Sari la conținut

0762914235 pe la quattro


Postări Recomandate

  • Oras:focsani
  • Oras:focsani

Anunt din Z de Vr., ofera masaj, nr. cosmote. La telefon locatia este "pe strada Panduri langa fostul Quattro". Pe teren tot acolo, la un bloc de 2 etaje. In locatie 2 fete dragute, blonda si bruneta, peste medie ca frumusete. Ne impacam la 100 O+N protejat. Aleg blonda, patul este o saltea pe jos. Incepe neconvingator un oral in sila. Observ ca poarta bustiera si rog sa o dea jos. Refuza, a fost la solar si s-a ars. Ma rog. Datorita prestatiei gogu nu dadea nici un semn de viata. Deci, nici macar nu am finalizat, asa ca mi s-a facut jale. 100 de lei dati degeaba. Teapa de top ten. Asa, nici vorba de spalat inainte, baremi pe maini ca doar veneam de afara.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Salut rasputin.focsani si bun venit pe forum.

Numarul de telefon unde ai lasat? Sa adaugi nr tel nu e recomandare ci e obligatoriu!!

Te rog sa revii cu numarul si o sa atasez eu in titlu.

 

Ps:te rog sa citesti regulamentul (ghid in semnatura) ca sa nu mai gresesti in viitor.

Multumesc.

Link spre comentariu

Salutare! Ca o completare la ce se spune mai sus, adaug faptul ca am fost si eu acolo prin iunie, am ales tot blonda si nici atunci n-a vrut sa-si dea sutienul jos. Oricum, nu prea avea cine stie ce in el....Intr-adevar, pe langa faptul ca e cat decat draguta, blonda nu se implica deloc. Nr de telefon nu-l mai am, dar il gasiti in ziarul local. Eu n-am mai fost si nici n-o sa mai merg. La baie m-am dus pt ca am intrebat eu unde este baia, dar sa nu credeti ca acolo aveti sapun sau prosop. Cel putin cand am fost eu nu erau. Si eu am muncit tot pe acea saltea de pe jos, dar am reusit sa finalizez spre deosebire de colegul care a postat prima recenzie. Note nu dau pt ca ar fi cam mici....in rest, de nevoie, daca n-aveti alta varianta, incercati!

Link spre comentariu
  • Oras:focsani
  • Oras:focsani

Buna ziua. Datorita penuriei de oferte, am revenit la locatie. Anunt din monitoruldevrancea, tel. 0762914235.

Era prezenta doar bruneta. Oferta 50 oral pr., 100 o+n pr., 90 o nepr.(pentru senzatii tari). Am ales 100 o+n pr.

Fata de tura trecuta am finalizat, in rest, aceeasi atitudine. Tel suna mereu, raspundea in timp ce eu dadeam din fund. La rugamintea mea timida mi-a raspuns "pai ce domne, sa pierd clientii ?" de parca eu eram moca, dar ce vrei asa patesti cand daui banii inainte. Implicare la nivelul de papusa gonflabila, nu m-ar fi mirat si sa inceapa sa manance ceva, ca sa nu piarda timpul . Asa, si am intrat si in baie, sapunul lichid era diluat 1/10 cu apa din spirit de economie, altceva nu am atins. Am intrebat-o daca la oral nep se poate CIM sau COF si raspunsul a fost "pai ce domne, suntem alea de pe centura ?" Nu mai trag concluzii, doar informez ca sa stiti la ce va asteptati. Treaba buna a fost ca nu am avut mari asteptari de data asta. M-am dus fiindca la celelalte anunturi nu am avut raspunsuri ok din p. meu d.v.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@rasputin.focsani

Multumesc pentru numar de telefon,am atasat in titlu. +1 de la mine. (cam tarziu ai revenit cu numarul mai sus cerut de mine :) te rog sa fi mai prompt in viitor)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...