Sari la conținut

Votare - Cine este mai nebun intre alexqwerty1234 si liviu58?

Cine este cel mai nebun?  

18 membri au votat

1. 1. Care dintre cei doi membrii are probleme mai grave la mansarda?

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Pizdulice, tine minte, fiecare virgula conteaza labagiule!

Prostule, fiecare virgula conteaza? Acum esti si profesor!? Haha. Ei bine, ai uitat sa pui virgula inainte de "labagiule".

De ce ti-e frica nu scapi. O sa plangi pe aici, pe colo ;)

Link spre comentariu
  • Oras:B

Prostule, fiecare virgula conteaza? Acum esti si profesor!? Haha. Ei bine, ai uitat sa pui virgula inainte de "labagiule".

De ce ti-e frica nu scapi. O sa plangi pe aici, pe colo ;)

Iar ameninti ma glumet' de mahala? Astept greseala ta sa iti mananc ficatii, labagiule fara virgula, aia o potrivesti tu din mizeria in care te scalzi, TELEOLTEANULE, nu esti in stare de nimic. Ia spune, te-au parasit toti si iti versi frustrarile aici? Pe bune, incerci sa pozezi in mare macho, tu fiind doar o zdreant! Cocosel, ai liber de la mine, da-mi un motiv si ai belit-o. Asta asa ca divertisment, pana acum am o mie de motive, fapt pentru care stiu cine esti, de unde sa te iau si ....Gandeste pizda proasta
Link spre comentariu

Iar ameninti ma glumet' de mahala? Astept greseala ta sa iti mananc ficatii, labagiule fara virgula, aia o potrivesti tu din mizeria in care te scalzi, TELEOLTEANULE, nu esti in stare de nimic. Ia spune, te-au parasit toti si iti versi frustrarile aici? Pe bune, incerci sa pozezi in mare macho, tu fiind doar o zdreant! Cocosel, ai liber de la mine, da-mi un motiv si ai belit-o. Asta asa ca divertisment, pana acum am o mie de motive, fapt pentru care stiu cine esti, de unde sa te iau si ....Gandeste pizda proasta

Peseu: buna sotie ai avut!

Link spre comentariu

Te tin curelele sa ne intalnim face to face? Nu de alta, dar mai dau de baut la amarati ca tine! Bai coaie, cine nu iti inghite glumele de cacat este dusmanul tau? Obsedatule, ocoleste-ma si te fut in gura ca si pana acum, smecher prost si idiot. Hai cauta-mi virgula',muie ti-am dat oricum! Hai, vreau sa vad cum te futi singur in gura. Sotia ta, fara borcane la ochi ca si a mea, este mult mai buna. Cert este ca a ta s-a plans, nu o satisfaci! Nene, da-te-n pula cailor de handicapat!

Am uitat sa iti spun, modelul de bmw este expirat, mai aduce doar trole pizda micaa, pe naspa! Guritza, vrei razboi, asta ai muistule!

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

mai era un fost parnaias pe aici ceva jili il chema la fel de prost si ala isi posta poze cu banii de la casa de schimb unde lucra

Data viitoare, cand te bagi aiurea in seama, am sa te rog  sa-ti rupi putin din timpul alocat masturbarii si sa te bagi intr-o disputa bine informat. Ei bine, pacaliciul asta de advanced (cu una  din clonele lui dovedite) , mi-a dedicat un thread cucuvinte' grele pentru mine, dar s-a legat de ''bmw-ul meu de Bulgaria'' -pe care nu l-am adus niciodata in discutie pe forum. Hehe, tipul asta e informat. Probabil vorbeste cu cel de sus, doar el stie ce canale foloseste.  Da, i-am pus o poza. Tipul asta e extrem de prost . La o zi-doua, pe alt thread,  prostul asta si-a pus poza cu masina.Fie vorba intre noi, mai putin scula decat a mea. Prostul nu realizeaza ca e ipocrit, zicand de altul ca pune poze, si el facand acelasi lucru.

Am presupus ca eu sunt prostul. Ei bine, eu presupun ca tu iti ocupi tot timpul masturbandu-te la pozele fetelor de la concurs, dar si la afirmatiile avansatului. Pentru ca esti foarte trist, ti-am dedicat ceva. Bafta!

post-131728-0-56841700-1476234865_thumb.jpg

PS: sunt soferu' de la casa de schimb .

Asta e salaru kinuitului pe-o luna, alt ipocrit :)

• Like 1
Link spre comentariu

Data viitoare, cand te bagi aiurea in seama, am sa te rog  sa-ti rupi putin din timpul alocat masturbarii si sa te bagi intr-o disputa bine informat. Ei bine, pacaliciul asta de advanced (cu una  din clonele lui dovedite) , mi-a dedicat un thread cucuvinte' grele pentru mine, dar s-a legat de ''bmw-ul meu de Bulgaria'' -pe care nu l-am adus niciodata in discutie pe forum. Hehe, tipul asta e informat. Probabil vorbeste cu cel de sus, doar el stie ce canale foloseste.  Da, i-am pus o poza. Tipul asta e extrem de prost . La o zi-doua, pe alt thread,  prostul asta si-a pus poza cu masina.Fie vorba intre noi, mai putin scula decat a mea. Prostul nu realizeaza ca e ipocrit, zicand de altul ca pune poze, si el facand acelasi lucru.

Am presupus ca eu sunt prostul. Ei bine, eu presupun ca tu iti ocupi tot timpul masturbandu-te la pozele fetelor de la concurs, dar si la afirmatiile avansatului. Pentru ca esti foarte trist, ti-am dedicat ceva. Bafta!

attachicon.gifmooie.jpg

PS: sunt soferu' de la casa de schimb .

Asta e salaru kinuitului pe-o luna, alt ipocrit :)

Niciodata nu am postat vreo poza cu masina mea! Esti tantalau.
Link spre comentariu

Crezi ca punand banii de la casa de schimb pe masa si facandu-le o poza ai aratat ce smecher esti?

Oligofrenule.

Asa facea si jili ala clona de-a lu troller alt prapadit care cersea bani de la membri ba pt aia ba pt aialalta.

Puneti-va si ceasurile Roilex si pantofii de aia cu valoare mare cretinococcilor pe forum si mergeti sa mancati o supa de fasole la cantina . :laugh2

Beli-me-as pula in gatu vostru de cocalari tristi.

Da e un lucru frumos nu stiu daca ai observat.

Ati disparut ba prostilor futu-va-n gura ca bijnitarii cand vine politia de cand am intrat noi si-am dat de toti peretii cu voi pe forum. :laugh2

• Like 8
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

Crezi ca punand banii de la casa de schimb pe masa si facandu-le o poza ai aratat ce smecher esti?

Oligofrenule.

Asa facea si jili ala clona de-a lu troller alt prapadit care cersea bani de la membri ba pt aia ba pt aialalta.

Puneti-va si ceasurile Roilex si pantofii de aia cu valoare mare cretinococcilor pe forum si mergeti sa mancati o supa de fasole la cantina . :laugh2

Beli-me-as pula in gatu vostru de cocalari tristi.

Da e un lucru frumos nu stiu daca ai observat.

Ati disparut ba prostilor futu-va-n gura ca bijnitarii cand vine politia de cand am intrat noi si-am dat de toti peretii cu voi pe forum. :laugh2

Saracu' de tine... ;) Ai asteptat o viata intreaga+ 6 zile sa spui ce ai pe suflet.

Am sa te rog sa-mi spui ce id ai pe olx, vreau sa cumpar maine de la tine oglinzi de bmw, furate peste noapte.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...