Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Abu Dhabi
  • Oras:Abu Dhabi
On 7/16/2021 at 2:39 PM, alexberg said:

Salutare

 

Dupa 17 luni de abstinenta de la masaje am revenit in vizita nr 23...

Am ales-o asa dupa poze pe Giulia, si fb am facut..inca o data mana Emei ( sau capul ei) alege mereu ce-i mai bun de pe piata... O fata care te faca sa te simti bine de tot la masaj, si la erotic e de top ! 

Nu m-am dus cu prea mari asteptari, in ultimii ani cand devenisem fidel masajelor incepusem sa-mi pierd si interesul, mereu gaseam acelasi lucru... A mai venit si pandemia si am utiat complet de masaje...

Ieri am revenit, si am dat de o Giulia misto, care e foarte sexy si fara puditate. Am discutat ceva timp cu ea despre orice si m-am inteles super, am avut si un magnet ( asa am simtit eu) intre noi si chiar a fost cool, mai ales la prima vizita... E greu totusi sa o dau pe Larisa jos de pe 1 chiar daca Larisa nu e atat de permisiva dar te omoara cu ale ei atingeri si vorbe fara perdea, dar Giulia cu siguranta este acolo sus in cursa cu Larisa pentru numarul 1! ... Mie mi-a placut mult de tot... Felicitari Ema pt noua ( deja mai veche) achizitie! e un transfer de 5 stele :))

Sper sa o pot revizita pana sambata ,ca apoi intra in concediu o saptamana daca am inteles corect...

 

Masaj nota 9.2

Erotic 9.9

Gfe clar 10 a la Larisa!  

De imbunatatit: cam nimica! 

mi-ai deschis ochii la Giulia. 

thanks alexberg!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Neata,

Sunt un vizitator/utilizator vechi, e prima data cand scriu o recenzie.

Am fost saptamana trecuta la Fantasy, pentru prima data. Am sunat si am avut o singura varianta, Larisa, spre norocul meu.

M-a invitat in camera, am facut dus, m-a intrebat cat masaj de relaxare vreau etc. Larisa fost putin mai rece la inceput si in timpul masajului de relaxare, dar cand a trecut la erotic s-a incins treaba si a inceput sa zambeasca, sa faca glume samd. Imi place mult cum face cu unghiile si pot spune ca stie niste miscari foarte bune de masaj erotic.

Masaj de relaxare: 8-9

Masaj erotic: 9-10

GFE : 10, Larisa arata superb, face sport, miroase f bine

Cred ca merg din nou in cateva zile. :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Fata cu păr albastru, Elișor, si-a dat azi "restanța" cu masajul cu frișcă, și mi-am luat-o și pt 2h, achitat 500 lei. De menționat că în prețul masajului cu frișcă nu intră și masajul de relaxare. Adică dacă luam o oră clasic și o oră cu frișcă, plăteam și 450 lei, și primeam și masaj de relaxare, iar la 500 lei fără masaj de relaxare??? 

Și mai ales că nu au pernă, simțeam nevoia de o pernă înaltă că mă durea gâtu la un moment dat și de aici simțeam nevoia și de un masaj de relaxare.

A inceput cu o grămadă de frișcă pe junior de credeam că imediat o să mi-l devoreze. Dar puneți pofta în cui, că mi-a luat frișca cu țâțele și după aia tot în gura pofticiosului a ajuns 😂

Și a fost o senzație plăcută să-i simt limba pe țâțe și chiar pe gât. Dar i-am întors și eu "favorul" cu vârf și îndesat 🙂 În timpul eroticului i-am zis că ia uite, nici măcar iubitul tău nu-ți face așa.. La care ea imediat s-a prins că vreau să aflu dacă are iubit sau nu.. 😂😂 

Note: 

Pt aspect: 9.6. Îmi place părul ei albastru.. Și are o 🍩.. Mă gândeam că meniul zilei ar fi fost 🍩 cu frișcă, dar nu a fost să fie

GFE: 7.5 - 8.. Nu mai țin minte prima dată dacă m-a lăsat sau nu, dar azi nici măcar nu m-a mai lăsat să-i pun mâna pe 🐦.. Așa că i-aș mai scade jumate de pct față de prima dată. Dar pe altă parte am primit un fel de "simulare" de facefuck, în care își unduia curu plin de frișcă pe fața mea (o exclusivitate pt mine), ceea ce mă face să-i dau jumatea de pct înapoi

Eroticu. 9.5. I-am zis să încercăm un pic între țâțe, dar nu a vrut.. O fi de la implanturi. Tot așa m-a călărit, m-a "futut", de mai aruncam un ochi să văd dacă junioru mai e pe afară sau nu 😂😂 pare prea real când îți face Ela erotic

Zicea că dacă vrea să se apuce de dominare/BDSM, o să facă practica pe mine 😂.. Dar era o glumă, că nu prea sunt eu fan dominare/BDSM.. Doar dacă e ceva foarte, foarte soft

Masaj de relaxare: N/A

 

Și mă gândesc acuma la un nr la dublu, ea și Katy.. 😎

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
La 10.07.2021 la 11:58, henry jullien a spus:

 "Zicea că la cat am pupat-o,daca mai facea si FK cu mine,ramanea de tot fara pierce 😂 pur si simplu i-l luam de pe limbă 😂"

Pierce-ul este la mine....😉😉😉

Frate Julien, cuiul e la locul său 🙂

  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 2 minute, fantasymassage a spus:

Hello,

Dorim sa va anuntam ca avem o fata noua in echipa. Numele ei este Alessia, are 19 ani, inaltime 177 cm si 80 kg. 
Pentru mai multe detalii si poze, ne puteti contacta pe whatsupp. 
 Multumim!

Heiiii. Ma bucur sa va revad.Tocmai rasfoiam inceputurile voastre pe nimfo. Ema cred ca ar fi ok sa relationezi cu noi mai des aici pe forum cum era la inceput ,cand mai reinoiati si pozele fetelor. Nu te critic. Oricum pt mine sunteti number one.

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna seara,

Nu mai vizitasem de ceva timp acest salon și am zis sa merg la Giulia, deoarece nu o vizitasem pana atunci.

Nu aveam nici o așteptare in afara de faptul ca doream sa ma relaxez și sa plec cu bateriile pline.

Cei care nu ati fost la Giulia va indemn sa mergeți sa o încercați.

Masajul de relaxare nu este atuul ei forte, dar cel erotic Te Inebuneste și este acolo cu tine 100% sa te facă sa te simți bine, sa te simți in largul tău și sa te simți lângă o amanta.

 

De recomandat 100% Giulia

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:In apropiere

Scriu aceste randuri mai mult pentru descarcarea mea, probabil totul este in regula si eu vad lucrurile diferit. Dupa ce o sa cititi poate o sa spuneti ca exagerez, dar asa am simtit, sau poate aveam asteptari foarte mai sau ardeam de nerabdare dupa o sedinta super asa cum eram obisnuit in vremurile bune, sedinte bune de masaj de care mereu aveam parte fara exceptie.

 

Dupa cateva luni de pauza am reusit acum cateva zile sa sun la Fantasy pentru a face o programare.
Ultima data intrasem cu domnisoara Y care din pacate nu m-a lasat sa-i ofer cuni si din cauza asta sedinta nu a fost foarte reusita pentru mine.

 

Acum la telefon mi-a fost spus numele fetelor ce sunt disponibile, eu comunicand ca singura mea cerinta este ca fata sa accepte cuni.
Raspunsul a fost ca nu poate sa spuna asa ceva, din cauza ca fiecare fata se poate comporta diferit de la client la client.
Primind un raspuns aiurea atunci am ales-o pe Z sa-mi ofere ora de erotism, stabilind ca ora de sosire in salon sa fie X - X.10.

 

Ajungand la timp am sunat si am intrat in salon la X fara 2 minute. Am fost intampinat de domnisoara cu remarca "AI VENIT MAI DEVREME!". Mi-am cerut scuze si am facut completarea ca poate cu 2-3 minute, simtindu-ma din ce in ce mai mic ca in reclama la salam unde cumparatorul speriat raspunde: "pentru de dimineata".

Dupa dusul de rigoare, masajul pe spate facut in standardul salonului si masajul erotic facut timp de 1 min cu pieptul si alt minut mangaierea destul de incitanta a zonelor erotice am primit indemnul sa ma intorc.

Dupa ce m-am intors cu fata in sus am putut si eu sa vad linistit cum arata cea pe care am ales-o. 

Imediat cum m-am intors am primit avertizarea "AI GRIJA CUM UMBLI CU SANII MEI!", asta tinand cont ca abia-i atinsesem cu mana cand ea ma mangaia usor cu ei pe spate. 

Am rugat-o sa se intinda ea pe saltea cu fata in jos, iar fiind interogat spre apostrofat "DAR CE VREI SA-MI FACI?!?". Am incercat sa-i spun ca mi-ar placea sa-i mangai corpul, sa-l ating, sa-l sarut, eu fiind cu gandul ca am venit la masaj erotic unde ma pot bucura de feminitate, de erotism, de tandrete ... speram si eu. Mi-a raspuns ceva de genul ... "o sa mai vedem". Mi-am dat atunci seama ca intalnirea curenta este si ea ratata ca si anterioara.

Pe marea majoritate a corpului se gadila cand era atinsa, in zona intima nu puteam mangaia, saruta ... si cam asta a fost.
Sa nu credeti ca am sarit disperat pe ea sa-i explorez (devorez) trupul sau m-am purtat deplasat pentru un salon de masaj erotic.

M-am repliat linistit pe saltea si am lasat-o sa-si duca la sfarsit "ritualul" spre finalizare si terminarea sedintei. Aveam erectie mecanica insa mintal nu eram excitat deloc. A inceput sa ma mangaie insa finalizarea nu dorea sa vina. A pus in practica toate schemele pe care le cunostea si care credea ca ma fac fericit. Insa momentul culminant nu se apropia deloc. 

Din momentul asezarii mele pe saltea, lasand-o sa-si faca treaba se uita periodic la fata mea si zambea (a se citi ranjea - stiu ca suna urat dar asa am vazut eu lucrurile), nu mi-am dat seama ce era amuzant, (pentru mine sigur nimic), pentru ea poate faptul ca-mi cazuse fata din cauza ca iar aveam parte de o sedinta ratata, faptul ca eram iar un fraier ce cotizeaza si nu primeste ce se asteapta si ea scapa foarte repede fara sa ofere erotismul necesar.

Simtind ca mai are mult de muncit am intrebat-o daca "doar atat" ... de fapt incepusem sa o intreb daca doar atat poate, gandindu-ma la faptul ca ea freca si astepta fericirea mea fara a oferi lucrurile cautate de mine. Ea a inteles ca am intrebat daca nu se poate si sex.
De remarcat faptul ca vazand ca nu are spor cu munca depusa nu a oferit o mangaiere brutala, avand o miscare constanta si destul de blanda.
Dupa ce finalizarea a venit a afirmat victorioasa "vezi ca ai ejaculat".

 

Citeam mai sus ca au fost colegi ce au luat cate 2 ore de diverse tipuri de masaj si nu au avut voie sa atinga pasa, acum parca ei erau foarte multumiti de domnisoara, nu stiu ce asteptari au ei de la o sedinta de masaj erotic dar totusi parca nu se potriveste cu ceea ce trebuie sa se intample.
Citesc in general cum altii ofera foarte bucurosi atentii. Foarte bine! Atentia principala trebuie sa fie faptul ca daca sedinta este reusita tot pe ea o s-o aleg si data viitoare. Poate comportamentul lor este si in functie de asta, sau de pretul masajului ales. 

Inteleg ca nu doresc fetele sa ofere mult erotism si considera ca daca sunt nud asta este totul dar masajul erotic inseamna mai mult decat o femeie goala.

Afirmand la telefon ca doresc o fata care ofera cuni consider ca cea care a raspuns putea sa ma indrume, sau vazand ce alegere am facut putea sa-mi dea si ea un indiciu ca fata aleasa nu este ceea ce caut. 

 

Toate lucrurile astea le scriu considerand salonul unul deosebit, unde multe fete au muncit sa-l aduca pe prima treapta si unde acum vin si niste printese ce  considera ca ele merita laudele, ce nu ofera prea mult erotism, asta fiind scopul unei sedinte de masaj erotic. 
Daca ele au lista lunga de clienti ce asteapta o programare si lucreaza cu casa inchisa considera ca fac ce trebuie, probabil asa si este conform economiei de piata, pentru ele conteaza cate bilete taie intr-o zi. Imi aduc aminte ca asa s-a intamplat si la Amazonia, la inceput cand nu aveau clienti ca sa te atraga dadeau cupoane de reducere pentru a doua sedinta si peste o perioada au aparut unele fatuci ce se considerau regine si important pentur ele era cum sa te scoata mai repede din camera fara sa ofere prea mult si nu ceea ce ofereau.

 

Nu caut sex la un salon de masaj, nu caut sa-i bag detele in toate gaurile fetei, mi-ar placea sa fie si FK, dar inteleg ca nu se poate, dar ce caut cred ca sunt lucruri normale pentru o sedinta de masaj erotic: sa pot mangaia, sa pot saruta corpul, sa pot sa gust si eu feminitatea. Faptul ca sta nud nu inseamna ca fata ofera masaj erotic, trebuie sa fie tandra, sa ofere feminitate, erotism, tandrete, atitudine pro client. 

Imi dau seama ca ele intalnesc tot felul de oameni, tot felul de obsedati, ca dupa o perioada li se ia, ca ne privesc pe toti ca niste animale ce dorim sa beneficiem total de ele dar asta nu inseamna ca trebuie de la inceput sa ni se puna o eticheta tuturor la fel.

 

O sa spuneti ca nu a fost clicul intre noi, din ce am citit mai sus s-au mai plans cativa ca nu ofera prea mult, dar ei erau foarte incantati, poate nu au termen de comparatie, consider ca nu am facut nimic sa stric atmosfera si sa fiu tratat ca atare.
Stiu ca nu sunt cel mai amuzant si compania cea mai placuta dar nici cel mai urat, cel mai libidinos, cel mai ursuz, cel mai batran, cel mai gras incat sa fiu respins total.

 

Chiar daca este lung textul si probabil greu de urmarit am scris lucrurile astea mai ales pentru salon, poate totusi le intereseaza (sper barem pe Ema sa o intereseze) si ce simte si ce asteptari are un client fidel ce batea strada Iacob Negruzzi din primele zile de cand au aparut pe piata si stateam la tigara cu Ema inainte sa intru cu fetele ce-si dadeau silinta mereu la masaj.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Colegule, eu zic ca cel mai corect era sa dai nume, nu sa o dai i  sarade cu maseuza x, y... nu faci nimanui nici un serviciu protejand identitatea fetei, nici noua, nici ei, nici salonului.

In rest, ce sa zic? Femeile-s printese!!

  • Like 1
Link spre comentariu
1 hour ago, cafea_mare said:

Acum la telefon mi-a fost spus numele fetelor ce sunt disponibile, eu comunicand ca singura mea cerinta este ca fata sa accepte cuni.

1 hour ago, cafea_mare said:

Nu caut sex la un salon de masaj, nu caut sa-i bag detele in toate gaurile fetei, mi-ar placea sa fie si FK, dar inteleg ca nu se poate, dar ce caut cred ca sunt lucruri normale pentru o sedinta de masaj erotic: sa pot mangaia, sa pot saruta corpul, sa pot sa gust si eu feminitatea.

Fratica hotaraste-te, vrei sau nu vrei sex?

Cuni inseamna in traducere libera sex oral. Ori asta nu se practica in mod normal intr-un salon de masaj, fie el si erotic. Masaj erotic inseamna trezirea simturilor sexuale ale unii barbat sau ale unei femei, doar prin tehnici special, deci fara cuni, anil, oral,normal, anal etc

Ceea ce cauti tu, gasesti sigur la o escorta. Fiecare dintre fetele care fac ceva din capitolul sex in saloanele de masaj se pot numi clar escorte.  Din ce cunosc eu, aici nu e cazul.

Daca lucrurile s-au schimbat insa, nu stiu, insa salonul și fetele laolalta pot fi mereu in pericolul de a fi dati in gat de fraierii care povestesc aici cu lux de amanunte ceea ce se face (daca se face) acolo.

La noi din pacate nu se mai face masaj erotic in adevaratul sens al cuvantului, asa cum exista afara, unde lucrurile sunt pe categorii clare, distincte: masaj erotic, care doar tehnici de masaj, fara atins pasa, sarut  sau alte chestii care intra in capitolul sex și masaj cu happy ending, care poate presupune sau nu sex, dar acolo legislatia fiind la fel, clara și permitand astfel de lucruri, la noi insa nu (ai vazut tu undeva mentionat pe vreu sait ca se ofera finalizare? ghici de ce).

Masajul erotic adevarat trebuie sa incarce bateriile persoanei masate, să-i deschidă simturile sexuale, iar orice interactiune cu happy ending inseamna deja sex (nu ma refer la normal, oral, anal si ce-o mai fi) ci la satisfacere prin metode complementare. Altfel spus, toti meseriasii care vor chipurile masaj erotic, dar vor de fapt o groaza de alte lucruri, vor asta aici, pentru ca la escorte nu li se ofera probabil la banii astia sau pentru ca le e frica de boli, care oricum se pot lua si de aici instant .  Si posibil sa se faca cu happy ending,  Tu vrei cuni? Esti sigur de ceea ce gaseste limba ta, daca ti s-ar fi oferit prin absurd? Eu ti-as spune sa te mai gandesti odata inainte de asta. Tu stii cati dintre cei care se lauda pe saiturile astea cu povestile lor, umbla pe la tot felul de centuriste si escorte vai mama lor? N-ai vrea sa stii, crede-ma. Si nu cred, ca un salon incurajeaza astfel de practici, o data pentru explicatia de mai sus si in al doilea rand pentru fete, neavand niciun interes ca vreuna sa se imbolnaveasca. 

Ca sa nu te simti discriminat, eu cred ca  fetele au si ele suportabilitatea lor. Nu e vorba ca esti tu respins pe motiv de uratenie etc ci pentru ca au si ele limite și chiar unele lucruri le fac fortand aceste limite și nu de dragul vreunuia.

Ar fi un exercitiu interesant ca unul dintre cei care spun ca nu au fost lasati sa faca fetelor diverse, sa fie nevoiti zi de zi, sa satisfaca toate femeile care vin la ei, fara sa le aleaga ei (și mai putin frumoase și mai grase și care sa-i traga de pula oricand si oricum asa cum vor ei sa bage degete aici și sa li se suga de 10 ori pe zi chiar daca ei nu vor și sa si zambeasca nonstop chiar daca ele  miros de te rup cu sau fara dus  și sa n-o ia nici razna si sa faca asta indiferent daca se simt bine sau nu inclusiv daca ii asteapta acasa o partenera si tot asa)

In concluzie eu cred ca tu cauti ceea ce vrea un barbat din cand in cand, daca nu are o relatie, adica satisfacere sexuala completa sau aproape completa. Ori asta nu se gaseste aici. Sau cel putin eu asta stiu. Ai putea insa sa te bucuri de efectele reale unui masaj erotic real (unde nu pui mana pe nimic, nu ti se face o laba trista, insa dpdv  mental sexual pleci un adevarat mascul). Daca vrei si ceea ce doresti, recomand escorte. Din povestile unora insa, inteleg ca sunt saloane unde se ofera diverse.

 

  • Like 3
Link spre comentariu
4 hours ago, gyorgye69 said:

Colegule, eu zic ca cel mai corect era sa dai nume, nu sa o dai i  sarade cu maseuza x, y... nu faci nimanui nici un serviciu protejand identitatea fetei, nici noua, nici ei, nici salonului.

In rest, ce sa zic? Femeile-s printese!!

Salonul stie bine ce si cum fac fetele. Iar povestile  cu x uleasca face sau drege sau nu face sau nu drege e ca un iepuras la cursele de atletism pentru cei care belesc ochii pe net. Nu cred ca trebuie nominalizata careva. Parerea poate fi de cele mai multe ori subiectiva.

Noi barbatii nu reusim sa intelegem ca da, femeile chiar sunt printese si trebuie tratate ca atare. Adica, daca o fata nu-i face pe plac lui x sau y asta nu inseamna ca are o problema, dimpotriva problema e la noi. Pentru pretul oferit se face masaj (inclusiv erotic). Punct. Stiu ca e greu de inteles sau digerat lucrul asta de o parte dintre noi barbatii, dar daca vrea careva altceva, atunci gaseste altundeva.

Sau daca actionam ca animalele, atunci putem merge la masaj la zoo. Acolo, maimutele accepta si anil, nu numai cuni (no offence).

  • Confuz 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
42 minutes ago, 12qaz said:

Salonul stie bine ce si cum fac fetele. Iar povestile  cu x uleasca face sau drege sau nu face sau nu drege e ca un iepuras la cursele de atletism pentru cei care belesc ochii pe net. Nu cred ca trebuie nominalizata careva. Parerea poate fi de cele mai multe ori subiectiva.

Noi barbatii nu reusim sa intelegem ca da, femeile chiar sunt printese si trebuie tratate ca atare. Adica, daca o fata nu-i face pe plac lui x sau y asta nu inseamna ca are o problema, dimpotriva problema e la noi. Pentru pretul oferit se face masaj (inclusiv erotic). Punct. Stiu ca e greu de inteles sau digerat lucrul asta de o parte dintre noi barbatii, dar daca vrea careva altceva, atunci gaseste altundeva.

Sau daca actionam ca animalele, atunci putem merge la masaj la zoo. Acolo, maimutele accepta si anil, nu numai cuni (no offence).

No comment...

Printesele au mereu dreptate:)

  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 11 ore, 12qaz a spus:

Salonul stie bine ce si cum fac fetele. Iar povestile  cu x uleasca face sau drege sau nu face sau nu drege e ca un iepuras la cursele de atletism pentru cei care belesc ochii pe net. Nu cred ca trebuie nominalizata careva. Parerea poate fi de cele mai multe ori subiectiva.

Noi barbatii nu reusim sa intelegem ca da, femeile chiar sunt printese si trebuie tratate ca atare. Adica, daca o fata nu-i face pe plac lui x sau y asta nu inseamna ca are o problema, dimpotriva problema e la noi. Pentru pretul oferit se face masaj (inclusiv erotic). Punct. Stiu ca e greu de inteles sau digerat lucrul asta de o parte dintre noi barbatii, dar daca vrea careva altceva, atunci gaseste altundeva.

Sau daca actionam ca animalele, atunci putem merge la masaj la zoo. Acolo, maimutele accepta si anil, nu numai cuni (no offence).

MAI ridicol decât o tipă feministă ... e un tip feminist.... lasă-ma să ghicesc și restul listei: probabil ca ai votat cu USR,  ești vaccinat,  globalist,  crezi că persoanele de același sex se pot căsători și bărbații pot naște copii,  și bărbații se pot identifica ca fiind femei și invers ..... cam ăsta e profilul "progresistului",  în linii mari 

  • Like 3
Link spre comentariu

Azi fiind zi libera pentru mai toate saloanele am zis sa facem un in-depth look la Fantasy, dupa faza din august 2019 de la alt salon cu esti un mincinos, nu dam nume aici e in istoria mesajelor mele mi-am mutat aproape toate sedintele de masaj la Fantasy astfel ca as of 15 august 2021 pentru mine echipa se prezinta astfel:

Incepem cu Andreea. Nota 6. Andreea are un corp frumos, este tinerica, punctele obtinute le are pentru ca te lasa sa o dezbraci si ii poti admira corpul, din pacate cam aici se termina partea buna, la masajul de la relaxare apasa prea incet, nu stiu poate nu are forta si gata iar la erotic nu e cine stie ce, nu stiu poate nu e pentru oricine meseria asta de a vinde farmece feminine cu ora.E drept ca ea este si intr-o echipa foarte buna, adica daca joci la PSG cineva trebuie sa stea si pe banca si pentru corp daca ma gandesc la ce saloane frecventam pana in 2019 era clar mai de middle of the team. Concluzie: Merge dar doar daca nu ai alta alternativa de mai jos.

Giulia. Nota 8. Giulia. Deja cu Giulia esti in categoria ASA DA, si sincer imi pare rau ca dau doar 8 pentru ca atitudinea, conversatia, masajul de relaxare sunt de 9-10, pacat ca dupa retragere sportiva (aici e si o poveste trista, nu dam detalii) corpul nu mai este la fel mai ales comparativ cu restul echipei, era ideala o maseoza cu corpul Andreei si atitudinea Giuliei dar trebuie sa te hotarasti.

Diana.Nota 8. All rounder. Bunicica spre buna la toate capitolele. Miniona dar foarte draguta, companie placuta, nu am avut foarte multe masaje cu ea dar nici putine si toate au fost bune. Poate la relaxare sa spunem ca apasa mai mediu,poate ca fiind mica de unde forta multa dar deja la erotic are aplica farmece feminine la greu plus conversatie placuta inainte si dupa masaj, mie imi place tipa si daca nu erau Neymarele de mai jos era chiar mai sus in top.

Larisa. Nota 9. Larisa le are pe toate, rad cu ea vreo 5 minute inainte de masaj, ralaxare destul de buna plus ca mereu mai vine cu cate o soapta gen un pupic pe tricepsi si iti sopteste sa creasca mari baby, e o super fata poate spun asta si pentru acel sac de farmece feminime din care arunca din belsug, nu am mai mai multe de spus, imi e greu sa cred ca cineva nu se simte bine cu Larisa, plus corpul frumos de nota 9-10 si el.

Ela. Nota 10. Ela e top of the top, nu am mai fost la alte saloane lately dar imi e greu sa cred ca nu e in top 3 pe tot Bucurestiul.Corp si atitudine de 10, poate avea o atitudine atat mai calma de discutie cat si foarte salbatica, O duce capul, o ajuta mainile si la relaxare, are ceva muschi nu va lasati pacaliti de corpul relativ micut, e aproape toata masa musculara dupa relaxare daca stii sa o conduci mai spre wild sa te tii ce scoate, desi e doar masaj stie sa simuleze wild stuff nu gluma !

In concluzie, cel putin pe 2021 eu raman la Fantasy.

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator just another john
Reputație: 0
1 hour ago, alexberg said:

A fost careve la Alesia? Vreau niște opinii despre domnișoara... 

Salut! Ai vazut poze cu ea? Daca da, si iti place cum arata, mergi cu incredere.

Link spre comentariu
Vizitator just another john
Reputație: 0
1 hour ago, bebe2014 said:

ALESSIA E TIPA NOUĂ,  MAI CU FORME?

ZICI că e de bine?

Da, si este frumoasa la fata, carismatica, libertina, cu atuurile fizice ale tineretii si face un masaj placut. Dar sa stii ca nu am fost foarte recent.

 

Link spre comentariu

On 8/13/2021 at 10:56 AM, bebe2014 said:

MAI ridicol decât o tipă feministă ... e un tip feminist.... lasă-ma să ghicesc și restul listei: probabil ca ai votat cu USR,  ești vaccinat,  globalist,  crezi că persoanele de același sex se pot căsători și bărbații pot naște copii,  și bărbații se pot identifica ca fiind femei și invers ..... cam ăsta e profilul "progresistului",  în linii mari 

Doar un Bebita efeminat putea da un raspuns plin de cacat din pampersul propriu. Cred ca ai citit un comment undeva si datorita aburilor neințelegerii termenului "progresism"  ai dat rapsunsul aici.

Bebe2014 daca ai reusit sa citesti tot, urmatorul pas era sa si intelegi. Tu ai trecut direct la concluzii, exact ca cei care nu baga la cap nimic, dar se doresc a fi luati in seama. Problema e a  celor care iti baga in seama forma infantila, dar dorita macar la nivel de un phd, de exprimare de continut de pampers...

Si tot pentru ei (fiindca pentru tine nu cred ca are rost), reiterez ideea, ca orice si oricum am face prin locurile astea, intr-un fel sau altul, trebuie  ca femeile sa fie respectate CA OM pentru ceea ce fac, fiindca datorita lor va goliti coaiele alea efeminate (parol valabil doar pentru cei in cauza). Asta nu inseamna ca trebuie tratate ca obiecte sau animale. 

Asadar, intr-o forma mai dura, aceasta era ideea pe care o transmiteam, dublata de faptul ca la saloanele de masaj (sau cel putin la acest salon) se face masaj, punct. Daca vrei să-ti schimbi pampersul cu suzeta, atunci mergi pe centura sau in alte puncte fixate pe waze ul propriu. Si chiar si acolo, da, parerea mea este ca femeia respectiva trebuie respectata, pentru jobul pe care-l face,. Atat si nimic mai mult. Daca nu poti intelege sau face asta, nu e obligatoriu, asta vei vedea in tratamentul pe care-l vei primi la salon, probabil cu acelasi dispret pe care il primesc aceia dintre noi care se cred macho doar pe net, in saloane si cine mai stie unde, dar in rest, in viata reala coaiele lor nu valoreaza nici cat un prezervativ dublu vulcanizat.

Alta intrebare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...