rocker27 Reputație: -522 Postat August 20, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat August 20, 2015 In primul rand ar trebui sa ma detina cineva dar din cate stiu sunt un om liber ca sa ma vand singur iti garantez ca nu cred ca ai tu ce iti trebuie ca sa ma poti cumpara Ca sa ma vinzi nu ar fi prea greu , sunt cautat in perioada asta , sunt la moda si sunt si foarte modest Oricum o replica veche din vremea copilariei si astfel mi-am dat seama cu cine vorbesc Sa fii sanatos si sa cresti mare vezi ca te cumpar si te vand. 1 10
titilescu Reputație: 5166 Postat August 21, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat August 21, 2015 vezi ca te cumpar si te vand.Ti s-a dezghețat creierul de curând sau ai dormit pe tine înlăuntru tău tot timpul asta? 1
strong Reputație: 1138 Postat August 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2015 O revedere placuta. Am fost la Ana acum cateva zile, eu fiind o cunostinta mai veche a ei. Pana acum nu am facut recenzie din lipsa de timp si cand m-am gandit era prea tarziu. Mi-a suras ideea sa vad daca mai raspunde la tel sau la sms. Surpriza a fost placuta cand mi-a raspuns la mesaj, m-a recunoscut si mi-a spus ca a pastrat nr. meu in agenda. Am stabilit o programare pentru a doua zi, eu eram nerabdator sa o revad dupa o perioada lunga. A doua zi, la garsoniera in care am cunoscut-o, fata m-a primit joviala si bucuroasa ca ne vedem. Uitasem cat de bine arata, desi nu sunt adeptul slim (aviz amatorilor). Am regasit aceeasi fata dezinhibata si ne-am intins la povesti, mai ales ea . Dar si eu.In fine, m-am cerut la baie (uitasem cat de mica e, dar avea geluri, apa de gura si am primit papuci si un prosop mare si curat). Cand m-am intors am gasit-o pe Ana asa cum a facut-o mama natura ( era dusata si curata dinainte).Am trecut la actiune ca doi vechi amici, stie sa se comporte ca o amanta daca si tu sti sa te comporti cu ea. Ana s-a ocupat de asta mic, intai soft apoi mai adanc cu muuulta grija si cu atentie la oute, nu face hard, dar face fff. bine oral. Al naibii "stronguletul" a simtit repede ca e de bine si a inceput sa creasca si sa se faca maaare.Trecem in 69 si o tinem asa cateva minute bune. Mie imi place mult asa. Trebuie sa mentionez ca, cele 2 oglinzi paralele din camera fac in asa fel incat sa vezi aproape tot din orice unghi. O cer pe Ana un pic in doggy (dupa ce fata puse balonasul) si trec sa admir funduletul obraznic. Descopar aceeasi trandafir curat, epilat, il pup un pic, il penetrez (sa nu se inteleaga anal) . Nu umezim bine amandoi si trecem in misionar unde FK si DFK sunt punctele forte ale Anei. Aici e o chestie si de gusturi la care ne-am potrivit f.bine. Am continuat cu umeri craci si Ana fiind o fata atletica care se muleaza bine pe pozitii mai dificile, a iesit cu explozia mea in balonas. A urmat cate un dus, o discutie la o tigare, un pupic si o promisiune de revedere. Cine stie cand. Sa dau si note: Locatie: 7 dar curataFata : 8,5 frumusicaCorp : 8,5 fara urma de celulita, a-si fi dat mai mult doar ca mie imi plac mai impanate Oral : 8 bunNormal : 10 Anal : nu am incercatGFE : 10FK : 10 de fapt DFK Halat : 100 lei cam 40 de min. Recomandari : -Pt.colegi : raport calitate pret bun -Pt.Ana : shaorma sau hamburger(glumesc) Te pup Ana si mersi . 5 5
ana04 Reputație: 452 Postat August 28, 2015 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat August 28, 2015 Buna seara 13
john_sheppard Reputație: -29 Postat August 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2015 Mai ești disponibilăNu mai este
turbulente Reputație: 443 Postat August 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 29, 2015 Acelasi intrebari prostesti care nu isi au rostul....oare cand o sa scapam de astfel de personaje
stragopoulis Reputație: 66 Postat August 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2015 Niciodata
gigel2014 Reputație: 84 Postat August 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2015 Am fost si eu la dameza acum vreo 2-3 saptamani, locatia aceiasi in titan, sta chiar in bloc cu alessya . Pac - pac o finalizare plus masaj, per total multumit. Locatie: 8Fata : 9 dupa standardele meleCorp : 9Oral : 8Normal : 10 GFE : 10 100 lei am stat cam 40 minute door2door.DE recomandata : DA. 3
cubacigar Reputație: 1161 Postat August 31, 2015 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat August 31, 2015 pana la urma ce cuprinde o ora in compania domnitei? o finalizare + masaj sau 2 finalizari?Merci!
strong Reputație: 1138 Postat August 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2015 pana la urma ce cuprinde o ora in compania domnitei? o finalizare + masaj sau 2 finalizari?Merci!Sun-o si te lamureste ea.
mihai993 Reputație: -410 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 4, 2015 Un update la preturi si servicii se poate?
baubauhaha Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 11, 2015 Frumoasa fata, cand trec prin capitala tre sa o vizitez si eu neaparat, sper sa mai presteze.
dan500 Reputație: 1 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2015 Un update la preturi si servicii se poate?
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 14, 2015 Un update la preturi si servicii se poate?Nu.
lwx Reputație: -422 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2015 O aveam de ceva timp pe lista si am reusit de curand sa o vizitez. Am sunat si nu a raspuns, dar am riscat in a-i trimite un SMS la care spre surprinderea mea a si raspuns incat am facut o programare. Locatia este cunoscuta strada Postavarului, la capatul ei chiar.Am ajuns la ora stabilita si desi ea lucreaza doar la ora, mi-a spus ca face o exceptie eu fiind aiurit(chiar nu stiam, rasfoisem din neatentie recenzii vechi).Oralul a fost protejat(la alegerea mea) si destul de banal insa fara manuta.Am purces apoi in pozitia capra unde a fost destul de activa si fiind usor skinny am avut o priveliste buna a corpului ei plus ajutor din partea oglinzii.Am finalizat pe sanii ei si pe acele sfarcuri tare perverse.Per total a meritat investitia pentru o descarcare rapida si eficienta. O:6N:8Bilet: 50 RON o finalizare, dar lucreaza doar la ora. 1 16
vicuta Reputație: 2 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 esti disponibila?
mihai993 Reputație: -410 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 27, 2015 esti disponibila? esti disponibila?e moarta
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 27, 2015 e moarta'după' penis?
stragopoulis Reputație: 66 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 forumul asta a ajuns o gluma proasta plin de dobitoci
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 27, 2015 forumul asta a ajuns o gluma proasta plin de dobitociPostând, nu faci altceva decât să întăreşti rândurile....de glumeți dobitoci 1
stragopoulis Reputație: 66 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 nu vrei tu sa-ti dau altceva sa-mi intaresti?ten pula mea ca ma pis pe tine si pe trollingul tau
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 27, 2015 nu vrei tu sa-ti dau altceva sa-mi intaresti?ten pula mea ca ma pis pe tine si pe trollingul tauIeşi acas', tristule
mihai993 Reputație: -410 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 27, 2015 Nu aveti viata ... sunteti tristi si comentati din lipsa de preocupare. Sincer va recomand un Xanax sa va mai calmati .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum