proiectantul victor Reputație: 2 Postat Septembrie 18, 2016 Postat Septembrie 18, 2016 Stie cineva?M-ar interesa in mod special opinia domnului Picon.
money_talks Reputație: -236 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Septembrie 18, 2016 Din ce am auzit,consultantii cica le fut femeile proiectantilor 5 8
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Septembrie 18, 2016 Termenul ăsta generic "proiectant" e rostogolit de inginerii care se dau arhitecți (și care "proiectează" evident, numai căcaturi, de ți-e și jenă de jena celor care le locuiesc). Termenul corect și complet ar fi proiectant de structuri, de instalații, chiar de arhitectură, sau de nave spațiale, etc. Nu cred ca toți proiectanții urăsc consultanții. Poate doar cei slab pregătiți. 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 19, 2016 Stie cineva?M-ar interesa in mod special opinia domnului Picon.Întreabă-l pe domnul Deep River, domnule consultant! 7 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 19, 2016 Termenul corect și complet ar fi proiectant de structuri, de instalații, chiar de arhitectură, sau de nave spațiale, etc. Nu cred ca toți proiectanții urăsc consultanții. Poate doar cei slab pregătiți. Pai sunt specializari separate in cadrul UTCB - 7 specializari pe ramuri diferite iar in cadrul Universitatii de Arhitectura sunt 3 ramuri : arhitectura , urbanism si arhitectura de interior Deci ...Proiectant este un termen mai grosier folosit ca si cel de Consultant (educational , de vanzari , financiar , fiscal .... ) bazat pe diferite facultati 29 19
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum