Sari la conținut

0761920754 adelina 40 ani


Postări Recomandate

0761920754  înapoi la listă anunţul anterior / anunţul următor 

60 Lei
ADELINA
Bucuresti, azi, 15:05
780 vizite
 
  •  
  •  
  •  
Descriere anunţ
 
ofer masaj de relaxare domnilor seriosi ce stiu a aprecia si doresc a scapa de rutina zilnica, la domiciliul meu, ac, bloc stradal, ofer si doresc igiena si discretie, prog. 9-24, nu rasp. nr. privat, sms,
Detalii suplimentare
 
zona salajan statuie ,metrou nicolae grigorescu ,1,70m,68kg,poze noi

 

post-2-0-54395700-1478612637_thumb.jpg

post-2-0-02796000-1478612640_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am vazut acum citeva luni poze cu fata , si mi-a pierit cheful....

mai are cateva topice pe aici dar nu-mi amintesc nr care il avea . doamna e rebrenduita , presta la dristor 1 prima scara la parter avea o pisica , o are si acum . si-a schimbat locatia si nr de telefon ptca cica avea prea multe comentarii negative peun forum ( adica aici ) :) :) :) . e urtica la fata dar aranjata , la corp e acceptabila avand in vedere si varsta ,  face de toate , nu e chiar de neglijat , cred ca pretul corect ptprestatia dansei este 40 de ron in rest numai de bine sa auzim

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

:) o stiu pe domnisoara din anunț, o știe și Liviu! o baba( are cred ca 50 de ani lejer, de 5-6 ani zice ca are 40-40 si ),care a supt mult prea mult la viață ei, prima locatie a fost la națiunile unite, după Alba Iulia, titan parcă, după dristor, apoi sălăjan la statuie! CARAS non stop, acum cică s-ar măritat cu acte :))! Caras cu acte...vb ăia...

Nașpa rău la fatza, țâțe lăsate, anal face de rupe... Eu personal nu recomand! Cu 60,70fin se găsesc multe milf uri acceptabile!...app într-un timp era tunsa scurt...ORIBILA!!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la ea (recenzia in urmatorul post) si dupa fata am recunoscut-o in anunturi mai vechi cu nr. 0731128155, adica https://nimfomane.com/forum/topic/59522-0731128155/

 

Rog un moderator sa uneasca topicele.

In continuare voi posta aici fiindca eu am folosit nr. de telefon listat aici in titlu (0761920754).

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe la sfarsitul lui septembrie am fost la ea. Intr-o dupa-masa m-am eliberat pe la ora 16, iar radarul ajungea casa dupa 20, asa ca am pus mana pe telefon si am inceput sa fac programari.

Din pacate, am avut ghinion :(. Am sunat in mai multe locuri (vreo 5-6), de obicei nu primeam raspuns, sau era disponibila peste o ora sau 2 iar eu voiam cat mai repede. Stateam 40-50 de minute si reluam ciclul de apeluri. Pana la urma se facuse cam tarziu (dupa 19:30), am sunat la fata din titlu (Adelina), si am facut o programare de la ora 20. Pe ea o mai gasisem libera in scurt timp la unele apeluri anterioare, dar nu era prima mea preferinta (si nici a doua).

In fine, am zis ca decat nimic, mai bine merg aici.

Ajung deci acolo, si ma indruma catre futodrom. E intr-un bloc de 10 etaje de pe Th. Pallady, la cateva minute de mers de la statuia din Salajan, pe la un etaj de mijloc. Liftul blocului arata foarte modern!

Intru acolo, Adelina imi spune ca cu ea am vorbit inainte. Nu e frumoasa, dar nu e chiar atat de rau pe cat citisem pe aici (ca ii atarna sanii pana la buric, etc.). Oricum, nu mai conta, acceptam orice la ora aia.

Apartamentul mi s-a parut curat, dar nu dadea impresia de lux sau de dotari moderne, ci dimpotriva, de vechi. In fine, venisem sa ma descarc, nu sa inchiriez locul.

Ea era amabila, vorbim putin, si ajung la baie sa ma spal un pic pe soldatel.

Ma intorc, ma asez pe pat, se aseaza deasupra mea, si incepe sa suga. Folosea o tehnica ciudata, pe care nu am mai vazut-o inainte. La alte fete, cand iti fac oral, isi misca capul pe p**a. Ea statea nemiscata, dar sugea (crea de-presiune), apoi deschidea buzele, presiunea revenind la normal, si tot asa. Eu deja eram foarte obosit si enervat ca nu gasisem ore bune ce imi doream, probabil nu eram prea relaxat, si deci nu prea mi-a placut oralul executat in acest stil.

Dupa o vreme am trecut la normal. Am cerut capra. Cand imi introduc soldatelul in cazarma, surpriza placuta: Adelina e foarte stramta. Cum eram si obosit, mi-am dat drumul in cateva minute. Aici, alta surpriza, legata de cea precedenta: imi retrag instrumentul, iese, dar prezervativul ramasese inauntru, cu tot cu mostenitorii in el. Asta, repet, din cauza ca e stramta.

Mai stau cateva minute, si apoi merg la baie sa ma spal.

Vorbim noi o vreme. Ea, neputand percepe tarife mari din cauza fizicului, lucreaza ieftin, si deci nu are o viata usoara. Mi-a fost mila de ea.

In fine, mai incercam o data, dar aproape ca ma luase somnul, soldatelul nu a mai raspuns la tehnica ei de oral, asa ca am renuntat. Voiam si anal, dar... a ramas pe alta data.

Mai vorbim un pic, si - alta surpriza! - Adelina face anal neprotejat! Dar asta doar cu clientii fideli, care fac sex doar cu sotiile proprii, si nu merg si la alte escorte.

Am mai fost o data la baie sa ma spal, si am plecat.  Door-to-door vreo 40 de minute cred.

 

Note:

Locatia: 7

Infatisare: 5

GFE: 8

Oral: 5

Normal: 8 (e foarte stramta, dar am facut doar capra si nu stiu tot ce poate)

Anal: face, dar nu am mai putut eu.

Program: 9-24 (nu stiu daca zilnic)

Halatul: 60 tragerea, 120 ora (eu am cerut o ora).

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Clar, ma bucur ca n-am ajuns la "doamna", pentru ca acum vad ca defapt ma astepta altceva, asta pe langa anal neprotejat. Sa va povestesc intamplarea, intr-o seara, pe la sfarsitul lui noiembrie, in lipsa de altceva pe la ora 23, gasesc anuntul cu doamna in cauza dar cu alte poze, recunosc numarul de telefon pentru ca e salvat cu x ca nu cumva sa sun din greseala sa incerc sa ajung la dansa.

Ok sun, eram pe la dristor, zice suna-ma cand ajungi aproape de trapezului. Ajung rapid acolo chiar vis a vis de mega image-ul de acolo si sun, zice a pai nu acolo, ca trebuia pe theodor palady nr 14 parca, zic nu mi-ai spus niciun numar si nicio strada, dar nu e problema, in 2 min ajung. Deja stiam cam pe unde e pentru ca 2-3 zile mai devreme am ajuns pe la Simona, locatie theodor palady nr 18, deci daca imi zicea de la inceput direct strada nr sau ceva concret evitam urmatorul episod: si incepe si ma ia la rost ca ea spune la toata lumea lumea direct unde trebuie sa ajunga, strada numar  si cutare si cutare... imi zic, ce dracu ma ia la rost pe banii mei, o sa iasa fix pula la cati nervi si stres are in ea. Intr-o pauza zic "bine,pa" si-am plecat acasa. Am zis mai bine o laba sanatoasa decat sa-i bani in buzunar unui asemenea specimen, sa faca foamea si sa ne lase si sa se lase. 

De ce am scris toate astea, paradoxal se plange colegului de mai sus ca n-are clienti, dar ea nu e in stare nici macar sa poarte o conversatie civilizata la telefon.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:DA
  • Oras:DA

:) o stiu pe domnisoara din anunț, o știe și Liviu! o baba( are cred ca 50 de ani lejer, de 5-6 ani zice ca are 40-40 si ),care a supt mult prea mult la viață ei, prima locatie a fost la națiunile unite, după Alba Iulia, titan parcă, după dristor, apoi sălăjan la statuie! CARAS non stop, acum cică s-ar măritat cu acte :))! Caras cu acte...vb ăia...

Nașpa rău la fatza, țâțe lăsate, anal face de rupe... Eu personal nu recomand! Cu 60,70fin se găsesc multe milf uri acceptabile!...app într-un timp era tunsa scurt...ORIBILA!!!

Da o stiu,de cand era in Dristor in garsoniera de la parter,face anal la greu

  • Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...