Sari la conținut

0763260621 noua pe site blonda


Postări Recomandate

  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera

Am sunat eu zilele trecute, este pe bune, era prin oras cu copilul se auzea galagie, si mi-a dat beep ea pe la 12 noaptea, eu o sunasem pe la 9. 150/fin si 300 / h spunea. Nu are cum sa fie la misto, cum ii facea cineva poze goala ? se vede clar ca isi ascunde si fata cu parul, dar nu s-a gandit ca o gasim dupa nr :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ii dau eu extemporal intr-o ora :)

Ai dat de ea ? te-ai si programat ? Eu am vorbit aseara prin sms cu ea si mi s-a parut ok , a ramas ca o sun azi cand pot si nu a mai raspuns ( am sunat pe la 15-16 de vreo 2 ori .. probabil era ocupata (  un + pentru ca nu raspunde cand e cu cineva :)) ) o sa o vizitez si eu pentru sanii aia misto :)) sa speram ca are o atitudine ok .

Sa ne spui si noua cum a fost , te rog !

Mersi !! bafta la examen :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera

http://s13.postimg.org/eteu12cdz/image.png

 

Din mesaje mi s-a parut ca ori are un motoras obosit, ori ceva se intampla, in fine, am ajuns acolo la 19:40. si mi-a spus ca a plecat pana la unirii ca trebuia sa vin la 8. si zic ok, te astept, aaaa pai nu ca nu mai ajung la 8, mai dureaza o ora, sau 2, te sun eu daca vrei cand ajung, nu am mai zis nimic, astept sa ma sune ca stau aproape de ea. macar sa mai sune. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

eu am sunat o ieri pe la pranz, intre 14-17 de vreo 4 ori  , nu mi-a raspuns si i-am lasat un mesaj sa-mi dea un beep sau un mesaj cand o pot suna . Mi-a dat mesaj pe la 11 cred si am vorbit cu ea . era prea tarziu pt mine , nu mai puteam merge , dar i-am spus ca o sun astazi pe la pranz .

Mie mi s-a parut ok , oricum mi s-a cam pus pata pe sanii ei , tot ajung sa ii fac o vizita, macar o finalizare sa vedem cum se comporta :)))) Am vazut ca anunturile pe publi le da pe la 10-11 seara .. poate lucreaza noaptea .. nu stiu ce sa zic .

Poate nu face asta tot timpul ... si doar in timpul liber sau cand are nevoie de bani ...

Are un minus pentru nerespectarea programarii ...

Speram sa se comporte bine .. mie unul imi place cum arata , are potential ..cu o atitudine pro client si igiena impecabila are sanse mari sa aiba multi vizitatori de aici ... poate chiar si top .

Vedem , daca ajung inaintea ta o sa scriu aici ... e putin cam departe de mine , dar fac eu cumva sa o vizitez :))

daca te mai suna in seara asta si ajungi la ea sa ne spui si noua !

succes !! :D

Link spre comentariu
  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera

Am revenit la domnisoara, intr-adevar lucreaza rar, are familie, nu stie nimeni de ea, de aceea e greu sa fie exacta si fixa. Nici locatie nu prea are, am inteles ca asta a fost problema prima data, sta cu un transexual in apartament si era ocupat de ala/aia :)))

 

Mi-a dat mesaj ca ma pot duce iar, si fratilor, nu stiu cum sa scriu, ce sa scriu, au fost si multe minusuri, dar zau, e BOMBA e buna in draci, rar mai prinzi asa ceva, este de clasa A+++ arate belea, doamne ce sani, doamne ce piele, doamne ce fund, nu sti ce sa ii faci mai repede.

 

Locatia este ok, doar ca ne fiind lucrurile ei acolo, nu a avut nici prosop, m-am ajutat de niste servetele. 

 

Ea este la inceput, nu stiu daca a depasit 10 clienti, si se vede asta, face oral protejat, ii i-a doar capul, nu stie sa faca altceva, la normal sta cum vrei, dar da cu o tona de lubrifiant, desi se umezise si ea si se face un derdelus de numa numa acolo, dar e atat de buna, incat nu a contat asta, inca o am in cap, este de belea. Eu unul voi reveni, doar pentru cum arata, poate isi schimba si comportamentul, ca in pat nu beneficiezi mai de nimic, nu tu pupicuri, nu tu nimic, nu scoate nici un sunet zici ca este pe mute, dar revin, doamne cat este de buna :))) Sincer am mai prins asa bunaciuni doar prin liceu, este timida rau, iti vorbeste cald si frumos, dar cam atat, nu cred ca ii place ceea ce face, sau este prea dedicata familiei din pacate.

 

Ca note :

 

Locatie : 7 (dar nu este vina ei)

Aspect : 10+++

Oral : 6 (slab, dar a fost ceva...)

Normal : 8 doar pentru ca este prea buna

GFE : nu este cazul, vorbeste doar frumos si sta cum o pui.

 

De revenit : Eu unul am sa mai revin, doar pentru ca arata WOW. M-as duce si acum, data viitoare cu siguranta intru o ora cu ea, poate o mai invat una alta, trebuie sa mearga cineva la ea sa ii explice cum ar trebui sa fie :)) se vede clar ca este incepatoare, in cateva faze ii tremurau mainile :)))

Nu stia de forum. Am avertizat-o sa faca ceva cu numarul de la facebook ( se speriase grav).

  • Like 4
Link spre comentariu

Vizitator menache
Reputație: 0

In pozele de pe Facebook nu mi se pare deloc o bomba sexy...e o țigăncușa ca oricare alta!!!poate in realitate o fi altceva nush ce sa zic!!!dar ce e cel mai frumos este faptul ca ieri pe Facebook a postat un mesaj prin care ii certa le cei care ii dădeau mesaje private spunând ca ea e căsătorită .....vai Draga adika tu vrei sa spui ca sugi pula pe aici fara acordul soțului?dupa culoare mi e greu sa cred ca l păcălești ...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...