Sari la conținut

Brunetica tanara 0753662505


Postări Recomandate

  • Oras:Pe ici, pe colo
  • Oras:Pe ici, pe colo

Saptamana trecuta vineri, am gasit numarul de telefon in Curierul Zilei. Am sunat la telefon de mai multe ori pana mi-a raspuns donsoara. Am cerut precizari suplimentare despre locatie si serviciile prestate si m-am decis sa-i fac o vizita. A mai mentionat ca locuieste cu inca o colega la fel de tinerica ca ea.

 

- Numarul de telefon : 0753662505

- Tarifare - ora 100 de ron, face masaj de relaxare si finalizare prin normal protejat.

- Locatia : un apartament pe Str. Vasile Lupu, etaj superior, ap. cu 2 sau 3 camere, baie destul de curata, sapun solid, prosop nu chiar asa de curat si putin umed pe care nu l-am folosit.

- Serviciile : masaj erotic si de relaxare, normal numai protejat, FK bunicel chiar si GFE destul de bunicel.

- Aspectul fizic : donsoara are la vreo 23 de anisori, cam 1,60 m, bruneta, sani potriviti dar foarte moi si destul de lasati, o burtica cam flescaita (cum ramane pielea dupa o cura de slabire zdravana), par mediu prins la spate, dantura ok, este chiar acceptabila la fata, zambitoare, un piercing la buza superioara, m-a asteptat in rochita scurta si incaltata in ceva pantofi cu toc, vorbeste frumos, iti prezinta din nou meniul si te intreaba daca este OK. Spalata, curata, epilata cam de 2 zile si fara mirosuri specifice. La intrebarea daca face si oral (chiar protejat) a raspuns prompt ca nu.

- Poze : nu exista cu ea.

- Detalii despre prestatie : Am facut un dus rapid, singurel. Am inceput cu mangaieri de partea ambelor parti, apoi m-a pus pe pat pentru un masaj de relaxare. Nu prea le are cu masajul si cand am intrebat-o a zis ca a inceput un curs de masaj dar l-a abandonat repede ca se plictisea. A inceput sa maseze pe ala micu asa usor cu ulei (la care binenteles ca a reactionat), apoi mi-a spus sa punem prezervativul, s-a urcat pe mine si am trecut la normal. Se misca binisor, ii place sa faca sex. Oricum mi-am dat drumul cu ea deasupra dupa cam 20 de minute de sex.

Incerc sa dau si ceva note : Oral = nu face, Normal = 7, FK = bunicel ii place si il intretine, asta daca faci click cu ea de la inceput, GFE = 7, Anal = nu face.

- Concluzia finala : cam scump pretul pentru ce ofera, in rest apreciati voi, daca faceti abstractie de sani si de burtica (si ca nu face oral).

 

P.S. Are o colega pe care am auzit-o si la plecare am zarit-o in bucatarie. Mai inalta ca ea, tot bruneta cu parul scurt, ceva bentita pe cap, rochita neagra, pantofi cu toc cui in picioare, sanii mici dar tari se distingeau prin rochita, cur frumos. Este la rand dar trebuie sa ii aflu telefonul, cred ca il are si ea tot in ziar.

  • Like 4
Link spre comentariu

Vizitator Scrat
Reputație: 0

Si ea presteaza tot acolo in Trivale cu cealalta, probabil ca au renuntat si la guvide ... sau cine stie. Parca as mai merge odata la ea, dar daca nu face oral am sa spun pas, plus ca masajul nu este ceva extraordinar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...