Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
15 hours ago, delusione said:

Si dupa una calda si faina, vine si una rece...din pacate..

Am vrut sa ajung saptamana aceasta la fantasy, nu tare m-am pupat cu ei la program, dar azi am lasat un mesaj, am primit raspuns la vreo 2 ore distanta cu ce fete gasesc disponibile si la ce ore, mi s-a transmis ca este o receptionera noua, tipa misto pe care o prinsesem la telefon atunci era libera xD in fine, programez cu Andreea(aleasa dupa poze, mentionez ca nu am citit pe forum despre ea si rau am facut) la 18:30..

 

Ajung si eu acasa, fac un dus rapid si ma pornesc spre Fantasy,unde m a astepta Andreea, tipa frumusica foc, din cauza mastii nu puteam sa ii vad foarte bine fata, pe tocuri cu un body fain pe ea, chiar frumoasa ..dar atat..

 

I am zis ca isi poate da jos masca, ca nu ma deranjeaza , iar ea mi-a raspuns pe un ton putin aiurea ca nu, ca o pastreaza si daca am cumva o problema cu asta.. am zis ca ce sa mai zic acum.. daca nu vrea ce as putea spune? A mentionat ca , conducerea le obliga ca in timpul masajului sa o poarte, am zis ca okey, atunci daca asta este regula, ma conformez.. CU TOATE CA, la katy, sper sa nu fac un rau prin asta, am fost intrebat cum prefer.. in fine.. 

 

Dupa dus apare si andreea, incepe un masaj de relaxare mecanic , 0 senzualitate,0 dorinta de a il combina putin cu ceva erotic, un masaj dur( am 55kg..imbracat de iarna cu televizorul in carca si cu frigiderul in brate) , foarte foarte mult frecat, nu masat, frecat.. in fine am tacut am inchis ochii si am lasat-o.. pana la urma daca ii mentionam intensitatea sa o lase putin mai moale, tot frecat l-ar fi facut, ceea ce oricum din start era wrong. Merg pe ideea ca e mai okey sa incepi si sa faci un masaj de relaxare SOFT si sa INTREBI , daca vrei mai tare, dur etc sa imi spui, in felul acesta eviti sa incepi ceva care creeaza din start disconfort .. but who am i to judge? 

 

Termina relaxarea, incearca sa faca o pare erotica in timp ce eram pe burta cu unghiile si sanii, ff mecanic si foarte haotic, cred ca ori a baut prea multa cola, ori efectiv are prea multe idei care ii vine si le arunca pe toate intr-un haos total de miscari ..

 

Intoarcete te rog, m-am intors.. Vazand ca tipa este mecanica, lipsita de senzualitate, clar nu ii place job ul asta, am ales sa raman pe spate , fara sa o ating( decat sa fac asta stiind ca nu ii convine sau e obligata sa accepte ca oamenii pun si mana la masaj, am preferat sa nu o ating), la fel ,aceeasi placa, haotica.. un body intr-o pozitie 5 secunde, schimba pozitia, cred ca a facut asta non stop pana si-a gasit ea o pozitie sau pana s-a plictisit vazand ca nu reuseste sa ma termine si acolo a inceput cu manuta sa se concentreze..si evident ca om fiind, am terminat la un moment dat..

 

Mi-a oferit servetele umede si uscate, m-am sters singur,ea era ocupata sa se stearga ea, am trecut si peste asta, iar eu direct fiind pentru ca nu mi place sa ofer un feedback fals sau sa pup in fund doar de dragul de a nu se simtii aiurea,  i-am spus ca se vede ca nu i place ce face, ca ii lipseste senzualitatea si ca face totul mecanic, masajul erotic este o arta si un teatru greu de jucat, iar job ul acesta nu este pentru ea, iar din punctul meu de vedere, nu prea face cinste acestui salon si modului in care cine il detine doreste sa fie..

A fost unul dintre cele mai slabe masaje pe care eu le-am primit in ultimii 2 ani...si-mi pare rau pentru ca la acest salon chiar mergi cu asteptari si chiar recomand din inima pe Katy, promit sa ajung si la celelalte, dar aici este problema, cand ai asteptari foarte mari undeva si cand ajungi foarte sus, este foarte greu sa te mentii, de aceea consider ca lucrurile trebuie mereu recantarite si reevaluate pentru a putea ramane in top:) 

 

Note:

Locatie 10

Andreea aspect 9

Igiena Andreea 10

Masaj de relaxare 5

Masaj erotic 5

Gfe 2 ( cea mai lunga discutie a fost la inceput legata de masca:)) ), in conditiile in care cu Katy discutiile si interactiunea au  fost geniale.. poate n am avut chimie cu Andreea, cine stie:)

Amenda 200, dtd 60min

De revenit? CLAR NU, nu la Andreea. Nu recomand si nu va pierdeti timpul aiurea, aveti atatea variante la acest salon muuuult peste cu siguranta! E pacat ca este frumoasa, arata bine, nu stiu la fatza exact repet, din cauza mastii nu am putut sa o vad, dar e pacat!

Sa fie bine:) 

 

Buna,

O sa verificam ce s-a intamplat cu intarzierea de 2 ore despre care ai mentionat mai sus. La noi au prioritate apelurile, insa asta nu explica timpul mare de asteptare, de obicei raspundem mult mai repede si credem ca exista o explicatie pentru acest lucru. 
In ceea ce priveste feedback-ul acordat Andreei, ne pare rau sa auzim ca ai plecat cu o experienta urata de la noi, o sa tinem cont de tot ce ne-ai spus mai sus si o sa discutam cu Andreea. 

Legat de masca, regula salonului este ca maseuzele sa o poarte pe parcursul sedintei de masaj. Daca sunt fete care nu poarta masca, este decizia lor si isi asuma riscul.

Noi iti putem returna suma achitata pentru sedinta de masaj sau daca doresti sa ne mai vizitezi, iti putem oferi un masaj gratuit. Te rog sa ne contactezi pe whatsupp pentru a stabili exact aceste detalii.

 Multumim pentru intelegere si pentru feedback-ul oferit. 

Link spre comentariu
La 18.03.2021 la 9:18, robi32 a spus:

Dupa a patra vizita o recenzie despre Giulia . 
Debordează de senzualitate si inzestrata din plin cu feminitate . E un izvor de seductii roind din forme rotunjite , din reliefuri si din enigmaticul “da si nu “ al figurii de femeie pusa pe șotii :) . Masajul de relaxare foarte bine facut de la varful degetelor de la picioare pana la firele de par din cap nimic nu scapa neatins . Masajul erotic este EROTIC :) atingeri ce iti trezeste toate te simturile si chiar ii place ceea ce face , are in sange dorinta de a seduce .de a provoca,  de a domina si de a te duce pe culmile plăcerii . E inteligenta si Ai ce vorbi cu ea si daca o faci sa se simte in largul ei are un GFE de nota 10 

Despre note ce sa mai zic , salonul cum il știți curat , mobilat cu gust si o atmosfera linistita ce te înbie la relaxare 

Giulia 10 pe linie la toate capitolele . 
Daca vrei sa ai parte de o experinta relaxanta , erotica si plina de senzualitate mergi la ea , relaxeaza te , fii un domn in maniere si lasate pe mana ei , pe mainile ei :) si nu o sa regreți 

Giulia este fata cu parul lung?

Sunt curios cum s-a prezentat in timpul masajului, avea parul strans sau desfacut?

Link spre comentariu
La 09.02.2021 la 16:19, fantasymassage a spus:

Hello,

Dorim sa va anuntam ca avem o fata noua in echipa. Numele ei este Giulia, are varsta de 23 ani, 60kg, 165cm. Nu are experienta in domeniu, dar este o fire comunicativa si pare dornica de a invata lucruri noi. Momentan avem cateva poze disponibile la cerere pe whatsup, cat de curand vom posta si pe site.

Multumim!

Buna ziua, ma intereseaza daca Giulia poate face "hairjob" (cu sau fara fin.)???

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat Katy. Notele ar fi 9 pe linie. Am depunctat salonul din cauza camerei racoroase (sau sunt eu mai friguros) si din cauza gelului de dus personal,care mie mi se pare incomod (Katy s-a oferit sa imi mai aduca gel daca nu imi ajunge...) In rest,s-a mai spus deja,cred ca este cel mai ok salon la ora actuala.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am revenit la fantasy acum 2 zile, am vrut neaparat sa ajung si la Larisa sau la Katy, dar am prins-o pe Larisa xD 

 

Larisa este trofeul acestui salon, este incredibila, cum vorbeste, cum se comporta, cum te trateaza, cum te maseaza.. este Incredibila aceasta fata, eu pana astazi doar una singura am mai intalnit ca ea, din pacate nu mai lucreaza...

Programat, ajuns, primit prosop curat si gel de dus, a revenit si Larisa in camera si a inceput masajul de relaxare..

 

Fratilor.. O relaxare combinata cu un erotism ce face aceasta fata,este din alt film, alta poveste, basmele citite de noi prin generala..Pupat, frecat, unghii, maini peste tot, se lipeste, se incolaceste, iar te maseaza.. e ceva SF..

Eroticul la fel..are cateva miscari si niste pozitii in care il face, de nu iti trebuie nimic altceva, este cu tine prezenta pe toata durata, zambeste tot timpul, te intreaba daca e okey, e implicata total.. este ceva extraordinar aceasta fata..este exemplul ca DA ,exista femei care fac un masaj erotic in adevaratul sens, pleci de acolo tremurand si cu un zambet tamp pe fata..

 

Ema..tot respectul meu pentru tot ceea ce ai reusit,Larisa merita orice compliment ..

 

Locatie 10

Aspect larisa 9.5

Masaj de relaxare 10( da, 10+ chiar)

Erotic: 10+ 

Igiena: 10

GFE 9( nu saruta si aici scad) 

Permisivitate : 9

Recomand recomand recomand recomand recomand.. Nu trebuie efectiv ratata...

Ps. Am ales sa nu optez pentru masajul gratuit in urma vizitei la Andreea care a fost naspa, nu sunt genul si nu vreau si ma felicit, Larisa merita toti banii platiti pe masaj plus atentia oferita de dupa masaj..Pentru mine faptul ca a existat Larisa, este compensatia cea mai buna! 

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe final de zi, am prins chiar pe ultima suta de metrii o programare la Giulia , am zis ca pana la urma me vizitez pe toate , fac un top si aia e :))) 

ema din nou foarte draguta , mi a gasit o fereastra spre finalul programului, am marait eu putin pentru ca nu stiam daca Giulia este ceea ce eu caut , dar cum pe mana ei nu pare sa dai gres vreodata ( experientele superbe cu larisa si katy) am zis ca hai :D 

 

ajung la locatie , ma primeste giulia , imi ia temperatura , analizez rapid tocurile , machiajul , unghiutele de la maini si picioare , ma bucur de ceea ce vad in secundele acelea si cum temperatura era perfecta, merg in camera condus de catre giulia :D 

 

cola de care nu ma pot lipsii o cer , prosopul mi se ofera , banii ii inmanez si la dus cu mine ! 
 

revine giulia dupa ce termin dusul , sincronizare perfecta , iau 3 guri din cola si se apuca de masajul de relaxare ! Eee si aici se intampla minunea .. ori e sora cu larisa , ori larisa a facut ceva training cu ea , ori este ea geniala ...Este prima fata la care simti efectiv ca ii place, ca isi doreste si ca iubeste acest job ...un stil de a se juca, de a te incita si excita dintr un pur masaj de relaxare unde oricum a masat tot , de la degetele de la picioare pana la firele din cap , de la pupat pe spate , gat , urechi.. tot .. adica aceasta faptura minunata , daca mai se tine de acest job 2-3 luni, cel putin.cel putin la acelasi nivel daca nu cumva mai sus ca larisa o sa fie .. pentru o tipa noua in domeniu , este deschisa si emana un erotism si o placere pentru ceea ce face de iti vine sa arunci ceasul pe geam , sa o iei acasa , sa nu i mai dai drumul.. usurinta cu care discuta cu tine , cu care reuseste sa te citeasca si sa se comporte este fenomenala .. imi e tare frica sa mai ajung la alte fete din salon daca nivelul deja de la katy care mi se paruse wow a fost spulberat de catre larisa si rasturnat iar de catre giulia.. ce se poate mai mult ? Adica ce sa mai adauge celelalte sa raman si mai masca?:))) in fine, revenind, ma roaga sa ma intorc , mai gust din cola aia 3 guri sa ma trezesc putin ca deja eram in alta lume si incepe eroticul ... 

are o pereche de sani in dotare cu care reuseste sa l sufoce pe junior ... are o pereche de maini cu care reuseste sa trezeasca cred ca orice celula adormita si impenetrabila .. cred ca in aproape toate locurile unde juniorul putea fi uns si rasfatat a fost .. aproape din pacate .. aproape.. nici nu stiu exact cum sa va detaliez , dar giulia chiar este o surpriza extraordinar de placuta .. evdient am finalizat intr un final pe acea minunata pereche de sani, era si pacat sa nu...  

 

notele dupa cum urmeaza

locatie 10

aspect giulia : 8 ( frumoasa la fata, ochelarii dau o tenta porno super faina , in schimb are 3-4 kg inca in plus pentru gustul meu. Pentru altii e perfecta, pentru mine mi as dorii sa mai trimita la plimbare 3-4kg , dar este o fata frumoasa ) 

masaj de relaxare 10 ( fara plus, dar 10) 

masaj erotic : 10( fara plus , dar 10) 

gfe : 9.5

permisivitate 9 

recomand clar , este aproape la acelasi nivel cu larisa :D 

inca o vizita misto , inca un + pentru voi , sa auzim numai de bine ! Trebuie sa mi faci abonament ema , sa devenim fideli 😅😅

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 13 ore, delusione a spus:

Pe final de zi, am prins chiar pe ultima suta de metrii o programare la Giulia , am zis ca pana la urma me vizitez pe toate , fac un top si aia e :))) 

ema din nou foarte draguta , mi a gasit o fereastra spre finalul programului, am marait eu putin pentru ca nu stiam daca Giulia este ceea ce eu caut , dar cum pe mana ei nu pare sa dai gres vreodata ( experientele superbe cu larisa si katy) am zis ca hai :D 

 

ajung la locatie , ma primeste giulia , imi ia temperatura , analizez rapid tocurile , machiajul , unghiutele de la maini si picioare , ma bucur de ceea ce vad in secundele acelea si cum temperatura era perfecta, merg in camera condus de catre giulia :D 

 

cola de care nu ma pot lipsii o cer , prosopul mi se ofera , banii ii inmanez si la dus cu mine ! 
 

revine giulia dupa ce termin dusul , sincronizare perfecta , iau 3 guri din cola si se apuca de masajul de relaxare ! Eee si aici se intampla minunea .. ori e sora cu larisa , ori larisa a facut ceva training cu ea , ori este ea geniala ...Este prima fata la care simti efectiv ca ii place, ca isi doreste si ca iubeste acest job ...un stil de a se juca, de a te incita si excita dintr un pur masaj de relaxare unde oricum a masat tot , de la degetele de la picioare pana la firele din cap , de la pupat pe spate , gat , urechi.. tot .. adica aceasta faptura minunata , daca mai se tine de acest job 2-3 luni, cel putin.cel putin la acelasi nivel daca nu cumva mai sus ca larisa o sa fie .. pentru o tipa noua in domeniu , este deschisa si emana un erotism si o placere pentru ceea ce face de iti vine sa arunci ceasul pe geam , sa o iei acasa , sa nu i mai dai drumul.. usurinta cu care discuta cu tine , cu care reuseste sa te citeasca si sa se comporte este fenomenala .. imi e tare frica sa mai ajung la alte fete din salon daca nivelul deja de la katy care mi se paruse wow a fost spulberat de catre larisa si rasturnat iar de catre giulia.. ce se poate mai mult ? Adica ce sa mai adauge celelalte sa raman si mai masca?:))) in fine, revenind, ma roaga sa ma intorc , mai gust din cola aia 3 guri sa ma trezesc putin ca deja eram in alta lume si incepe eroticul ... 

are o pereche de sani in dotare cu care reuseste sa l sufoce pe junior ... are o pereche de maini cu care reuseste sa trezeasca cred ca orice celula adormita si impenetrabila .. cred ca in aproape toate locurile unde juniorul putea fi uns si rasfatat a fost .. aproape din pacate .. aproape.. nici nu stiu exact cum sa va detaliez , dar giulia chiar este o surpriza extraordinar de placuta .. evdient am finalizat intr un final pe acea minunata pereche de sani, era si pacat sa nu...  

 

notele dupa cum urmeaza

locatie 10

aspect giulia : 8 ( frumoasa la fata, ochelarii dau o tenta porno super faina , in schimb are 3-4 kg inca in plus pentru gustul meu. Pentru altii e perfecta, pentru mine mi as dorii sa mai trimita la plimbare 3-4kg , dar este o fata frumoasa ) 

masaj de relaxare 10 ( fara plus, dar 10) 

masaj erotic : 10( fara plus , dar 10) 

gfe : 9.5

permisivitate 9 

recomand clar , este aproape la acelasi nivel cu larisa :D 

inca o vizita misto , inca un + pentru voi , sa auzim numai de bine ! Trebuie sa mi faci abonament ema , sa devenim fideli 😅😅

Accepta FK?

  • Like 1
Link spre comentariu

Am descoperit cu mare placere salonul Fantasy dupa ce salonul unde imi faceam veacul s-a inchis R.I.P. Pe de alta parte regret ca nu am descoperit Fantasy mai devreme. Merita. Este grozav si fetele sint deosebite. O singura nelamurire am legata de oferta. Care dintre servicii au o singura finalizare si care au finalizari multiple? Prin multiple se intelege maxim doua sau cit te duce corpul - era sa zic capul, lol. Ca fetele sint maiastre si te duc pe unde nu ai mai fost niciodata. Multumesc si mult succes.

  • Like 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, Zgindarel a spus:

Am descoperit cu mare placere salonul Fantasy dupa ce salonul unde imi faceam veacul s-a inchis R.I.P. Pe de alta parte regret ca nu am descoperit Fantasy mai devreme. Merita. Este grozav si fetele sint deosebite. O singura nelamurire am legata de oferta. Care dintre servicii au o singura finalizare si care au finalizari multiple? Prin multiple se intelege maxim doua sau cit te duce corpul - era sa zic capul, lol. Ca fetele sint maiastre si te duc pe unde nu ai mai fost niciodata. Multumesc si mult succes.

La ce salon te referi cand spui ca s-a inchis? Unde mergeai?

Link spre comentariu
On 3/30/2021 at 12:37 PM, cezariulius said:

La ce salon te referi cand spui ca s-a inchis? Unde mergeai?

Mergeam la Sweet Girls pe la Vergiliu. Un salon mai micutz si curat, mai apropiat de casa. Sedinta era de 75 minute, ceea ce era un plus fata de cele 60 min de la Fantasy. Fetele erau si ele ok-ish. Pe atunci ziceam ca sint chiar bune, dar dupa ce am vizitat Fantasy mi-am ridicat standardele :). 

Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
2 minutes ago, Zgindarel said:

Mergeam la Sweet Girls pe la Vergiliu. Un salon mai micutz si curat, mai apropiat de casa. Sedinta era de 75 minute, ceea ce era un plus fata de cele 60 min de la Fantasy. Fetele erau si ele ok-ish. Pe atunci ziceam ca sint chiar bune, dar dupa ce am vizitat Fantasy mi-am ridicat standardele :). 

Da, era bun si Sweet girls...sedinta de 65 min era masajul pasional...la 200 de lei..ft buna oferta. Astazi am vizitat o pe Giulia...super buna experienta. Voi reveni la ea curand.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bun. Deci,revizitat salonul. Din pacate pentru Ella,a devenit ceea ce cautam....inlocuitoarea Deliei (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc).Dar nu despre Ella vreau sa vorbesc,caci este stiut deja,la ea totul este la superlativ.Vreau sa vorbesc despre receptionera.Ii promisesem ieri ca voi confirma programarea astazi la 11.00,dar programul nu mi-a permis,iar cand am luat legatura cu ea sa ii spun ca vin la programare(12.00),mi-a spus ca neconfirmand programarea,s-a anulat-aviz amatorilor! Dar nu a lasat-o asa,ci a verificat ce se poate face si m-a anuntat ca as putea la o alta ora care mi se potrivea,desi initial era vorba doar de ore tarzii-pentru mine.Convorbirea pe care am avut-o cu ea pe wapp a lasat sa se inteleaga ca este o fata inteligenta,cu raspundere -lucru rar in acest domeniu. Pe scurt,pentru mine salonul este number one !!!

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
On 3/31/2021 at 4:56 PM, henry jullien said:

Bun. Deci,revizitat salonul. Din pacate pentru Ella,a devenit ceea ce cautam....inlocuitoarea Deliei (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc).Dar nu despre Ella vreau sa vorbesc,caci este stiut deja,la ea totul este la superlativ.Vreau sa vorbesc despre receptionera.Ii promisesem ieri ca voi confirma programarea astazi la 11.00,dar programul nu mi-a permis,iar cand am luat legatura cu ea sa ii spun ca vin la programare(12.00),mi-a spus ca neconfirmand programarea,s-a anulat-aviz amatorilor! Dar nu a lasat-o asa,ci a verificat ce se poate face si m-a anuntat ca as putea la o alta ora care mi se potrivea,desi initial era vorba doar de ore tarzii-pentru mine.Convorbirea pe care am avut-o cu ea pe wapp a lasat sa se inteleaga ca este o fata inteligenta,cu raspundere -lucru rar in acest domeniu. Pe scurt,pentru mine salonul este number one !!!

Pina primesc un raspuns de la Ema :), ma poate lamuri si pe mine cineva care dintre servicii include doua finalizari? Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 25 minute, Babette a spus:

Pina primesc un raspuns de la Ema :), ma poate lamuri si pe mine cineva care dintre servicii include doua finalizari? Multumesc.

Eu m-am dat pe mine exemplu, nu stiu comportamentul fiecaruia, asta fara a acuza pe cineva ca nu are comportament ok....Dar e posibil totusi sa fi avut vreo scapare. Oricum eu nici macar nu am stiut ca o cheama Ema...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
1 hour ago, henry jullien said:

Eu m-am dat pe mine exemplu, nu stiu comportamentul fiecaruia, asta fara a acuza pe cineva ca nu are comportament ok....Dar e posibil totusi sa fi avut vreo scapare. Oricum eu nici macar nu am stiut ca o cheama Ema...

Buna,

Ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat, am citit tarziu postarea ta. Pe lista de servicii avem 3 tipuri de masaj ce includ mai multe finalizari. Acestea sunt:

  1. Masaj erotic your way - pret 230RON
  2. Masaj erotic cu frisca - pret 250RON
  3. Masaj erotic cu frisca cu doua maseuze - pret 450RON 

Daca pe viitor mai ai intrebari legate de serviciile oferite, iti recomandam sa ne contactezi direct pe whatsupp pe numarul de receptie, ori pe adresa de e-mail [email protected].

Iti multumim pentru intelegere!

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator andy1981
Reputație: 0

Mai stie cineva ceva de Laura? Lucreaza in alta parte sau pe cont propriu? 
Din punct de vedere al masajului de relaxate era cea mai buna, iar la erotic se implica bine. Poate o convinge Ema sa se intoarca. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua,

Va raspund aici la postarea lipsita de eleganta si acuzatorie legata de site ul nostru lasata de voi pe topicul nostru. 

Va recomand daca vreti sa fiti eleganti data viitoare sa imi lasati un mesaj privat axat pe respect reciproc si curtoazie profesionala.

Altfel chiar va invit sa imi lasati cate postari doriti pe pagina pentru ca si eu voi face acelasi lucru si sunt ok sa afle clientii vostri despre mine de la voi de pe pagina in egala masura cum au aflat cititorii mei despre voi pe topicul meu. Deoarece consider ca am doar de castigat deoarece la urma urmei cred ca nu am pereche in masajul pe care il ofer cum ma prezint si ofertele noastre speciale comparat cu ale voastre. 

Diferenta este in mine , masajul meu , cum am grija de clienti si cum ma prezint si cum am grija de aceste doua aspecte in cel mai mic detaliu. 

Putem face ambele parti analize comparative pe topicul fiecaruia. Va invit sa fiti eleganti , pentru noi este ok si asa.

Legat de ce ati mentionat vis a vis de site ul nostru nu este ceva ce am intreprins intern efectiv fiind NOI in Bucuresti am apelat la o agentie externa. Daca doriti sa le ridicam probleme vis a vis de copy paste legat de munca lor va rugam sa imi semnalati asta tehnic si elegant in privat ca sa va iau in considerare. 

Va multumesc pentru atentie 

Stati linistiti niciodata nu o sa primeasca un client la masaj la mine , un masaj ca la voi. Poate vor plati la fel cateodata (Desi cred ca am oferte mai bune), Dar o sa incerc sa am grija de ei mai bine. 

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Not.Sure
Reputație: 0
4 hours ago, Amanda_Eros said:

Buna ziua,

Va raspund aici la postarea lipsita de eleganta si acuzatorie legata de site ul nostru lasata de voi pe topicul nostru. 

Va recomand daca vreti sa fiti eleganti data viitoare sa imi lasati un mesaj privat axat pe respect reciproc si curtoazie profesionala.

Altfel chiar va invit sa imi lasati cate postari doriti pe pagina pentru ca si eu voi face acelasi lucru si sunt ok sa afle clientii vostri despre mine de la voi de pe pagina in egala masura cum au aflat cititorii mei despre voi pe topicul meu. Deoarece consider ca am doar de castigat deoarece la urma urmei cred ca nu am pereche in masajul pe care il ofer cum ma prezint si ofertele noastre speciale comparat cu ale voastre. 

Diferenta este in mine , masajul meu , cum am grija de clienti si cum ma prezint si cum am grija de aceste doua aspecte in cel mai mic detaliu. 

Putem face ambele parti analize comparative pe topicul fiecaruia. Va invit sa fiti eleganti , pentru noi este ok si asa.

Legat de ce ati mentionat vis a vis de site ul nostru nu este ceva ce am intreprins intern efectiv fiind NOI in Bucuresti am apelat la o agentie externa. Daca doriti sa le ridicam probleme vis a vis de copy paste legat de munca lor va rugam sa imi semnalati asta tehnic si elegant in privat ca sa va iau in considerare. 

Va multumesc pentru atentie 

Stati linistiti niciodata nu o sa primeasca un client la masaj la mine , un masaj ca la voi. Poate vor plati la fel cateodata (Desi cred ca am oferte mai bune), Dar o sa incerc sa am grija de ei mai bine. 

Raspunsul tau va face mai mult rau decat bine. Cel mai simplu si corect era sa va cereti scuze in numele persoanei care a copiat textul si sa il schimbati. Pana la urma, site-ul va reprezinta, indiferent cine la facut. Si, ca si cum nu erati deja penibili, va laudati si va faceti reclama in mesajul in care ar fi trebuit sa va cereti scuze.

 

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
12 hours ago, Amanda_Eros said:

Buna ziua,

Va raspund aici la postarea lipsita de eleganta si acuzatorie legata de site ul nostru lasata de voi pe topicul nostru. 

Va recomand daca vreti sa fiti eleganti data viitoare sa imi lasati un mesaj privat axat pe respect reciproc si curtoazie profesionala.

Altfel chiar va invit sa imi lasati cate postari doriti pe pagina pentru ca si eu voi face acelasi lucru si sunt ok sa afle clientii vostri despre mine de la voi de pe pagina in egala masura cum au aflat cititorii mei despre voi pe topicul meu. Deoarece consider ca am doar de castigat deoarece la urma urmei cred ca nu am pereche in masajul pe care il ofer cum ma prezint si ofertele noastre speciale comparat cu ale voastre. 

Diferenta este in mine , masajul meu , cum am grija de clienti si cum ma prezint si cum am grija de aceste doua aspecte in cel mai mic detaliu. 

Putem face ambele parti analize comparative pe topicul fiecaruia. Va invit sa fiti eleganti , pentru noi este ok si asa.

Legat de ce ati mentionat vis a vis de site ul nostru nu este ceva ce am intreprins intern efectiv fiind NOI in Bucuresti am apelat la o agentie externa. Daca doriti sa le ridicam probleme vis a vis de copy paste legat de munca lor va rugam sa imi semnalati asta tehnic si elegant in privat ca sa va iau in considerare. 

Va multumesc pentru atentie 

Stati linistiti niciodata nu o sa primeasca un client la masaj la mine , un masaj ca la voi. Poate vor plati la fel cateodata (Desi cred ca am oferte mai bune), Dar o sa incerc sa am grija de ei mai bine. 

Wow, ce stil infect. Aici e vorba de furaciune și-i acuzi pe ei de lipsă de eleganță ba le mai și zici în culmea meschinăriei că așa-ți faci reclamă. Cu ce, cu atitudinea asta?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Am.vizitat ambele saloane...le.pot declara ca fiind ambele top...la servicii, fete, preturi. Insa nu cred ca este un plagiat atat de grav...cateva descrieri ale.tipului de masaj in parte...Pana la urma tot serviciile din viata reala fac diferenta...Deci..nu vad de unde asa mare supararea celor de la Fantasy...Poate ar tebui sa vina si ei cu oferta bomba..120 lei ora de masaj...intr un anume.interval orar...si ii asigur ca nu vor avea fete suficiente pt clienti..Succes amandorura!

Link spre comentariu
On 4/4/2021 at 3:11 PM, Amanda_Eros said:

Buna ziua,

Va raspund aici la postarea lipsita de eleganta si acuzatorie legata de site ul nostru lasata de voi pe topicul nostru. 

Va recomand daca vreti sa fiti eleganti data viitoare sa imi lasati un mesaj privat axat pe respect reciproc si curtoazie profesionala.

Altfel chiar va invit sa imi lasati cate postari doriti pe pagina pentru ca si eu voi face acelasi lucru si sunt ok sa afle clientii vostri despre mine de la voi de pe pagina in egala masura cum au aflat cititorii mei despre voi pe topicul meu. Deoarece consider ca am doar de castigat deoarece la urma urmei cred ca nu am pereche in masajul pe care il ofer cum ma prezint si ofertele noastre speciale comparat cu ale voastre. 

Diferenta este in mine , masajul meu , cum am grija de clienti si cum ma prezint si cum am grija de aceste doua aspecte in cel mai mic detaliu. 

Putem face ambele parti analize comparative pe topicul fiecaruia. Va invit sa fiti eleganti , pentru noi este ok si asa.

Legat de ce ati mentionat vis a vis de site ul nostru nu este ceva ce am intreprins intern efectiv fiind NOI in Bucuresti am apelat la o agentie externa. Daca doriti sa le ridicam probleme vis a vis de copy paste legat de munca lor va rugam sa imi semnalati asta tehnic si elegant in privat ca sa va iau in considerare. 

Va multumesc pentru atentie 

Stati linistiti niciodata nu o sa primeasca un client la masaj la mine , un masaj ca la voi. Poate vor plati la fel cateodata (Desi cred ca am oferte mai bune), Dar o sa incerc sa am grija de ei mai bine. 

Ai mare dreptate... Niciodată fantasy nu m-a contactat pe w-up cum ați făcut voi după câteva zile cu texte de centura cu ce faci iubi. Jalnic ce faceți. 

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Telefon: Nokia
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: Nokia
  • Oras:Bucuresti
Acum 59 minute, gabriel2110 a spus:

Orice se spune pe aici, nu se pot compara cele 2 saloane, am fost și la Eros și arata bine dar inafara de Amanda celelalte fete nu sunt chiar acolo sus. Clar Fantasy este numărul 1 în acest moment, parearea mea.

salut Gabriel! poate media este in favoarea Fantasy, dar pentru mine Amanda este mult peste tot ce s a "perindat" pe la Fantasy - vorbesc de la aspect, servicii...pana la ce transmite.

p.s.nu este elegant sa facem comparatii, dar uneori creierul asta ne impinge sa facem.

respect!🤗

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...