Sari la conținut

0760737848 la început de cariera 29 ani


Vizitator menache

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am mai fost pe la fata acum putin timp,activa prin spate calea victoriei,o strada laturalnica,cladire veche.

cum ne stiam bine de pe vremea “dorobanti” imediat au zburat hainele.

am simtit nevoia doar de oral asa ca m-am intins si am privit-o cum suge al meu baiat cu limbute pe la saculet eu o mangaiam in acest timp pe spate,tate,cur,pizda iar finalul a venit rapid..explozie a colectat tot.

a durat asa de putin incat i-am mai cerut sa ma execute identic 😆

am finalizat si a 2-a oara val vartez tot la ea in mouth!! Strans tot tot si imbracat si plecat multumit!

revin mereu .

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator razielduke
Reputație: 0
Am fost in vizita acum cateva zile. Locatia e intr-un apartament langa parcul Cismigiu. E un loc decent, nu am ce sa comentez.

Pozele doamnei sunt usor flatante caci in realitate nu arata asa bine. E mega inalta gen 1.85 si cu sanii destul de lasati, vergeturi pe cur. As putea sa iert toate astea daca ar compensa prin atitudine. Din pacate nu prea ii place acesta slujba si e destul de sictirita. Am incercat sa fac o conversatie dar mai mult statea cu ochii in telefon si raspundea cam monosilabic. I-am lasat banii si am plecat la dus. Dupa ce m-am intors m-am pus in pat cu sperate mari dar am fost dezamagit.

A inceput cu un oral destul de trist. Luat capul in gura si tinut mana pe langa sa nu intre cumva mai mult de 1 cm si sa nu va imaginati ca am eu cine stie ce mare scula. Dupa o vreme ma intreaba daca e cazul de sex si ii zic ca nu, nu prea ma inspira sincer. Asa ca am lasat-o sa continue cu oralul. Tot la fel de trist. Din pacate mi-am dat seama ca nu o sa imi dau in veci drumul dar am zis sa o las sa munceasca pentru banii ei. Pana la urma s-a plans ca a obosit si am mai schimbat pozitia sa stea ea pe spate. La un moment dat i-a sunat si telefonu si a vorbit vreo 2 minute si apoi am reluat. Parca tin minte ca pret de cateva minute a luat mana de la gura si am putut sa pompez nitel dar in principiu tot era garda sus, nu patrundea nimic. Ajutat de multa laba am finalizat CIM si a decartat dansa la baie.

Dupa am mai incercat o conversatie, o gluma dar era absorbita de telefonul ei asa ca pe la minutul 45 din 60 m-am imbracat si m-am carat, mai sarac cu 300 RON.

Asa ca niste note de final, ce sa zic...La aspect fizic ii dau un 6. Oral de nota 4, din mila. Sex nu am incercat dar imi imaginez ca ar fi fost si ala un esec.

De recomandat? Sub nici o forma. Sunt oferte foarte bune la banii astia.
 
Link spre comentariu

Nu e chiar asa...cred ca depinde mai mult de chimia cu fiecare client. In afara de acest lucru, mi se pare ca inaltimea e un atuu fata de celelalte fete...si de Alinamodel, o fata de aproape 1.90 venita din Rep Moldova se zicea pe vremuri (acum 3-4 ani) ca e sictirita si ca are prestatii slabe sau ca nu arata wow si cand colo din punctul meu de vedere nu prea a mai aparut ceva la nivelul ei de cand s-a retras, poate doar Karla sa fie cat de cat pe acolo 😀...

Link spre comentariu

Bună. Ai perfecta dreptate  max payne, depinde foarte mult și de client, nu poți empatiza cu toți la fel. Imi cer scuze ca nu ma ridic la nivelul așteptărilor unora dar cine ma cunoaște știe ce fel de persoana sunt. Mulțumesc! 

Ma gasiti pana joi pe Știrbei Voda! 

Pupici și va aștept! 

Tel:0727216150 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...