Sari la conținut

Alina Cora Lujerului - 0733566342


Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București

Alina iubito,,,mai activezi? vreau ceva ptr data de 2,adica maine :doggystyle :felatie :sexanal

Dar tu inteligentule cu cine vorbești aici?

Doar băieții care au fost sau care comentează sunt prezenți, iar tu îi scrii "Alinei"... Bravo, ești bun.

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Am fost la toate 3. 2 blonde si o bruneta.

Blonda cu parul lung face toti banii 70 roni …(Sonia isi zicea - nota 10 oral, gfe normal).

Mai era o blonda cu parul scurt. Mi-a cerut inca 30 daca vreau oral ne. I-am dat dupa 1 min a pus prezervativul (Nota 7 overall).

Bruneta ia nota 6,5.

Am vazut ca au anunturi si cu 50 si cu 70 lei. Am fost doar la cele cu 70.

Deci singura care face 70 e Sonia.

Bafta

pe unde mai e sonia, cuibul ala s-a distrus si au fugit toate. Sonia cea inalta merita toti banii, pe unde mai e? stie cineva?

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:targoviste
  • Oras:targoviste

Salut,

Manat de  curiozitate am sunat la tel din anuntul - https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/zona-lujeruluisir/7b0f627570616350.html

 Mi-a dat adresa - cand am ajuns - n-a mai raspuns - zic daca tot am poposit prin sector 6 sa mai caut - cam nimic si cele care au raspuns la tel aveau o voce...de te trimitea acasa. Pana sa plec zic sa mai incerc odata la priimul nr - sun ...raspunde....scuze dar am adormit imi zice duduia. Imi da nr. la interfon ajung sus - in camera 2 dudui care nu aveau treaba cu pozele din anunt - un strut si-un elefant , o mizerie prin casa de nedescris - intreb totusi de servicii -  le multumesc si am plecat in graba - este prima data cand nu raman dar nu cred ca s-ar fi sculat ala mic in atmosfera aia infecta.

Mare grija

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Danache scuza-ma dar cred că nu ai comentat unde trebuia pentru că văd că fata din link-ul tau e total diferita fata de anunțul meu , eu am locația la parter iar tu aici ai scris că ai urcat sus .. iar în legătură cu curățenia și alte aspecte chiar nu are nicio legătură .. locația mea este mereu curata și aerisita .. prestez servicii in zona Piața Veteranilor parter nu la lujerului . mulțumesc pt înțelegere și poate ștergi și recenzia de la mine și i-o postezi domnișoarei din anunț .. și specific lucrez doar ziua .

Link spre comentariu

Am fost la duduia respectiva de fapt la locatia din zona veterani undeva la parter ...nici vorba de poze reale am gasit doua ciori tupeiste...jeg in garsoniera imbacsita de fum..transpiratie .Unde mai pui ca bineinteles camera era ocupata si am fost invitat sa astept in baie ...nu se poate asa ceva m a pufnit rasul ..50 ron sa da i o muie in baie.Poate daca era putina curatenie si fata redpeciva nu era ca 14 din carti ma riscam...FOCAR DE INFECTIE

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Californio
  • Oras:Californio

Varza.Bataie de joc.

Am fost:este forte grabita.Nici nu am terminat si imi zicea sa scot penisul.NU VA DUCETI!!!

SUNT 2 curve varza.

 

Pozele sunt reale?

 

Zona asta n-are nimic de calitate :/

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Varza.Bataie de joc.

Am fost:este forte grabita.Nici nu am terminat si imi zicea sa scot penisul.NU VA DUCETI!!!

SUNT 2 curve varza.

Dar cand dai de una buna de ce nu scrii recenzie?

Te.ai gandit sa scrii ceva doar la tzeapa, nu?

Link spre comentariu

Buna ziua dragilor.He..he am fost si eu la respectiva ..Daria la Piata Veteranilor la o ora tarzie cei drept.Am sunat am facut programare .Stiam locatia pentru ca am mai fost la o doamna matura cu ceva timp in urma.Am intrebat de colega ei mi a spus ca este in locatie.Am ajuns si surpriza...colega bruneta nu este dar daca vreau pot sa raman cu ea.Daria...cred ca are 70 de kg ...plina de bube si cosuri.He he al mic era cam treaz...am decartat 50 ron am preferat sa nu ma dezbrac sa raman in picioare ...fiind ora tarzie si faptul ca am facut un drum cam lung.Mi a supt o 2 minute si hai peste mine.O bag asta al mic a inceput sa lucreze si ce crede ti fratilor un miros de pește m a izbit peste nas.Crede ti ca am mai putut sa fac ceva???Am murit instant.Aceasta Daria...are probleme cu apa ..cu igiena.Iese asta micu mai mult mort decat viu si domnisoara ma intreaba:Babi nu ai terminat?Mai ai...ca gata eu nu mai pot sa stau! Ma sterg...imi trag pantalonii si plec fratilor.Cer permisiunea sa intru la Baie ...dar nu se poate ca este ocupata noua colega...asta alta umflata si super fitoasa tot mica de varsta dar mare..mare la corp.O salut si plec ...asa cum am venit.Locatia undeva la parter..fum..urat mirositoare...fetele varza...iar prestatia...no comment.Daria un sfat :Mergi si spala te sau du te la un medic ca ai probleme grave!!!DE EVITAT CLAR!@

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ma faci sa rad anaconda sau care iti este numele 😂😂 unu la mana eu nu lucrez noaptea programul meu este pana la ora 18 maxim nu stiu daca ai fost sau nu la mine vad ca esti inscris recent pe aici si ai doar 2 postari la mine ..

Daca nu ai avut ce face fiind o concurenta de a mea si te-ai gandit sa postezi aici ca poate poate castigi mai mult tu foarte bine mi ai demonstrat ca esti o persoana ieftina . Spre inteligenta ta am analizele la zi si nu am avut niciodata probleme cu igiena .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...