geluri de dush vreo doua, dar pt barbati;

aspectul ei e de 6: e f slaba, si eu am avut un soc, dar m-a cucerit cu atitudinea ei, o fata cu mult bun-simt si cu respect fata de client;

oral de vreo 7, pt ca nu poate sa o ia toata in guritza;

normal + anal e de 9, pentru ca e stramta si ca are si pizda, si curul roz;

igiena- sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar o sa fac referire doar la cea bucala: dintii ii sunt pusi, se vede de la o posta, gura ii mirosea doar a tigari, fiind fumator si eu, nu m-a deranjat. deci 8

p.s.: am avut parte o data de o faza amuzanta: solicitand igienizare inainte de lupta, a tirat-o pe colega ei din baie, aia impachetandu-si machiajele si ce dracu' mai avea pe acolo, speriata de ea. deci cred ca ea e sefa in apartament :laugh2

din punctul meu de vedere, e de mutat la escorte de top; decizia e a barosanilor.

bfta la futut!!!

 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:timis
  • Oras:timis

am tracut duminica pe la dameza anda....fratilor....e slabuta rau....dar simpatica foc....sincer chiar merita sa treci pe la ea.in afara de prestatie si gfe mau inebunit sfarcurile ca de sani nu cred ca pot vb.

locatie 9

aspect 5-6 ( dar nu poti spune ca e urata)

oral 9 ( fara maini ,tentative de dep)

normal 9 ( se misca bine , are initiativa)

 pentru prestatie si divertisment cred ca mai revin.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...