Sari la conținut

Stapana Fabiana, Beatrice, etc 0722840407 si 0761735436


Postări Recomandate

Ieri am citit anunţul.ro şi am văzut că a apărut din nou anunţul stăpânei Fabiana, Beatrice ori ce alt nume o mai fii având. Pentru că îmi doream de mult să-i fac o vizită am sunat-o şi mi-am făcut o programare, mare greşală ! Adresa e şoseaua Viilor, strada Ritoride nr. XX . La adresa asta am găsit o casa cu etaj ce avea o cioara bătrână la poartă, nici acum după atâtea ore nu ştiu ce m-a făcut să urc ?! Am urcat pe o scară îngustă la un fel de mansardă. Aici mă aştepta stăpâna de etnie romă ce pe tocuri avea în jur de 1.63 m dar simpatică. Camera e de fapt un dormitor cu un geam micuţ(l-a acoperit cu un cearceaf). E curat, are un LCD de peste 80" dar nu are aer condiţionat. Ţigăncusa(are în jur de 30 de ani), aşa îi zic eu, ştie să se facă plăcută m-a aburit i-am dat banii şi după ce şi i-a băgat la sutien mi-a zis să mă dezbrac. Când am întrebat-o de dus a început să râdă. Deşi am vrut să plec totuşi are o dezinvoltură ce mă atrage şi am decis să rămân. M-a întrebat ce-mi place şi a început programul. Este pricepută, se cunoaşte că are experienţă, m-am simţit bine până în momentul în care a urinat pe mine deşi îi spusesem că nu-mi doresc asta neavând condiţii pentru aşa ceva. Am strigat la ea că e proastă dar cred că fiind excitată de imaginea mea, ud de urină, legat cu mâinile la spate nu a realizat că nu vroiam asta şi mi-a băgat o cârpă-n gura, după care a continuat programul. La final când m-a dezlegat şi i-am spus că nu mi-am dorit asta a râs din nou a ieşit din camera şi sa întors cu un lighean de apă. M-am spălat atât cât am putut şi am plecat mirosind a urină de ţiganca. Nu o recomand, deşi are experienţă nu are condiţii pentru şedinţe de dominare.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut. Igiena locatiei este extrem de precara... Cand am fost eu se vedea de la o posta ca era certata cu aspiratorul sau carpa de praf. Desi locatia este jalnica, ea are o prezenta tare placuta si m-a convins sa raman (dupa cum zicea si BibanulOparit).

 

Despre igiena ei personala, cand am fost eu chiar se simtea ca era proaspat spalata. Dar nu stiu daca asa e de regula, sau doar am avut eu noroc, pentru ca rochita de pe ea avea un cu totul alt miros, ceva mai greu de suportat.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

confirm si eu cele afirmate mai sus , locatie nota 3 cu miros neplacut in camera,urâțică nota 5 la față și 7 la corp, dar la dominare merită un 9. Si eu confirm igiena corporală a ei,am facut cunillingus, anilingus, facesitting, smothering și a fost super, știe să domine, m-a ținut în ercție toată ședința. In plus se grăbește să termini, când vede că nu ejaculezi intesifică dominarea(m-a sufocat cu funduletul ei și a urinat pe penisul meu din proprie inițiativă și au fost senzații ff plăcute ), la plecare simțeam că ar trebui să plec în genunchi din fața ei ,dar cu toate astea nu-mi doresc o revenire.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua ,

Eu o cunosc pe Fabiana de cativa ani. Locatia este aceeasi de mult timp.Fotografiile din anuntul de acum http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/stapana-fabiana-stapana-cu-experienta-ofer-sclavilor-docili-fantezii-de_5646239.html nu au nicio legatura cu realitatea. Eu sunt pasionat de foot fetish si, pentru asta pot sa-i acord o bila alba. Stie sa-ti produca placere cu ajutorul picioarelor. Cat despre igiena, amicul iluvtrampling nu a fost doar norocos. In toate datile cand am fost la ea, mirosea bine peste tot.

 

http://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2012/10/27/10745793.jpg

 

http://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2012/10/27/10745796.jpg

 

http://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2012/10/27/10745794.jpg

 

Nu arata prea bine dar mie imi face ceea ce-mi place

Link spre comentariu
  • Oras:European Union
  • Oras:European Union

am fost la ea.sta pe ritoride(de la metrou la eroii revolutiei,cum mergi spre spitalul de pneumoftiziologie cateva sute de metrii mai incolo pe stanga)in mansarda unei case batranesti.o tigancusha simpatica,are atitudine,stie ce face,se implica foarte tare(se vede ca-i place sa domine)practica cam tot ce tine de BDSM(inclusiv uro-scato).un minus pt locatie e faptul ca nu are baie :| in rest e ok,e curat in locatie,ea e curata,si avand in vedere faptul ca in romania peste 75 % dintre stapane sant de etnie nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni faptul acesta.mie mi-a placut,o recomand,si o spune unul care are destula experienta(cred ca am fost la mai toate stapanele din buc)mai ales ca daca vb cu ea poti scoate sedinta si undeva la 80-100 de ron ceea ce e destul de ok.

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Fără să aduc cine ştie ce informaţii în plus :) , voi scrie câteva cuvinte despre locaţia de pe strada Ritoride. Aşa cum a precizat cineva mai înainte, locaţia este folosită în acest scop de mulţi ani. Acum minim 6-7 ani am fost acolo, nu îmi amintesc la ce număr am sunat. De afară casa nu trăda "curăţenia" de la mansardă. Am urcat pe scara aceea la mansardă unde am găsit nu una, ci două fete, foarte "colorate", pot spune că nu arătau chiar rău. A vorbit doar una cu mine, în mod civilizat. Încăperea era foarte, foarte murdară, aerul era infect. :wacko: Sincer, îmi venise să vomit. Una dintre fete se spăla cu apă dintr-un lighean. Le-am spus că m-am răzgândit şi nu rămân şi am zbughit-o. Trebuia să respir şi să văd din nou lumina soarelui cât mai repede. :)

 

O deosebire faţă de acum (aşa cum am citit pe forum) este faptul că pe vremea aceea lângă scară nu era doar o babă, era şi un moş, care s-au uitat calmi la mine şi când am urcat neliniştit şi când am coborât cu repeziciune.

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am cautat pe AT si dupa numere de telefon si dupa numele, dar nu mai am gasit nimic...

Stie cineva daca mai practizeaza?

 

Va multumesc!

 

Ps. nu sunt Roman, stiu cat de cat limba voastra si incerc sa scriu... daca mai fac greseli, aia e, macar spune-mi! 'bear with me, thanks!'

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Sau poate stie un coleg de pe aici una care este la fel de 'spontana' si experientata?

Sunt in cautare de una cu experienta, care e dura, care face absolut tot si mai mult (credeti ma, am nevoie de un 'tratament' unic, poate chiar pervers).

Mai putin ma intereseaza cum arata, sa fie curata! Nici locul nu ma intereseaza, nici finalizare, sa nu vorbim de sex, ca nu caut.

 

Astept sfaturile voastre!

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salutare,

 

Sau poate stie un coleg de pe aici una care este la fel de 'spontana' si experientata?

Sunt in cautare de una cu experienta, care e dura, care face absolut tot si mai mult (credeti ma, am nevoie de un 'tratament' unic, poate chiar pervers).

Mai putin ma intereseaza cum arata, sa fie curata! Nici locul nu ma intereseaza, nici finalizare, sa nu vorbim de sex, ca nu caut.

 

Astept sfaturile voastre!

Domina Mara: telefonul il gasesti pe site-ul personal( cred ca asta este: 0726 436 214). Apeleaza cu incredere daca chiar cauti ceea ce zici.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Domina Mara: telefonul il gasesti pe site-ul personal( cred ca asta este: 0726 436 214). Apeleaza cu incredere daca chiar cauti ceea ce zici.

 

Mersi, se pare ca ai dreptate cu numarul de telefon, am gasit mai multe situri cu acest numar. Am s-o contactez.

Link spre comentariu

Pentru ca vad multe ,,vorbe'' va dau eu informatii despre domina Mara. Am fost la ea prin 2009, avea studioul pe V.Barla langa stadionul din Regie. Tipa este batrana si deci experimentata. Pana sa-mi dea adresa m-a testat, mult mai tarziu mi-am dat seama de ce. In acea perioada avea colaborare cu mistress Roberta si concepusera un sistem de verificare a clientilor. Am fost primit bine, avea un studio amenajat tspecial pentru BDSM . Dupa cum am mai spus tipa este ofilita bine dar si o bine psiholoaga pentru ca atunci cand a vazut ca am obiectii, chiar reprosuri pentru ca la telefon nu-si precizase ,,starea de uzura" mi-a dat de inteles ca pretul nu mai este fix(ceruse 100 €) si ca este foarte buna la blow-job(chiar asa mi-a zis). Am acceptat si am decartat 300 de lei pentru o ora si jumatate de dominare combinata cu reprize de muie(chiar se pricepe) in timp ce eram legat . Tipa este FOARTE BUNA, m-am simtit EXCELENT dar este ,,uzata" pentru gustul meu si nu am mai fost la ea. Am mai aflat prin 2011 ca este cam senila(de la mistress Roberta) dar poate se instalase mai tarziu, pentru ca in prezenta mea nu a dat nici un semn de senilitate. O recomand celor ce au fantezii cu stapane varstnice !

Link spre comentariu

  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Pentru ca vad multe ,,vorbe'' va dau eu informatii despre domina Mara. Am fost la ea prin 2009, avea studioul pe V.Barla langa stadionul din Regie. Tipa este batrana si deci experimentata. Pana sa-mi dea adresa m-a testat, mult mai tarziu mi-am dat seama de ce. In acea perioada avea colaborare cu mistress Roberta si concepusera un sistem de verificare a clientilor. Am fost primit bine, avea un studio amenajat tspecial pentru BDSM . Dupa cum am mai spus tipa este ofilita bine dar si o bine psiholoaga pentru ca atunci cand a vazut ca am obiectii, chiar reprosuri pentru ca la telefon nu-si precizase ,,starea de uzura" mi-a dat de inteles ca pretul nu mai este fix(ceruse 100 €) si ca este foarte buna la blow-job(chiar asa mi-a zis). Am acceptat si am decartat 300 de lei pentru o ora si jumatate de dominare combinata cu reprize de muie(chiar se pricepe) in timp ce eram legat . Tipa este FOARTE BUNA, m-am simtit EXCELENT dar este ,,uzata" pentru gustul meu si nu am mai fost la ea. Am mai aflat prin 2011 ca este cam senila(de la mistress Roberta) dar poate se instalase mai tarziu, pentru ca in prezenta mea nu a dat nici un semn de senilitate. O recomand celor ce au fantezii cu stapane varstnice !

Citind cu atentie postarea ta nu pot sa trag decat o singura concluzie cu valoare maxima de adevar: daca te prinde Domina Mara te opareste!!!!!

Totusi nu inteleg schimbarea la 180 de grade: ai inceput postarea cu cuvinte de lauda, dupa care ai cotit-o, dezvaluind lucruri care umbresc imaginea unei domina. Pentru ca in final sa o recomanzi! Senila?!?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...