Sari la conținut

0741542837, Bruneta , sex total


Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Va mai spun de una... am ajuns acolo de curiozitate sa fac cu una total.. Am dus ceva munca de lamurire unde trebuia sa ajung de fapt.. Dar va explic eu mai concret cand ajungeti la AGIP pe partea dreapta cand va duceti catre sucpi.. se face o trecere de pietoni faceti dreapta ... si apoi se mai face o strada intre blocuri o luati pe aceea si o sa vedeti un bloc verde..Nu mai retin exact apt.. dar va intelegeti cu ea va explica.. O persoana pe la 27-28 asa ... nu este extraordinar de simpatica... mai degraba o persoana normala... la oral un 8/ 8,5 are tehnica oarecum ..am simtit pe propria piele dar nu am prelungit..prea mult si am trecut la normal...in schimb o pasarica cam stramta as zice si mica..in schimb la anal nu zice nimic daca pulsezi mai tare ...te lasa pana termini , un avantaj este faptul ca nu va grabeste ca majoritatea pustoaicelor de genu ... preturi 50 oral , 70 combinat , 80 - anal ceva de genu cu 10 ron mai mult sau mai putin ...eu am dat 120 RON si am stat cam 1 h... Daca doriti sa va convingeti ...sunati-o ... !!!!! Bafta..

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Locatie : 1 Garsoniera ( bloc vechi )

 

Descriere fata : inalta cam 1,70 asa , vreo 60 de kg cam asa , sani medii , curata

 

Oral : neprotej , protej, Deepthroat .. cam 8 as zice are ceva experienta..te ia incet asa...

 

Normal : 6 ....cum o pui asa sta.. nu are initiativa..

 

Servicii : All in... N = 50 , O = 50 , A = 70 eu am dat 120 pentru toate 3...

 

GFE : 7,5 ... incearca sa se faca placuta ...dar pentru atat.. nimic mai mult...

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut,

am sunat la numarul de telefon si fata mi-a spus ca presteaza in Brazda la unul din blocurile G. Am intrebat-o daca este fata de pe Rocada, zona Agip si mi-a raspuns ... nu .... si nu a prestat in zona.

In zona indicata de tine am fost si eu la o fata de 28 ani (pe care o vizitez frecvent) dar care nu a avut niciodata numarul de telefon specificat de tine.

Mult spor la vanat de "pasarici"...

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut,

am sunat la numarul de telefon si fata mi-a spus ca presteaza in Brazda la unul din blocurile G. Am intrebat-o daca este fata de pe Rocada, zona Agip si mi-a raspuns ... nu .... si nu a prestat in zona.

In zona indicata de tine am fost si eu la o fata de 28 ani (pe care o vizitez frecvent) dar care nu a avut niciodata numarul de telefon specificat de tine.

Mult spor la vanat de "pasarici"...

 

si nu faci o recenzie la fata de 28 de ani care o vizitezi frecvent, sau ne lasi si noua un numar de telefon?

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

am fost si eu la fata asta este un pic cam grasuta dar in schimb foarte placuta, si eu tot 120 am dat pt anal/normal/oral aproximativ 1h, o fata foarte de treaba dar ce o stica ca are burta un pic cam mare. eu am sunat pe nr 0724084021,locatia nu prea arata asa bine dar e ok.uitasem la oral se pricepe chiar bine pot sa zic si cand am facut anal pot sa spun ca i-au dat lacrimile,

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

@ Autovalahia...am sunat chiar acum pe numarul care l-ai dat tu mai sus (0724084021) si mi-a raspuns un barbat. Pe fundal se auzea si un coil mic plangand!!! e posibil sa fi dat un numar de telefon gresit, oare?

Tot incerc sa fac o recenzie la o fata noua de aici din craiova...dar parca nu se aliniaza planetele.

Recomanda cineva ceva?

  • Like 1
Link spre comentariu

Prea mult off-topic si prea putine recenzii. Nu mai transformati threadurile in chat, nu mai punei intrebari decat la sectiunea dedicata.

 

@autovalahia: posteaza si u o recenzie completa a experientei tale cu domnisoara

@andreiul: intrebarile se pun la sectiunea intrebari si raspunsuri. Daca vrei sa incerci ceva nou, ia gds (sau intra online) si suna la anunturile care ti se par atragatoare. (sau incearca sa ajungi la una din domnisoarele de la sectiunea Intrebari si raspunsuri.

 

 

Bafta!

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde

50 oral/normal , 70 combinat , 80 anal , 150 RON/H de sex total ca locatie posta de la gara, foarte prietenoasa la telefon ( pe fundal era foarte multa liniste, banuiesc ca e singura in locatie ) 

Link spre comentariu

Am fost de curind. La numarul acesta nu coincide cu ce scrie mai sus. Am dat peste o fata la 1.60 sa zic, slabuta, sini mici spre medii frumosi, tari, cu sfircuri mari, negre. fata e draguta, probabil etnie, maslinie, eu ii dau 20 sa zic. Nu e singura, nu am vazut colega, dar la intrare am trecut prin baie ca sa iasa unul, la iesire am trecut prin baie ca sa intre unul. In baie in cos o cantitate mare de servetele si prezervative, semn ca e trafic serios acolo. Locul e pe partea opusa OP7, usor de ajuns, ghideaza pe telefon, inclusiv nr de interfon. Camera cu pat mare, relativ curat, televizorul pe documentar cu animale, fata fiind f interesata cit n-a fost actiune. Are niste tatuaje, n-am retinut cite si unde. Tarifele sunt cele de mai sus 50o/n, 70 o+n, 80a. Am ales un fastfuck oral cu prezervativ la cererea mea, s-a dezbracat de tot si m-a indemnat sa o ating. S-a pus cu spatele la mine, putind sa ma joc cu spatele, bucile si intre ele, cind a simtit mina s-a tras ca sa pot mingiia mai bine. Oralul n-a fost nici rau nici super, ritmul a fost cam rapid si s-a ajutat de mina serios, dar n-a fost mecanic. La sfirsit a venit linga mine, m-a lasat sa ma relaxez 2-3 minute si sa-i sug un pic mameloanele frumoase. Mai as mai fi vrut un numar, insa alaturi era colega care venea cu altcineva iar in zona anusului cred ca nu era f bine epilata. Totusi nu am simtit mirosuri suspecte. ea mi-a spus ca nu se supara daca mai vin si vreau cu colega si a fost in general f amabila. cind mai vin o sa mai trec, pretul e bun pentru rezultatul final.

Locatie-7, Igiena-8, Oral-6, Aspect-8, Normal nu, GFE-9. Accepta COB fara prez si CIM cu prez. Timp total - 20 minute, decartat 50 de lei.

  • Like 3
Link spre comentariu

intr-adevar la acest nr este fata de la oficiul postal  de la gara. am fost si eu acum aprox 2 saptamini. intr-o dimineata m-am hotarit sa ma duc indemnat fiind de vocea ei care parea f tinara la tel si de amabilitatea ei. in prealabil sunasem cu citeva zile inainte si facusem o selectie. de regula merg pe principiul asta cind aleg o escorta. trebuie sa fie in primul rind amabila si mai apoi vedem. dar sa incepem actiunea......                                                                                                                                                                                                                                                       se ajunge f usor in locatie, este vis-a-vis de oficiul postal de la gara, te indruma f bine. intrarea in bloc pare curata la prima vedere la fel si ap fetei. mentionez ca atunci cind am vizitat-o era singura in locatie, toate usile erau deschise. camera de lucru mobilata frumos si curata, baia are putin de suferit la capitolul asta.... arata bine la corp este bine proportionata, tite si fund ok, sfircurile negre, parerea mea ca este sigur de etnie. am ales  un nr combinat cu oral neprotejat, destul de bunicel dar se ajuta frecvent de mina, la normal am am pus-o deasupra fiind destul de usurica a urmat misionar unde am si terminat, este destul de strimta si se umezeste natural. incearca sa se faca placuta prin orice fel de mijloace. dupa actiune a sarit imediat in dus, aici are un +  sa incerc sa dau si niste note                 locatie 8                  aspect fizic 8,5            actiune 6,5                              GFE 8,5 .  ca si experienta este una medie nimic spectaculos sau ceva impresionant. daca m-as mai duce?  cu siguranta caut altceva................. bafta la vinat pasarici                                                                                                                                                                                                                         

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde

proaspat venit de la domnisoara va voi relata cele intamplate anterior :

Telefonat inainte si stabilit o intalnire. Imi zice sa vin la posta de la gara si sa revin cu un telefon ( stabilit la telefon 130 RON pentru sex oral normal anal 1 finalizare cu mentiunea ca o ora de sex total ar fi 150 RON cica ) 

Ajung in fata la posta, o sun si mi zice sa astept putin sa ia ceva pe ea ca tocmai ce a iesit de la dus si ca ma suna inapoi. Stau 5 minute...stau 10..stau 15..stau 20 de minute, o sun si o intreb daca pot sa urc si zice ca da bineinteles ca poti...wtf ? in fine , imi indica blocu , interfonu , sun , imi deschide usa .

Mergem in camera , imi vorbeste cu apelativul " iubitu' " ne asezam pe pat si ma intreaba politicos ce vreau sa facem , ii zic ca vreau sex oral normal anal si ii intind 120 RON , ii accepta se duce in alta camera si revine. Fumeaza o tigara timp in care eu ma fac comod pe pat 

Incepe actiunea cu un oral foarte foarte slab executat, o tine in gura si o molfaie mai mult, cu foarte mult ajutor de mana, imi simteam organu ca un stalp sustinere...

ma roga sa stau in picioare sa mi faca oral , ma ridic o mai suge 2 minute si mi pune prezervativu si zice ca la anal sa dau usor ca o am cam groasa si o sa o doara sigur. Se pune pe la spate, imi da cu lubrifiant ( cam mult ), isi da si ea si se aseaza capra. Nici nu bag bine capu pulii si incepe sa tipe ca o doare ca au usor usor ca ma doare ca e groasa ! mdea , raman blocat cu ea cam jumate inauntru jumate afara, timp in care ea stationa si stragea din dinti... am renuntat intr-un final si am trecut la normal . Pasarica calda, moale , nu chiar atat de stramta , dar merge, proaspat epilata in schimb si curata, continui cateva minute , timp in care mi se cam taiase efectiv si finalizez in prezrevativ.

NOTE : 

Locatia merita un 9 , curata , moderna , baia obisnuita nu am verificat-o sincer sa fiu 

Aspect fizic: 6 : bruneta , slaba rau, nu stiu ce bine proportionata vedeti voi la ea ( seamana cu mamina pentru cunoscatori ) , par creponat imbracata in sutien si boxeri. 

Desfasurarea actiunii am mentionat-o mai sus , are un 6 de la mine

GFE : va rog sa mi scuzati expresia , dar nu o duce mintea nici sa treaca drumu cu oaia...o intreb: si lucrezi singura ? la care ea mi zice , da ! dar colega mea... 

Pai stai putin ? lucrezi SINGURA sau cu colega in apartament ? A nu...eu sunt singura aici , dar colega mea e in partea cealalta... am lasat-o moarta 

Confirmat in schimb ca nu a lucrat niciodata la AGIP asa ca va rog sa modificati titlul ! 

Oral : slab rau , 5 maxim 6 ( si nu cai ) 

Normal : 8 da contre pasarica e ok 

Anal : practic inexistent, ca o bag pana la jumate in cur sau ca o tin in palma e acelasi lucru...

 

De revenit ? Nu ! eu unul cu siguranta nu ma mai duc ! 

Mentiuni speciale : la intrare pe dreapta e bucataria , care , la momentul plecarii din apartament era plina...in sensul ca erau cel putin 2 barbati in interior + colega ei...si din cauza asta eu cu siguranta nu mai revin ! 

Astept intrebarile voastre , ma inclin si va salut ! Adio sex anal cu necunoscute ! 

  • Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Telefon: cossmi82
  • Oras:craiova
  • Telefon: cossmi82
  • Oras:craiova

Am fost si eu la creola de etnie, cel putin asa mi s-a parut si mie, la corp arata bine, tinerica, sani mici, la fatza e chiar dragutza. M-a asteptat uda, era in prosop, doar ce iesise de sub dus. Locatia la gara, vis a vis de OP. Si cu mine a facut la fel, iubitu stai 5 min, te sun io iubitu :) Eu am ales un combinat, i-am dat o hartie de 100, a fugit la bucatarie dar s-a intors zicand ca nu are sa schimbe. Oralul executat mai mult cu mana, nu prea am experienta in orale dar pt mine a fost ok, Si la normal a fost ok, prima oara s-a pus pe mine, s-a umezit singura, dupa vreo 5 min am schimbat pozitia, am pus-o pe burta si eu peste ea. Dupa m-a rugat sa raman la o tigara, sa mai stam de vb, cam aeriana tipa, are dreptate scracy. Apropo, si eu am simtit la un moment un miros, eu cred ca se uda decat cu dushul, sau nu se spala si la anus ;)) Note: Oral 8, Normal 9, Gfe 8, Aspect 9, Locatie 9. Era cineva in bucatarie dar nu deranja. Daca as sti ca sta singura, mi-as face abonament la ea, altfel... astept ceva mai bun

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...