Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

andreicopaciu aerotermele merg încontinuu ,deoarece salonul e full de clienti si cu siguranță daca ți-a fost frig a fost o întâmplare...dar dacă totuși îți e frig după ce îți face un Fk o maseouza si un masaj erotic ....spune secretarei ca dorești camera încălzită...dar de obicei fetele nu stau ele in frig si dau drumu la aeroterma ...dar este bine este cald.Deocamdata nu am mai fost de ceva timp ca nu pot sa ajung dar imi e tare dor de fete.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Sa trăiți confrați futacioși,primesc diferite întrebări de la confrați futacioși,doresc să raspund și aici sa vada toata lumea.PENTRU mine toate fetele care sunt acum la CLEO sunt frumoase .DIANA este imaginea CLEO, prestează un masaj de vis și este slim ,CARMEN ,slim ,masaj de excepție permisivă, extraordinara.SOFIA si MIRIAM putin voluptoase dar permisive ,CRISTINA ȘI MIHAELA frumoase slim dar putin mai rigide dar permisive si sociabile. FETELE toate sunt îmbrăcate foarte frumos ,daca doriți o anumită ținută sa aiba maseouza trebuie sa întrebați la telefon ori sa faceți rezervarea dinainte cu o zi și sa întrebați dacă maseouza respectiva poate sa fie îmbrăcată în DOCTORIȚA. NU cunosc in ce masura au posibilitatea fetele sa vina in ținutele dorite...de clienți dar jucari I sunt de toate felurile .TOATE FETELE SUNT FRUMOASE ,MIHAELA ȘI CRISTINA IES IN EVIDENȚĂ MAI PREGNANT DAR SUNT MAI RIGIDE MASAJ.

  • Like 1
Link spre comentariu

Laura mi-a spus o poveste de suflet azi. ies din silentio stampa doar pentru a-i multumi. are un chip tulburator, un fel aparte de a face masaj de relaxare - bun, lung, apasat cit trebuie, niste sani pe care nu o sa ii uit usor, cu sfircuri dulci, carne tare, mult erotism si un fel de a fi prea fain. chiar daca pastraza distanta, conditia fiind de la git in jos cu sarutarile, privirea aia, chipul ala cand terminam masat de sinii ei frumosi, nepretuite.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Despre LAURA nu imi amintesc ,dar e foarte bine ca colegul a scris de ea câteva cuvinte.Cand o sa pot sa ajung la salon o sa merg la ea .Reintoarcerea IULIEI este de bun augur, întotdeauna am zis ca Iulia este frumoasa ,are un fund bestial și este matură in gândire și la anii,dar din pacate a fost influențată de elementele negative dar acum revine in forță și cu speranța că DIANA o va influența pozitiv și salonul merge după stilul Dianei adică ..permisivitate ridicată,fără figuri și fițe,Fkkk la nivel ridicat,masaj erotic cu artificii si cu tehnici de masaj.BINE AI REVENIT IULIA!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...