Sari la conținut

Votați pentru eradicarea lui liviu58, alias cinestie, de pe acest forum

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

livuță, știi bine că miky77 și picon stau la coadă să-ți soarbă dejecțiile infecte, așa că nu mai scoate pe gura ta fetidă și alte dejecții, că sar ăia să te soarbă de tot!  :laugh2

din contra tu curva mea te ocupi cu asta ca altfel nu ai mai fi obsedata de mine

• Like 7
  • Minus 5
Postat

din contra tu curva mea te ocupi cu asta ca altfel nu ai mai fi obsedata de mine

bă livuță, obsedate de tine sunt doar sclavele tale miky77 și picon, care sar cu gura la zdrențele tale dintre picioare imediat cum postezi câte ceva. așa că vezi-ți de medicamentele și de supradozele tale și scutește acest forum de duhoarea ta naturală!

Postat

bă livuță, obsedate de tine sunt doar sclavele tale miky77 și picon, care sar cu gura la zdrențele tale dintre picioare imediat cum postezi câte ceva. așa că vezi-ți de medicamentele și de supradozele tale și scutește acest forum de duhoarea ta naturală!

stiu de aia postezi la 30 de secunde curva mica :atm

• Like 9
  • Minus 5
Postat

Ce știi livuță? Ia detaliază, să mai afle și pulimea din secretele voastre!  :laugh2

ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv

• Like 7
  • Minus 6
Postat

ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv

Bă ajutor de bucătăraș, ia-ți sclavii și traseistele și pleacă dreacu de pe acest forum!

Ce nu înțelegi când aproape toată lumea îți spune că s-a săturat de duhoarea de pește împuțit și de pizdă bolnavă și nespălată pe care o răspândești?

Postat

Bă ajutor de bucătăraș, ia-ți sclavii și traseistele și pleacă dreacu de pe acest forum!

Ce nu înțelegi când aproape toată lumea îți spune că s-a săturat de duhoarea de pește împuțit și de pizdă bolnavă și nespălată pe care o răspândești?

• Like 7
  • Minus 6
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai sugi nasu' la morți?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Ce știi livuță? Ia detaliază, să mai afle și pulimea din secretele voastre!  :laugh2

ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine :sweeping

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Mai sugi nasu' la morți?  :laugh2

bă moș picon, ai impresia că toată lumea își face veacul prin cimitire și pe la pomeni, ca tine? mai pleacă dreacu de pe acest forum bă, hoit împuțit, putred și puhav! ia-ți și acoliții cu tine, pe mikyduță și pe livuță, că ați umplut forumul cu duhoarea voastră de hoit de pește, de pizdă bătrână, bolnavă și nespălată și de chiloți murdari!

dispăreți dreacu de-aici și lăsați-ne să futem liniștiți! 

• Minus 1
Postat

bă moș picon, ai impresia că toată lumea își face veacul prin cimitire și pe la pomeni, ca tine? mai pleacă dreacu de pe acest forum bă, hoit împuțit, putred și puhav! ia-ți și acoliții cu tine, pe mikyduță și pe livuță, că ați umplut forumul cu duhoarea voastră de hoit de pește, de pizdă bătrână, bolnavă și nespălată și de chiloți murdari!

ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de complicatii cu unu ca tine

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Ce să fuți tu bă, labagiule?

Repet:stai cuminte!

• Like 5
  • Minus 4
Postat

ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de complicatii cu unu ca tine

amice, ești idiot?!  :laugh2

• Minus 1
Postat

sau ce anume?! bă hoitule, marș dreacu la cimitir, acolo unde ți-e locul!

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

• Like 8
  • Minus 6
Postat

sau ce anume?! bă hoitule, marș dreacu la cimitir, acolo unde ți-e locul!

Aaaaa... nimic!  :laugh2  Curiozitatea a omorât pisica. :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

livuță, cred că ți-a ajuns pentru azi.

strânge-ți sclavii, clonele și traseistele și gândiți-vă ce veși face de mâine, când o să fac eu câte o ”recenzie” ca răspuns la toate ” recenziile” și ”recomandările” tale.  :laugh2

să nu uiți să-ți pui sclavii să-ți mai schimbe dreacu pamperșii, că prea pute pe forum când deschizi gura!  :laugh2

• Minus 1
Postat

strânge-ți sclavii, clonele și traseistele și gândiți-vă ce veși face de mâine, când o să fac eu câte o ”recenzie” ca răspuns la toate ” recenziile” și ”recomandările” tale.  :laugh2

să nu uiți să-ți pui sclavii să-ți mai schimbe dreacu pamperșii, că prea pute pe forum când deschizi gura!  :laugh2

• Like 8
  • Minus 5
Postat

încă o remarcă pentru seara asta, bă livuță fără puță:

ești atât de prost și de limitat încât crezi că mă doare undeva de căcaturile tale de minusuri pe care le acorzi postărilor mele?!  :laugh2

Postat

te inseli fetita eu pot sa o duc asa inca un an , si nu asa ci cu 7/8 clone ca tine ,asta nu ai inteles tu ca pe mine nu ma afecteza cu nimic discutia cu tine, in schimb tu te oftici de mori ca nu ai ce sa-mi faci, tu nu sti sa faci diferenta dintre internet si realitate, de aceea esti asa  nervos si frustrat ,cand o sa-ti dai seama care este viata virtuala si cea reala ai sa gandesti ca mine

• Like 9
  • Minus 5
Postat

încă o remarcă pentru seara asta, bă livuță fără puță:

ești atât de prost și de limitat încât crezi că mă doare undeva de căcaturile tale de minusuri pe care le acorzi postărilor mele?!  :laugh2

ei acum daca vorbesti serios ai sa vezi ca atunci cand mi-ai dat -7000 vorbeam serios ca nu ma afecteaza ,acum te cred si nu-ti mai dau ca iti dau degeaba vad ca incepi sa faci diferenta intre real si virtual . O seara buna sa ai :hihat

• Like 10
  • Minus 6
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ai obosit NEBUNA MICA tot luptandu-te cu noi de azi-dimineata   :laugh2 

Io zic sa nu dormi in noaptea asta ca cine stie ce naibi mai visezi  .

Asa ramai cu aceleasi tulburari comportamentale

• Like 5
  • Minus 16
Postat

Ai obosit NEBUNA MICA tot luptandu-te cu noi de azi-dimineata   :laugh2

Io zic sa nu dormi in noaptea asta ca cine stie ce naibi mai visezi  .

Asa ramai cu aceleasi tulburari comportamentale

Nu-ți pute deloc hamsteru ăla mort de sub nas?!  :laugh2

Probabil că ești imun la astfel de duhoare, având în vedere mediul în care trăiești!

Postat

ei acum daca vorbesti serios ai sa vezi ca atunci cand mi-ai dat -7000 vorbeam serios ca nu ma afecteaza ,acum te cred si nu-ti mai dau ca iti dau degeaba vad ca incepi sa faci diferenta intre real si virtual . O seara buna sa ai :hihat

Bă, ești nebun?! Care -7000???  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cam multe clone si trolli pe aici.

Care mai de care agresiv si violent in limbaj....

Hai , du-te si spala-ti rabla cu numere de Bulgaria , tinar imberb si exaltat !

• Like 5
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...