Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:ulm
  • Oras:ulm

ANDREEA 30 ani, tandra si pasionala, 1.72 m, 53 kg, sani nr. 3, oral neprotejat, fin orala, normal si anal in orice pozitie, sarutari, domi. soft, 69, uro, detin jucarii, poze reale, Bvd. Unirii, non stop 18 Aug 00:23

0736.964.019 Bucuresti

 

Stimati confutaciosi, am vizitat respectiva doamna azi. Sunat, programat, ajuns in zona (Unirii x Nerva traian, un bloc cu OPTbank la parter). Ajung la usa, imi deschide ... (nu s-a ascuns dupa usa) o dameza frumusica as spune ca arapa aproape ca o pustoaica. Initial eram hotarat ca incerc unele fetish-uri mai perverse, insa nu am mai pus in aplicare, fetita fiind o dulceata, a fost o frumoasa experienta romantica.

Apartamentul vechi, insa ingrijit. Baia destul de ingrijita, cu apa calda care a venit din prima, cam ud pe jos (adevarul ca si eu am destula apa pe jos). Am primit un prosop curat, uscat, insa mic... abia imi acopeream putzulica cu el. A mers si dama la dus, s-a intors repejor. Cand a facut cunostinta cu cel mic... a zis ca e mare rau si la anal nu o sa intre... A acceptat sarutari pe buze (care mi sunt superbe), insa fara limbi.

A inceput cu un oral cam lenes... fara atentie la zone adiacente. Eu fiind foarte excitat, am explodat dupa 40 sec de oral. A sarit sperma peste tot.... la care ea zice : ...esti cam nefutut demult !!

Am mers la dus, spalat iar...

Am luat o pauza de 10 min. in care am mai discutat una alta... fatuca e cam destul de tacuta, nu nici nu e de cea care vb aiurea fara nici o noima.

Am inceput al doilea numar... l-a masat un pic pe cel mic... apoi ea am facut cunostinta cu savarina... cam neagra... sa zic asa un pic "uzata" in sensul cum arata la exterior, ochiul maro, la fel de negru si "uzat" . dupa cateva minute de dat limbi, cel mic era gata de lupta din nou ! ...pus prez., si inceput un normal in poza: ea pe o parte, eu in genunchi. Am pompat cateva minute si am vrut sa trec la anal. Am incercat initial ea pe o parte, eu pe o parte pe la spate.. insa nu reuseam.... nu vedeam nimic.... plus ca ea avea mari retineri.... tinea maina sa n-o bag mult. Am trecut la poz. capra. Am inceput s-o bag usurel insa nu a rezistat, a zis ca o doare si am renuntat. Am trecut la misionarul si pompat intens vreo 5 min. dupa care i-am zis sa treaca deasupra. Nu a comentat, a executat imediat si a inceput sa ma frece intens de mi-am dat drumul in catevai minute.

Acum concluzii:

Fata: la fata e superba (parerea mea subiectiva) nota 9. La corp arata destul de bine insa cam nu prea are silueta, sanii mici si tari (mie mi-au placut) nota 8.

Locatia cam de nota 8 (cica e inchiriata cu ziua.)

Oral destul de slab (adevarul ca nici eu nu prea am lasat-o sa-si demonstreze aptitudinile ) nota 6

Normal, destul de stramta, mi-a placut - nota 9

Anal nu am reusit mare branza... nota 2.

Cost - 200ron.

As recomanda.

 

Pozele... un mix de poze reale si furate (cele de calitate slaba sunt reale, atasat mai jos):

post-3120-0-51302100-1345404622_thumb.jpgpost-3120-0-59788500-1345404629_thumb.jpgpost-3120-0-38325500-1345404640_thumb.jpgpost-3120-0-63633800-1345404648_thumb.jpg

 

Ma iertati daca am uitat ceva....

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...