Sari la conținut

0722134146


supermax

Postări Recomandate

Prietene ai dreptate in ce spui acum ,in afara de fetele de la top si inca 2 -3 toate folosesc poze fake sau facute in asa fel incat sa le scoata super smechere pana ajungi si le vezi ,dupa aceea nu sti cum sa fugi nebun sau stai macar sa golesti pistolul daca te ia p..a tărăş .Dupa parerea mea care pun poze false nici nu au ce oferi ,trebuie ocolite.

  • Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 1336
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)

Prietene ai dreptate in ce spui acum ,in afara de fetele de la top si inca 2 -3 toate folosesc poze fake sau facute in asa fel incat sa le scoata super smechere pana ajungi si le vezi ,dupa aceea nu sti cum sa fugi nebun sau stai macar sa golesti pistolul daca te ia p..a tărăÅŸ .Dupa parerea mea care pun poze false nici nu au ce oferi ,trebuie ocolite.

 

Daca ar face toti asa...nu e cea din poze nu ramai...asa poate s-ar invata toate escortele sa lucreze cu poze reale si nu editate in photoshop sau poze de acu 10 ani 🤣 dar din pacate cum ai slus si tu sunt prea putine cu poze reale. Dar logic asa ar fi nu e fata din poze sa nu ramaneti ptr ca voi le incurajati sa lucreze cu poze false ramanand la ele !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...