Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319


Postări Recomandate

Am vizitat din nou salonul Cleo. Am fost primit cu caldura incepand de la intrare. E locul in care, o data ce intri esti ingrijit si rasplatit. Dupa aerul rece de afara, caldura Cristinei a contribuit la o experienta placuta si relaxanta. Servicile au ramas la acelasi nivel ridicat: curatenie, prosoape, slapi, caldura in camere, implicare, zambet. Ma bucur ca exista un asemenea loc minunat.

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitat ieri salonul programare telefonică la ora stabilita ma prezint invitat inauntru de secrerara.Urcand sus ma intreaba ca la Carmen zic da ,zic da e ora stabilita?a zis cv da n am inteles.Achit suma,imi zice daca doresc spa suc vin si ma pot duce dus.Ceea ce si fac ,si astept astept vreo 15 min,abia cand asteptam dupa 15 min aud din camera vecina voci Carmen abia atunci terminase anterioara sedinta,atunci imu dau seama dc secretara ma intreba daca la Carmen era in intarziere.Da nu mi a parut rau durata ședinței s a decalat cu cele 15 min.Carmen aceasi fata finuta,sexi,frumoasa ,care te face sa revii cu mandrie la ea,felicitări si multumesc.A,frumoase poze, ziceai ca o sa faci sibpe scaun C.Beautiful,very nice!!!!

  • Like 1
Link spre comentariu

Ei ,pe Diana i prinzi mai greu programul meu al ei nu se potriveste.Asa ca tot ai zis de maseuze sungura cu care nu am intrat e Mihaela .au fost in trecut fete la fel bune in sensul bun Deea ,Oana(care au plecat venit mai cu fite cu talente)sa nu uitam de Maya, Alina si mai fost. Tin minte ca ,atunci in decurs de o luna an intrat cy toate.Acum alte vremuri alte fete fel de talentate.Asa in ordinea mea un top : Carmen,Iulia Diana

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 3 guests

×
×
  • Creează nouă...