Sari la conținut

Jakarta


Postări Recomandate

Jakarta este capitala Indioneziei si este locul cel mai bun pentru a gasi sex din toata tara.

 

Sunt cateva hoteluri de 4-5 stele care au bordeluri mascate in spa-uri. In aceste spa-uri poti avea parte de masaj , totusi nu am vazut pe nimeni sa ceara asa ceva.

 

Sex se mai poate face si in diverse locuri unde se face karaoke. Teoretic iti alegi pe cineva sa cante cu tine intr-o camera privata dar defapt ea ajunge sa cante la instrumentul tau.

 

Din punctul meu de vedere, karaokele sunt ciudate si periculoase asa ca nu am incercat nici unul. Oferta de fete e destul de scazuta si esti pus intr-o pozitie destul de vulnerabila fiind in interiorul unei incinte la capatul unui hol, intr-o camaruta.

 

In materie de spa-uri de la hoteluri cele mai bune sunt mariboro hotel si travel hotel spa++. Mai exista si altele mult mai scumpe dar pretul nu se justifica decat prin prezenta de rusoaice in ele (cu preturi de genul 1,5 mil rup = 500 ron. Dar cum mi se pare aiurea sa futi europence in asia, am zis pas.

 

Tot timpul folositi taxiul ca sa ajungeti la ele, e foarte ieftin. In aceste spa-uri este foarte safe sa mergeti si cu pasaportul la voi si multi bani, nu se va intampla nimic.

  • Like 2
Link spre comentariu

Preferatul meu este Hotel Travel Spa++ ( plusurile vin de la faptul ca primesti ceva mai mult decat spa dar nu apar intodeauna in cazul bordelurilor. Totusi, daca vedeti Family Spa sau Family Karaoke inseamna ca nimic sexual nu se intampla inauntru).

 

Cand am fost eu la Travel Spa (adresa: jl mangga besar VIII 21 jakarta) prima data am nimerit prima data in hotel. Am intrebat unde este spa-ul, am fost directionat pe usa de langa. Acolo intru si sunt primit de un indonezian gras si batran care imi deschide usa si de o gagica care imi da un breloc cu un numar. Cobor pe un culoar si ajung intr-un fel de club unde era un bar in dreapta si in stanga 3 canapele foarte mari cu o gramada de gagici. Erau grupuri imbracate la fel in functie de apartanente la o pesteoaica. Dupa ce ma plimb un pic sunt abordat de 2 pesteoice care imi spun preturile : 300 000 rupiah (100 ron-25 euro) pt 1 gagica 1 ora, 450 000 rupiah pt 2 gagici 1 ora, 600 000 rupiah pt 1 gagica 2 ore. Dupa ce ma plimb un pic si vorbesc cu alte pestoaice, ma hotarasc sa iau 2. Intre timp o ochisem pe o gagica frumusica , scunduta, aroganta pline de fite cu par blond si sani maricei. O aleg pe ea de pe o canapea si pe inca una de pe alta canapea. Cea de-a 2-a era ceva mai inalta, bruneta cu par lucios, sani mari, slaba super zambareata, una din cele mai frumoase femei pe care le-am vazut vreodata. Ma duc si platesc la bar unde aflu ca pe cea bruneta o cheama kiki. Am platit pentru o ora 2 gagici (450 000 rupiah). Primesc 2 prezervative in 2 pliculete si plec spre camera cu ele. Urcam un etaj si incepem sa mergem pe niste culoare intortocheate pe unde erau o gramada de menajere (foarte dragute de altfel). Ajungem in camera unde incep sa pun mana pe ele, ele se lasa cam greu. Bate la usa, deschid ele, e una care vrea sa stie daca vrem sa bem ceva. Ele comanda un suc si o apa gen gatorade. Nu am reusit sa fac nimic cu ele pana a venit cu bauturile. Bate din nou la usa, fetele isi primesc bauturile. Se apuca prima sa faca dus si se intoarce in pat. Ele tot vorbeau intre ele in indoneziana. Eu tot incercam sa le fut, ele tot trageau de timp. Se duce si a 2-a sa faca dush, dupa ma duc si eu. Dupa aia ma intind in pat si bruneta imi pune prezervativul si incepe sa ma suga. Bineinteles ca nici una nu era epilata total (mai aveau niste par ramas in zona inghinala dar nimic deranjant). cea de-a doua a refuzat sa faca oral. A urmat o mutare din una in alta cu schimbare de fiecare data a prezervativului. Finalizarea a fost pe sanii lor, refuzand categoric COF. la final le-am dat tip de 50 000 blondei (pt ca nu facuse oral) si 100 000 brunetei.

 

Am facut un dush si am plecat. La iesire am lasat brelocu, au verificat daca mai am ceva de plata si au zis „ok sir, thank you”.

 

Prostia mea a fost ca eu platisem defapt pt o ora cu 2 terminari. Timp mai aveam si puteam sa mai primesc o runda de sex DAR m-am lasat luat de val si am plecat dupa primul numar. AVIZ AMATORILOR : ati platit o ora, le aratati ceasul la intrarea in camera/in momentul platii si nu acceptati sa nu vi se respecte timpul.

  • Like 1
Link spre comentariu

A 2-a mea vizita la Travel a fost mai placuta. Dupa experienta cu cele 2 am decis sa aleg una singura (cand platesti pt 2 nu vei apuca sa te bucuri cu adevarat de ele iar ele vor vrea sa treci cat mai repede la cealalta).

 

Am intrat din nou in Spa, am luat brelocul din mers (deja stiam jmecheria), am coborat culoarul lung si am intrat. De data asta nu m-am mai grabit si am cascat mai bine ochii. Am realizat ca la barul de la parter (unde sunt si fetele) se poate sta si bea ceva pana te hotarasti la una. Daca astepti 10-15 minute, cu siguranta vor aparea si alte fete (pentru ca vor cobori de sus). Am vazut bosorogi la 90 si ceva de ani in baston care se duc sa faca sex cu diferse pustoaice. Cel mai important lucru, am descoperit ca mai e inca o jumatate pe care nu o vazusem inca. Dupa ce intrii mergi drept si in capat faci dreapta, urci niste scari si dai de alta parte oarecum separata. Aici sunt cu totu alte fete cu alte mamasane, sunt si alte mese de biliard. Fetele erau imbracate in alte culori. M-am asezat pe un fotoliu si am inceput sa le studiez. Dupa vreo 10 minute vazusem deja cam tot ce era de vazut, coborasera deja o gramada. Ca si idee, sunt in jur de 100-150 de fete in jumatatea asta.

 

Una din masane era mai tanara, cam la 30 si ceva de ani, grasuta cu sani mari, destul de draguta. Am incercat in prima faza sa o combin pe ea dar a zis ca la ea tariful e dublu asa ca am zis pas. Am intrebat care din fete face anal. Dupa vreo 10 minute de explicatii + traducere cu google translate de pe telefon a cuvantului anal am aflat ca nici una din fetele de acolo nu face anal. Am incercat sa gasesc una care sa accepte COF. A fost extrem de greu, nu gaseam deloc. Am revenit la masa mea care era langa fetele mamasanei tinere. Ea avea una din cele mai putine fete pe canapea, maxim 20. Una din tipe tot incerca sa ma faca sa merg cu ea. M-a chemat langa ea a inceput sa ma pipaie si tot insistau sa ma duc cu ele. Mamasan incerca sa ma convinga sa merg cu 2. Am zis ca vreau una singura si am intrebat daca una din ele daca face COF (era un pic mai timida dar niste ochi frumosi si niste sani mari). A zis nu. Tipa care tot insista sa merg cu ea era cam uratica, chiar si dupa standardele asiatice.Am tot ezitat sa o iau dar mi-a zis ca va face ea COF. Am cedat pana la urma si am luat-o pe ea si a fost una din cele mai bune decizii legate de curve din viata mea.

 

Am platit suma standard, am primit prezervativul si am mers in camera in jumatatea de hotel corespunzatoare. Camerele in ambele parti sunt special facute pt sex. Practic primul etaj al hotelului este compus din camere micute cu pat dublusi dus in camera destinate strict sexului.

 

Am ajuns in camera, ea foarte draguta. A refuzat orice fel de bautura de la chelnerita (punct in plus). Am facut dus, a inceput cu un oral foarte bine executat, dupa normal foarte ok, ea deasupra, eu deasupra si finalizat pe fata ei. Am stat de vorba prin intermediul google translate pe telefon, am aflat ca are un copil si de asta face meseria asta. O tipa dezghetata per total.

 

De data asta nu am mai ratat al 2-lea numar care a fost un oral cu CIM foarte misto. Am plecat f multumit dupa ce i-am dat un tip de 100k.

 

A fost una din cele mai bune experiente la escorte, super GFE, un corp foarte frumos, atitudine foarte buna. M-am simtit mult mai bine cu ea desi era mult mai urata decat celelalte 2.

 

ATITUDINEA PE PRIMUL LOC TOT TIMPUL!!

 

Sa avem ciocane tari!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:no
  • Oras:no

Bun gasit,

Domnilor astazi am sa va povestesc cate ceva despre minunatul oras Jakarta, capitala Indoneziei (evident incluzand o experienta erotica). Avand drum prin zona mi-am alocat o zi descoperirii frumusetilor locale dar nu am dorit sa apelez la spa-urile descrise de Andrei1986 caruia ii multumesc cu aceasta ocazie pentru informatiile folositoare postate.

Bon, dupa ce am cautat informatii relevante pe internet am decis sa ma cazez in Blok M, un cartier plin de cluburi si restaurante unde carnea alba europeana este la mare cautare. Drumul de la aeroport pana la hotel este o experienta unica, deseori ai impresia ca esti in Need for Speed, minus viteza... vegetatie luxurianta, autostrazi aglomerate marginite de cladiri de 30-40 de etaje superbe ca arhitectura. Folositi cu incredere taxi-urile Blue bird care sunt si cele mai ieftine. Silver bird-urile sunt ceva mai scumpe pentru ca folosesc in general Mercedes E-class.

Deci spalat, aranjat, gata de actiune iau in piept din nou traficul si ma opresc la hotelul Shangri-la, unde in subsol se gaseste barul B.A.T.S. Intrare 110000 (daca nu esti cazat la hotel), aprox 10 euro, in care ai inclusa o bautura la alegere. Optez pentru o bere si imi gasesc un loc la bar unde pot avea o vedere de ansamblu asupra locatiei si mai ales a persoanelor prezente. Nu trece mult si cover-band-ul local incepe sa cante si pub-ul se umple de clienti. Muzica EXCELENTA, merita sa vizitezi locatia numai pentru asta. in fine, o multime de caprioare locale scanau de jur imprejur cautand victime. Langa mine se aseaza la un moment dat una care arata chiar naspa si incepe sa ma fixeze cu privirea. Ii dau de inteles ca nu sunt interesat evitand-o cu nesimtire. Pana la urma deranjat evident de atitudinea ei ma mut si incep sa savurez berea nr doi. In timp ce ma delectam deodata imi trece prin fata ochilor o pustoaica slabuta rau, imbracata intr-o rochie fara spate care-i lasa sa se vada o piele perfecta, ciocolatie. Frumusica foc la fata, arata ca un ingeras si imediat m-a dus cu gandul la Maya. Cel mai bun termen de comparatie -  varianta indoneziana a Mayei. Statea relativ aproape de mine, ma uitam la ea si-mi placea din ce in ce mai mult. Imi tot evita privirea si la un moment dat pleaca. Eu dupa ea.... O abordez si desi parea ca nu este interesata, la insitentele mele aflu ce cauta in bar: sprijin pentru terminarea studiilor de management. Pretul: 2 mil (~ 180 euro) pentru doua ore. Incep negocierea si ne oprim la 1250000. Atitudinea i se schimba radical, devine calda, lipicioasa si surazatoare. Engleza slabuta, dar reuseam sa comunicam destul de bine. Mai stam ce mai stam sa termin berea si sarim intr-un taxi. Facem o oprire la un supermarket de unde a cumparat prezervative si iata-ne ajunsi la hotel. S-a imbaiat
si iese invelita in prosop din baie. Mai stam de vorba si in spatele surasului descopar un sufletel chinuit... Fusese logodita cu un mexican care ii furase virginitatea cu promisiunea casatoriei numai sa desocpere mai tarziu ca era insurat si cu copil... Mama ei murise la nastere, tatal nu se mai insurase si a ales sa-si traiasca viata in compania alcoolului. Mi-a marturisit ca nu prea ii place sex-ul dar ca nu are de ales fiindca salariile sunt mizerabile si traiul in Jakarta scump. Ideea e ca mi s-a deschis atat de mult incat mi-am facut o promisiune ca o sa-i ofer "noaptea vietii ei". Fara modestie, dar eram convins ca o voi face sa stea peste cele doua ore agreate in prealabil.

Am inceput cu saruturi, destul de retinute, dar m-am ocupat pe indelete de ea si nu dupa mult timp am observat cum incet incet se simte din ce in ce mai bine. Am avut parte de FK profund, buzele-i erau absolut senzationale aveam impresia ca bag botu' in borcanu' cu Nutella... I-am gustat pe indelete piersicuta superba iar apoi am facut schimb de roluri. Mi-a oferit o nebunie de oral, fara DT sau alte artificii dar era ceva la ea care ma innebunea. M-am echipat cu un prezervativ si am luat cu asalt reduta mai intai in misionar apoi ea pe mine. S-a dezlantuit total, gemea atat de frumos punctat din cand in cand cu cate un oh, baby! extrem de senzual incat nu trecu mult si porcul din mine si-a facut aparitia cerandu-i un COF. A fost sincer socata dar la insistentele mele a aceeptat reticenta si m-am simtit ca Peter North pentru ca nu stiu de unde am putut scoate atata zeama.... A trebuit s-o duc pe brate la baie, ea nefiind in stare sa mai vada ceva...


Reveniti in pat, mi-a spus ca nimeni niciodata nu s-a mai purtat asa frumos cu ea, a folosit cuvantul respect de mai multe ori si se cuibarea la pieptul meu strangandu-ma atat de tare ca ma emotionam ca in liceu... Evident ca i-am propus sa ramana, a fost atat de fericita si m-a sarutat atat de patimas ca aproape m-a durut...

Nu am sa mai continui, ideea este ca am avut o noapte superba alaturi de ea, si abia spre dimineata ne-am culcat dormind vreo doua ore. Am luat micul dejun impreuna si cum se apropia timpul sa ne despartim vedeam tristetea reaparand in frumosii ei ochii negri. Nu inceta sa-mi spuna ca n-o sa ma uite niciodata si ma intreba cand mai vin si daca o s-o mai caut...

Nu stiu de ce i-am dat nr meu de tel, dar multe zile dupa aceea mi-a trimis sms-uri...

Revenind cu picioarele pe pamant, va recoman cu caldura barul B.A.T.S. al hotelului Shangri-la. Daca vreodata veti intalni acolo o fatuca cu numele Ratu sa-i spuneti ca cineva din Romania nu o s-o uite niciodata...

Spor!
 

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:no
  • Oras:no

Bun gasit!

Revenit pe plaiurile calduroase si umede ale Indoneziei m-am delectat din nou cu bunaciuni din gradina locala de caprioare si gazele....

Dupa cum stiti (sau nu), nu prea sunt genul care sa agreez spa-urile asa ca si de data asta am ales sa caut un bar, altul decat BATS de unde sa-mi procur o fata care sa-mi tina companie.

Dupa cautari pe bunul si dragul internet gasesc o locatie care s-ar preta dorintelor mele, avand un rating chiar mai bun decat BATS - barul CJ's din incinta hotelului Mulia Senayan.

Inainte de asta avertizez viitorii calatori in Jakarta sa fie pregatiti fizic si psihic pentru un trafic pe langa care cel din Bucuresti e parfum. Cam la orice ora din zi si din noapte centrul Jakartei este un cosmar asa ca va sugerez sa nu va uitati la bani si sa va alegeti intotdeauna un hotel cat mai bine plasat pentru ca veti plati indoit sau chiar intreit prin timpul pierdut si banii cheltuiti cu taxiul.

Probabil ati dedus ca unde eram eu cazat era la dracu-n praznic fata de Mulia. In fine, dupa o asteptare sanatoasa reusesc sa-mi pun ghearele pe un Blue Bird - cel mai ieftin si cautat taxi - si dupa ceva mai mult de-o ora ajung la uriasul hotel ce adapostea la etajul 1 barul CJ's. Intrarea se face in doi pasi, mai intai raportezi la o tejghea daca esti cazat in hotel, caz in care intrarea e gratis, daca nu primesti o foaie ce urmeaza sa te ajute la a doua tejghea. Iti alegi o bautura pe care urmeaza sa dai 130000 rupiah - aprox 10 Euroi. O avere.... dar ce poti face... Aleg o bere Guinness la sticla si iata-ma in sfarsit in barul mult laudat. Prima impresie este bunicica, locatia este mare, o turma de masculi si o hoarda de fete. Nu stiu daca am mai raportat asta dar oameni buni, indoneziencele nu au nici o treaba cu moda. Luati orice fata de pe strada de la noi si poate sa le dea fum la 95% din cele care erau in bar la momentul respectiv.Culori amestecate aiurea, accesorii nepotrivite, cam orice va trece prin cap ca si kitsch e posibil sa vedeti in realitate. Trecand peste dezamagirea asta trebuie spus ca pe de alta parte compenseaza masiv prin aspectul lor mai mult decat exotic: un fel de combinatie intre una de etnie de la noi (culoare a pielii), negresa (buze, nas) si chinezoaica dar mai light (ochii usor migdalati si obligatoriu negri ca smoala).

Asta m-a si atras la caprioara ce mi-a furat privirea in timp ce consumam o a doua halba de bere (pisat de cal) la bar. Ii zambesc, ea isi fereste privirea sagalnic, eu insist ea zambeste si in sfarsit ne intelegem din ochi sa-mi dea voie sa ma apropii pentru o conversatie. Nume de scena - Amy, nume indonezian de nepronuntat. Comand o cola pentru ca ma lamurisem cu berea locala si incepem sa ne cunoastem mai bine. Inevitabil ajungem la intrebarea cu ce te ocupi si inevitabil primesc si raspunsul: I'm here for business. Cum mie nu prea-mi place sa pierd timpul deschid direct discutia cu pretul cerut si servicii oferite. Long term, numai normal protejat, 2 mil. Bineinteles ca m-am apucat s-o interoghez de ce numai normal si nu si oral. Mi-a bagat o vrajeala ieftina ca nu-i place etc dar era evident ca minte si n-am inteles nici o secunda de ce. In fine, convenim la un milion o suta pana dimineata.

Despre caprioara ce sa va spun: absolut superba la fata, nu ma saturam s-o privesc, par lung negru ca cea mai adanca noapte, pielea nutella, flawless, superba, s-o jupoi nu alta.... Micuta, cam 1.60, nu skinny ci cu cu forme, sani nr. 1,5 dar sfarcuri rebele rau de tot ce se iteau cu nesimtire in relief prin bluzita.

Ajunsi la hotel, mult mai rapid de data asta pentru ca traficul se mai domolise desi era 1 noaptea, ne-am dusat si iata-ne sub plapuma calduroasa unde incepem cu un FK care o lasa pe gagica adanc impresionata de abilitatile mele. Am explorat-o pe indelete facand-o sa exclame din ce in ce mai des oh baby it's so good, so nice pana la momentul in care mi-am bagat botu' la savarina si se dezlantui iadu'. Ca sa vorbim de savarina, nu era epilata ci tunsa cu un fel de mot si sa mor de nu semana cu Alex Velea. Freza. Desi daca stau bine sa ma gandesc acum nu stiu care cum e: pizda era tunsa ca Alex Velea sau Alex Velea se tunde ca o pizda?

Revenind, i-am introdus un degetel in prajitura, apoi doua, apoi 3 si m-am oprit la 4 ca nu mai aveam loc. Am incercat sa umblu si la ochiu' maro dar am fost oprit de un nooooo pliiiiiiiz sincer. Pana la urma gagica ma pune pe "still" si spune ca daca o tin tot asa o sa-si dea drumu'. Pai dai bataie draga mea ii spun si spre mirarea ei iar imi bag botu' intre picioare. Evident ca a terminat si m-am asezat comod in asteptarea momentului de gratie in care urma sa vad daca intradevar nu face oral. Foarte frumos a inceput sa ma cerceteze in amanunt, ocolind "ground 0" dar acordand o atentie deosebita zonelor adicente si nu cred ca "zonele mele adicente" au beneficiat vreodata de mai multa atentie. Imi lingea zona perineului si repeta intr-una ce-i place sa ma linga acolo - dracu' stie de ce... Eu cuminte ca un catelus ii spuneam ihi, nu te opri. Ei si cum banuiam dupa muuuuulte minute cand soldatu' meu mai avea putin si se lasa de meserie de atata asteptare iat-o ca in sfarsit pune gura pe junior. Executa un oral bun, fara dt, dar condimentat cu niste gemete de ziceai ca mai e unul ce-o lucreaza vartos pe la spate. Ma intreaba daca punem un balon, zic ok si incepe sa ma calareasca de-am crezut ca mi-o rupe. Chiar era sa se intample la un moment dat si a inceput sa se scuze pentru incident. Am zis nu-i nimic stai linistita si am luat-o la o caprita urmata de un misionar la care a raspuns extrem de frumos, cu gemete si umezeala din plin. Nenorocirile de prezervative indoneziene (mici rau) insa si-au spus cuvantul si juniorul a refuzat sa mai presteze constrans in bucata de cauciuc asa ca am rugat-o sa treaca din nou la oral, unde am si finalizat prin COB ca n-a vrut COF sau CIM sub nici o forma.

Ei si dupa acest episod am decis ca e timpul sa ne bagam la somn. Am format impreuna cu ea o lingurita foarte frumoasa si dai nani-nani pana la vreo 7 dimineata cand se suna adunarea pentru micul dejun. Ne-am infruptat din sezationala mancare indoneziana si reveniti in camera am mai bagat un nr rapid dar foarte delicat pentru ca de, eram cu burtile pline. Actiunea aproape identica.

Dam si ceva note ca fim conformi regulamentului desi sansele ca vreunul de pe forum s-o mai prinda tot pe ea sunt aproape nule: oral 7.5, normal 8, GFE 9. Evident atasez si o poza cu caprioara facuta in timpul actiunii.

De revenit? Clar. Nu la caprioara ci la barul CJ's.

Spor!
 

post-17258-0-82884300-1358396850_thumb.jpg

  • Like 10
Link spre comentariu

Bun gasit!

 

Revenit pe plaiurile calduroase si umede ale Indoneziei m-am delectat din nou cu bunaciuni din gradina locala de caprioare si gazele....

 

Dupa cum stiti (sau nu), nu prea sunt genul care sa agreez spa-urile asa ca si de data asta am ales sa caut un bar, altul decat BATS de unde sa-mi procur o fata care sa-mi tina companie.

 

Dupa cautari pe bunul si dragul internet gasesc o locatie care s-ar preta dorintelor mele, avand un rating chiar mai bun decat BATS - barul CJ's din incinta hotelului Mulia Senayan.

 

Inainte de asta avertizez viitorii calatori in Jakarta sa fie pregatiti fizic si psihic pentru un trafic pe langa care cel din Bucuresti e parfum. Cam la orice ora din zi si din noapte centrul Jakartei este un cosmar asa ca va sugerez sa nu va uitati la bani si sa va alegeti intotdeauna un hotel cat mai bine plasat pentru ca veti plati indoit sau chiar intreit prin timpul pierdut si banii cheltuiti cu taxiul.

 

Probabil ati dedus ca unde eram eu cazat era la dracu-n praznic fata de Mulia. In fine, dupa o asteptare sanatoasa reusesc sa-mi pun ghearele pe un Blue Bird - cel mai ieftin si cautat taxi - si dupa ceva mai mult de-o ora ajung la uriasul hotel ce adapostea la etajul 1 barul CJ's. Intrarea se face in doi pasi, mai intai raportezi la o tejghea daca esti cazat in hotel, caz in care intrarea e gratis, daca nu primesti o foaie ce urmeaza sa te ajute la a doua tejghea. Iti alegi o bautura pe care urmeaza sa dai 130000 rupiah - aprox 10 Euroi. O avere.... dar ce poti face... Aleg o bere Guinness la sticla si iata-ma in sfarsit in barul mult laudat. Prima impresie este bunicica, locatia este mare, o turma de masculi si o hoarda de fete. Nu stiu daca am mai raportat asta dar oameni buni, indoneziencele nu au nici o treaba cu moda. Luati orice fata de pe strada de la noi si poate sa le dea fum la 95% din cele care erau in bar la momentul respectiv.Culori amestecate aiurea, accesorii nepotrivite, cam orice va trece prin cap ca si kitsch e posibil sa vedeti in realitate. Trecand peste dezamagirea asta trebuie spus ca pe de alta parte compenseaza masiv prin aspectul lor mai mult decat exotic: un fel de combinatie intre una de etnie de la noi (culoare a pielii), negresa (buze, nas) si chinezoaica dar mai light (ochii usor migdalati si obligatoriu negri ca smoala).

 

Asta m-a si atras la caprioara ce mi-a furat privirea in timp ce consumam o a doua halba de bere (pisat de cal) la bar. Ii zambesc, ea isi fereste privirea sagalnic, eu insist ea zambeste si in sfarsit ne intelegem din ochi sa-mi dea voie sa ma apropii pentru o conversatie. Nume de scena - Amy, nume indonezian de nepronuntat. Comand o cola pentru ca ma lamurisem cu berea locala si incepem sa ne cunoastem mai bine. Inevitabil ajungem la intrebarea cu ce te ocupi si inevitabil primesc si raspunsul: I'm here for business. Cum mie nu prea-mi place sa pierd timpul deschid direct discutia cu pretul cerut si servicii oferite. Long term, numai normal protejat, 2 mil. Bineinteles ca m-am apucat s-o interoghez de ce numai normal si nu si oral. Mi-a bagat o vrajeala ieftina ca nu-i place etc dar era evident ca minte si n-am inteles nici o secunda de ce. In fine, convenim la un milion o suta pana dimineata.

 

Despre caprioara ce sa va spun: absolut superba la fata, nu ma saturam s-o privesc, par lung negru ca cea mai adanca noapte, pielea nutella, flawless, superba, s-o jupoi nu alta.... Micuta, cam 1.60, nu skinny ci cu cu forme, sani nr. 1,5 dar sfarcuri rebele rau de tot ce se iteau cu nesimtire in relief prin bluzita.

 

Ajunsi la hotel, mult mai rapid de data asta pentru ca traficul se mai domolise desi era 1 noaptea, ne-am dusat si iata-ne sub plapuma calduroasa unde incepem cu un FK care o lasa pe gagica adanc impresionata de abilitatile mele. Am explorat-o pe indelete facand-o sa exclame din ce in ce mai des oh baby it's so good, so nice pana la momentul in care mi-am bagat botu' la savarina si se dezlantui iadu'. Ca sa vorbim de savarina, nu era epilata ci tunsa cu un fel de mot si sa mor de nu semana cu Alex Velea. Freza. Desi daca stau bine sa ma gandesc acum nu stiu care cum e: pizda era tunsa ca Alex Velea sau Alex Velea se tunde ca o pizda?

 

Revenind, i-am introdus un degetel in prajitura, apoi doua, apoi 3 si m-am oprit la 4 ca nu mai aveam loc. Am incercat sa umblu si la ochiu' maro dar am fost oprit de un nooooo pliiiiiiiz sincer. Pana la urma gagica ma pune pe "still" si spune ca daca o tin tot asa o sa-si dea drumu'. Pai dai bataie draga mea ii spun si spre mirarea ei iar imi bag botu' intre picioare. Evident ca a terminat si m-am asezat comod in asteptarea momentului de gratie in care urma sa vad daca intradevar nu face oral. Foarte frumos a inceput sa ma cerceteze in amanunt, ocolind "ground 0" dar acordand o atentie deosebita zonelor adicente si nu cred ca "zonele mele adicente" au beneficiat vreodata de mai multa atentie. Imi lingea zona perineului si repeta intr-una ce-i place sa ma linga acolo - dracu' stie de ce... Eu cuminte ca un catelus ii spuneam ihi, nu te opri. Ei si cum banuiam dupa muuuuulte minute cand soldatu' meu mai avea putin si se lasa de meserie de atata asteptare iat-o ca in sfarsit pune gura pe junior. Executa un oral bun, fara dt, dar condimentat cu niste gemete de ziceai ca mai e unul ce-o lucreaza vartos pe la spate. Ma intreaba daca punem un balon, zic ok si incepe sa ma calareasca de-am crezut ca mi-o rupe. Chiar era sa se intample la un moment dat si a inceput sa se scuze pentru incident. Am zis nu-i nimic stai linistita si am luat-o la o caprita urmata de un misionar la care a raspuns extrem de frumos, cu gemete si umezeala din plin. Nenorocirile de prezervative indoneziene (mici rau) insa si-au spus cuvantul si juniorul a refuzat sa mai presteze constrans in bucata de cauciuc asa ca am rugat-o sa treaca din nou la oral, unde am si finalizat prin COB ca n-a vrut COF sau CIM sub nici o forma.

 

Ei si dupa acest episod am decis ca e timpul sa ne bagam la somn. Am format impreuna cu ea o lingurita foarte frumoasa si dai nani-nani pana la vreo 7 dimineata cand se suna adunarea pentru micul dejun. Ne-am infruptat din sezationala mancare indoneziana si reveniti in camera am mai bagat un nr rapid dar foarte delicat pentru ca de, eram cu burtile pline. Actiunea aproape identica.

 

Dam si ceva note ca fim conformi regulamentului desi sansele ca vreunul de pe forum s-o mai prinda tot pe ea sunt aproape nule: oral 7.5, normal 8, GFE 9. Evident atasez si o poza cu caprioara facuta in timpul actiunii.

 

De revenit? Clar. Nu la caprioara ci la barul CJ's.

 

Spor!

 

 

 

Daca puneai si o poza cu freza lui Velea ehe.... :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...