sangre Reputație: -988 Postat August 15, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat August 15, 2012 ANDRA, satena rafinata, dulce, perversa si fara inhibitii, pasionala, ofer servicii ireprosabile: sex oral adanc nep cu fin, sex norm in orice poz doresti, cunnilingus, 69, masturbari, 15 Aug 16:22 0726.010.448 Bucuresti Pret: 80L Sunt 2 fete , cea din poze zice ca are 28 , cealalta 26 , ca servicii tot in afara de anal, 80/fin, le gasim pana la 12 noaptea. 4 1
sangre Reputație: -988 Postat August 16, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Autor Postat August 16, 2012 Locatia este la Rond Alba Iulia , pe Burebista.
cristianm Reputație: 20 Postat Septembrie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2013 Salutari. Ieri seara am vizitat-o pe Adina. Locatia vis-a-vis de Ruby Tuesday pe Decebal.Sunat pe la 21.45 , facut prog si ajuns pe la 22.D-na Adina are 30 ani, de etnie(dar ok).Sani mari si moi. In rest fata e ok, comunicativa. Se pare ca e f nou in zona. Inainte presta se Ștefan cel Mare. Acțiunea a început fara dus in prealabil, dar eu veneam curat ASA ca nu m-i s-a părut in neregula.Pupici pe corp, Masare oo, oral destul de ok. Pus caciulita si început tavaleala cu ea deasupra. Destul de implicata dar a trebuit sa ne mutam pe jos pt ca patul scartaia urat rău.Pe jos pus capra si terminat ASA.Pauza de țigări. Cer voie la baie( nu aveam nevoie urgenta dar vroiam sa vad cum arată)Baia mica nimic special(destul de curată)Trecut la nr2. Iar Pupici pe corp,același oral. Am vrut 69 dar am fost refuzat pe motiv ca nu se poate concentra.M-a invitat sa-mi fac de cap cu gura intre picioarele ei. A fost plăcut.( epilata, curatica, parfumata).Iar la treaba. misionar+capra.Cam asta a fost.La prețul de 150 pe ora nu e rau.Oral,normal ok. Fk nu face dar te pupa din când in când pe gura.BAFTA 4
k1d0r Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 25, 2013 numarul de telefon nu este al fetelor ci al altei persoane de pe calarasi.stie cineva numarul fetelor?
k1d0r Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 25, 2013 Imi doresc foarte mult sa cunosc aceasta fata dar din pacate numarul nu e al ei ci al altei persoane,cu toate ca mai are anunt si pe diferite site-uri cu acelasi numar de telefon..
masternice Reputație: 55 Postat Septembrie 27, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2013 Salutari. Ieri seara am vizitat-o pe Adina. Locatia vis-a-vis de Ruby Tuesday pe Decebal.Sunat pe la 21.45 , facut prog si ajuns pe la 22.D-na Adina are 30 ani, de etnie(dar ok).Sani mari si moi. In rest fata e ok, comunicativa. Se pare ca e f nou in zona. Inainte presta se Ștefan cel Mare.Acțiunea a început fara dus in prealabil, dar eu veneam curat ASA ca nu m-i s-a părut in neregula.Pupici pe corp, Masare oo, oral destul de ok. Pus caciulita si început tavaleala cu ea deasupra. Destul de implicata dar a trebuit sa ne mutam pe jos pt ca patul scartaia urat rău.Pe jos pus capra si terminat ASA.Pauza de țigări. Cer voie la baie( nu aveam nevoie urgenta dar vroiam sa vad cum arată)Baia mica nimic special(destul de curată)Trecut la nr2. Iar Pupici pe corp,același oral. Am vrut 69 dar am fost refuzat pe motiv ca nu se poate concentra.M-a invitat sa-mi fac de cap cu gura intre picioarele ei. A fost plăcut.( epilata, curatica, parfumata).Iar la treaba. misionar+capra.Cam asta a fost.La prețul de 150 pe ora nu e rau.Oral,normal ok. Fk nu face dar te pupa din când in când pe gura.BAFTA"Fk nu face dar te pupa din când in când pe gura.", cum vine asta ?!
cristian_g Reputație: 86 Postat Septembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2013 are cineva detalii despre dra din poze? se pare ca numerele apartin altcuiva . . .
pompidou Reputație: 126 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:In a Hole Oras:In a Hole Postat Noiembrie 21, 2013 Acum a aparut una blonda (pozele par reale) "ALINA, blonda, sexi, ofer companie intima domnilor generosi. Oral, normal, fantezii, cunn., ann., 69, ador cunn. pana la orgasm. Sigur vei reveni, Stefan cel Mare, caut colega de ap., ofer cazare" - 0728568880 / 0726010448 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum