Sari la conținut

Te astept non-stop...varlak ejel napal.


lorihmm

Postări Recomandate

  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Te-astept-NonStopVarlak-ejel-napal/7b0f6c7e7c686752.html

 

Domisoara il cheama Jennifer , daca nu esti chiar nesimtit reiese la prima coversatie , o mai sunasem eu in trecut dar numai nu ajungeam la ea , relativ greu raspunde la telefon dar raspunde in sfirsit . Ultima data cand vorbisem cu ea s-a bucura ca a gasit un UNGUR pe placul ei. Ei asta dupa cateva zeci de minute de vorba inca nu intilnisem. Fiind ca din anuntul initial m-i a reiesit ca fata ii pe placul meu ca si aspect si vb destul de placut ziceam sa sun din nou.   ( asta era vinerea ) Si sun , si sun si sun .......in sfirsit ridica ma prezint cine de unde bla bla bla bla.... ea zice ca ma asteapta ...hmmm ...perfect .....dar incotro sa pornesc ?

Sun din noi ridica din prima . zicea sa pornesc catre lazuri  si tot drept.......... ( scuze coaielor cine ii curios sa sune , nu dam toate detaliile fatei ca sa bateti joc de ea )   AJUNS LA EA.

Prima impresie : Ceva nu ii in regula. Fata nu mai arata ca si in pozele din anuntul initial. DAR atregator , era in costum de baie cu #$@&%$#@&   ( halat ala de plasa ) pe ea. 

Ii de statuie mai mica cca. 160 cm inalta . prospat iesit de sub dus inca umeda  :clapp din start dadea senzatia de igiena , intrat in casuca prospat renovat , interior ok , putina vorba si ma pofteste la dus , asista si ea ( prima impresie era sa vada daca intradevar ma spal peste tot dar nu ) si statea la povesti intre timp ca sa me eliberez cat mai mult , iesit sub dus in piele goal ma pofteste cu energizant si ne punem in camera de actiune,

deci statuie mica , ochi frumosi , sani cupa A , solduri mai late fat de corp ce imi place mai mult , zona intima curat epilat , clarificat servicii si tarife , oferit de ea si a doua colega , sau masaj erotic sau petreceri ( ea cu colega si eu si daca mai doresc inca un prietem , bem mancam , ne danseaza si etc ) , Serviciile erau foarte tentative dar in prima faza incercam si dac ne place revenim , tot din discutia a reiesit ca nu din RO fatuca ci din vecin , dar s-a retras la neamuri . 

Inceput cu un oral neprotejat , intre timp incercam sa-l avertizez ca sunt mai putin "perverz" si am nevoie si eu sa tin ceva in gura , dupa o scurta clarificare am trecut sa ne mancam unu pe altul , fiind mai pornit l-am aruncat pe spate si i-am oferit un 20 de min oral ( bineinteles m-am profitat de partea gustoasa si eu ) can nu mai puteam de mine rugam sa ma calareasca , ei deci ea nu fata spate are miscare ci din oficiu sus jos sus jos, Punct rosu pt asta , ca sa arat cat sunt de mandru de calitatile mele trecem la un doggy , iar o surpriza placuta , in general la pozitia respectiva noi barbati suntem cei activ in miscare , acuma nu, aici ii momentul can se misca ea fata spate si roata roata , fiind sfirsit de sapt cu toate oboseala pe mine numa nu reuseam sa termin si Nu din cauza ei. Idea salvatoare trece prin cap . " Aseazate pe gura mea si finalizam cu handjob " , Banuesc a mai avut astfel de cerinte dar totusi s-a uitat dubios la mine. Zis , facut si eu eram happy . concluzie : simpatica , locatie nu-i la vedera sa te intrebe cineva pe unde umbli , serviciile ok , de revenit .

 

 

Note:
Aspect : 8. : Fata placuta, sanii mici si moi , fund putin lat dar rotund  ce ii ok asa cum este , partea intima curat epilata cum scrie la carte
Atitudine: 9. Deschisa, intretine conversatia si asculta dorintele, si se lasa si condusa.
Locatia: 9. Foarte ok , curat , Si cel mai important nu e in oras 
Oral:8.  Putea sa tina mai mult din punctul meu de vedere
Normal:8 Misca fat bine de tat ,  dar NUMAI protejat

 

Taxe: 150 o finalizare. / 250 ora + 50 anal
Concluzie: Recomand! De revenit! Si daca poti cere pachetul cu colega .

 

Pozele din primul anunt

 

post-184893-0-59994900-1474405556_thumb.jpg

post-184893-0-65590300-1474405567_thumb.jpg

post-184893-0-22707400-1474405575_thumb.jpg

post-184893-0-96193200-1474405592_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

    Grija mare cu ele. Au fost 2 amici si mi-au povestit ca au venit niste baieti la 12 noaptea la ele acasa si au inceput ele sa se grabeasca si nu l-au mai terminat pe unu dintre ei. Omu' a platit o ora si dupa o juma' de ora au vrut sa-l de-a afara ca cica nu au ce sa-i faca. 

    Plus, ca dupa, unul dintre ei si-a uitat cheile la ea la casa si baietii vroiau sa se intoarca dupa chei dar ele nu au vrut sa-i lese ca cica ele deja au urcat in taxi si ca de-acum va trebui sa plateasca 50 de lei pentru motorina taximetristului si cheile doar dupa achitarea sumei o vor primii. Erau 2 baieti uriasi de la tara, ce au luat banii si au plecat in oras cu o masina neagra ce nu era deloc taxi.

   Nu fac reclama la nimeni...dar singura la care am fost in orasul asta plin de amatoare si bagaboante, e Playgirl. Nu se compara nici una din oras cu ea. Ea e singura ce pot recomanda.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...